Bubbles Kodi Addon: Skal du installere Bubbles, er det sikkert?

bobler installeres


Da Fusion-depot gik offline, blev mange af de mere populære live-tv-tilføjelser til Kodi utilgængelige. I løbet af denne tid ledte folk efter tilføjelser, der var tilgængelige fra andre oplagringssteder. Et af de mere populære alternativer til Fusion-hostede tilføjelser er Kodi Bubbles-tilføjelsen, et meget populært tilføjelsesprogram, der giver adgang til en lang række medier, fra film til sport og alt derimellem.

Bubbles 'popularitet er dog noget dæmpet i sin berygtethed. Mens tilføjelsen har fået pludselig popularitet, er dets primære fokus stærkt på streaming af uautoriseret indhold.

Bobler er også lidt mere kompliceret at konfigurere end de fleste tilføjelser. Vi leder dig imidlertid igennem, hvad denne tilføjelse gør for at hjælpe dig med at få en bedre forståelse af, hvorfor der er nogle betydelige bekymringer om privatlivets fred med tilføjelsen. Vi vil også diskutere nogle af de personlige problemer, som alle Kodi-tilføjelser (inklusive Bubbles) har, og vil se på nogle alternativer.

Ophavsret er nogle af de mest komplekse lovgivninger, der findes. Hvad der er lovligt i et land, er måske ikke i et andet, og derfor er det vigtigt, at du kender lovgivningen i dit opholdsland. At få en forståelse af de relevante love og den måde, hvorpå Kodi-tilføjelser fungerer, hjælper dig med at minimere de risici, der følger med streaming af indhold via Kodi.

Comparitech kondonerer eller tilskynder ikke til krænkelse af ophavsretlige begrænsninger, herunder ulovlig streaming gennem Kodi. Kodi kan bruges til mange fremragende, lovlige online streaming-formål. Overvej venligst loven, ofrene og risikoen for piratkopiering, før du downloader eller streamer ophavsretligt beskyttet materiale uden tilladelse.

Sådan bruges Kodi sikkert

Den første ting, du har brug for, er, at Bubbles er en tredjeparts tilføjelse. Som sådan har det måske ikke været underlagt de strenge og grundige kvalitetskontrolforanstaltninger, som en officielt understøttet tilføjelse ville have været. Dette betyder, at Bubbles er mere sårbare over for kapring (selvom endda officielle tilføjelser ikke er fuldt sikre) og kan føre til ondsindet software, der kører på din maskine.

Der er et andet problem, der skal løses, inden du begynder at bruge Kodi korrekt. Mange af de største internetudbydere (ISP'er) kan ikke lide streaming af indhold. Der er en chance for, at de vil forsøge at begrænse dine downloadhastigheder, selvom du ikke gør noget ulovligt.

Så hvordan kan du beskytte dig selv? I bund og grund kan en internetudbyder fortælle, om du streamer ved at undersøge måderne, hvorpå du modtager data. Ved at bruge noget, der kaldes et virtuelt privat netværk (VPN), kan du skjule dine browservaner for tredjepart og holde din forretning nøjagtigt det: din virksomhed. En VPN kan endda hjælpe med at forhindre angreb fra midten af ​​midten og giver dig mulighed for at se indhold, som normalt kun er tilgængeligt i visse lande, da du nemt kan vælge, hvilken server du vil oprette forbindelse til.

Vi anbefaler at bruge IPVanish. Selvom det er en betalt for en tjeneste, i modsætning til med en gratis VPN, sælger den ikke dine data til nogen - det kan det ikke, da det ikke holder nogen logfiler over din trafik og er en af ​​de få VPN'er hurtigt nok til at det vil ikke ødelægge din streamingoplevelse og forårsage problemer med Kodi-buffering.

Læseraftale: Du kan spare op til 60% på en IPVanish-plan her.

Endnu bedre fungerer det med alle Kodi-tilføjelser, vi har testet, og kan let installeres på et Fire Stick eller Fire TV.

Hvad er Bubbles Kodi-tilføjelsen?
bobler hjemmeside

Bubbles er en tredjeparts add-on til Kodi, der giver adgang til medier til streaming. Det er en linkskraber, hvilket betyder, at den finder links til film og tv-shows fra en række forskellige websteder, før de leveres til Kodi-brugeren.

En af Bubbles største mangler er, at ingen af ​​de websteder, den trækker links fra, er udbydere af lovligt indhold. Selvom det kunne hævdes, at Bubbles ikke gør noget galt, da det ikke er vært for indholdet direkte, tog udviklerne en bevidst beslutning om kun at inkludere uekte kilder, og som et resultat er der en god chance for, at alt indhold, du ser bliver piratkopieret.

Selvom indholdet er grupperet efter kategori, er der ingen måde at udelukkende søge efter lovligt indhold såsom film fra det offentlige domæne. Selvom noget af det indhold, der tilbydes, er lovligt (The Little Shop of Horrors og De levende døde nat, for eksempel), er det op til brugeren at identificere det for sig selv.

Derudover er Bubbles meget afhængige af udbydere af betalt indhold. Udbydere, såsom Real Debrid og Usenet-tjenester, giver enkeltpersoner mulighed for at betale for adgang til piratkopierede strømme af højere kvalitet. Selvom streaming af ophavsretligt beskyttet indhold gratis er juridisk tvivlsom i de fleste tilfælde, er det ulovligt at tilbyde penge til gengæld for dette indhold for disse indholdsudbydere.

Af ovennævnte grunde anbefaler vi ikke, at Kodi-brugere installerer eller streamer indhold med Bubbles.

Alternativer til tilføjelsen Bubbles Kodi

På trods af at Bubbles er ret populære, er det ikke et særlig godt valg for folk, der ønsker at se tv eller film lovligt. Disse mennesker kan imidlertid trække vejret let: på trods af at Kodi har modtaget en masse negativ presse i de seneste måneder, er der faktisk ganske mange tilføjelser af høj kvalitet, som er helt legitime. Vi har listet nogle af de bedste her og har en separat guide her til de bedste Kodi Movie-tilføjelser og her for de bedste Kodi Sports-tilføjelser.

FilmOn.TV
filmon

FilmOn.TV er et Kodi-tilføjelsesprogram (og websted), der giver adgang til live-tv-udsendelser fra hele verden. Der er også et begrænset udvalg af forindspillet indhold, hvis du keder dig ved at skifte kanaler. Mens adgang til disse tjenester tidligere var gratis, er FilmOn for nylig begyndt at bruge en abonnementsbaseret model i stedet. Trods dette er tjenesten rimelig billig og giver et bredt udvalg af kategorier at vælge imellem.

En af de ting, der gør FilmOn TV bedre end Bubbles, er, at hele dens indhold er legitim. Når det er sagt, er det vigtigt at bemærke, at når det udsendes i realtid, vil seere i Storbritannien kræve en tv-licens for lovligt at se nogen af ​​de live kanaler.

Denne tilføjelse findes i SuperRepo-arkivet.

USTVNow
kodi_ustvnow_install

USTVNow er et Kodi-tilføjelsesprogram, der giver brugerne mulighed for at se live amerikansk tv fra hvor som helst i verden. Du kan også leje film, hvis du vælger det. Selvom det er en abonnementstjeneste, så når du først har oprettet en konto, er der et gratis lag, der giver ubegrænset adgang til syv kanaler, og du har altid muligheden for at opgradere, hvis du finder ud af, at du kan lide det.

USTVNow kræver, at du er bosiddende eller borger i USA for at bruge deres service, men der er virkelig ingen kontrolproces på plads. Som et resultat er der intet, der forhindrer dig i at indstille dig, uanset hvor du er fra.

Denne tilføjelse er bedre end Bubbles af to grunde. For det første er det lovligt og giver dig mulighed for at prøve sine tilbud gratis. For det andet kan du fortælle det at optage specifikke shows på forhånd. I modsætning hertil, for at få DVR-funktionalitet i Kodi, skal du installere yderligere tilføjelser, hvilket tager længere tid og øger risikoen for, at du installerer noget ondsindet.

Den seneste version af USTVNow er tilgængelig i SuperRepo-arkivet.

Youtube
bobler kodi-tilføjelse

Alle har hørt om YouTube, men ikke alle er klar over, hvor meget indhold der er der, eller at der er en dedikeret Kodi-tilføjelse. De fleste af videoerne er forindspillet, men der er også sket en enorm stigning i antallet af levende videoer på webstedet. Nogle af dem, som regel musikbaserede, strømmer endda i 24 timer i døgnet.

De fleste af videoerne på YouTube er brugeroprettet og modereret, så chancerne for at du finder ophavsretligt beskyttet materiale er meget lave. Enda bedre, en af ​​de store ting ved denne tilføjelse er, at der er en sådan enorm vifte af ting at se på, der spænder over alle tænkelige genrer.

Ikke kun er alt dette indhold fuldstændigt lovligt at se, men det dverger absolut Bubbles 'indholdsbibliotek. Disse faktorer alene gør YouTube til et langt bedre sted at finde noget at se på end Bubbles, men når du også overvejer at du kan leje eller købe film direkte fra YouTube, bliver argumentet uomtvisteligt.

YouTube kan findes i det officielle Kodi-arkiv.

Problemer med oversigt og privatliv

Bubbles har et anstændigt bibliotek med indhold, det er uden tvivl. Langt størstedelen af ​​dette er imidlertid piratkopieret, hvilket kan være ulovligt afhængigt af hvilket land du er i. For at gøre tingene værre er der ingen måde at fortælle, hvad det gør med dine data bag kulisserne.

Det faktum, at dette er en tredjeparts tilføjelse, betyder, at det kan være mere sårbart over for kapring end et officielt oprettet og vært tilføjelse. Dette tillader nogen at køre ondsindede og potentielt skadelige scripts på din computer, hvorfor vi anbefaler, at du bruger officielle tilføjelser når det er muligt. Når du overvejer, at det meste af hvad Bubbles tilbyder er tilgængeligt lovligt på en eller anden måde, bliver det klart, at det ikke er så attraktivt, som det ser ud ved første øjekast.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

95 − = 93