Death Streams Kodi addon: er det trygt å bruke? Hva er alternativene?

Tenker du på å installere Death Streams Kodi addon? Vi tok en grundig titt på Death Streams addon for å se om det er verdt tiden din, og om det er alternativer du bør vurdere.


Death Streams Kodi addon

Kodi er programvare som gjør å sette opp et hjemmemediesenter enklere enn noen gang. Det kan installeres på alle de mest populære enhetene inkludert Nvidia Shield, Raspberry Pi og Roku.

I denne artikkelen skal vi undersøke Death Streams Kodi addon for å finne ut hva det er, hvordan det fungerer og om det er et godt valg for de fleste Kodi-brukere. Vi vil også diskutere noen av personvernhensynene som både offisielle og tredjeparts Kodi-tilføyere deler.

Kodi i seg selv er helt lovlig, men noen tredjeparts tillegg gir tilgang til innhold som vanligvis ikke er fritt tilgjengelig. Vi oppfordrer leserne våre til å bruke offisielle tillegg, og til å forske på juridiske og etiske spørsmål rundt streaming av innhold før de bruker Kodi til dette formålet.

Advarsel: Kodi skal bare brukes til innhold som du har lovlig rett til tilgang til. Verken Kodi-stiftelsen eller Comparitech tar til orde for bruk av Kodi til piratkopiering.

Viktig: Bruk alltid en VPN med Kodi

Virtuelle private nettverk (VPN) brukes ofte for å skjule illegitime streamingvaner fra en brukers internettleverandør (ISP). Imidlertid er det mange måter en VPN kan være nyttig for en lovlydig Kodi-bruker også.

VPN øker systemsikkerheten ved å kryptere nettverkstrafikken din. Dette forhindrer flertallet av Man-in-the-Middle-angrep og forhindrer at Internett-leverandøren din selger nettleserhistorikken eller struper nettverkstilkoblingen din basert på trafikken din.

Hver VPN vil redusere hastigheten på nettverket, men noen er raskere enn andre. Det er viktig å finne en VPN med liten innvirkning, da strømming av HD-video krever en høyhastighetsforbindelse. Noen VPN-er fører også logger over trafikkhistorikken din, og fullstendig beseirer formålet med å bruke en VPN.

Vi anbefaler IPVanish. Det er svært bærbart med dedikerte mobilapper og er den enkleste VPN-en å installere på Amazon Firestick. IPVanish fører ingen trafikklogger, har minimal innvirkning på nettverkshastigheter og gir raske, konsistente tilkoblinger til servere i mer enn 50 land.

LESERHANDLING: Spar 60% på en IPVanish årsplan her. IPVanish tilbyr en syv-dagers prøveversjon, slik at den kan testes risikofri.

Hva er Kodi Death Streams addon?

Death Streams Kodi addon er en gaffel fra den beryktede Stream All The Sources (SALTS) streaming addon. Den skraper lenker til filmer og TV-serier fra flere uoffisielle streaming-nettsteder og samler dem på ett sted for enklere tilgang.

Selv om enkelte leverandører kan deaktiveres fra innstillingsmenyen for tillegget, er det ingen som bare inneholder riktig lisensiert innhold. Fordi Death Streams ikke bruker offisielle kilder, tillater den ikke deg å støtte skuespillerne eller studioene som gjør dette innholdet mulig.

Ved første øyekast virker dette tillegget godt organisert, men ved nærmere undersøkelse fant vi ut at sjangermappene er tomme. Dette betyr at brukere blir tvunget til å søke etter en bestemt tittel eller bla gjennom sider med resultater for å finne noe de vil se.

Death Streams tilbyr en kalender som lar deg finne et TV-show lettere, men denne funksjonen fungerer ikke faktisk. Avsnittet “Anticipated Movies” tjener heller ikke noe annet formål enn å liste opp filmer som kommer ut i løpet av de neste årene. Disse utgivelsesdatoene endres ofte, og vi er ikke sikre på hvorfor denne delen ble tatt med i det hele tatt.

Av grunnene ovenfor anbefaler vi ikke Kodi-brukere å installere eller bruke Death Streams-tillegget.

Beste dødsstrømmeralternativ: FilmRise - YouTube

Mens Death Streams Kodi-addon ikke passer for Kodi-brukere som leter etter offisielle kilder til innhold, er det mange tillegg som gjør det. De offisielle tilleggene nedenfor har store biblioteker med høyt definisjonsinnhold og ville være et flott alternativ til Death Streams.

FilmRise - YouTube

FilmRise Kodi addon

FilmRise er en distributør av uavhengige film- og TV-serier. Innholdet er fritt tilgjengelig på YouTube-kanalene deres, og FilmRise - YouTube Kodi addon samler mediebiblioteket fra disse.

Det er hele sesonger med TV-serier tilgjengelig, i tillegg til et sterkt utvalg av filmer. Dette tillegget har ingen søkefunksjonalitet, og noen av mappenavnene er ikke tydelige med hensyn til innholdet de inneholder, men siden de fleste av filmene ikke er veldig kjent, er dette tillegget bedre for å oppdage nye titler i stedet for å se på gamle. Når det er sagt, er det noen kultklassikere tilgjengelige, for eksempel 1998-tallet Syrehuset.

FilmRise - YouTube-hovedskjerm

Noe av det beste med dette tillegget er at det inneholder spillelister for hver av innholdskategoriene. Dette gjør det veldig enkelt å finne hver episode av et gitt TV-show og sparer brukeren fra å måtte klikke seg gjennom flere sider av det samme showets episoder når han leter etter noe annet.

FilmRise - YouTube har et bredt og variert mediebibliotek som dekker alt fra ekte kriminalitet til klassisk bryting. Faktisk har den langt bedre organisering enn noen mye mer kjente tillegg som Internet Archive. Av grunnene ovenfor er FilmRise - YouTube et av de beste offisielle alternativene til Death Streams tilgjengelig.

FilmRise - YouTube addon er tilgjengelig i det offisielle Kodi addon depot.

Ytterligere alternativer til Death Streams

Leter du etter flere alternativer? Følgende tillegg er også gode alternativer til Death Streams.

FilmOn.TV

Installer FilmOn for Kodi

FilmOn.TV er et nettsted som tilbyr live-strømmer på mer enn 600 TV-kanaler fra hele verden. Disse kan ses gratis direkte gjennom Kodi ved å bruke FilmOn.TV addon. Det er også tilgjengelige premiummedlemskap som låser opp ekstra kanaler og DVR-funksjonalitet.

FilmOns mediebibliotek er gruppert etter sjanger og opprinnelsesland. Dette lar deg raskt finne innhold på morsmålet ditt eller se på tv hjemmefra hvis du er i et fremmed land. Det er en liten samling av on-demand innhold tilgjengelig også, men hoveddelen av det er i det offentlige, i motsetning til de siste utgivelsene.

FilmOn.TV-tillegget er tilgjengelig i SuperRepo-depotet. For mer informasjon, kan du lese vår Installasjonsveiledning for FilmOn.

PlayOn Browser

Playon Kodi addon

PlayOn Browser er forskjellig fra de fleste videotillegg ved at den krever flere abonnement på streamingtjenester for å nå sitt fulle potensial. Når innloggingsdetaljene dine er lagt inn, samler den innhold fra alle abonnementene dine til ett sted for enklere visning. Ettersom det ikke er noen offisiell Netflix Kodi-addon, er PlayOn Browser den tryggeste måten å se Netflix Originalinnhold på.

En gratis versjon er tilgjengelig, men den kommer med bare en håndfull kilder. For å koble til andre kontoer, må brukerne betale $ 2,50 i måneden, noe som også låser opp DVR og ad-hoppfunksjonalitet.

PlayOn Browser-tillegget er tilgjengelig i det offisielle Kodi-addon-depotet.

SnagFilms

SnagFilms Kodi addon

SnagFilms Kodi-tillegget tilbyr en samling av over 5000 gratis å se på dokumentarer og uavhengige filmer. Innholdsbiblioteket inneholder alt fra skrekk til koreanske dramaer, så det kommer alltid til å være noe av interesse.

Det er noen få små organisatoriske problemer med dette tillegget, men ikke noe viktig. Selv om det ikke er noen søkefunksjon, skilles titler etter sjanger. SnagFilms har heller ingen underkategorier, så alle tilgjengelige TV-serier er inkludert i en mappe. Likevel inneholder den et bredt utvalg av klassiske filmer i tillegg til noen nyere titler, de fleste er tilgjengelige i HD.

Snagfilms-tillegget er tilgjengelig i det offisielle Kodi-tillegget.

BigStar-filmer & TV

BigStar Filmer og TV Kodi addon

The BigStar-filmer & TV-addon Kodi skraper innhold fra BigStar Movies-streamingplattformen. Mens BigStar-nettstedet krever kredittkortinformasjon for å kjøpe spesifikke filmer, eksisterer ikke denne funksjonaliteten i addon, så alt gratis innhold er helt lovlig å se og lett tilgjengelig.

Mens de fleste filmene ikke er storfilmer, er det flere prisbelønte titler tilgjengelig. Dette tillegget har et sterkt utvalg av TV-serier inkludert hele sesonger av Inbetweeners og Peep Show. Brukere kan se titler etter sjanger eller ved å bruke søkefunksjonen.

The BigStar-filmer & TV-tillegg er tilgjengelig i MetalChris-depotet.

Oversikt og personvernhensyn

Tredjeparts addons som Death Streams kan virke attraktive ved første øyekast, men har etiske og personvernrelaterte problemer som offisielle tillegg ikke gjør. Mens Death Streams har et stort bibliotek med innhold, er ingenting av det offisielt hentet.

Faktum er at uansett om du ønsker å se på sport, TV-serier, filmer eller live-TV med Kodi, så er det bedre alternativ med full lisensiering å velge mellom. Mange av disse er gratis å bruke, og tilbyr flere pålitelige kilder til støtte i tilfelle problemer.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41 − 33 =