Death Streams Kodi addon: är det säkert att använda? Vilka är alternativen?

Tänker du installera Death Streams Kodi addon? Vi tittade noggrant på Death Streams addon för att se om det är värt din tid och om det finns alternativ du bör överväga.


Death Streams Kodi addon

Kodi är en mjukvara som gör installationen av ett hemmediacenter enklare än någonsin. Det kan installeras på alla de mest populära enheterna inklusive Nvidia Shield, Raspberry Pi och Roku.

I den här artikeln kommer vi att undersöka Death Streams Kodi-addon för att ta reda på vad det är, hur det fungerar och om det är ett bra val för de flesta Kodi-användare. Vi kommer också att diskutera några av de sekretessproblem som både officiella och tredje part Kodi-addons delar.

Kodi själv är helt lagligt, men vissa tillägg från tredje part ger tillgång till innehåll som vanligtvis inte är fritt tillgängligt. Vi uppmuntrar våra läsare att använda officiella tillägg och att undersöka de juridiska och etiska frågorna kring strömmande innehåll innan de använder Kodi för detta ändamål.

Varning: Kodi ska endast användas för innehåll som du har den lagliga rätten till åtkomst till. Varken Kodi Foundation eller Comparitech förespråkar användningen av Kodi för piratkopiering.

Viktigt: Använd alltid ett VPN med Kodi

Virtuella privata nätverk (VPN) används ofta för att dölja olagliga strömningsvanor från en användares internetleverantör (ISP). Det finns dock många sätt en VPN kan vara användbar för en laglydande Kodi-användare också.

VPN: er ökar din systemsäkerhet genom att kryptera din nätverkstrafik. Detta förhindrar majoriteten av Man-in-the-Middle-attackerna och förhindrar att din Internet-leverantör säljer din surfhistorik eller stryker din nätverksanslutning baserat på din trafik.

Varje VPN bromsar dina nätverkshastigheter, men vissa är snabbare än andra. Det är viktigt att hitta ett VPN med låg effekt eftersom strömmande HD-video kräver en höghastighetsanslutning. Vissa VPN: er håller också loggar över din trafikhistorik och fullständigt besegra syftet med att använda ett VPN.

Vi rekommenderar IPVanish. Det är mycket bärbart med dedikerade mobilappar och är den enklaste VPN-enheten att installera på Amazon Firestick. IPVanish har inga trafikloggar, har minimal inverkan på nätverkshastigheter och ger snabba, konsekventa anslutningar till servrar i mer än 50 länder.

LÄSERHANDEL: Spara 60% på en IPVanish årsplan här. IPVanish erbjuder en sju dagars rättegång så att den kan testas riskfri.

Vad är Kodi Death Streams addon?

Death Streams Kodi-tillägget är en gaffel för den ökända Stream All The Sources (SALTS) streaming addon. Den skrapar länkar till filmer och TV-program från flera inofficiella streamingwebbplatser och samlar dem på ett ställe för enklare åtkomst.

Även om enskilda leverantörer kan inaktiveras från tilläggets inställningsmeny, finns det inga som endast innehåller korrekt licensierat innehåll. Eftersom Death Streams inte använder officiella källor tillåter det dig inte att stödja de skådespelare eller studior som gör detta innehåll möjligt.

Vid första anblicken verkar detta tillägg vara välorganiserat, men vid närmare granskning fann vi att genre-mapparna är tomma. Detta innebär att användare tvingas söka efter en specifik titel eller bläddra igenom resultatsidor för att hitta något de vill titta på.

Death Streams erbjuder en kalender som gör att du lättare kan hitta ett TV-program, men den här funktionen fungerar inte. Avsnittet ”Förväntade filmer” tjänar inte annat än att lista filmer som kommer ut under de närmaste åren. Dessa släppdatum ändras ofta och vi är inte säkra på varför det här avsnittet inkluderades alls.

Av skälen ovan rekommenderar vi inte att Kodi-användare installerar eller använder Death Streams-tillägget.

Bästa Death Streams-alternativ: FilmRise - YouTube

Medan Death Streams Kodi-tillägget inte tillgodoser Kodi-användare som letar efter officiella innehållskällor, finns det många tillägg som gör det. De officiella tilläggarna nedan har stora bibliotek med högupplöst innehåll och skulle vara ett bra alternativ till Death Streams.

FilmRise - YouTube

FilmRise Kodi addon

FilmRise är distributör av oberoende film- och TV-program. Deras innehåll är fritt tillgängligt på deras YouTube-kanaler, och FilmRise - YouTube Kodi addon samlar in sitt mediebibliotek från dessa.

Det finns hela säsonger med TV-program tillgängliga, liksom ett starkt urval av filmer. Det här tillägget har ingen sökfunktionalitet och vissa av mappnamnen är inte tydliga vad gäller innehållet de innehåller, men eftersom de flesta filmerna inte är särskilt välkända är det här tillägget bättre för att upptäcka nya titlar istället för att titta om gamla. Som sagt finns det några kultklassiker tillgängliga, som 1998 Syrahuset.

FilmRise - YouTube huvudskärm

En av de bästa sakerna med detta tillägg är att det innehåller spellistor för var och en av dess innehållskategorier. Detta gör det väldigt enkelt att hitta varje avsnitt av en viss TV-program och sparar användaren från att behöva klicka igenom flera sidor i samma shows avsnitt när han letar efter något annat.

FilmRise - YouTube har ett brett och varierat mediebibliotek som täcker allt från verklig brottslighet till klassisk brottning. Det har faktiskt mycket bättre organisation än några mycket mer kända tillägg som Internet Archive. Av orsakerna ovan är FilmRise - YouTube ett av de bästa officiella alternativen till Death Streams tillgängliga.

FilmRise - YouTube-tillägget är tillgängligt i det officiella Kodi-tilläggsförvaret.

Ytterligare alternativ till Death Streams

Letar du efter fler alternativ? Följande tillägg är också bra alternativ till Death Streams.

FilmOn.TV

Installera FilmOn för Kodi

FilmOn.TV är en webbplats som erbjuder liveströmmar på mer än 600 TV-kanaler från hela världen. Dessa kan ses gratis direkt genom Kodi med hjälp av FilmOn.TV-tillägget. Det finns också premiummedlemskap tillgängliga som låser upp ytterligare kanaler och DVR-funktioner.

FilmOns mediebibliotek grupperas efter genre och ursprungsland. Detta gör att du snabbt kan hitta innehåll på ditt modersmål eller titta på tv hemifrån om du är i ett främmande land. Det finns en liten samling on-demand-innehåll också tillgängligt, men huvuddelen av det är i det offentliga området, i motsats till de senaste utgåvorna.

FilmOn.TV-tillägget är tillgängligt i SuperRepo-förvaret. För mer information, kan du läsa vår installationsguide för FilmOn.

PlayOn Browser

Playon Kodi addon

PlayOn Browser skiljer sig från de flesta videotillägg eftersom den kräver ytterligare abonnemang för strömningstjänster för att nå sin fulla potential. När dina inloggningsuppgifter har matats in samlar de innehåll från alla dina prenumerationer till ett ställe för enklare visning. Eftersom det inte finns något officiellt Netflix Kodi-tillägg, är PlayOn Browser det säkraste sättet att titta på Netflix originalinnehåll.

En gratis version är tillgänglig men den kommer bara med en handfull källor. För att ansluta andra konton måste användare betala $ 2,50 per månad, vilket också låser upp DVR- och annonshoppningsfunktioner.

PlayOn Browser-tillägget är tillgängligt i det officiella Kodi-tilläggsförvaret.

SnagFilms

SnagFilms Kodi addon

SnagFilms Kodi-tillägget erbjuder en samling av över 5000 gratis att titta på dokumentärer och oberoende filmer. Dess innehållsbibliotek innehåller allt från skräck till koreanska drama, så det kommer alltid att vara intressant.

Det finns några små organisatoriska problem med detta tillägg, men inget större. Det finns ingen sökfunktion, men titlar separeras efter genre. SnagFilms har inte några underkategorier, så alla tillgängliga TV-program finns i en mapp. Fortfarande innehåller det ett brett urval av klassiska filmer samt några nyare titlar, de flesta är tillgängliga i HD.

Snagfilms-tillägget är tillgängligt i det officiella Kodi-tilläggsförvaret.

BigStar-filmer & TV

BigStar filmer och TV Kodi addon

The BigStar-filmer & TV-addon Kodi skrapar innehåll från BigStar Movies-strömningsplattformen. Även om BigStar-webbplatsen kräver kreditkortsinformation för att köpa specifika filmer, finns den inte i addon, så allt gratis innehåll är helt lagligt att titta på och lätt tillgängligt.

Även om de flesta filmer inte är blockbuster, finns det flera prisbelönta titlar tillgängliga. Denna addon har ett starkt urval av TV-program inklusive hela säsonger av Inbetweeners och Peep Show. Användare kan visa titlar efter genre eller genom att använda sökfunktionen.

The BigStar-filmer & TV-tillägg finns i MetalChris-lagret.

Översikt och sekretessproblem

Tredjeparts tillägg som Death Streams kan verka attraktiva vid första anblicken men kommer med etiska och sekretessrelaterade problem som officiella tillägg inte gör. Även om Death Streams har ett stort bibliotek med innehåll, är inget av det officiellt anskaffat.

Faktum är att oavsett om du vill titta på sport, TV-program på begäran, filmer eller live-TV med Kodi så finns det bättre alternativ med fullt licensierade alternativ att välja mellan. Många av dessa är gratis att använda och erbjuder flera pålitliga källor för support vid problem.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 12 = 20