Castaway Kodi addon: Er Castaway sikkert og lovligt at bruge?

Castaway Kodi addon


Hvis du er en sportsfan, der prøver at finde en måde at se din yndlingssport uden kabelabonnement på, har du måske hørt om Castaway Kodi-tilføjelsen. Kodi er meget populær blandt snørere overalt, og Castaway-tilføjelsen er især populær blandt sportsfans. Du kan dog undre dig over, om Castaway er lovligt at bruge og sikkert til din computer. Denne artikel vil undersøge dette emne i detaljer.

Hvad er Kodi?

Før oprettelsen af ​​Kodi, var der mange snor til at skifte mellem webbrowsere og forskellige andre dele af proprietær software, hver gang de ville skifte kanal. Med Kodi er dette fortiden. Kodi-brugere kan integrere alle deres streamingtjenester i en platform og styre deres medier via en RF-fjernbetjening, smartphone eller gamepad. Dette gør online-streaming bekvem og brugervenlig, som kabel-tv-systemer plejede at være, men uden at skulle betale for at leje en kabelboks eller håndtere andre vilkårlige kabelfirma-regler.

Kodi kan installeres på en hvilken som helst af de populære enheder: Windows PC, Mac, Apple TV, Amazon Fire TV, Android-telefon, iOS-telefon, NVidia Shield eller Roku.

Kodi er undertiden beskyldt for at være et værktøj til at omgå ophavsret ved at streame piratkopierede videoer. Kodi-softwaren er dog fuldstændig lovlig at bruge, og der er mange legitime anvendelser også for Kodi.

Vigtigt: Brug altid en VPN med Kodi

Mange Kodi-brugere, der streamer indhold via Kodi, bruger en VPN til at holde deres aktiviteter hemmelige for deres internetudbydere. Selv hvis du kun streamer fra legitime kilder, skal du stadig bruge en VPN.

Brug af en VPN beskytter dig mod "mand-i-midten" -angreb, der er lanceret af hackere, der ønsker at omdirigere dine data til deres eget netværk og stjæle dine personlige oplysninger. Det gør det ved at kryptere dine data, så hackerne ikke kan læse dem. Det beskytter dig også mod ISP-hastighedsregulering, hvilket ellers kan føre til buffering og video i lav kvalitet.

Desværre er de fleste VPN'er for langsomme til streaming af video, og mange af dem fører logfiler over brugernes aktiviteter. Derfor anbefaler vi IPVanish. IPVanish bruger sine egne servere til at holde sine hastigheder høje. I vores test fandt vi, at det var hurtigt nok til at streame 1080p-video uden buffer overhovedet. Det fører heller ikke nogen logfiler, så kunderne kan føle sig sikre ved at vide, at deres personlige data ikke udleveres til en tredjepart. Derudover er det en af ​​de få VPN'er, der har en indbygget app til Amazon Fire Stick.

EKSKLUSIVT HANDEL: Vores læsere kan eksklusivt spare 60% på IPVanish-planer her.

Comparitech kondonerer eller tilskynder ikke til krænkelse af ophavsretlige begrænsninger, herunder ulovlig streaming gennem Kodi. Kodi kan bruges til mange fremragende, lovlige online streaming-formål. Overvej venligst loven, ofrene og risikoen for piratkopiering, før du downloader eller streamer ophavsretligt beskyttet materiale uden tilladelse.

Hvad er Castaway Kodi-tilføjelsen?

Castaway er en Kodi-addon oprettet specifikt for at finde sportsindhold, der streames på internettet. Undertiden får Castaway sit indhold fra websteder, der findes over hele verden, mens andre gange får det det fra andre Kodi-brugere. Uanset hvordan det får sit indhold, er Castaway blevet meget populær på grund af den store række sportsbegivenheder, der er tilgængelige gennem det. Castaway er især kendt for at hjælpe brugere med at finde live tv-streams, engelske Premier League-spil og college-fodboldspil.

En af de ting, der adskiller Castaway fra andre Kodi-sportsudvidelser er dens brug af peer-to-peer-teknologi (P2P) -teknologi, mere populært gennem torrenting. Med P2P kan brugere ikke kun downloade indhold og streame det fra et websted, de kan også uploade det til andre. Dette hjælper med at holde et bestemt program cirkuleret i samfundet, selvom det originale websted, der huse det, går offline. Dette er en af ​​Castaways største styrker sammenlignet med andre sportslige Kodi-tilføjelser.

På trods af disse styrker er det imidlertid vigtigt at forstå, at der er enorme risici ved at bruge Castaway. De fleste af de kilder, som Castaway streamer fra, leverer piratkopieret indhold .. Det betyder, at det kan være ulovligt at uploade indhold, du får gennem Castaway. Afhængigt af det land, du bor i, kan det endda være ulovligt for dig at gøre det udsigt sportsbegivenheder på Castaway.

Castaway er også en tredjeparts tilføjelse, der ikke har været gennem de strenge kvalitetskontrolmekanismer i det officielle Kodi-lager. Dette gør det især sårbart overfor at blive brugt i "mand-i-midten" -angreb og andre former for ondsindede handlinger fra hackere.

Ud over disse juridiske og sikkerhedsmæssige problemer er Castaway ikke blevet opdateret i lang tid. Som et resultat er der en masse døde links i det. Mens du stadig kan finde noget indhold ved hjælp af Castaways P2P-funktion, er udvalget af tilgængelige videoer ikke så stort, som det plejede at være.

Af disse grunde, vi anbefaler ikke Castaway Kodi-tilføjelsen. I stedet anbefaler vi følgende alternativer.

Alternativer til Castaway Kodi addon

Følgende Kodi-tilføjelser vides at streame sportsbegivenheder fra officielle, autoriserede kilder. På grund af dette har de billede og lyd i højere kvalitet og har generelt ikke døde links. Derudover er disse tilføjelser sikrere end andre ud fra et privatlivs- og sikkerhedsmæssigt synspunkt og er helt lovlige at bruge i de fleste lande.

FilmOn Simple

FilmOn Simple Kodi addon

FilmOn er en gratis IPTV-service med over 600 kanaler. Det har film, tv-udsendelser, dokumentarer og mange andre typer videoindhold, alt sammen helt gratis. Af særlig opmærksomhed til sportsfans har den en "ekstremsport" -kanal med MMA, Kickboxing, Watercross, vægtløftningskonkurrencer og mange andre sportsbegivenheder. FilmOn-tjenesten kan fås via Kodi ved hjælp af FilmOn Simple Kodi-tilføjelsen i SuperRepo-arkivet.

Hvis du vil se sportsstrømme af høj kvalitet gratis på Kodi, kan du ikke gå galt med FilmOn Simple.

NFL Game Pass

NFL Game Pass Kodi addon

Hvis du specifikt er interesseret i fodbold, giver NFL Game Pass Kodi addon dig adgang til hvert NFL-spil i sæsonen for $ 74.99 / år. Dette svarer til $ 15 / måned i en fem-måneders sæson.

Desværre er det kun preseason-spil, der er tilgængelige live. De andre bliver tilgængelige enten et par timer eller umiddelbart efter, at de er afsluttet. Dette giver dig dog mulighed for at se så meget fodbold som du vil uden at skulle betale for nogen anden kanal. Da det er forindspillet, giver det også den fordel, at du ikke behøver at sidde gennem reklamer.

Du kan få en konto med NFL Game Pass her.

NFL Game Pass Kodi addon er placeret i det officielle Kodi addon depot.

Læs mere: Sådan ser du NFL på Kodi.

Pluto.tv

Pluto.tv Kodi addon-informationsskærm

Ligesom FilmOn er Pluto.tv en anden helt gratis streamingtv-service. Det har over 100 kanaler, herunder otte sportskanaler, der spiller pokerturneringer, Impact Wrestling-begivenheder, MMA og NCAA-atletikbegivenheder. Dette er et andet godt valg til at få gratis sportsbegivenheder.

Pluto.tv Kodi-tilføjelsen findes i det officielle Kodi-addon-lager.

NBA League Pass

NBA League passerer Kodi addon

Hvis du specifikt er interesseret i basketballspil, kan du overveje at få et abonnement på NBA League Pass. Det giver dig mulighed for at se hundreder af NBA-out-of-market-spil for $ 199 / år. Dette svarer til $ 39,80 / måned i en fem-måneders sæson. Disse spil er ikke forindspillet, men sendes live, som de sker.

De eneste spil, der ikke vises, er dem, der tv'es nationalt eller lokalt. Hvis dit yndlingshold er lokalt, kan dette være et problem, da mange af dit holds spil kan blive sort. Hvis dit yndlingshold dog ikke er lokalt, kan NBA League Pass være en god måde at se masser af NBA-spil uden at have brug for en kabel-tv-pakke.

NBA League Pass Kodi addon er i det officielle Kodi addon depot.

Se også: Hvordan man ser NBA på Kodi.

DirecTV nu med PlayOn

Playon Kodi addon

Hvis du vil se en bred vifte af sportsgrene og ikke er tilfreds med tilbudene fra FilmOn eller Pluto.tv, kan du tilmelde dig en mere generel IPTV-tjeneste, der skal betales som DirecTV Now. For $ 35 / måned giver DirecTV Now dig ESPN, ESPN2, FS1 og NBCSN. På udvalgte områder inkluderer denne pakke også NBC, CBS, ABC og FOX. Uanset om din yndlingssport er baseball, fodbold, basketball, NASCAR eller andet, bør disse kanaler give dig masser af muligheder.

Desværre er der ingen fristående DirecTV Now-tilføjelse til Kodi. Du kan dog stadig få adgang til dine DirecTV Now-kanaler gennem PlayOn Kodi-tilføjelsen. PlayOn er en DVR-tjeneste, der giver dig mulighed for lovligt at optage programmer fra forskellige streamingtjenester, herunder DirecTV Now, Netflix, Hulu og Amazon Prime Video. Det koster $ 30 / år, svarende til $ 2,50 / måned.

PlayOn-browseren er i det officielle Kodi-addon-lager.

Læseraftale: Prøv PlayOn gratis i 7 dage

Playstation Vue

PS Vue Kodi addon

Playstation Vue er en betalt IPTV-tjeneste, der ligner DirecTV Now. I modsætning til DirecTV Now har den dog et selvstændigt Kodi-addon. Den grundlæggende pakke er lidt dyrere til $ 39.99 / måned. Til den pris tilbyder det ESPN, ESPN2, FS1, FS2 og NBCSN. Dette er alle de samme sportskanaler, som DirecTV Now giver dig plus Fox Sports 2.

Playstation Vue Kodi-tilføjelsen findes i det officielle Kodi-addon-lager.

USTVNow

USTV Nu Kodi addon

USTVNow er en service for amerikansk militær, der bor i udlandet, men alle kan tilmelde sig. Det tilbyder alle netværkskanaler gratis: NBC, ABC, CBS, FOX, CW og PBS. Da nogle af de største sportsbegivenheder gennemføres på disse netværk, kan du se en masse sportsindhold af meget høj kvalitet med bare den gratis pakke. For $ 19 kan du også få ESPN fra USTVNow.

USTVNow er en fantastisk service at have på egen hånd. Det er også nyttigt, hvis du er uheldig nok til at bo i et område, hvor lokale tv-kanaler ikke er tilgængelige på DirecTV Now eller PS Vue. I dette tilfælde kan du bruge den sammen med en af ​​disse andre tjenester til at færdiggøre din sports-tv-pakke.

USTVNow Kodi-tilføjelsen findes i det officielle Kodi-arkiv.

Castaway Kodi addon: Oversigt og beskyttelse af personlige oplysninger

Castaway giver en bruger definitivt mulighed for at se en masse sportsbegivenheder gratis. Det er blevet meget populært af denne grund. Der er imidlertid en masse risici ved at bruge Castaway, som andre tilføjelser ikke har.

Castaway var tidligere en del af Fusion-depotet, og de fleste af artiklerne på nettet lige nu siger, at du skulle gå der for at finde en kopi. Efter at TV Addons fornyede deres websted efter en retssag, fjernede de imidlertid alle krænkende tilføjelser, inklusive Castaway.

Desværre er dette i stigende grad tilfældet med tredjepartsudvidelser. Lagre, der bærer copyright-krænkende tredjepartsudvidelser, vinder ofte popularitet, bliver sagsøgt af tv-netværkene og tvinges enten til at rense de krænkende tilføjelser eller blive lukket ned. Senere dukker addonerne op igen på et andet lager, som ingen nogensinde har hørt om. Forbrugerne lader derefter undre sig: Er dette den originale kode, eller er den blevet manipuleret??

I betragtning af disse privatlivets fred og sikkerhedsrisici er der afgjort gode grunde til undgå Castaway og brug en anden sports Kodi addon i stedet.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

88 − = 85