Castaway Kodi addon: Er Castaway trygt og lovlig å bruke?

Castaway Kodi addon


Hvis du er en sportsfan som prøver å finne en måte å se favorittidretten din uten kabelabonnement, har du kanskje hørt om Castaway Kodi-tillegget. Kodi er veldig populær blant snøremaskiner overalt, og Castaway-tillegget er spesielt populært blant sportsfans. Imidlertid lurer du kanskje på om Castaway er lovlig å bruke og trygt for datamaskinen din. Denne artikkelen vil utforske det emnet i detalj.

Hva er Kodi?

Før opprettelsen av Kodi, var det mange snorer som måtte bytte mellom nettlesere og forskjellige andre deler av egen programvare hver gang de ønsket å bytte kanal. Med Kodi er dette en saga blott. Kodi-brukere kan integrere alle streamingtjenestene deres i en plattform og styre mediene deres via en RF-fjernkontroll, smarttelefon eller gamepad. Dette gjør online streaming praktisk og brukervennlig, slik kabel-tv-systemer pleide å være, men uten å måtte betale for å leie en kabelboks eller håndtere andre vilkårlige kabelselskapsregler.

Kodi kan installeres på hvilken som helst av de populære enhetene: Windows PC, Mac, Apple TV, Amazon Fire TV, Android-telefon, iOS-telefon, NVidia Shield eller Roku.

Kodi blir noen ganger beskyldt for å være et verktøy for å omgå opphavsrettigheter ved å streame piratkopierte videoer. Kodi-programvaren er imidlertid fullstendig lovlig å bruke, og det er mange legitime bruksområder også for Kodi.

Viktig: Bruk alltid en VPN med Kodi

Mange Kodi-brukere som streamer innhold gjennom Kodi, bruker en VPN for å holde sine aktiviteter hemmelige for ISP-ene. Selv om du bare streamer fra legitime kilder, bør du fortsatt bruke en VPN.

Å bruke en VPN beskytter deg mot "mann-i-midten" -angrep lansert av hackere som ønsker å omdirigere dataene dine til sitt eget nettverk og stjele din personlige informasjon. Det gjør du ved å kryptere dataene dine slik at hackerne ikke kan lese dem. Det beskytter deg også mot ISP-hastighetsregulering, noe som ellers kan føre til buffring og lav kvalitet på videoen.

Dessverre er de fleste VPN-er for trege for strømming av video, og mange av dem fører logger over brukernes aktiviteter. Derfor anbefaler vi IPVanish. IPVanish bruker sine egne servere for å holde hastighetene høye. I testene våre fant vi ut at det var raskt nok til å streame 1080p video uten buffer i det hele tatt. Det holder heller ingen logger slik at kundene kan føle seg trygge på å vite at deres personlige data ikke blir gitt ut til en tredjepart. I tillegg er det en av få VPN-er som har en egen app for Amazon Fire Stick.

EKSKLUSIVT HANDEL: Leserne våre kan eksklusivt spare 60% på IPVanish-planer her.

Comparitech ikke godkjenner eller oppfordrer til brudd på copyrightbegrensninger, inkludert ulovlig streaming gjennom Kodi. Kodi kan brukes til mange utmerkede, lovlige online streamingformål. Vennligst vurder loven, ofrene og risikoen for piratkopiering før du laster ned eller streamer copyright-materiale uten tillatelse.

Hva er Castaway Kodi addon?

Castaway er en Kodi-addon laget spesielt for å finne sportsinnhold streamet på internett. Noen ganger får Castaway innholdet fra nettsteder som finnes over hele verden, mens andre ganger får det det fra andre Kodi-brukere. Uansett hvordan det får innholdet, har Castaway blitt veldig populær på grunn av det store spekter av sportsbegivenheter som er tilgjengelige gjennom det. Castaway er spesielt kjent for å hjelpe brukere med å finne live TV-strømmer, engelske Premier League-spill og fotballspill på college.

Noe av det som skiller Castaway fra andre Kodi-sportsutstyr er bruken av peer-to-peer-teknologi, mer populært gjennom torrenting. Med P2P kan brukere ikke bare laste ned innhold og streame det fra et nettsted, de kan også laste det opp til andre. Dette hjelper til med å holde et bestemt program som sirkulerer i samfunnet, selv om det opprinnelige nettstedet som huset det, er offline. Dette er en av Castaways største styrker sammenlignet med andre idretter Kodi addons.

Til tross for disse styrkene, er det imidlertid viktig å forstå at det er enorme risikoer ved bruk av Castaway. De fleste kildene som Castaway strømmer fra, leverer piratkopiert innhold. Dette betyr at det kan være ulovlig å laste opp innhold du får gjennom Castaway. Avhengig av hvilket land du bor i, kan det til og med være ulovlig for deg å gjøre det utsikt sportsbegivenheter på Castaway.

Castaway er også et tredjeparts tillegg som ikke har vært gjennom de strenge kvalitetskontrollmekanismene i det offisielle Kodi-depotet. Dette gjør det spesielt utsatt for å bli brukt i "mann-i-midten" -angrep og andre typer ondsinnede handlinger fra hackere.

I tillegg til disse juridiske og sikkerhetsmessige spørsmålene, har ikke Castaway blitt oppdatert på lenge. Som et resultat er det mange døde lenker i den. Selv om du fremdeles kan finne noe innhold ved hjelp av Castaways P2P-funksjon, er utvalget av tilgjengelige videoer ikke så stort som det pleide å være.

På grunn av dette, Vi anbefaler ikke Castaway Kodi addon. I stedet anbefaler vi følgende alternativer.

Alternativer til Castaway Kodi addon

Følgende Kodi-tillegg er kjent for å streame sportsbegivenheter fra offisielle, autoriserte kilder. På grunn av dette har de bilde og lyd av høyere kvalitet og har generelt ikke døde lenker. I tillegg er disse tilleggene tryggere enn andre med hensyn til personvern og sikkerhet og er helt lovlige å bruke i de fleste land.

FilmOn Simple

FilmOn Simple Kodi addon

FilmOn er en gratis IPTV-tjeneste med over 600 kanaler. Den har filmer, TV-serier, dokumentarer og mange andre typer videoinnhold, alt helt gratis. Spesiell oppmerksomhet for sportsinteresserte har den en "ekstremsport" -kanal med MMA, Kickboxing, Watercross, vektløftingskonkurranser og mange andre sportsbegivenheter. FilmOn-tjenesten kan nås via Kodi ved å bruke FilmOn Simple Kodi-tillegget i SuperRepo-depotet.

Hvis du vil se sportsstrømmer av høy kvalitet gratis på Kodi, kan du ikke gå galt med FilmOn Simple.

NFL Game Pass

NFL Game Pass Kodi addon

Hvis du er spesielt interessert i fotball, gir NFL Game Pass Kodi addon deg tilgang til hvert NFL-spill i sesongen for $ 74.99 / år. Dette tilsvarer $ 15 / month i en fem-måneders sesong.

Dessverre er det bare preseason-spill som er tilgjengelige live. De andre blir tilgjengelige enten noen timer eller umiddelbart etter at de er slutt. Dette lar deg imidlertid se så mye fotball du vil uten å måtte betale for noen annen kanal. Siden det er forhåndsinnspilt, gir det også fordelen at du ikke trenger å sitte gjennom reklamefilmer.

Du kan få en konto med NFL Game Pass her.

NFL Game Pass Kodi addon er lokalisert i det offisielle Kodi addon depot.

Les mer: Hvordan se NFL på Kodi.

Pluto.tv

Pluto.tv Kodi informasjonsskjerm

I likhet med FilmOn er Pluto.tv en annen helt gratis streamingtjeneste. Den har over 100 kanaler, inkludert åtte sportskanaler som spiller pokerturneringer, Impact Wrestling-arrangementer, MMA og NCAA-friidrettsstevner. Dette er et annet godt valg for å få gratis sportsbegivenheter.

Pluto.tv Kodi addon er i det offisielle Kodi addon depot.

NBA League Pass

NBA League passerer Kodi addon

Hvis du er spesielt interessert i basketballspill, kan du vurdere å få et abonnement på NBA League Pass. Det vil tillate deg å se hundrevis av NBA-spill utenfor markedet for $ 199 / år. Dette tilsvarer $ 39,80 per måned i en fem-måneders sesong. Disse spillene er ikke forhåndsinnspilt, men sendes direkte mens de skjer.

De eneste spillene som ikke vil bli vist, er de som blir fjernsynsapparat nasjonalt eller lokalt. Hvis favorittlaget ditt er lokalt, kan dette være et problem ettersom mange av lagets spill kan bli svart. Hvis favorittlaget ditt ikke er lokalt, kan NBA League Pass være en flott måte å se mange NBA-spill uten å trenge en kabel-TV-pakke.

NBA League Pass Kodi addon er i det offisielle Kodi addon depot.

Se også: Hvordan se NBA på Kodi.

DirecTV Nå med PlayOn

Playon Kodi addon

Hvis du vil se et bredt spekter av idretter og ikke er fornøyd med tilbudene fra FilmOn eller Pluto.tv, kan det være lurt å abonnere på en mer generell IPTV-tjeneste for betaling som DirecTV Now. For $ 35 / måned vil DirecTV Now gi deg ESPN, ESPN2, FS1 og NBCSN. På utvalgte områder inkluderer denne pakken også NBC, CBS, ABC og FOX. Enten favorittidretten din er baseball, fotball, basketball, NASCAR eller noe annet, bør disse kanalene gi deg mange muligheter.

Dessverre er det ingen frittstående DirecTV Now-tillegg for Kodi. Du kan imidlertid fortsatt få tilgang til DirecTV Now-kanalene dine via PlayOn Kodi-tillegget. PlayOn er en DVR-tjeneste som lar deg lovlig ta opp programmer fra forskjellige strømmetjenester, inkludert DirecTV Now, Netflix, Hulu og Amazon Prime Video. Det koster $ 30 / år, tilsvarer $ 2,50 / måned.

PlayOn-nettleseren er i det offisielle Kodi addon-depotet.

Leseravtale: Prøv PlayOn gratis i 7 dager

Playstation Vue

PS Vue Kodi addon

Playstation Vue er en betalt IPTV-tjeneste som ligner DirecTV Now. I motsetning til DirecTV Now har den imidlertid et frittstående Kodi-tilskudd. Den grunnleggende pakken er litt dyrere for 39,99 dollar per måned. For den prisen tilbyr den ESPN, ESPN2, FS1, FS2 og NBCSN. Dette er alle de samme sportskanalene som DirecTV Now gir deg pluss Fox Sports 2.

Playstation Vue Kodi addon er i det offisielle Kodi addon depot.

USTVNow

USTV Nå Kodi addon

USTVNow er en tjeneste for amerikansk militær bosatt i utlandet, men alle kan registrere seg. Den tilbyr alle nettverkskanalene gratis: NBC, ABC, CBS, FOX, CW og PBS. Siden noen av de største sportsbegivenhetene blir gjennomført på disse nettverkene, kan du se mye sportsinnhold av veldig høy kvalitet med bare gratispakken. For $ 19 kan du også få ESPN fra USTVNow.

USTVNow er en flott tjeneste å ha på egen hånd. Det er også nyttig hvis du er uheldig nok til å bo i et område der lokale TV-kanaler ikke er tilgjengelige på DirecTV Now eller PS Vue. I så fall kan du bruke den sammen med en av disse andre tjenestene for å fullføre sports-TV-pakken.

USTVNow Kodi-tillegget er i det offisielle Kodi-depotet.

Castaway Kodi addon: Oversikt og personvernhensyn

Castaway lar en bruker definitivt se mange sportsbegivenheter gratis. Det har blitt veldig populært av denne grunn. Imidlertid er det mange risikoer å bruke Castaway som andre tillegg ikke har.

Castaway var en del av Fusion-depotet, og de fleste av artiklene på nettet akkurat nå sier at du bør dra dit for å finne en kopi. Etter at TV Addons oppdaterte nettstedet sitt etter en søksmål, fjernet de imidlertid alle krenkende tillegg, inkludert Castaway.

Dessverre er dette i økende grad tilfelle med tilleggspartnere fra tredjepart. Oppbevaringssteder som har copyright-krenkende tredjeparts tillegg øker ofte i popularitet, blir deretter saksøkt av TV-nettverkene og blir tvunget til å enten rense de krenkende tilleggene eller bli lagt ned. Senere dukker addonene opp igjen i et annet depot som ingen noen gang har hørt om. Forbrukerne lurer da på: Er dette den opprinnelige koden, eller har den blitt tuklet med?

Gitt disse personvern og sikkerhetsrisikoer, er det definitivt gode grunner til unngå Castaway og bruk en annen sports Kodi addon i stedet.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1