Το Elysium Kodi addon δεν λειτουργεί; Μπορείτε να το διορθώσετε και υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις;

Elysium Kodi addon


Το addon του Elysium Kodi έχει σταματήσει να λειτουργεί και δεν είναι πλέον διαθέσιμο από το repo του NoobsandNerds. Σε αυτό το άρθρο, θα εξηγήσουμε τι συνέβη και τι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντ 'αυτού.

Το Elysium ήταν ένα δημοφιλές πρόσθετο Kodi τρίτου μέρους που απομάκρυνε τους συνδέσμους σε περιεχόμενο που φιλοξενείται στο διαδίκτυο. Ωστόσο, το repo του NoobsandNerds, το οποίο φιλοξένησε αυτό το πρόσθετο, απενεργοποιήθηκε απροσδόκητα στις 14 Φεβρουαρίου. Επειδή υπάρχουν μεικτοί λογαριασμοί για το τι πραγματικά συνέβη, ερευνήσαμε διεξοδικά τα γεγονότα της ημέρας και θα παρουσιάσουμε τις διαπιστώσεις μας παρακάτω.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το αποθετήριο NoobsandNerds ήταν γνωστό για τη φιλοξενία addons που χρησιμοποίησαν ανεπίσημες πηγές. Για να ελαχιστοποιήσετε το βαθμό στον οποίο επηρεάζεστε από τους τερματισμούς τερματισμού του repos, συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο επίσημες πηγές, όταν κάνετε streaming online ή με το Kodi.

Προειδοποίηση: Το Kodi πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για περιεχόμενο στο οποίο έχετε το νόμιμο δικαίωμα πρόσβασης. Ούτε το Ίδρυμα Kodi ούτε το Σύμπρετεχ υποστηρίζουν τη χρήση του Kodi για πειρατεία.

Σημαντικό: Να χρησιμοποιείτε πάντα VPN με το Kodi

Ορισμένοι χρήστες του Kodi συνδέονται με ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN) για να αποκρύψουν τη ροή χωρίς άδεια από τον παροχέα υπηρεσιών διαδικτύου (ISP). Εντούτοις, τα VPN μπορούν να είναι ιδιαίτερα επωφελείς για τους περισσότερους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που μεταδίδουν περιεχόμενο μόνο από επίσημες πηγές.

Τα VPN κρυπτογραφούν την επισκεψιμότητα του δικτύου σας, γεγονός που εμποδίζει την ανάγνωσή του από οποιονδήποτε εξωτερικό παρατηρητή. Αυτό περιλαμβάνει τον ISP σας και οποιονδήποτε χρησιμοποιεί μια επίθεση Man-in-Middle (MitM). Επειδή ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου σας δεν μπορεί να πει τι ακριβώς κάνετε, δεν μπορούν να πουλήσουν τις συνήθειες περιήγησης ή να τα χρησιμοποιήσουν ως δικαιολογία για να γκρεμίσουν τις ταχύτητες σύνδεσης.

Υπάρχουν πολλές υπηρεσίες VPN για να διαλέξετε, αλλά είναι σημαντικό να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Για παράδειγμα, αν θέλετε να κάνετε streaming περιεχόμενο HD, θα θέλετε ένα VPN που έχει ελάχιστο αντίκτυπο στις ταχύτητες περιήγησής σας και μια καλή επιλογή τοποθεσιών διακομιστών.

Σας συνιστούμε το IPVanish. Σε αντίθεση με τους περισσότερους παρόχους VPN, η IPVanish κατέχει τους διακομιστές τους εντελώς. Αυτό τους επιτρέπει να επιλύσουν τυχόν προβλήματα όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Επίσης, η IPVanish προσφέρει γρήγορες ταχύτητες, πρόσβαση σε διακομιστές σε όλο τον κόσμο και ειδικές εφαρμογές για συσκευές Android, iOS και Amazon Fire TV.

BEST VPN FOR KODI: Η IPVanish είναι η κορυφαία επιλογή μας. Έχει ένα μεγάλο δίκτυο διακομιστών χωρίς προβλήματα και επιτυγχάνει καλές ταχύτητες. Οι ισχυρές λειτουργίες ασφάλειας και ιδιωτικότητας καθιστούν το IPVanish αγαπημένο για τους χρήστες Kodi και Amazon Fire TV Stick. Δοκιμάστε την χωρίς κινδύνους με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών.

Τι συνέβη με το Elysium?

Η πρώτη ένδειξη ότι οτιδήποτε ήταν λάθος ήταν ότι ο ιστότοπος NoobsandNerds βγήκε εκτός σύνδεσης. Είναι ενδιαφέρον ότι ο ιστότοπος φαίνεται να έχει ληφθεί εκτός σύνδεσης από την εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων και όχι από την ομάδα του NoobsandNerds. Υποθέτοντας ότι οι λογαριασμοί φιλοξενίας πληρώθηκαν μέχρι σήμερα, αυτό υποδηλώνει ότι ο οικοδεσπότης ήρθε σε επαφή με κάποιο νομικό πρόσωπο.

NoobsandNerds site ανασταλεί

Το OpenELEQ, ένας από τους σημαντικότερους προγραμματιστές του NoobsandNerds, αργότερα επιβεβαίωσε ότι αυτό συνέβη, λέγοντας ότι η ομάδα είχε σταματήσει την ανάπτυξη αντί να αγωνιστεί σε μια δύσκολη νομική μάχη. Ένα άρθρο από το TorrentFreak αργότερα επιβεβαίωσε ότι ήταν η Συμμαχία για τη Δημιουργικότητα και την Ψυχαγωγία (ACE), που ήταν πίσω από το γράμμα και τον ακόλουθο τερματισμό.

Ο λογαριασμός NoobsandNerds Twitter διαγράφηκε επίσης. Έχουμε δει αυτό να συμβεί πριν, όταν τρίτο κατασκευαστές addons Kodi απειλήθηκαν από την MPAA και την ACE, οργανώσεις που κατηγόρησαν τους προγραμματιστές ότι επιτρέπουν παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων. Σίγουρα, σύντομα, η TVAddons ανέφερε ότι ο κύριος προγραμματιστής του NoobsandNerds είχε επισκεφθεί το σπίτι τους, αν και δεν είναι σαφές ποια οργάνωση εμφανίστηκε πραγματικά ή τι είπαν. Ωστόσο, ένας λογαριασμός Reddit για τον οποίο υπάρχουν υποψίες ότι ανήκει σε προγραμματιστές ή συνεργάτες της TVAddons πρότεινε ότι οι προγραμματιστές του NaN έδωσαν βάσεις δεδομένων χρηστών, μια φόρτιση που προηγουμένως ρίχτηκε στον Adam Lackman του TVA μετά από το επεισόδιο ανάκρισης.

Δεν υπάρχει ακόμη καμία ένδειξη εάν η ομάδα NoobsandNerds απλώς απειλείται με αγωγή ή αν εκκρεμεί. Ωστόσο, το τελικό αποτέλεσμα είναι το ίδιο: ο ιστότοπος NoobsandNerds είναι κάτω και δεν υπάρχουν ενδείξεις σχετικά με το αν θα επιστρέψει. Το OpenELEQ δήλωσε ότι ο λογαριασμός του GitHub θα παραμείνει ενεργός για να αποφευχθεί η απόκτηση του από τρίτο, όπως συμβαίνει με τον λογαριασμό lewblack125.

Δήλωση OpenELEQ

Η κοινότητα Kodi χωρίστηκε στην ανακοίνωση της TVAddons. Κάποιοι παραπονέθηκαν για το γεγονός ότι η TVAddons είχε εκμεταλλευτεί την ευκαιρία να τρίβει το αλάτι στην πληγή με σχόλια όπως «Αν και ορισμένα μέλη της NaN θα επιτεθούν από καιρό σε καιρό στην κοινότητά μας, δεν μιλήσαμε ποτέ κακή γι 'αυτούς» και καλώντας τους μια "μικρότερη ανεπίσημη ιστοσελίδα του Kodi. "Η TVAddons είχε πάντα μια ισχυρή αντιπαλότητα με το NoobsandNerds, αλλά φαίνεται ελαφρώς ύποπτο να πάρει το ηθικό έδαφος όταν η TVAddons αντιμετωπίζει ακόμα νομικές δυσκολίες.

Πώς να διατηρήσετε το σύστημά σας ασφαλή

Συνήθως όταν τα αποθετήρια είναι εκτός σύνδεσης, συνιστούμε να απενεργοποιείτε τις αυτόματες ενημερώσεις εάν δεν το έχετε κάνει ήδη. Σε αυτήν την περίπτωση, τουλάχιστον ορισμένες από τις ομάδες NoobsandNerds γνωρίζουν το ζήτημα της πειρατείας GitHub και διατηρούν ενεργά τις σελίδες τους για να το αποτρέψουν. Το OpenELEQ, προγραμματιστής του πρόσθετου Metalliq, δήλωσε, για παράδειγμα, ότι θα κρατήσει το GitHub ανοιχτό για να αποφύγει αυτό το ζήτημα. Ωστόσο, δεν υπάρχει εγγύηση ότι όλοι οι προγραμματιστές θα ακολουθήσουν το παράδειγμά τους.

Απενεργοποιήστε το αυτόματο ενημερώσεις βήμα 4

Για να απενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις στο Kodi, κάντε κλικ στο εικονίδιο γραναζιού στην αρχική οθόνη. Στη συνέχεια, επιλέξτε το Ρυθμίσεις συστήματος επιλογή στη δεξιά πλευρά της σελίδας. Επιλέγω πρόσθετα στη λίστα στα αριστερά, μετά μετακινηθείτε προς τα δεξιά. Κάντε κλικ στο Ενημερώσεις και επιλέξτε Ειδοποιήστε, αλλά μην εγκαταστήσετε ενημερώσεις. Αυτή η επιλογή θα σας ενημερώσει κάθε φορά που ένα addon έχει ενημερωμένη έκδοση που εκκρεμεί, ώστε να μπορείτε να το ερευνήσετε μόνοι σας και να βεβαιωθείτε ότι είναι ασφαλές να το εγκαταστήσετε. Σας συνιστούμε να περιμένετε περίπου δύο εβδομάδες, ώστε η κοινότητα να ελέγχει τις ενημερώσεις σωστά. Στη συνέχεια, ελέγξτε τα επίσημα και τρίτα φόρουμ για να δείτε εάν έχουν εκδοθεί οποιαδήποτε θέματα ή προειδοποιήσεις.

Κάθε φορά που ένα αποθετήριο υψηλού προφίλ ή addon κατεβαίνει, είναι συνήθως μόνο θέμα ημερών πριν κάποιος άλλος ισχυριστεί ότι έχει διαθέσιμη μια διαθέσιμη έκδοση. Το πρόβλημα είναι ότι αυτές οι πηγές σπανίως προσφέρουν αυτό που ισχυρίζονται. Στην καλύτερη περίπτωση, έχετε ένα ημι-λειτουργικό addon που δεν θα λαμβάνει καμία ενημέρωση στο μέλλον. Στη χειρότερη περίπτωση, το addon περιέχει κακόβουλο λογισμικό και μόλις παραχωρήσατε πρόσβαση στο σύστημα σας.

Εναλλακτικές λύσεις για το addon του Elysium

Δεν χρειάζεται να παραιτηθείτε από το Kodi μόνο και μόνο επειδή το Elysium έχει φύγει. Υπάρχουν δεκάδες υψηλής ποιότητας επίσημα addons που παρέχουν μια συγκρίσιμη εμπειρία. Καλύτερα όμως, είναι όλοι εντελώς νόμιμοι για χρήση και επομένως, δεν κινδυνεύουν να απολεσθούν.

Τηλεόραση Tubi

Tubi_TV_main

Η τηλεόραση Tubi είναι μια υπηρεσία συνεχούς ροής που προσφέρει τη δεύτερη μεγαλύτερη βιβλιοθήκη οποιασδήποτε online πλατφόρμας. Η βιβλιοθήκη του Netflix είναι ελαφρώς μεγαλύτερη, αλλά σε αντίθεση με την Netflix, η τηλεόραση Tubi είναι εντελώς δωρεάν. Μπορεί να παρακολουθείται από σχεδόν οπουδήποτε στον κόσμο, αν και δεν υπάρχει όλο το περιεχόμενο σε κάθε χώρα.

Σε αντίθεση με τις περισσότερες άλλες υπηρεσίες συνεχούς ροής, η τηλεόραση Tubi διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία γνωστών τίτλων, όπως Οι εμπλεκόμενοι, Σκληρή καραμέλα, και Σημείωμα θανάτου. Το περιεχόμενό του είναι καλά οργανωμένο σε κατηγορίες, έτσι είναι εύκολο να βρείτε κάτι για να παρακολουθήσετε.

Η τηλεόραση Tubi διατίθεται στον Καναδά, στις Η.Π.Α. και στο Ηνωμένο Βασίλειο και χρησιμοποιεί γεωγραφικό αποκλεισμό περιεχομένου και έχει διαφορετικές βιβλιοθήκες περιεχομένου σε κάθε χώρα. Όπως και με το Netflix, εάν θέλετε να έχετε πρόσβαση στην πλήρη βιβλιοθήκη τίτλων (πάνω από 50.000 ταινίες και τηλεοπτικά επεισόδια με περισσότερους από 600 τίτλους ονομαστικούς "Fresh" στις Rotten Tomatoes), θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να παρακάμψετε αυτούς τους περιορισμούς. Ευτυχώς, η Tubi TV δεν μπλοκάρει πληρεξουσίους έτσι ώστε να λειτουργεί ένα VPN.

Το addon Tubi TV Kodi μπορεί να βρεθεί στο αποθετήριο SuperRepo.

Ταινίες Big Star & τηλεόραση

Ταινίες BigStar και τηλεόρασης Kodi addon

Το Big Star Movies είναι μια άλλη πλατφόρμα ροής, παρόμοια με την τηλεόραση Tubi. Ενώ ο ιστότοπος του Big Star σας επιτρέπει να νοικιάσετε ταινίες που δεν είναι διαθέσιμες δωρεάν, το addon δεν το κάνει. Αυτό σημαίνει ότι όλο το περιεχόμενο του addon μπορεί να παρακολουθείται αμέσως και δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να έχει κάποιος εισβολέας πρόσβαση στα στοιχεία πληρωμής σας.

Η πλειοψηφία των ταινιών του Big Star δεν είναι ιδιαίτερα γνωστές. Ωστόσο, αυτό το addon είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να παρακολουθήσετε τηλεοπτικές εκπομπές. Υπάρχουν κλασικά όπως Μπανιστήρι, Lip Service, και Queer ως Folk, καθώς και πλήθος εκδηλώσεων ειδικού ενδιαφέροντος. Υπάρχει επίσης μια λειτουργία αναζήτησης σε περίπτωση που ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο.

Οι ταινίες Big Star & Το τηλεοπτικό addon μπορεί να βρεθεί στο αποθετήριο MetalChris.

Κροτάλισμα

Επίσημο κροτίδα Kodi addon

Το Crackle είναι μια υπηρεσία συνεχούς ροής με μια μεγάλη διαφορά: είναι ιδιοκτησία της Sony, μιας εταιρείας με τα χρήματα που απαιτούνται για την εξασφάλιση γνωστών τίτλων. Το Crackle χρησιμοποιεί διαφημίσεις για τη δημιουργία εσόδων, αλλά επειδή οι διαφημίσεις μπλοκάρονται εγγενώς στο Kodi, αυτές δεν υπάρχουν στο addon Kodi. Δεν υπάρχει τίποτα που να σας εμποδίζει να παρακολουθείτε το περιεχόμενο της καρδιάς σας χωρίς διακοπή.

Αν και δεν έχει τόσους τίτλους όπως κάποιες άλλες υπηρεσίες, αυτές που έχουν είναι πιο αναγνωρίσιμες. Για παράδειγμα, υπάρχει Ήρωες, Σπίτι των πετώντας μαχαίρια, και Φόβος και μίσος στο Λας Βέγκας. Βεβαίως, το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου του Crackle είναι μερικά χρόνια, αλλά θεωρώντας ότι είναι μια δωρεάν υπηρεσία, είναι δύσκολο να διαμαρτυρηθεί.

Το εξάρτημα Kodi Crackle μπορεί να βρεθεί στο αποθετήριο eracknaphobia.

SnagFilms

SnagFilms Kodi addon

Το SnagFilms προσφέρει μια συλλογή από περισσότερες από 5000 ανεξάρτητες ταινίες ελεύθερου-ρολογιού. Το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου του είναι διαθέσιμο σε υψηλής ευκρίνειας. Οι τίτλοι ομαδοποιούνται ανά είδος και οι κατηγορίες είναι πιο σε βάθος από ό, τι συνήθως βρίσκετε. Αυτό το οργανωτικό σύστημα βοηθά στην αντιστάθμιση της έλλειψης μιας λειτουργίας αναζήτησης.

Το Snagfilms δεν έχει διαμορφωμένες επιλογές. Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ απλό στη χρήση. απλά εγκαταστήστε το και ξεκινήστε τη ροή. Από την άλλη πλευρά, επειδή αυτή η υπηρεσία δεν μπορεί να δημιουργήσει εισόδημα μέσω διαφημίσεων στο Kodi, η λειτουργικότητά της είναι αρκετά βασική.

Το addon Snagfilms διατίθεται από το επίσημο αποθήκη του Kodi addon.

συμπέρασμα

Έχουμε δει αύξηση του αριθμού των προγραμματιστών τρίτων κατασκευαστών πρόσθετων Kodi, οι οποίοι έλαβαν πρόσφατα παύσεις και απολύσεις επιστολών. Το Elysium μπορεί να είναι ένα από τα τελευταία addons για να πάει, αλλά σχεδόν σίγουρα δεν είναι το τελευταίο.

Εάν θέλετε να διασφαλίσετε ότι το κέντρο πολυμέσων Kodi δεν επηρεάζεται από αυτές τις καταργήσεις, ίσως θελήσετε να χρησιμοποιήσετε μόνο επίσημα πρόσθετα. Έχουμε γράψει οδηγούς για τα καλύτερα addons για ταινίες, αθλήματα και παιδικά shows για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 47 = 52