Πώς να παρακολουθήσετε το British Golf Open στο Kodi – Royal Portrush

Πώς να παρακολουθήσετε το British Golf Open στο Kodi


Οι καλύτεροι παίκτες του κόσμου θα αγωνιστούν στο 2019 British Golf Open (ή στο 'The Open' όπως ονομάζεται επίσημα), που θα διεξαχθεί στο γήπεδο γκολφ Royal Portrush στη Βόρεια Ιρλανδία από τις 14 Ιουλίου έως τις 21 Ιουλίου. Το Claret Jug και ένα τεράστιο πορτοφόλι αξίας 1,5 εκατομμυρίων δολαρίων είναι έτοιμα για αρπαγές. Ενώ η πρόσβαση σε ροή είναι περιορισμένη, μπορείτε ακόμα να παρακολουθήσετε το British Golf Open στο Kodi δωρεάν με συνδυασμό των σωστών υπηρεσιών και addons.

Σημαντική σημείωση: Ο οδηγός μας συνιστά μόνο επίσημα πρόσθετα Kodi. Το British Open είναι ένα από τα 4 μεγάλα τουρνουά γκολφ στον κόσμο. Αυτό σημαίνει ότι με περιορισμένη πρόσβαση, οι οπαδοί μπορούν να προσπαθήσουν να δουν το τουρνουά μέσω ανεπίσημων ροών. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες διαθέσιμες επίσημες επιλογές ροής που θα σας επιτρέψουν να παρακολουθήσετε το British Open. Τα επίσημα ρεύματα είναι πιο αξιόπιστα και δεν θέτουν σε κίνδυνο την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια σας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν τμήματα ή όλα τα British Golf Open στο Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, την Αυστραλία ή οπουδήποτε αλλού εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά μπορεί να χρειαστείτε ένα VPN. Θα εξηγήσουμε πώς και ποια λειτουργούν.

Προειδοποίηση: Το Kodi πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για περιεχόμενο στο οποίο έχετε το νόμιμο δικαίωμα πρόσβασης. Ούτε το Ίδρυμα Kodi ούτε το Σύμπρετεχ υποστηρίζουν τη χρήση του Kodi για πειρατεία.

Πώς να παρακολουθήσετε το 2019 British Golf Open στο Kodi δωρεάν με ένα VPN

Αν ζείτε στις ΗΠΑ, μπορείτε να παρακολουθήσετε το British Golf Open μέσω του καναλιού γκολφ (πρωτογενείς ραδιοτηλεοπτικοί φορείς) και το NBC Sports Network και το NBC. Πολλές υπηρεσίες προσφέρουν τα κανάλια γκολφ, NBCSN και NBC, αλλά απαιτείται δωρεάν δοκιμή αν θέλετε να κάνετε δωρεάν ροή.

Εάν ζείτε εκτός των ΗΠΑ, ενδέχεται να έχετε πρόσβαση σε αυτές τις υπηρεσίες χρησιμοποιώντας ένα VPN. Τα VPN μπορούν να σας βοηθήσουν να αποτρέψετε τον ISP σας από το snooping στα δεδομένα σας και να περιορίσει τις ταχύτητες σύνδεσης σας για όλους τους χρήστες.

Για να ξεκινήσετε με το VPN σας, κάντε τα εξής:

  1. Εγγραφείτε για λογαριασμό με αξιόπιστη υπηρεσία VPN. Συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το IPVanish. Άλλες αξιόλογες επιλογές που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι οι ExpressVPN, NordVPN ή CyberGhost.
  2. Εγκαταστήστε την εφαρμογή VPN σας στην ίδια συσκευή όπου είναι εγκατεστημένο το Kodi. Είναι δυνατό να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή VPN στον δρομολογητή σας, η οποία θα προστατεύει όλες τις συσκευές στο δίκτυό σας. Ωστόσο, η διαδικασία εγκατάστασης για αυτό μπορεί να είναι δαπανηρή. Συνιστούμε να εγκαταστήσετε στη συσκευή που χρησιμοποιείτε το Kodi, όπως το Amazon Firestick.
  3. Συνδεθείτε σε διακομιστή VPN των ΗΠΑ. Θα χρειαστεί να συνδεθείτε σε διακομιστή των Η.Π.Α. για πρόσβαση σε ροή NBC, NBCSN ή Καναλιού Γκολφ.
  4. Εγκαταστήστε και ρέξτε από το addon Kodi που προσφέρει το κανάλι γκολφ, το NBCSN ή το NBC και το 2019 British Golf Open.

Σας συνιστούμε να δοκιμάσετε το VPN και το Kodi addon σας πριν από το British Open. Με αυτόν τον τρόπο, αν αντιμετωπίσετε δυσκολίες, θα έχετε χρόνο για να αντιμετωπίσετε ή να διερευνήσετε εναλλακτικές λύσεις πριν από την εκδήλωση χωρίς να χρειάζεται να ανακατεύετε.

Είναι δυνατό να παρακολουθήσετε δωρεάν το 2019 British Golf Open στο Kodi. Αυτό θα απαιτήσει την εγγραφή σας για δωρεάν δοκιμή. Το NBCSN, το κανάλι γκολφ και τα ρεύματα NBC πιθανόν να είναι κλειδωμένα στην περιοχή. Επομένως, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN και να συνδεθείτε σε έναν αμερικανικό διακομιστή για να τα δείτε αν βρίσκεστε εκτός των ΗΠΑ.

Πώς να παρακολουθήσετε το 2019 British Golf Open στο Kodi

Το 2019 British Golf Open θα μεταδοθεί στο NBC, το NBCSN και στο Golf Channel για τους θεατές στις ΗΠΑ. Για τους θεατές στο Ηνωμένο Βασίλειο, το τουρνουά θα μεταδοθεί στο Sky Sports. Όσον αφορά τα πρόσθετα Kodi, ωστόσο, η πρόσβαση σε οποιοδήποτε από αυτά τα κανάλια ή υπηρεσίες μέσω ενός πρόσθετου Kodi είναι το καλύτερο σας στοίχημα.

PS Vue Kodi addon - Δωρεάν συνδρομή συνδρομής διαθέσιμη (Η.Π.Α.)

ps vue master γκολφ

Το Playstation Vue (PS Vue) είναι μια υπηρεσία συνεχούς ροής που παρέχεται από τη Sony η οποία διατίθεται στους φιλάθλους των ΗΠΑ Golf. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία χρησιμοποιώντας ένα πρόσθετο Kodi.

Για να ξεκινήσετε με το PS Vue, προχωρήστε πρώτα στην τοποθεσία PS Vue και εγγραφείτε στο Πυρήνας πακέτο. Παρέχεται δωρεάν δοκιμή 5 ημερών. Θα έχετε πρόσβαση στο Golf Channel, στο NBC Sports Network και στο NBC μέσω αυτού του πακέτου.

Αφού δημιουργήσετε το λογαριασμό σας, κάντε λήψη του πρόσθετου PS Vue Kodi από το επίσημο αποθήκη του Kodi addon. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία σύνδεσης που δημιουργήσατε κατά την πρώτη εγγραφή σας.

Μπορεί να είναι δυνατή η δημιουργία ενός λογαριασμού PS Vue εκτός των ΗΠΑ. Αυτό προϋποθέτει ωστόσο ότι έχετε μια μέθοδο πληρωμής που βασίζεται στις ΗΠΑ. Αν το κάνετε, ίσως μπορέσετε να συνδεθείτε με έναν διακομιστή VPN των ΗΠΑ και να εγγραφείτε χρησιμοποιώντας τη μέθοδο πληρωμής που βασίζεται στις ΗΠΑ.

Sling TV Kodi addon - Δωρεάν δοκιμαστική συνδρομή διαθέσιμη (Η.Π.Α.)

Sling τηλεόραση μας κυβερνήσει κυρίους

Η Sling TV είναι μια υπηρεσία τηλεόρασης διαδικτυακής ροής παρόμοια με την PS Vue. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο NBC, στο NBC Sports Network και στο Golf Channel όταν εγγραφείτε στην Sling TV, ακόμη και με μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών.

Για να ξεκινήσετε με το κεφάλι Sling στο Sling.com και εγγραφείτε για τη συνδρομή της Sling Blue που περιλαμβάνει το NBCSN και το NBC. Στη συνέχεια, προσθέστε το πρόσθετο Sports Extra για να αποκτήσετε το κανάλι γκολφ. Μην επιλέξετε το 40% έκπτωση, καθώς αυτό απαιτεί προπληρωμή και δεν προσφέρει δωρεάν δοκιμή. Η κανονική συνδρομή προσφέρει μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 7 ημερών.

Αφού εγγραφείτε, κατεβάστε το πρόσθετο Kodi Sling TV από την επίσημη αποθήκη του Kodi addon. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασης με τον οποίο έχετε εγγραφεί, για να συνδεθείτε στο addon και να αποκτήσετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας Sling TV.

Το πρόγραμμα British Golf Open 2019 (US EST)

ΗμερομηνίαTime (EST) EventChannel (s)
Δευτέρα, 15 Ιουλίου 7 π.μ. - 9 π.μ. Πρωινή οδήγηση Γήπεδο Γκολφ
Δευτέρα, 15 Ιουλίου 9 π.μ. - 11 π.μ. Golf Central Live από το Open Γήπεδο Γκολφ
Δευτέρα, 15 Ιουλίου 7 μ.μ. - 9 μ.μ. Golf Central Live από το Open Γήπεδο Γκολφ
Δευτέρα, 15 Ιουλίου 9 μ.μ. - 10 μ.μ. Ο δρόμος προς τη βασιλική πόρτα Γήπεδο Γκολφ
Τρίτη, 16 Ιουλίου 6 π.μ. - 10 π.μ. Golf Central Live από το Open Γήπεδο Γκολφ
Τρίτη, 16 Ιουλίου 10 π.μ. - 12 μ.μ. Noon Morning Drive Γήπεδο Γκολφ
Τρίτη, 16 Ιουλίου 12 μ.μ. - 2 μ.μ. Golf Central Live από το Open Γήπεδο Γκολφ
Τρίτη, 16 Ιουλίου 9 μ.μ. - 10 μ.μ. Vantage Point με τον Mike Trico Γήπεδο Γκολφ
Τετάρτη, 17 Ιουλίου 6 π.μ. - 10 π.μ. Golf Central Live από το Open Γήπεδο Γκολφ
Τετάρτη, 17 Ιουλίου 10 π.μ. - 12 μ.μ. Noon Morning Drive Γήπεδο Γκολφ
Τετάρτη, 17 Ιουλίου 12 μ.μ. - 2 μ.μ. Golf Central Live από το Open Γήπεδο Γκολφ
Τετάρτη, 17 Ιουλίου 11 μ.μ. - 11:30 μ.μ. Οι άνδρες στα Blazers NBCSN
Πέμπτη, 18 Ιουλίου 12 π.μ. - 1:30 πμ Midnight Drive Γήπεδο Γκολφ
Πέμπτη, 18 Ιουλίου 1:30 πμ - 4 μ.μ. Το ανοιχτό Γήπεδο Γκολφ
Πέμπτη, 18 Ιουλίου 4 μ.μ. - 5 μ.μ. Golf Central Live από το Open Γήπεδο Γκολφ
Πέμπτη, 18 Ιουλίου 11 μ.μ. - 11:30 μ.μ. Οι άνδρες στα Blazers NBCSN
Παρασκευή 19 Ιουλίου 1:30 μ.μ. - 4 μ.μ. Ο ανοικτός - δεύτερος γύρος Γήπεδο Γκολφ
Παρασκευή 19 Ιουλίου 4 μ.μ. - 5 μ.μ. Golf Central Live από το Open Γήπεδο Γκολφ
Παρασκευή 19 Ιουλίου 11 μ.μ. - 11:30 μ.μ. Οι άνδρες στα Blazers NBCSN
Σάββατο, 20 Ιουλίου 5 π.μ. - 7 π.μ. Ο ανοιχτός - τρίτος γύρος Γήπεδο Γκολφ
Σάββατο, 20 Ιουλίου 7 π.μ. - 11 π.μ. Golf Central Live από το Open Γήπεδο Γκολφ
Σάββατο, 20 Ιουλίου 7 π.μ. - 3 μ.μ. Ο ανοιχτός - τρίτος γύρος NBC
Σάββατο, 20 Ιουλίου 3 μ.μ. - 4 μ.μ. Golf Central Live από το Open Γήπεδο Γκολφ
Κυριακή, 21 Ιουλίου 1 π.μ. - 1:30 πμ Οι άνδρες στα Blazers NBCSN
Κυριακή, 21 Ιουλίου 4 π.μ. - 7 π.μ. Ο ανοικτός - τελικός γύρος Γήπεδο Γκολφ
Κυριακή, 21 Ιουλίου 7 π.μ. - 9:45 πμ Golf Central Live από το Open Γήπεδο Γκολφ
Κυριακή, 21 Ιουλίου 7 π.μ. - 2 μ.μ. Ο ανοικτός - τελικός γύρος NBC
Κυριακή, 21 Ιουλίου 2 μ.μ. - 4 μ.μ. Golf Central Live από το Open Γήπεδο Γκολφ
Κυριακή, 21 Ιουλίου 10 μ.μ. - 10:30 μ.μ. Οι άνδρες στα Blazers NBCSN

British Golf Open - Μια πλούσια ιστορία

Το πρώτο British Golf Open έπαιξε πολύ πίσω το 1860 στη Σκωτία. Γύρω στο 1863 το πορτοφόλι ήταν περίπου 10 λίρες το οποίο παραγκωνίζει σε σύγκριση με το σημερινό πορτοφόλι των 1,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Γρήγορα προς τα εμπρός μέχρι το 2019 και τα ονόματα των παικτών μπορεί να έχουν αλλάξει, αλλά το κύρος του τουρνουά παραμένει το ίδιο. Ο υπερασπιστής πρωταθλητής Francesco Molinari θα αγωνιστεί σε σχέση με άλλα μεγάλα ονόματα όπως ο Rory Mcllroy και ο Tiger Woods.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 − = 40