Castaway Kodi -lisäosa: Onko Castaway turvallista ja laillista käyttää?

Castaway Kodi -lisäosa


Jos olet urheilufani, joka yrittää löytää tavan katsella suosikkiurheilulajiasisi ilman kaapelitilausta, olet ehkä kuullut Castaway Kodi -lisäosasta. Kodi on erittäin suosittu johtoleikkurien kanssa kaikkialla, ja Castaway-lisäosa on suosittu etenkin urheilun ystäville. Saatat kuitenkin kysyä, onko Castaway laillinen käyttää ja turvallista tietokoneellesi. Tässä artikkelissa tarkastellaan tätä aihetta yksityiskohtaisesti.

Mikä on Kodi?

Ennen Kodin perustamista monien johdinleikkureiden oli vaihdettava verkkoselainten ja muiden omien ohjelmistojen välillä joka kerta, kun he halusivat vaihtaa kanavia. Kodin kanssa tämä on menneisyyttä. Kodi-käyttäjät voivat integroida kaikki streaming-palvelut yhdelle alustalle ja hallita mediaansa RF-kaukosäätimen, älypuhelimen tai pelin avulla. Tämä tekee verkossa tapahtuvasta suoratoistosta kätevän ja käyttäjäystävällisen, kuten kaapelitelevisiojärjestelmät olivat, mutta joutumatta maksamaan kaapelilaatikon vuokrausta tai käsittelemään muita mielivaltaisia ​​kaapeliyhtiösääntöjä.

Kodi voidaan asentaa mihin tahansa suosittuihin laitteisiin: Windows PC, Mac, Apple TV, Amazon Fire TV, Android-puhelin, iOS-puhelin, NVidia Shield tai Roku..

Kodia syytetään toisinaan työkalusta tekijänoikeuksien kiertämiseen piraattivideoiden suoratoiston kautta. Kodi-ohjelmistoa voidaan kuitenkin käyttää täysin laillisesti, ja myös Kodille on monia laillisia käyttötarkoituksia.

Tärkeää: Käytä aina VPN: ää Kodin kanssa

Monet Kodi-käyttäjät, jotka virtauttavat sisältöä Kodin kautta, käyttävät VPN: ää pitääkseen toimintansa salassa Internet-palveluntarjoajiltaan. Vaikka suoratoistaisitkin vain laillisista lähteistä, sinun tulisi silti käyttää VPN: ää.

VPN: n käyttäminen suojaa sinua "keskellä oleva mies" -hyökkäyksiltä, ​​joita hakkerit ovat käynnistäneet. He haluavat ohjata tietosi omaan verkkoonsa ja varastaa henkilökohtaisia ​​tietojasi. Se tekee sen salaamalla tietosi, jotta hakkerit eivät voi lukea niitä. Se myös suojaa sinua Internet-palveluntarjoajan nopeuden kuristumiselta, joka muuten voi johtaa puskurointiin ja heikkolaatuiseen videoon.

Valitettavasti suurin osa VPN-verkoista on liian hitaita videoiden suoratoistoon, ja monet niistä pitävät lokit käyttäjien toiminnoista. Siksi suosittelemme IPVanishia. IPVanish käyttää omia palvelimiaan pitääkseen nopeutensa korkealla. Testauksessamme havaitsimme, että se oli tarpeeksi nopea 1080p-videon suoratoistamiseen ilman puskurointia. Se ei myöskään pidä lokkeja, jotta asiakkaat voivat tuntea olonsa turvalliseksi tietäen, että heidän henkilökohtaisia ​​tietojaan ei luovuteta kolmannelle osapuolelle. Lisäksi se on yksi harvoista VPN-verkoista, jolla on alkuperäinen sovellus Amazon Fire Stick -sovellukselle.

PERUSTELUT: Lukijamme voivat säästää 60% IPVanish-suunnitelmiin täällä.

Comparitech ei suvaitse tai rohkaise tekijänoikeusrajoitusten rikkomista, mukaan lukien laiton suoratoisto Kodin kautta. Kodi -sovellusta voidaan käyttää moniin erinomaisiin, laillisiin online-suoratoistotarkoituksiin. Ota huomioon laki, uhrit ja piratismiriskit ennen lataamista tai suoratoistoa tekijänoikeuksien alaisella aineistolla ilman lupaa.

Mikä on Castaway Kodi -lisäosa?

Castaway on Kodi-lisäosa, joka on luotu erityisesti etsimään Internetistä suoratoistettua urheilosisältöä. Joskus Castaway hakee sisältöä verkkosivustoilta, joita löytyy ympäri maailmaa, kun taas toisinaan se saa sitä muilta Kodi-käyttäjiltä. Sisällöltään riippumatta Castawaysta on tullut erittäin suosittua, koska sen kautta on tarjolla monenlaisia ​​urheilutapahtumia. Castaway tunnetaan erityisesti siitä, että se auttaa käyttäjiä löytämään live TV-suoratoistoja, English Premier League -pelejä ja yliopistojalkapallopelejä.

Yksi asioista, jotka erottavat Castawayn muista Kodi-urheilulisäosista, on vertaisverkkojen (P2P) tekniikan käyttö, suositummin torrentin avulla. P2P: n avulla käyttäjät eivät voi vain ladata sisältöä ja suoratoistaa sitä sivustolta, vaan he voivat myös ladata sen muille. Tämä auttaa pitämään tietyn ohjelman liikkeellä yhteisössä, vaikka alkuperäinen verkkosivusto, joka sen sijaitsi, olisi offline-tilassa. Tämä on yksi Castawayn suurimmista vahvuuksista verrattuna muihin Kodi-urheilulajeihin.

Näistä vahvuuksista huolimatta on tärkeää ymmärtää, että Castawayn käyttöön liittyy valtavia riskejä. Suurin osa lähteistä, joista Castaway lähettää, tuottaa laittoman sisällön. Tämä tarkoittaa, että voi olla laitonta ladata Castawayn kautta saamasi sisältöä uudelleen. Maasta, jossa asut, se voi olla jopa laiton näkymä urheilutapahtumat Castawaylla.

Castaway on myös kolmannen osapuolen lisäosa, jota ei ole käyty läpi virallisen Kodi-arkiston tiukkojen laadunvalvontamekanismien kautta. Tämä tekee siitä erityisen haavoittuvan käytettäväksi "keskellä-ihminen" -hyökkäyksissä ja muissa hakkereiden haittaohjelmissa.

Näiden oikeudellisten ja turvallisuuskysymysten lisäksi Castawaya ei ole päivitetty pitkään aikaan. Tämän seurauksena siinä on paljon kuolleita linkkejä. Vaikka voit edelleen löytää sisältöä Castawayn P2P-toiminnon avulla, käytettävissä olevien videoiden valikoima ei ole niin suuri kuin ennen..

Näistä syistä, emme suosittele Castaway Kodi -lisäosaa. Sen sijaan suosittelemme seuraavia vaihtoehtoja.

Vaihtoehdot Castaway Kodi -lisäosaan

Seuraavien Kodi-lisäosien tiedetään virtaantelevan urheilutapahtumia virallisista, valtuutetuista lähteistä. Tämän vuoksi heillä on korkealaatuisempi kuva ja ääni, ja yleensä niissä ei ole kuolleita linkkejä. Lisäksi nämä lisäykset ovat yksityisyyden ja turvallisuuden kannalta turvallisempia kuin toiset ja ovat täysin laillisia käyttää useimmissa maissa.

FilmOn Simple

FilmOn Simple Kodi -lisäosa

FilmOn on ilmainen IPTV-palvelu, jolla on yli 600 kanavaa. Siinä on elokuvia, TV-ohjelmia, dokumentteja ja monia muita videosisältöä, kaikki täysin ilmaisia. Erityisesti urheilun ystäville se tarjoaa “Extreme Sports” -kanavan MMA: n, Kickboxingin, Watercrossin, painonnostokilpailujen ja monien muiden urheilutapahtumien kanssa. FilmOn-palveluun pääsee Kodi-palvelun kautta käyttämällä MovieOn Simple Kodi -lisäosaa SuperRepo-arkistossa.

Jos haluat nähdä ilmaisia ​​korkealaatuisia urheiluvirtoja Kodilla, et voi mennä pieleen FilmOn Simple -sovelluksen avulla.

NFL-pelikortti

NFL Game Pass Kodi -lisäosa

Jos olet erityisesti kiinnostunut jalkapallo, NFL Game Pass Kodi -lisäosan avulla voit käyttää kauden kaikkia NFL-pelejä 74,99 dollaria / vuosi. Tämä vastaa 15 dollaria / kk viiden kuukauden kaudella.

Valitettavasti vain esikauden pelit ovat saatavana suorana lähetyksenä. Muut muuttuvat saataville joko muutaman tunnin kuluttua tai heti loppumisensa jälkeen. Tämän avulla voit kuitenkin katsoa niin paljon jalkapalloa kuin haluat ilman, että joudut maksamaan mistään muusta kanavasta. Koska se on ennalta nauhoitettu, se tarjoaa myös etuna, että sinun ei tarvitse käydä läpi mainoksia.

Voit saada NFL Game Pass -tilin täältä.

NFL Game Pass Kodi -lisäosa sijaitsee virallisessa Kodi-lisäosien arkistossa.

Lue lisää: Kuinka katsoa NFL: ää Kodilla.

Pluto.tv

Pluto.tv Kodi addon -näyttö

Kuten FilmOn, Pluto.tv on toinen täysin ilmainen suoratoisto-tv-palvelu. Sillä on yli 100 kanavaa, mukaan lukien kahdeksan urheilukanavaa, jotka pelaavat pokeriturnauksia, Impact Wrestling -tapahtumia, MMA- ja NCAA-yliopiston yleisurheilutapahtumia. Tämä on toinen hieno valinta ilmaisten urheilutapahtumien saamiseksi.

Pluto.tv Kodi -lisäosa on virallisessa Kodi-lisäosa-arkistossa.

NBA League Pass

NBA League pass Kodi -lisäosa

Jos olet kiinnostunut erityisesti koripallopeleistä, harkitse tilaamista NBA League Pass -palvelusta. Sen avulla voit katsella satoja markkinoiden ulkopuolella olevia NBA-pelejä 199 dollarilla / vuosi. Tämä vastaa 39,80 dollaria kuukaudessa viiden kuukauden kauden aikana. Näitä pelejä ei ole ennalta nauhoitettu, mutta ne lähetetään suorana lähetyksenä tapahtuessaan.

Ainoat pelit, joita ei näytetä, ovat kansallisesti tai paikallisesti televisioituja pelejä. Jos suosikkijoukkueesi on paikallinen, tämä voi olla ongelma, koska monet joukkueesi peleistä voidaan hävittää. Jos suosikkijoukkueesi ei kuitenkaan ole paikallinen, NBA League Pass voi olla loistava tapa nähdä paljon NBA-pelejä ilman, että tarvitset kaapelitelevisiopakettia.

NBA League Pass Kodi -lisäosa on virallisessa Kodi-lisäosien arkistossa.

Katso myös: Kuinka katsoa NBA: ta Kodilla.

DirecTV nyt PlayOnilla

Playon Kodi -lisäosa

Jos haluat nähdä monenlaisia ​​urheilulajeja etkä ole tyytyväisiä FilmOnin tai Pluto.tv: n tarjouksiin, sinun kannattaa tilata yleisempi, maksullinen IPTV-palvelu, kuten DirecTV Now. 35 dollaria kuukaudessa DirecTV Now antaa sinulle ESPN, ESPN2, FS1 ja NBCSN. Valituilla alueilla tämä paketti sisältää myös NBC, CBS, ABC ja FOX. Olipa suosikkiurheilulajissasi baseball, jalkapallo, koripallo, NASCAR tai muu, näiden kanavien pitäisi antaa sinulle paljon vaihtoehtoja.

Valitettavasti Kodille ei ole erillistä DirecTV Now -lisäosaa. Voit kuitenkin saada pääsyn DirecTV Now -kanaviin PlayOn Kodi -lisäosan kautta. PlayOn on DVR-palvelu, jonka avulla voit laillisesti tallentaa ohjelmia erilaisista suoratoistopalveluista, kuten DirecTV Now, Netflix, Hulu ja Amazon Prime Video. Se maksaa 30 dollaria / vuosi, mikä vastaa 2,50 dollaria / kuukausi.

PlayOn-selain on virallisessa Kodi-lisäosien arkistossa.

Lukija-sopimus: Kokeile PlayOnia ilmaiseksi 7 päivän ajan

Playstation Vue

PS Vue Kodi -lisäosa

Playstation Vue on maksullinen IPTV-palvelu, joka on samanlainen kuin DirecTV Now. Toisin kuin DirecTV Now, siinä on kuitenkin erillinen Kodi-lisäosa. Sen peruspaketti on hieman kalliimpi, hintaan 39,99 dollaria / kuukausi. Tästä hinnasta se tarjoaa ESPN, ESPN2, FS1, FS2 ja NBCSN. Tämä on kaikki samat urheilukanavat, jotka DirecTV Now antaa sinulle plus Fox Sports 2.

Playstation Vue Kodi -lisäosa on virallisessa Kodi-lisäosien arkistossa.

USTVNow

USTV Nyt Kodi-lisäosa

USTVNow on palvelu ulkomailla asuvalle amerikkalaiselle sotilaalle, mutta kuka tahansa voi ilmoittautua. Se tarjoaa ilmaiseksi kaikki verkkokanavat: NBC, ABC, CBS, FOX, CW ja PBS. Koska joitain suurimmista urheilutapahtumista järjestetään näissä verkoissa, voit nähdä paljon erittäin korkealaatuista urheilosisältöä vain ilmaisella paketilla. 19 dollaria varten voit myös hankkia ESPN: n USTVNow-palvelusta.

USTVNow on hieno palvelu omillaan. Se on hyödyllistä myös, jos epäonnistut asumaan alueella, jolla paikallisia televisiokanavia ei ole saatavana DirecTV Now- tai PS Vue -sivustolla. Tällöin voit käyttää sitä yhdessä näiden muiden palveluiden kanssa urheilu-TV-paketti täydentämiseen.

USTVNow Kodi -lisäosa on virallisessa Kodi-arkistossa.

Castaway Kodi -lisäosa: Yleiskatsaus ja yksityisyyden suoja

Castaway antaa käyttäjän ehdottomasti nähdä paljon urheilutapahtumia ilmaiseksi. Siitä tuli erittäin suosittu tästä syystä. Castawayn käyttöön liittyy kuitenkin paljon riskejä, joita muilla lisäosilla ei ole.

Castaway oli aiemmin osa Fusion-arkistoa, ja useimmissa verkkosivustojen artikkeleissa todetaan nyt, että sinun pitäisi mennä sinne etsimään kopio. TV-lisäosien uudistuksen jälkeen sivustonsa oikeusjutun seurauksena he kuitenkin poistivat kaikki loukkaavat lisäosat, mukaan lukien Castaway.

Valitettavasti näin on yhä enemmän kolmansien osapuolien lisäosien tapauksessa. Säilytystilat, joissa on tekijänoikeuksia loukkaavia lisäosia, saavat usein suosion, TV-verkot haastavat ne sitten oikeuteensa ja pakotetaan joko puhdistamaan loukkaavat lisäosat tai sulkeutumaan. Myöhemmin lisäosat ilmestyvät uudestaan ​​toiseen arkistoon, josta kukaan ei ole koskaan kuullut. Tämän jälkeen kuluttajat ihmettelevät: Onko tämä alkuperäinen koodi vai onko sitä peukaloitu?

Nämä yksityisyyden ja turvallisuuden riskit huomioon ottaen siihen on ehdottomasti hyviä syitä välttää Hylkää ja käytä sen sijaan erilaista urheilu-Kodi-lisäosaa.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 55 = 61