Cartoon Crazy Kodi-add-on: is Cartoon Crazy legaal? Is het veilig?

Cartoon gek


Als je kleine kinderen thuis hebt, is het belangrijk om ze bezig te houden met iets waar ze van houden. Als je een snoeischaar bent die probeert te ontsnappen aan hoge kabel-tv-rekeningen, kan het soms moeilijk zijn om kwaliteitsvolle kinderprogramma's te vinden van alleen online bronnen.

Vanwege dit probleem wenden veel ouders zich tot de Cartoon Crazy Kodi-add-on. Cartoon Crazy is een zeer populaire add-on waarmee ouders tekenfilms en andere kinderprogramma's kunnen vinden. Cartoon Crazy draait op het populaire mediacenter van Kodi en kan op vrijwel elk apparaat worden gespeeld, inclusief Roku, Apple TV, Amazon Fire Stick, Macintosh PC, Windows PC en mobiele apparaten met Android of iOS

Met alle inhoud die Cartoon Crazy beschikbaar stelt, vraag je je misschien af ​​of deze legaal of veilig is. In dit artikel wordt uitgelegd hoe Cartoon Crazy werkt en wat de risico's zijn bij het installeren.

Misschien vindt u ook onze gids over het bekijken van films op Kodi nuttig.

Hoe Kodi veilig en privé te gebruiken

Van de vele toepassingen voor Kodi is streaming het populairst. Streaming via Kodi brengt echter aanzienlijke privacy- en beveiligingsrisico's met zich mee. Sommige van die risico's zijn uniek voor streaming via niet-officiële add-ons, iets dat vaak wordt opgelost door het gebruik van Virtual Private Networks of VPN's. VPN's zijn echter een noodzakelijk Kodi-supplement, zelfs voor degenen die de app gebruiken om volkomen legitieme redenen en streamen via officiële add-ons.

Zelfs add-ons die deel uitmaken van de officiële repository kunnen worden gehackt en worden gebruikt om de computer van een gebruiker met malware te infecteren. Met deze Man-in-the-Middle (MitM) -aanvallen kunnen hackers uw privégegevens stelen via uw internetverbinding door toegang te krijgen tot uw systeem. 

Naast de risico's die verbonden zijn aan add-ons, zijn internetproviders betrapt op het vertragen van de internetsnelheid van cord-cutters die online video streamen. Breedbandinternetbedrijven zien streaming video als een concurrent van hun kabel-tv-pakketten. Ze houden ook niet van het feit dat het streamen van video veel bandbreedte in beslag neemt en geld kost, wat hun bottom line beïnvloedt.

De meeste oude Kodi-gebruikers streamen nu inhoud met behulp van een VPN-service. Een VPN versleutelt al uw gegevens terwijl deze zich over het internet verplaatsen. Als gevolg hiervan vinden uw ISP en eventuele aanvallers het heel moeilijk, zo niet onmogelijk om te bepalen wie u bent of wat u doet. Een VPN zorgt er ook voor dat uw ISP niet snuffelt aan uw online activiteiten en Kodi buffert.

Voor Kodi-gebruikers is IPVanish de VPN-service die we het meest aanbevelen. Het maakt gebruik van eigen servers en infrastructuur zodat het de datasnelheden hoog kan houden. Hiermee kunt u ononderbroken video en hoge resolutie hebben. Het houdt ook geen logboeken bij van uw activiteiten, wat essentieel is als privacy een probleem is. IPVanish werkt met alle populaire apparaten en de enige VPN voor Firestick die een speciale app heeft.

Reader deal: Onze lezers kunnen 60% besparen op IPVanish hier kunnen 60% besparen.

Comparitech keurt geen inbreuk op auteursrechtbeperkingen, waaronder illegale streaming via Kodi, niet goed. Kodi kan worden gebruikt voor vele uitstekende, legale online streamingdoeleinden. Overweeg de wet, slachtoffers en risico's van piraterij voordat u auteursrechtelijk beschermd materiaal zonder toestemming downloadt of streamt. Doe altijd uw eigen onderzoek voordat u toegang krijgt tot een Kodi-add-on, stream of repository.

Wat is de Cartoon Crazy Kodi-add-on?

Cartoon Crazy is een add-on die op internet zoekt naar video's waarnaar de gebruiker op zoek is. Het maakt geen deel uit van de officiële Kodi-repository. Om het te installeren, moeten gebruikers eerst een repository van derden installeren genaamd "Lucifer's Repo".

Terwijl veel Kodi-add-ons zich richten op het vinden van films en tv-programma's voor volwassenen, zoekt Cartoon Crazy specifiek naar bronnen waarvan bekend is dat ze inhoud voor kinderen streamen. Om deze reden is het erg populair geworden bij ouders.

Ouders moeten echter beseffen dat er grote risico's zijn aan het installeren van Cartoon Crazy. Cartoon Crazy-streams van bronnen waarvan bekend is dat ze illegale inhoud bevatten. Afhankelijk van het land waarin u zich bevindt, kan het illegaal zijn om video's van deze bronnen af ​​te spelen.

Bovendien doorlopen add-ons van derden niet het strikte controleproces dat officiële add-ons wel doen. Dit betekent dat er een groter risico is om een ​​kwaadaardige versie van Cartoon Crazy te krijgen dan met de programmeeradapters van andere kinderen.

Om deze redenen raden we af om Cartoon Crazy te installeren. In plaats daarvan raden we aan de onderstaande alternatieve add-ons te gebruiken.

Alternatieven voor de Cartoon Crazy Kodi-add-on

In tegenstelling tot Cartoon Crazy is het bekend dat de volgende add-ons alleen inhoud streamen van bronnen die makers van inhoud compenseren voor hun werk. Ze zijn te vinden in de officiële Kodi-repository, tenzij anders vermeld.

PBS Kinderen

PBS Kinderen

PBS Kids is de programmeervleugel van de kinderen van de openbare televisie in de Verenigde Staten. Het wordt voornamelijk gefinancierd door particuliere donaties, met een klein deel van de kosten die door het Congres worden verstrekt.

Met de PBS Kids Kodi-addon kunnen kinderen een groot assortiment populaire kinderprogramma's uit dit netwerk bekijken, waaronder Arthur, Bob de Bouwer, Caillou, Clifford de Grote Rode Hond en vele anderen.

Deze add-on is gratis beschikbaar en de programmering heeft geen commercials.

TV Ontario Kids

Ontario Kids

TV Ontario Kids is de programmeervleugel van de Engelstalige openbare televisieservice in Canada. Net als zijn Amerikaanse tegenhanger, wordt het gefinancierd door een combinatie van overheidssubsidies en particuliere donaties.

Het heeft vele vermakelijke en leuke Canadese tekenfilms en kindershows, waarvan sommige bekend zijn buiten de grenzen van Canada. Bing, Alfred Hedgehog, Paw Patrol en Floogals zijn slechts enkele van de beschikbare titels.

De add-on TV Ontario Kids is te vinden in de officiële Kodi-repository.

Spelen op

Spelen op

PlayOn heeft zelf geen inhoud. Abonnees van Netflix, Hulu, HBO Now, Amazon Prime Video en vele andere services kunnen echter inhoud streamen via Kodi. Hiermee kunnen gebruikers ook video's opnemen van al hun abonnementen.

Bijna alle services die compatibel zijn met PlayOn hebben een enorme verzameling kindertitels. En de meeste snijders hebben al een abonnement op een of meer van hen. Door PlayOn toe te voegen aan je Kodi kan je catalogus met kinderprogramma's en films aanzienlijk toenemen.

Het enige nadeel van PlayOn is dat het $ 30 / jaar kost om te gebruiken. In ruil voor deze vergoeding kunt u niet alleen deze services gebruiken met Kodi, maar u kunt ze ook legaal downloaden en blijven spelen voor uw kind lang nadat de inhoudprovider ze heeft verwijderd.

DEAL ALERT: Probeer Playon 7 dagen gratis

SnagFilms

Snag Films

Snagfilms is een website gewijd aan onafhankelijke films. Het heeft een gedeelte 'kinderen en familie' met veel klassieke kinderfilms. Het heeft ook een "animatie" -sectie met enkele films waarin kinderen geïnteresseerd zouden kunnen zijn, zoals Fantoons, Dragon Hunters, en The Voyages of Young Doctor Doolittle.

De add-on Snagfilms Kodi geeft u toegang tot deze site vanuit Kodi. Er zijn geen abonnementskosten maar wel enkele advertenties.

FilmRise

FilmRise

FilmRise is een tv- en filmdistributiebedrijf. De meeste inhoud is tegen betaling beschikbaar op andere platforms. Het bedrijf heeft echter ook een website vol met films die ze bezitten en bereid zijn om gratis weg te geven.

De FimRise Kodi-addon geeft je toegang tot al deze gratis films, waaronder leuke kinderfilms zoals Mijn broer het varken en Operatie Dalmatian: The Big Adventure.

BBC iPlayer

BBC iPlayer Kodi Addon

BBC iPlayer is de online service van de British Broadcasting Corporation. Het biedt toegang tot alle programmering die u zou vinden op live televisie op een van de BBC's-kanalen.

Speciaal voor ouders biedt het toegang tot zowel CBBC als CBeebies. CBBC heeft programmering voor kinderen van 6 tot 15 jaar, terwijl CBeebies programmering heeft gericht op kinderen van 6 en jonger.

Met de BBC iPlayer Kodi-add-on hebt u toegang tot inhoud van beide kanalen via uw Kodi, waardoor het aantal vermakelijke video's dat u aan uw kinderen kunt bieden aanzienlijk is toegenomen.

BBC iPlayer is alleen beschikbaar voor inwoners van het Verenigd Koninkrijk.

YouTube

YouTube Kodi-add-on

De add-on YouTube Kodi geeft je toegang tot de 1,2 miljard video's op YouTube.

Er zijn honderden YouTube-kanalen gewijd aan entertainment voor kinderen, waaronder ABCKid TV, Little Baby Bum, Blippi, Ryan Toys Review, en vele anderen.

Big Star-films

Big Star-films Kodi Addon

Net als SnagFlim is Big Star Movies een onafhankelijk streaming-filmkanaal. Het bevat een sectie "kinderen en familie" met meer dan 40 titels. Jungle Tales, Piraat hond, en draken zwaard zijn slechts enkele van de beschikbare programma's.

Ouders die op zoek zijn naar inhoud voor hun kinderen, moeten wegblijven van het gedeelte "Animatie" op Big Star Movies, aangezien bijna alles is gemaakt voor volwassenen.

De add-on voor Big Star Movies Kodi is te vinden in de SuperRepo-repository.

Disney Junior

Disney Junior Kodi Addon

Disney Junior is een televisiestation voor kinderen gericht op kinderen van acht jaar en jonger. Het produceert veel populaire shows zoals Doc McStuffins, Sofia de eerste, en Mickey Mouse clubhuis.

Op de website kunnen gebruikers muziekvideo's van deze shows streamen, evenals enkele clips en volledige afleveringen gratis. Met de DisneyJunior Kodi-addon heb je vanaf al je Kodi toegang tot al deze content. Het kan worden gevonden in de repository van Noobsandnerds.

Overzicht en privacyoverwegingen

Het lijdt geen twijfel dat de Cartoon Crazy Kodi-add-on effectief is bij het vinden van shows en films voor kinderen om te streamen. Maar de inhoud die wordt gestreamd, wordt geleverd door bronnen die makers niet betalen voor het werk dat ze hebben gedaan om kinderen te vermaken. Als u alleen gelicentieerde, geautoriseerde inhoud wilt, heeft Cartoon Crazy niet veel te bieden.

Bovendien is Cartoon Crazy een add-in van derden die geen deel uitmaakt van de officiële Kodi-repository. Dit betekent dat het niet hetzelfde controleproces heeft doorlopen als deze andere add-ons. Dit maakt het riskanter in vergelijking met de andere opties.

Om deze redenen is Cartoon Crazy niet de beste manier om cartoons en kinderprogramma's via Kodi te krijgen.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 − = 8