De beste Exodus-alternativene for Kodi-brukere

Kodi eksodusalternativer


Har du problemer med å finne Exodus Kodi addon? Fra mai 2018 er Exodus ødelagt utenfor reparasjon - addon støttes ikke lenger av den opprinnelige skaperen eller andre utviklere. Som sådan trenger du et godt, solid Exodus-alternativ. Heldigvis er du på rett sted! 

Exodus var en av de mest populære tredjeparts addonene, men den skrapte ikke innholdet fra offisielle kilder. Vi har en lang liste over flotte TV- og filmtillegg som vil fylle TV-behovene dine.

I denne artikkelen avslører vi de beste offisielle tilleggene som kan konkurrere med Kodi Exodus-tillegget for flere forskjellige innholdstyper. Mens Exodus og noen av dens kolleger (Gurzil, Covenant, Neptune Rising, osv.) er ikke addons vi anbefaler, det er mange offisielle alternativer som kan gi en mengde gratis streaminginnhold på Kodi.

Kodi er åpen kildekode-programvare som gjør oppsett av et hjemmekinoanlegg enklere enn noen gang. Den er svært allsidig og kan installeres på et bredt spekter av plattformer, inkludert PC, Android, iPhone, Roku, Raspberry Pi, Nvidia Shield, Amazon Fire TV og Firestick, og USB-tommelstasjon.

Kodi er helt lovlig å bruke, men noen tredjeparts addon som Exodus har resultert i at det er urettferdig malignt i media. Vi oppfordrer leserne våre til å finne offisielle kilder til innhold der det er mulig, og å undersøke deres lands lover om streaming av innhold før de prøver å bruke Kodi til dette formålet.

SE OGSÅ: Beste Kodi-tillegg for TV og film

Advarsel: Kodi skal bare brukes til innhold som du har lovlig rett til tilgang til. Verken Kodi-stiftelsen eller Comparitech tar til orde for bruk av Kodi til piratkopiering.

Viktig: Bruk alltid en VPN med Kodi

Selv om noen Kodi-brukere bruker virtuelle private nettverk (VPN) for å skjule uoffisiell streaming fra internettleverandøren (ISP), er det mange måter en lovlydige Kodi-brukere kan dra nytte av en VPN.

En VPN stopper Internett-leverandøren din fra å stagge nettverkshastighetene dine basert på trafikkhistorikken og forårsake Kodi-bufferingsproblemer. Fordi all nettverkstrafikken din er kryptert, kan en VPN også forhindre flest Man-in-the-Middle-angrep og øke systemets sikkerhet.

Mens alle VPN-er reduserer internetthastighetene dine, gjør noen det til et poeng at det er vanskelig å bruke internett, mens andre kan inkludere skadelig programvare eller føre detaljerte logger om nettlesevanene dine. Av denne grunn er det viktig å finne en VPN-leverandør som du kan stole på for å holde dataene dine trygge og anonyme.

Vi anbefaler IPVanish. Det har minimal innvirkning på internetthastighetene dine, holder ingen logger over aktivitetene dine, og tilbyr tilkoblinger til servere i mer enn 50 land. Den er også svært bærbar og kan installeres på et bredt spekter av enheter, inkludert Amazon Firestick.

LESERHANDLING: spar opptil 60% på en IPVanish-plan her. IPVanish tilbyr en syv dager lang pengene-tilbake-garanti, slik at den kan prøves risikofri.

Hvorfor bør Exodus unngås?

Hovedårsaken til at Exodus bør unngås er at det strømmer innhold fra uoffisielle kilder. Selv om enkeltleverandører kan deaktiveres, inneholder Exodus ikke noen legitime kilder i det hele tatt, og det er umulig å legge til dine egne. Dette gjør det til et dårlig valg for Kodi-brukere som ønsker å se riktig lisensiert innhold.

Fordi Exodus er så populær, har det også vekket oppmerksomhet fra rettighetshavere. I det siste har Motion Picture Association hevdet at Exodus og lignende tillegg er i forkant av en ny bølge av brudd på opphavsretten. Dette gjør Kodi til en enkel syndebukk for organisasjoner og kan føre til strammere regulering av programvaren i fremtiden.  

Det er også viktig å huske på at Exodus er en tredjeparts addon. Dette betyr at det sannsynligvis ikke ble testet nøye under utvikling og sannsynligvis inneholder mer utsendte sårbarheter enn de offisielle tilleggene vi anbefaler nedenfor.

I tillegg støttes ikke lenger Exodus av utviklerne, så det vil bare bli mer sårbart når tiden går. Faktisk kom Exodus 'siste oppdatering fra en utrygg kilde.

I det siste har Exodus tatt med kode som gjorde Kodi-brukere datamaskiner til et botnet. Denne koden har siden blitt fjernet, men den taler til tankesettet til utviklerne om at den noen gang ble inkludert.

Se også: Er Kodi SALTS addon trygt å bruke?

Beste eksodusalternativer

Selv om Exodus ikke bruker offisielle kilder, er det mange Kodi-tillegg som gjør det. Disse er mindre sårbare for kapring og tilbyr ofte innholdsbiblioteker med lignende størrelse. Som et resultat kan de brukes til å erstatte Exodus-tillegget, vise støtte til innholdsskapere og fjerne risikoen for varsler om overtredelse fra Internett-leverandøren din.

Beste offisielle alternativer for film

PlayOn Browser

Playon Kodi addon

PlayOn er en tjeneste som lar deg koble kontoer fra flere strømmetjenester og vise alt tilgjengelig innhold på ett sted.

PlayOn Browser-tillegget er den enkleste og sikreste måten å se Netflix, Amazon Prime Video og Hulu-innhold med Kodi siden ingen av disse leverandørene har et offisielt tillegg. Det kreves en premium-konto for å legge til disse kildene, men til $ 2,50 i måneden er den svært rimelig.

PlayOn-nettleseren finner du i det offisielle Kodi-addon-depotet.

FilmRise - YouTube

FilmRise Kodi addon

FilmRise - YouTube-tillegget skraper koblinger fra YouTube-kanalene til det uavhengige utgiveren FilmRise.

Dette tillegget inneholder tusenvis av filmer, de fleste er tilgjengelige i HD. Fordi det er lite i FilmRises mediebibliotek som har sett kommersiell suksess, er dette tillegget et flott sted å oppdage nye filmer eller finne titler som ikke er tilgjengelige andre steder.

FilmRise - YouTube addon er tilgjengelig fra det offisielle Kodi addon depot.

Crackle

Offisiell Crackle Kodi addon

Crackle er en videostreamingsplattform som eies av Sony. Den tilbyr bedre kjente filmer enn de fleste andre offisielle tillegg og er helt gratis å bruke.

Det skal bemerkes at Crackles innhold bare er tilgjengelig i USA, så utenlandske brukere vil måtte koble VPN-en til en amerikansk server før de kan se noe.

Den offisielle Kodi repoens Crackler-addon fungerer ikke lenger, men denne oppdaterte versjonen, Crackle, finner du i eracknaphobia-depotet. Lær hvordan du installerer Crackle i installasjonsveiledningen for Crackle.

Snagfilms

SnagFilms Kodi addon

Snagfilms er en streamingplattform som samler uavhengige filmer. Disse kan sees gjennom Kodi ved hjelp av det offisielle Snagfilms-tillegget.

Snagfilms tilbyr mer enn 5000 titler å velge mellom, og dekker alt fra sci-fi til politikk. Innholdet er gruppert etter kategori, og til tross for mangelen på søkefunksjon, er det vanligvis ganske enkelt å finne noe interessant å se på.

Snagfilms-tillegget er tilgjengelig fra det offisielle Kodi-tillegget.

Beste offisielle alternativer for TV-serier på forespørsel

Viewster

Viewster Kodi addon

Viewster er en online streamingplattform som i motsetning til mange av konkurrentene ikke regionlåser innholdet. Det offisielle Viewster-tillegget inneholder et sterkt utvalg av TV-serier og anime, kategorisert etter sjanger. Det som er spesielt imponerende er at noen av Viewsters titler (inkludert kultklassiker Sound of the Sky) er ikke tilgjengelig fra noen annen offisiell online kilde.

Viewster addon er tilgjengelig fra det offisielle Kodi addon depot.

iPlayer WWW

De beste Exodus-alternativene for Kodi-brukere

BBC gjør innholdet tilgjengelig gjennom sin streaming-plattform for iPlayer. IPlayer WWW Kodi addon tilbyr en regelmessig oppdatert samling av britiske TV-serier, selv om du vil kreve en gyldig britisk TV-lisens for å se.

Episoder legges til bare noen timer etter at de har sendt ut, men iPlayer lar deg også se live hvis du foretrekker det. BBC låser også innholdet slik at utenlandske brukere må koble VPN-en til en britisk server.

IPlayer WWW-tillegget er tilgjengelig fra det offisielle Kodi-tillegget.

ITV

ITV Kodi addon

ITV Kodi-tillegget ligner på iPlayer WWW. Det gir tilgang til ITV-programmering og direktesendte TV-strømmer. I likhet med BBC låser ITV innholdet, så det kreves en britisk IP-adresse.

Det er ingen søkefunksjonalitet, selv om titler er kategorisert etter sjanger, deretter alfabetisk, så det er lett å finne noe å se på. Størstedelen av innholdet i dette tillegget er tilgjengelig i HD med noen unntak for eldre titler.

ITV-tillegget er tilgjengelig i noobsandnerds-depotet. Denne repoen inneholder mange tredjeparts tillegg, så vi anbefaler ikke å installere noen av de andre.

Crunchyroll

Offisiell Crunchyroll Kodi addon

Crunchyroll er en anime streaming-plattform, og den offisielle Crunchyroll-addon lar deg koble til kontoen din og se direkte gjennom Kodi.

Dette tillegget tilbyr hundrevis av forskjellige anime-serier med nye episoder lagt til samme dag som de sendes ut i Japan. Det er verdt å merke seg at de aller fleste Crunchyroll-titler er tekstet, så hvis du er interessert i å kalle anime, vil du kanskje bli bedre tjent med Funimation-addon.

Crunchyroll-tillegget finnes i det offisielle Kodi-addon-depotet.

NBC Live Sports Extra

NBC Sports Live Extra Kodi addon

NBC Sports Live Extra-tilskuddet bringer et bredt utvalg av HD-sportslig innhold til Kodi.

Utvalgte klipp og høydepunkter er gratis å se på, men for fullstendige spill trenger du et NBC Sports Gold-abonnement. NBC Sports kan bare vises i Amerika, så hvis du er i utlandet må du koble til en amerikansk server.

NBC Sports Live Extra finner du i det offisielle Kodi addon-depotet.

I slekt: De 5 beste Kodi Sports-tilskuddene i 2017

Beste offisielle alternativer for direktesendt TV

Exodus inneholder ingen direktesendte TV-strømmer, men mange lignende tillegg har det. Problemet er at de bruker lenker til uoffisielle strømningsnettsteder som ofte er upålitelige. Imidlertid er det flere legitime alternativer som tilbyr en mye høyere kvalitet på videoen.

USTV nå

USTV Nå Kodi addon

USTV Now er en tjeneste som lar utenlandske brukere se amerikansk TV. Den har tre planer tilgjengelig, hvorav den ene er gratis og tilbyr syv kanaler. De betalte planene låser opp ytterligere 21 kanaler og DVR-funksjonalitet.

USTV Now sier at tjenesten deres bare er tilgjengelig for amerikanere som bor utenlands, men det er ingen kontroller for å forhindre tilgang. Som et resultat kan den brukes av alle, uansett hvor de er i verden, eller av amerikanske innbyggere som kobler seg gjennom en VPN.

USTV Now er tilgjengelig fra det offisielle Kodi addon-depotet.

FilmOn.TV

Installer FilmOn for Kodi

FilmOn.TV Kodi addon tilbyr lenker til mer enn 600 live TV-kanaler fra hele verden. En gratis konto lar brukere se i standard definisjon, men betalte kontoer er tilgjengelige som øker kvaliteten på videoen og antall kanaler som tilbys.

Strømmer er gruppert etter opprinnelsesland så vel som sjanger, så det er enkelt å finne innhold fra hjemlandet uten å se gjennom flere sider med fremmedspråklige resultater.

FilmOn.TV-tillegget finner du i SuperRepo-depotet.

PS Vue

PS Vue Kodi addon

PS Vue er en tjeneste som er ment å erstatte kabelabonnementet. Planene starter på 39,99 dollar i måneden og inkluderer minst 50 kanaler inkludert Disney Channel, FX og ESPN.

PS Vue Kodi-tillegget krever en konto for å bruke, da det ikke inkluderer gratis innhold. Mens det er PS Vue-apper for forskjellige enheter, lar Kodi addon deg se på et enda større utvalg av enheter, inkludert Raspberry Pi, og tilbyr større kontroll (zoom, kontrast, 3D-støtte) over selve videoen.

PS Vue-tillegget er tilgjengelig fra det offisielle Kodi-tillegget.

Konklusjon

Exodus kan virke tiltalende ved første øyekast, men den har flere problemer som gjør det til et dårlig valg for Kodi-brukere som ønsker å se offisielt lisensiert innhold. Denne artikkelen har vist at det er flere levedyktige alternativer tilgjengelig. Enda bedre er at disse tilleggene har store innholdsbiblioteker, mens de har færre av sikkerhetsproblemene Exodus gjør.

Uansett hva du leter etter, det være seg filmer, TV-serier, anime, sport eller live TV, så er det et offisielt tillegg som vil passe bedre til dine behov.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =