Bubbles Kodi Addon: Skal du installere Bubbles, er det trygt?

bobler installeres


Da Fusion-depotet ble offline, ble mange av de mer populære live-TV-tilleggene for Kodi utilgjengelige. I løpet av denne tiden lette folk etter tillegg som var tilgjengelige fra andre depoter. Et av de mer populære alternativene til Fusion-hostede tillegg er Kodi Bubbles-tillegget, et veldig populært tillegg som gir tilgang til et bredt spekter av medier, fra film til sport og alt derimellom.

Bubbles popularitet er imidlertid noe dempet i sin beryktethet. Selv om tillegget har fått en plutselig popularitet, er hovedfokuset sterkt på uautorisert streaming av innhold.

Bobler er også litt mer komplisert å sette opp enn de fleste tillegg. Vi vil imidlertid lede deg gjennom hva dette tillegget gjør for å hjelpe deg med å få en bedre forståelse av hvorfor det er noen viktige personvernhensyn med tillegget. Vi vil også diskutere noen av personvernproblemene som alle Kodi-tillegg (inkludert Bubbles) har, og vil se på noen alternativer.

Opphavsrettslovgivning er noe av det mest komplekse lovverket som finnes. Det som er lovlig i et land, er kanskje ikke i et annet, og av denne grunn er det viktig at du kjenner lovene i hjemlandet. Å forstå en forståelse av de aktuelle lovene og måten Kodi-tilleggsprogrammer fungerer på, vil hjelpe deg å minimere risikoen som følger med strømming av innhold via Kodi.

Comparitech ikke godkjenner eller oppfordrer til brudd på copyrightbegrensninger, inkludert ulovlig streaming gjennom Kodi. Kodi kan brukes til mange utmerkede, lovlige online streamingformål. Vennligst vurder loven, ofrene og risikoen for piratkopiering før du laster ned eller streamer copyright-materiale uten tillatelse.

Slik bruker du Kodi trygt

Det første du trenger å vite er at Bubbles er et tredjeparts tillegg. Som sådan kan det ikke ha vært underlagt de strenge og grundige kvalitetskontrolltiltakene som et offisielt støttet tillegg ville ha vært. Dette betyr at Bubbles er mer utsatt for kapring (selv om offisielle tillegg ikke er helt sikre), og kan føre til ondsinnet programvare som kjører på maskinen din.

Det er en annen sak som bør løses før du begynner å bruke Kodi riktig. Mange av de største internettleverandørene (ISP-er) liker ikke streaming av innhold. Det er en sjanse for at de vil prøve å begrense nedlastningshastighetene dine, selv om du ikke gjør noe ulovlig.

Så hvordan kan du beskytte deg selv? I hovedsak kan en ISP fortelle om du streamer ved å undersøke måtene du mottar data på. Ved å bruke noe som kalles et virtuelt privat nettverk (VPN), kan du skjule surfevanene dine fra tredjepart og holde virksomheten nøyaktig det: din virksomhet. En VPN kan til og med bidra til å forhindre angrep fra midt-i-midten og lar deg se på innhold som vanligvis bare er tilgjengelig i visse land, siden du enkelt kan velge hvilken server du vil koble til.

Vi anbefaler å bruke IPVanish. Selv om det er betalt for en tjeneste, i motsetning til med en gratis VPN, selger den ikke dataene dine til noen - det kan ikke, siden den ikke fører noen logger over trafikken din og er en av få VPN-ere raskt nok til at det vil ikke ødelegge streamingopplevelsen din og forårsake problemer med Kodi-buffering.

Leseravtale: Du kan spare opptil 60% på en IPVanish-plan her.

Enda bedre, det fungerer med alle Kodi-tilleggene vi har testet, og kan enkelt installeres på en Fire Stick eller Fire TV.

Hva er Bubbles Kodi-tillegget?
bobler nettsted

Bubbles er et tredjeparts tillegg for Kodi som gir tilgang til media for streaming. Det er en lenke skrape, som betyr at den finner lenker til filmer og TV-serier fra en rekke nettsteder før de leverer dem til Kodi-brukeren.

En av Bubbles største feil er at ingen av nettstedene den henter koblinger fra er leverandører av lovlig innhold. Selv om det kan hevdes at Bubbles ikke gjør noe galt siden det ikke er vert for innholdet direkte, tok utviklerne en bevisst beslutning om å bare ta med uekte kilder, og som et resultat er det en god sjanse for at alt innholdet du ser vil bli piratkopiert.

Selv om innholdet er gruppert etter kategori, er det ingen måte å søke utelukkende etter lovlig innhold som for eksempel filmer fra offentlig eiendom. Selv om noe av innholdet som tilbys er lovlig (The Little Shop of Horrors og De levende dødes natt, for eksempel), er det opp til brukeren å identifisere det for seg selv.

I tillegg er Bubbles veldig avhengige av leverandører av betalt innhold. Tilbyderne, som Real Debrid og Usenet-tjenester, lar enkeltpersoner betale for tilgang til piratkopierte strømmer av høyere kvalitet. Selv om streaming av copyright-innhold gratis er lovlig tvilsom i de fleste tilfeller, er det ulovlig å tilby penger i retur for dette innholdet for disse innholdsleverandørene.

Av grunnene ovenfor anbefaler vi ikke at Kodi-brukere installerer eller streamer innhold med Bubbles.

Alternativer til Bubbles Kodi-tillegget

Til tross for at Bubbles er ganske populær, er det ikke et spesielt godt valg for folk som ønsker å se på TV eller film lovlig. Disse menneskene kan imidlertid puste lett: til tross for at Kodi har mottatt mye negativ press de siste månedene, er det faktisk ganske mange tilleggskvaliteter av høy kvalitet som er helt legitime. Vi har listet opp noen av de beste her, og har en egen guide her for de beste Kodi Movie-tilleggene, og her for de beste Kodi-sportstilleggene.

FilmOn.TV
FilmOn

FilmOn.TV er et Kodi-tillegg (og nettsted) som gir tilgang til direktesendte TV-sendinger fra hele verden. Det finnes også et begrenset utvalg forhåndsinnspilt innhold i tilfelle du blir lei av å bytte kanal. Mens tilgangen til disse tjenestene pleide å være gratis, har FilmOn nylig begynt å bruke en abonnementsbasert modell i stedet. Til tross for dette er tjenesten rimelig billig og gir et bredt utvalg av kategorier å velge mellom.

Noe av det som gjør FilmOn TV bedre enn Bubbles, er at hele innholdet er legitimt. Når det er sagt, er det viktig å merke seg at når det sendes i sanntid, vil seere i Storbritannia kreve en TV-lisens for å lovlig se noen av livekanalene.

Dette tillegget finner du i SuperRepo depot.

USTVNow
kodi_ustvnow_install

USTVNow er et Kodi-tillegg som gir brukerne muligheten til å se live amerikansk TV fra hvor som helst i verden. Du kan også leie film hvis du velger å gjøre det. Selv om det er en abonnementstjeneste, så når du først har opprettet en konto, er det en gratis lagring som tilbyr ubestemt tilgang til syv kanaler, og du har alltid muligheten til å oppgradere hvis du synes at du liker det.

USTVNow krever at du er bosatt eller borger i USA for å kunne bruke tjenesten deres, men det er egentlig ingen bekreftelsesprosesser på plass. Som et resultat er det ingenting som hindrer deg i å stille inn hvor enn du er fra.

Dette tillegget er bedre enn Bubbles av to grunner. For det første er det lovlig og lar deg prøve sine tilbud gratis. Dernest kan du fortelle det å spille inn spesifikke show på forhånd. I motsetning til dette, for å få DVR-funksjonalitet i Kodi, må du installere ekstra tillegg, som tar lengre tid og øker risikoen for at du installerer noe ondsinnet..

Den siste versjonen av USTVNow er tilgjengelig i SuperRepo-depotet.

YouTube
bobler kodi-tillegg

Alle har hørt om YouTube, men ikke alle skjønner hvor mye innhold som er der, eller at det er et dedikert Kodi-tillegg. De fleste videoene er forhåndsinnspilt, men det har også skjedd en enorm økning i antall livevideoer på nettstedet. Noen av dem, vanligvis de musikkbaserte, strømmer til og med i 24 timer i døgnet.

De fleste videoene på YouTube er brukeropprettet og moderert, så sjansen for at du finner opphavsrettsbeskyttet materiale er veldig lav. Enda bedre, en av de gode tingene med dette tillegget er at det er et så stort utvalg av ting å se på, som spenner over alle tenkelige sjanger.

Ikke bare er alt dette innholdet helt lovlig å se, men det dverger Bubbles innholdsbibliotek absolutt. Disse faktorene alene gjør YouTube til et langt bedre sted å finne noe å se på enn Bubbles, men når du også vurderer at du kan leie eller kjøpe filmer direkte fra YouTube, blir argumentet uomtvistelig..

YouTube finner du i det offisielle Kodi-depotet.

Oversikt og personvernhensyn

Bubbles har et anstendig bibliotek med innhold, det er over all tvil. Imidlertid er det store flertallet av dette piratkopiert, noe som kan være ulovlig avhengig av hvilket land du er i. For å gjøre vondt verre, er det ingen måte å fortelle hva det gjør med dataene dine bak kulissene.

Det faktum at dette er et tredjeparts tillegg betyr at det kan være mer utsatt for kapring enn et offisielt opprettet og vert tillegg. Dette vil tillate noen å kjøre ondsinnede og potensielt skadelige skript på datamaskinen din, og det er derfor vi anbefaler å bruke offisielle tilleggsprogrammer når det er mulig. Når du tenker på at det meste av hva Bubbles tilbyr er tilgjengelig på en eller annen måte, blir det tydelig at det ikke er så attraktivt som det ser ut ved første øyekast.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 8