Er Live Tube Kodi addon trygt, er det lovlig?

live tube kodi addon


Det offisielle YouTube-tillegget lar deg se live-strømmer, men med mindre du vet hva du skal søke etter, kan det være vanskelig å finne noe spesifikt. Live Tube-tillegget viser bare videoer som for øyeblikket er live på YouTube, og deler disse etter sjanger for å gjøre surfing så enkelt som mulig.

Hva er Kodi

Kodi er en gratis mediesenter-programvarepakke som har blitt veldig populær på grunn av sin høye grad av tilpassbarhet. Kodi kan installeres på nesten alle populære enheter, inkludert Amazon Fire Sticks, Android-nettbrett og Apple TV. Denne portabiliteten gjør den utmerket for å sette opp avanserte hjemmekinoanlegg med lavt budsjett. I tillegg bevarer Kodi det meste av funksjonaliteten på mobile plattformer. Dette betyr at du får en jevn opplevelse uavhengig av hvilken enhet du bruker.

Kodi inkluderer ikke noe eget innhold. Det er to metoder for å finne media. Den første er å importere video- eller lydfiler fra enhetens lokale lagring. Dette fungerer bra på stasjonære datamaskiner fordi de generelt har store mengder lagringsplass. For mobile enheter kan imidlertid videofiler raskt forbruke all ledig plass .. Det andre alternativet er å installere plugins som kalles addons som skraper koblinger til innhold som er vert online. Disse tar langt mindre plass på selve enheten, men krever en internettforbindelse for å bruke.

Advarsel: Kodi skal bare brukes til innhold som du har lovlig rett til tilgang til. Verken Kodi-stiftelsen eller Comparitech tar til orde for bruk av Kodi til piratkopiering.

Viktig: Bruk alltid en VPN med Kodi

Noen mennesker kobler seg til virtuelle private nettverk (VPN) for å skjule uautorisert strømming fra internettleverandøren (ISP). Til tross for dette, har VPN-er mange fordeler som kan være til stor nytte også for de som bare strømmer fra offisielle kilder.

Fordi en VPN krypterer internetttrafikken din, kan den ikke leses av noen utenforstående observatør. Dette forhindrer flertallet av Man-in-the-Middle-angrep (MitM) -angrep og stopper også din ISP fra å selge surfevanene dine til tredjepart. Fordi Internett-leverandøren din ikke kan fortelle hva du gjør, kan de ikke bruke aktivitetene dine for å rettferdiggjøre nettverkets hastigheter.

Imidlertid er ikke alle VPN-er like. I det siste har noen VPN-er blitt fanget og smittet brukerens enheter med skadelig programvare, solgt brukerens båndbredde og opprettet botnett. I tillegg er det mulig at VPN du velger bare vil bremse nettverket ditt til det er nesten ubrukelig for strømming.

Vi anbefaler IPVanish. Det gir raske, stabile tilkoblinger til servere over hele verden og vedlikeholder dem selv for raskere problemløsning. IPVanish er en av de enkleste VPN-ene å installere på flere plattformer fordi den har dedikerte apper for Android, iOS og Amazon Fire TV-enheter.

STREAM SIKKER PÅ KODI: IPVanish er lett, rask og sikker, noe som betyr at den er ideell for Kodi.

Hva er Live Tube Kodi addon?

live tube kodi addon meny

Live Tube Kodi-tillegget gjør det enklere å finne og se live-streaming YouTube-innhold. Den viktigste fordelen i forhold til det offisielle YouTube-tillegget er at det også viser tidligere og kommende live-strømmer. Ikke hver live-video for øyeblikket er tilgjengelig - Live Tube-tillegget henter bare strømmer fra YouTube Live-kanalen. Dette sikrer at strømmer med ulisensiert innhold ikke vises i Live Tube-tillegget.

Live Tube er veldig enkel å bruke. Det har bare to konfigurerbare alternativer; den ene endrer antall resultater per side, mens den andre lar deg angi minimumsprosent før en video kan markeres som sett.

Menystrukturen er ren og kortfattet. Brukere kan velge å se et utvalg av sendingsstrømmer som for øyeblikket er, eller velge en av ni kategorier for å avgrense resultatene ytterligere. Det er dessverre ingen måte å søke etter noe spesifikt. Med tanke på at streamere bruker ikke-engelske tegn i videotitlene, er det ikke sikkert at denne funksjonen er spesielt nyttig. Du kan bruke Kodis innebygde søkefunksjon ved å klikke på girikon nederst til venstre og velg Søk. Dette må imidlertid gjøres på hver resultatside.

Slik installerer du Live Tube-tillegget

Live Tube-tillegget er tilgjengelig fra TVAddons-depotet. Før vi begynner, må du aktivere installasjon fra ukjente kilder. Følg trinnene nedenfor for å gjøre dette:

 1. Klikk på girikon øverst til venstre på Kodis hovedside.
 2. Klikk deretter Systeminnstillinger og fremheve Tilleggs-fanen til venstre.
 3. Flytt over til listen til høyre og klikk på Ukjente kilder alternativ. Du blir bedt om å bekrefte endringen, så klikk Ja.
 4. Gå tilbake til forrige skjermbilde. Denne gangen, velg Filbehandler alternativ.
 5. Du vil se en liste over alle kildene du har lagt til. Bla til bunnen av listen og klikk Legg til kilde.
 6. Skriv inn følgende uten anførselstegn “http://fusion.tvaddons.co” i adressefeltet..
 7. Gi kilden et navn og klikk på OK-knapp.

legge fusjon som kilde

Nå kan vi installere addonet selv:

 1. Gå tilbake til Kodis hovedside og klikk på Tilleggs-fanen.
 2. Klikk på boksikon øverst til venstre og velg Installer fra zip-fil på neste side.
 3. Finn kilden du nettopp la til, og velg Kodi-repos, deretter Engelsk, deretter repository.xbmchub-3.0.0.zip.
 4. Kodi vil deretter installere TVAddons-repoen.
 5. Hvis alt installeres riktig, vil du se en popup øverst til høyre og returneres til skjermbildet for tilleggsleser. Denne gangen, velg Installer fra depot.
 6. Du får se TVADDONS.CO-lagringsstedet. Skriv inn det og velg Video-tillegg.
 7. Når du finner Live Tube-tillegget, velger du det og klikker på Installer-knappen på neste side.

Du vil merke at dette tillegget også installerer det offisielle YouTube-tillegget. Generelt advarer vi mot addons som krever at andre addons fungerer, men siden YouTube-addonet er i den offisielle Kodi repo, er det veldig liten risiko. Første gang du prøver å se noe med Live Tube-tillegget, blir du spurt om du vil konfigurere det. Dette lar deg endre ditt foretrukne språk og region, hvoretter du kan se livevideoer til ditt hjerteinnhold.

Konklusjon

Live Tube Kodi addon gir en enklere måte å se live YouTube-videoer. Kodi har imidlertid mye mer å tilby enn bare YouTube. Vi kan hjelpe deg med å finne de beste tilleggene til å se på film og sport (inkludert Super Bowl LII).

Har du problemer med å få Kodi på jobb? Du er kanskje interessert i guidene våre for å fikse Kodis vanligste problemer, oppdatere Kodi på Amazon Fire Stick eller redusere mengden buffering Kodi gjør.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

57 − = 48