Er Live Tube Kodi addon sikkert, er det lovligt?

live tube kodi addon


Den officielle YouTube-tilføjelse giver dig mulighed for at se live-streams, men medmindre du ved, hvad du skal søge efter, kan det være vanskeligt at finde noget specifikt. Live Tube-tilføjelsen viser kun videoer, der i øjeblikket er live på YouTube, og inddeler disse efter genre for at gøre browsing så enkel som muligt.

Hvad er Kodi

Kodi er en gratis mediecenter-softwarepakke, der er blevet meget populær på grund af dens høje grad af tilpasningsevne. Kodi kan installeres på næsten enhver populær enhed inklusive Amazon Fire Sticks, Android-tabletter og Apple TV. Denne bærbarhed gør det fremragende til opsætning af avancerede hjemmebiografsystemer med et lavt budget. Kodi bevarer også det meste af sin funktionalitet på mobile platforme. Dette betyder, at du får en ensartet oplevelse, uanset hvilken enhed du bruger.

Kodi inkluderer ikke noget eget indhold. Der er to metoder til at finde medier. Den første er at importere video- eller lydfiler fra din enheds lokale lager. Dette fungerer godt på stationære computere, fordi de generelt har store mængder lagerplads. For mobile enheder kan videofiler dog hurtigt forbruge al den ledige plads. Den anden mulighed er at installere plugins, der kaldes addons, der skraber links til indhold, der hostes online. Disse tager langt mindre plads på selve enheden, men kræver en internetforbindelse for at bruge.

Advarsel: Kodi skal kun bruges til indhold, som du har den lovlige adgang til. Hverken Kodi Foundation eller Comparitech går ind for brugen af ​​Kodi til piratkopiering.

Vigtigt: Brug altid en VPN med Kodi

Nogle mennesker opretter forbindelse til virtuelle private netværk (VPN'er) for at skjule uautoriseret streaming fra deres internetudbyder (ISP). På trods af dette kommer VPN med mange fordele, der i høj grad kan drage fordel af dem, der kun streamer fra officielle kilder.

Da en VPN krypterer din internettrafik, kan den ikke læses af nogen ekstern observatør. Dette forhindrer størstedelen af ​​Man-in-the-Middle-angreb (MitM) -angreb og forhindrer også din internetudbyder i at sælge dine browservaner til tredjepart. Da din internetudbyder ikke kan fortælle, hvad du laver, kan de ikke bruge dine aktiviteter til at retfærdiggøre, at dine netværkshastigheder trækkes.

Ikke hver VPN er dog ens. Tidligere er nogle VPN'er blevet fanget og inficeret deres brugers enheder med malware, solgt deres brugers båndbredde og oprettet botnet. Derudover er det muligt, at den VPN, du vælger, blot vil bremse dit netværk, indtil det næsten er ubrugeligt til streaming.

Vi anbefaler IPVanish. Det giver hurtige, stabile forbindelser til servere over hele verden og vedligeholder dem selv for hurtigere problemløsning. IPVanish er en af ​​de nemmeste VPN'er at installere på flere platforme, fordi den har dedikerede apps til Android, iOS og Amazon Fire TV-enheder.

STREAM SIKKER PÅ KODI: IPVanish er let, hurtig og sikker, hvilket betyder, at den er ideel til Kodi.

Hvad er Live Tube Kodi-tilføjelsen?

live tube kodi addon menu

Live Tube Kodi-tilføjelsen gør det lettere at finde og se live streaming af YouTube-indhold. Dens største fordel i forhold til den officielle YouTube-addon er, at den også viser tidligere og kommende live-streams. Ikke hver aktuelt live video er tilgængelig - Live Tube-tilføjelsen trækker kun strømme fra YouTube Live-kanalen. Dette sikrer, at streams med ulicenseret indhold ikke vises i Live Tube-tilføjelsen.

Live Tube er meget enkel at bruge. Det har kun to konfigurerbare indstillinger; den ene ændrer antallet af resultater pr. side, mens den anden giver dig mulighed for at indstille mindsteprocenten, før en video kan markeres som set.

Menustrukturen er ren og kortfattet. Brugere kan vælge at se et udvalg af aktuelt udsendte streams eller vælge en af ​​ni kategorier for at forfine disse resultater yderligere. Der er desværre ingen måde at søge efter noget specifikt. I betragtning af tendensen for streamere til at bruge ikke-engelske tegn i deres videotitler, er denne funktion muligvis ikke særlig nyttig. Du kan bruge Kodis indbyggede søgefunktion ved at klikke på gearikon nederst til venstre og vælg Søg. Dette skal dog gøres på hver resultatside.

Sådan installeres Live Tube-tilføjelsen

Live Tube-tilføjelsen er tilgængelig fra TVAddons-arkivet. Inden vi begynder, skal du aktivere installation fra ukendte kilder. Følg nedenstående trin for at gøre dette:

 1. Klik på gearikon øverst til venstre på Kodis hovedside.
 2. Klik derefter på Systemindstillinger og fremhæv Fanen Tilføjelser til venstre.
 3. Gå over til listen til højre og klik på Ukendte kilder mulighed. Du bliver bedt om at bekræfte ændringen, så klik Ja.
 4. Gå tilbage til det forrige skærmbillede. Denne gang skal du vælge Filhåndtering mulighed.
 5. Du vil se en liste over alle kilder, du har tilføjet. Rul til bunden af ​​listen, og klik på Tilføj kilde.
 6. Indtast følgende i adressefeltet uden anførselstegn “http://fusion.tvaddons.co”.
 7. Giv kilden et navn, og klik på OK-knap.

tilføjelse fusion som kilde

Nu kan vi installere addonet selv:

 1. Gå tilbage til Kodis hovedside og klik på Fanen Tilføjelser.
 2. Klik på boksikon øverst til venstre og vælg Installer fra zip-fil på næste side.
 3. Find kilden, du lige har tilføjet, og vælg Kodi-repos, derefter engelsk, derefter repository.xbmchub-3.0.0.zip.
 4. Kodi installerer derefter TVAddons-repoen.
 5. Hvis alt installeres korrekt, ser du en popup øverst til højre og returneres til skærmen Add-on Browser. Denne gang skal du vælge Installer fra depot.
 6. Du får vist TVADDONS.CO Addons-lageret. Indtast det, og vælg Video-tilføjelser.
 7. Når du finder Live Tube-tilføjelsen, skal du vælge det og klikke på Installer-knap på næste side.

Du vil bemærke, at denne tilføjelse også installerer den officielle YouTube-tilføjelse. Generelt advarer vi mod addons, der kræver, at andre addons fungerer, men da YouTube-addonet er i den officielle Kodi-repo, er der meget lille risiko. Første gang du prøver at se noget med Live Tube-tilføjelsen, bliver du spurgt, om du gerne vil konfigurere det. Dette giver dig mulighed for at ændre dit foretrukne sprog og din region, hvorefter du kan se livevideoer til dit hjerte indhold.

Konklusion

Live Tube Kodi-tilføjelsen giver en lettere måde at se live YouTube-videoer på. Kodi har dog meget mere at tilbyde end bare YouTube. Vi kan hjælpe dig med at finde de bedste tilføjelser til at se film og sport (inklusive Super Bowl LII).

Har du problemer med at få Kodi til at arbejde? Du er måske interesseret i vores guider til at løse Kodis mest almindelige problemer, opdatere Kodi på Amazon Fire Stick eller reducere mængden af ​​buffering, som Kodi gør.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 68 = 77