Crackle Kodi addon: hvordan man installerer og bruger Crackle på Kodi

Installer Kodi Crackle addon


Crackle er en streamingvideo-service, der ligner Netflix, Hulu eller Amazon Prime Video. Men det er også forskelligt fra disse tjenester, fordi det ikke kræver et abonnementsgebyr. I stedet betales indholdsskabere af Crackle gennem annonceindtægter. Det betyder gratis indhold, og for Kodi-brugere, en nem at bruge og gratis Crackle Kodi-tilføjelse.

Crackle indeholder mange klassiske tv-shows og film, hvoraf nogle er svære at finde andre steder. Det indeholder også mange højt rangerede originale serier og film.

Se også: De bedste tilføjelser til Kodi Film

Der er et par Crackle Kodi-tilføjelser, men den bedste og den, vi fokuserer på, kaldes simpelthen "Crackle". Det giver brugerne mulighed for at streame indhold fra Crackles store bibliotek uden at skulle bruge en webbrowser.

Men hvis du er ny på enten Kodi eller Crackle, ved du måske ikke nøjagtigt, hvordan du installerer eller bruger Crackle Kodi-tilføjelsen.

Denne vejledning forklarer, hvordan.

Hvad er Kodi?

Kodi er et stykke open source-software, der bruger apps kaldet “addons” til at lokalisere videoer, billeder og musik, der findes på internettet. Kodi gemmer ikke noget indhold i sig selv. Det tillader blot, at video afspilles fra hvilken kilde, du også peger på den.

Kodi giver en bruger mulighed for at integrere alle sine streamingtjenester i en platform, hvilket fjerner behovet for flere grænseflader og enheder. Det kan installeres på mange forskellige enheder, inklusive en Android-telefon eller iPhone, personlig computer, Roku-kasse, Apple TV, Amazon Fire Stick og USB-enhed. Det kan styres med en smart telefon-app, fjernbetjening eller videospilpad.

Læs mere: Hvad er Kodi, og hvordan kan du få mest muligt ud af det?

Sådan bruges Kodi sikkert og privat.

Kodi har mange anvendelser, men er mest populært brugt som en streaming medieafspiller. Mange Kodi-brugere henvender sig til streaming af copyright-indhold og downloader og kører et Virtual Private Network (VPN) for at maskere deres identitet. Dog kan alle Kodi-brugere også drage fordel af en VPN.

Alle Kodi-tilføjelser er udviklet af individuelle udviklere, og de fleste ligger på relativt usikre servere. Derudover kan Kodi-tilføjelser let få deres kode til at blive hacket og uploadet til officielt udseende steder, hvilket fører til farlige Man-in-the-Middle-angreb (MitM). Dine data kan blive stjålet uden din viden gennem endda officielle tilføjelser.

Internetudbydere er ligeledes ligeglade med, om din streaming er til legitime formål. Mange vil undertiden reducere internethastigheden for kunder, der streamer video. Nogle internetudbydere ser streamingtjenester som Crackle som konkurrenter til deres kabel-tv-pakker og vil bremse dataene fra disse tjenester for at forhindre flere brugere i at tilmelde sig dem. Hvis du finder ud af, at Kodi buffrer, kan dette være årsagen.

Brug af en VPN er nyttigt til at forhindre Man-in-the-Middle-angreb og undgå ISP-hastighedsregistrering blandt mange andre anvendelser. Ved at kryptere din forbindelse kan hverken hackere eller din ISP bestemme, hvad du laver eller endda hvem du virkelig er.

For Kodi-brugere er det særdeles vigtigt at have kvalitetsvideo, noget en VPN kan hjælpe med at sikre, at du får. Vi mener, at den bedste VPN til denne brug er IPVanish, en service, der bruger sin egen fysiske hardware. Dette hjælper med at holde hastighederne høje, hvilket fører til mindre videobuffer. 

Læseraftale:  Du kan få IPVanish for 60% rabat på den normale pris med dette link.

Comparitech kondonerer eller tilskynder ikke til krænkelse af ophavsretlige begrænsninger, herunder ulovlig streaming gennem Kodi. Kodi kan bruges til mange fremragende, lovlige online streaming-formål. Overvej venligst loven, ofrene og risikoen for piratkopiering, før du downloader eller streamer ophavsretligt beskyttet materiale uden tilladelse.

Crackle Kodi-installationsvejledning

Crackle Kodi-addon findes i eracknaphobia's repo. Følg disse trin for at installere det.

 • Gå til denne URL for at finde eracknaphobias repo-zip-fil: https://github.com/eracknaphobia/repo.eracknaphobia
 • Find og klik på repository.eracknaphobia.zip fil. Husk, hvor du gemmer denne fil
 • Fra Kodi-hovedmenuen skal du klikke på gearikonet
 • Crackle Kodi addon: hvordan man installerer og bruger Crackle på Kodi
 • Klik på "Systemindstillinger"
 • Crackle Kodi addon: hvordan man installerer og bruger Crackle på Kodi
 • Hold musen hen over “Addons”
 • Hvis "Ukendte kilder" er aktiveret, skal du lade det være i fred. Hvis det er deaktiveret, skal du klikke på det for at aktivere opbevaringssteder fra ukendte kilder
 • Crackle Kodi addon: hvordan man installerer og bruger Crackle på Kodi
 • Hvis du skulle aktivere ukendte kilder, vises en advarselsmeddelelse. Klik på "ja." Hvis ukendte kilder allerede var aktiveret, skal du gå videre til næste trin
 • Fra hovedmenuen skal du klikke på "Addons"
 • Crackle Kodi addon: hvordan man installerer og bruger Crackle på Kodi
 • Klik på det ikon, der ligner en åben boks
 • Klik på "Installer fra zip-fil"
 • Crackle Kodi addon: hvordan man installerer og bruger Crackle på Kodi
 • Gennemse til det sted, hvor du gemte zip-filen fra trin 1. Klik på filen
 • Crackle Kodi addon: hvordan man installerer og bruger Crackle på Kodi
 • Gå tilbage til menuen Installer tilføjelser ved at klikke på det øverste venstre hjørne af skærmen, indtil der står “Addons / Add-on browser”
 • Klik på "Install from repository"
 • Klik på "eracknaphobia's Repo"
 • Crackle Kodi addon: hvordan man installerer og bruger Crackle på Kodi
 • Klik på "Video addons"
 • Klik på "Crackle"
 • Crackle Kodi addon: hvordan man installerer og bruger Crackle på Kodi
 • Klik på "Install." Det tager normalt ikke mere end et par sekunder at afslutte installationen

Sådan bruges Crackle Kodi-tilføjelsen

Når du har fået Crackle installeret, kan du konfigurere det ved at klikke på addon og derefter klikke på "konfigurere."

Desværre, alt dette gør er, at du kan ændre skærmforholdet og slå lydkommentar til eller fra. Der er ingen måde at indtaste dit Crackle ID og adgangskode for at få programanbefalinger baseret på dine seervaner. Forhåbentlig giver en opdatering dette mulighed i fremtiden.

Hvis du vil afspille et program, skal du klikke på tilføjelsen og derefter klikke på "Åbn." Du får muligheden for at se på filmlisten eller listen over tv-serier.

Klik på den mulighed du ønsker. Du får en liste med titler. Igen er disse opført alfabetisk. Klik på den titel, du vil se.

Crackle Kodi addon: hvordan man installerer og bruger Crackle på Kodi

Titlen begynder at spille.

Kodi Crackle addon oversigt

Den bedste funktion ved Crackle-tilføjelsen er, at den er helt gratis og fuldstændig lovlig.

Du kan få en masse nyt og trendindhold fra andre tilføjelser. Men de fleste af dem er enten dyre eller streamer piratkopierede videoer. Crackle adskiller sig fra andre tilføjelser, idet det ikke har nogen af ​​disse ulemper.

Og alligevel har Crackle også en masse videoer i høj kvalitet.

Det bærer klassiske tv-tv-netværk som The Shield, Heroes, Heroes Reborn, Seinfeld, og Blue Mountain State, såvel som nogle stærkt vurderede Crackle-originaler som Opstart, Super Mansion og Party Boat.

Når det kommer til film, har Crackle-tilføjelsen nogle velkendte titler som Frygt og afsky i Las Vegas, Easy Rider, og House of Flying Daggers.  Det har også gode filmoriginaler som f.eks Ekstraktion, Dead Rising: Watchtower, og Kasterne.

Den eneste type indhold, som Crackle mangler, er nyere tv-shows og film fra de store netværk og filmstudier. Så en bruger, der er specielt interesseret i nyere indhold, bliver nødt til at få andre tjenester til at supplere Crackle. Men for en gratis service er det katalog bestemt imponerende.

Crackle har ulempen ved at bære reklame. Dette kan til tider være irriterende. Men hvis det program, du vil se, ikke er tilgængeligt andetsteds, kan det ofte være værd at få se et par annoncer værd at se det.

Generelt er Crackle en fantastisk tilføjelse til enhver Kodi-brugers addon-samling.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 2