Bør du installere Maverick Kodi-tillegget? Er Maverick TV lovlig og trygt å bruke?

Kodi Maverick Addon Main


Hvis du er kjent med Kodi, har du kanskje hørt om Maverick Kodi-tilskuddet og kan være nysgjerrig på å vite mer om det. I denne artikkelen vil vi ta opp spørsmål relatert til sikkerheten og lovligheten før du bestemmer deg for å installere Maverick på Kodi, samt se på noen mulige alternativer.

Hva er Kodi?

Kodi er en multi-featured, open source media player. Kodi gir mulighet for avspilling av både lyd- og videoinnhold fra forskjellige kilder. Innhold kan spilles fra lokal lagring, ekstern lagring og / eller fra online kilder. Kodi er tilgjengelig på en rekke plattformer som Windows-PCer, Mac-datamaskiner, Amazon Fire TV-er og Fire-pinner, det prisbelønte Nvidia-skjoldet, Android-enheter og iPhones.

Bruk alltid en VPN med Kodi

Vi anbefaler å bruke et virtuelt privat nettverk (VPN) når du streamer med Kodi. En pålitelig VPN vil tilby fordeler med personvern og sikkerhet. Selv om det er mulig å bruke en VPN for å skjule streaming av piratkopiert innhold fra en Internett-leverandør (ISP), bør ikke de positive bruksområdene ignoreres.

VPN-er kan hjelpe til med å forhindre noen angrep på midten av midten. Denne typen angrep gjør at en hacker kan avskjære dataene dine, noe som gjør deg mottakelig for å få dataene dine stjålet og manipulert. I tillegg, selv om du streamer fra legitime kilder på nettet, vil noen Internett-leverandører stryke forbindelsen din hvis de tror at du suger båndbredde. VPN-er kan også gi tilgang til innhold som vanligvis er begrenset til bestemte geografiske steder.

Å streame video via Kodi eller et hvilket som helst annet medium krever mye båndbredde. Alle VPN-er vil redusere internetthastighetene dine til en viss grad, selv om noen tjenester vil slå båndbredden din hardt, noe som gjør streaming uten buffring vanskeligere. Du trenger en VPN som bremser forbindelsen din så lite som mulig når du streamer med Kodi.

Vi anbefaler å bruke IPVanish. Det gir en rask tilkobling, slik at du effektivt kan streame videoer. Den er også kompatibel med flere dingser som iOS-enheter, Android-enheter og Linux-datamaskiner.

BESTE VPN FOR KODI: IPVanish er vårt topp valg. Har et stort, ukjent nettverk av servere og oppnår gode hastigheter. Sterk sikkerhet og personvern gjør IPVanish til en favoritt for Kodi og Amazon Fire TV Stick brukere. Prøv det uten risiko med 7-dagers pengene tilbake-garanti.

Hva er Kodi Maverick TV Addon? Bør du installere Maverick?

Kodi Maverick Addon Main

Maverick TV er en tredjepart Kodi addon som tilbyr filmer, TV-serier, live TV, sport og dokumentarer. Noen videoer er til og med tilgjengelige i Ultra High Definition (UHD).

Maverick TV gir imidlertid tilgang til medier gjennom piratkopierte strømmer som er ulovlige i mange land. Av den grunn anbefaler vi ikke å bruke Maverick TV og foreslår at du vurderer noen offisielle alternativer i stedet.

Alternativer til Maverick TV

Mens de fleste tredjeparts tillegg er ufarlige, har noen utviklere brukt disse tilleggene av ondsinnede grunner i det siste. Du bør derfor være forsiktig hvis du velger å installere en og sjekke om den strømmer ulovlig. Hvis det ser ut til at innholdet det tilbyr skal betales for, vil det sannsynligvis tilby tilgang til ulovlig tilbudte medier..

Når det er sagt, la oss se på noen Maverick TV-alternativer.

Beste Maverick TV-alternativ: FilmOn Simple

FilmOn Simple Kodi addon
FilmOn Simple er et offisielt tilleggsutstyr for Kodi-arkiv som har et bredt utvalg av innhold. Du kan finne live-TV, filmer, TV-serier og dokumentarer gjennom FilmOn Simple. Tillegget gir i hovedsak tilgang til FilmOn TV-tjenesten gjennom Kodi.

Med FilmOn Simple vil du ha tilgang til live TV-kanaler som CCTV News og FilmOn Tennis hvis du er interessert i tennis og sport, filmer som Marilyn Monroe og Karate Kill, og dokumentarer som Bob Marley - Freedom Road. Du vil til og med kunne se animerte titler.

Det er flere gratis tilbud tilgjengelig som stort sett er i standard definisjon (SD). Hvis du ønsker å se et bredere utvalg av innhold så vel som muligheten til å se innhold i HD-kvalitet, kreves et FilmOn TV-abonnement.

Andre Maverick TV-alternativer

Tubi TV

TubiTV Kodi addon

Tubi TV er en online streamingtjeneste med et stort, lovlig bibliotek med innhold tilgjengelig gratis som du kan få tilgang til gjennom det offisielle Kodi-tillegget. Selv om gratis tjenester noen ganger tenker på dårlig kvalitet og kjedelige show, er dette ikke tilfelle med Tubi TV. Du finner populære titler som mellommenneskene og Eventyr blant andre. Noen av showene er til og med i HD.

Du kan finne alt fra TV-serier til dokumentarer på Tubi TV, men det er ingen live TV-alternativer.

Det er flere tusen titler tilgjengelig, men noen av dem er geolokket. Å bruke en VPN kan imidlertid hjelpe deg å omgå denne blokken og få tilgang til hele Tubi TV-biblioteket.

Du finner Tubi TV i det offisielle Kodi addon-depotet.

Crackle

Tubi_TV_main

Crackle er en gratis tjeneste som inneholder flere filmer og TV-serier som du kan få tilgang til gjennom det offisielle Kodi-tillegget. Du vil ikke finne så mange titler som med Tub iTV, men det er kvalitetsshow tilgjengelig som f.eks Hai tank og filmer som Intervjuet.

Du vil ikke kunne fange noen live-TV med Crackle, men det tilgjengelige valget er verdt å sjekke ut. Det er noen animerte titler også.

Crackle finner du i det offisielle Kodi addon depot.

USTVcatchup

Kodi USTVcatchup addon main

USTVcatchup lar deg, som navnet antyder, få tak i favoritt-TV-programmene dine fra nettverk i USA. Dette betyr at du kan finne programmer som Amerikas morsomste hjemmevideoer, Vil & Nåde, og Quantico, samt show fra Cooking Channel, Food Channel og mer.

Dette tilleggsutstyret til TV gir tilgang til innhold gjennom lovlige strømmer. I noen tilfeller er det sannsynligvis best at du kobler deg til en amerikansk server via en VPN slik at du kan dra full nytte av programmene som er tilgjengelige via addon.

Du finner USTVcatcup i addon-depot TVADDONS.CO.

iPlayer WWW

iplayer www

BBC iPlayer tilbyr både live og on-demand TV- og radioinnhold fra BBC. Du kan glede deg over denne tjenesten gjennom iPlayer WWW kodi addon.

Dette er et flott alternativ for å fange opp show som f.eks Eastenders eller bare for å stille inn live-TV eller radio på BBC.

For å kunne glede deg over innhold fra BBC iPlayer gjennom iPlayer WWW, trenger du en gyldig britisk TV-lisens og en passende VPN siden iPlayer er geolokket til Storbritannia..

Du kan finne iPlayer WWW i det offisielle Kodi addon-depotet.

TVCatchup

Kodi TVCatchup addon main

Et annet alternativ for lovlig tilgang til live TV-innhold er gjennom TVCatchup Kodi addon som gir tilgang til tjenesten fra TVCatchup.

Med TVCatchup vil du kunne se 32 forskjellige gratis TV-stasjoner lovlig. Det er britiske kanaler som de som er tilgjengelige gjennom ITV og noen få BBC-tilbud, QVC og Al Jazeera.

Du finner TVCatchup-tillegget i TVADDONS.CO-tillegget.

Pluto.tv

Pluto.TV Kodi addon

Pluto.tv er en gratis streamingtjeneste som tilbyr et stort bibliotek med kanaler samt filmer og TV-serier på forespørsel. Du kan glede deg over Pluto.tv gjennom det offisielle Kodi-tillegget.

Du vil ha tilgang til unike kanaler som du bare vil finne på Pluto.tv som IGN og Anime hele dagen og mer tradisjonelle kanaler som Bloomberg og NBC News. On demand videoer fra kilder som CNET og Geek og Diverse er også tilgjengelig.

Pluto-nettleseren er tilgjengelig i det offisielle Kodi addon-depotet.

Big Star-filmer & TV

Big Star Movies Kodi

Big Star Movies er et annet alternativ for streamingplattformer som er tilgjengelig. Den har et kodi-tillegg tilgjengelig via MetalChris-depotet.

Det virker ikke som om det er mange mainstream-titler tilgjengelig gjennom Big Star, men Mind City Terror og I buret er to av de mange spennende filmene som er tilgjengelige. Du kan også finne et bredt utvalg av dokumentarer som dekker temaer fra biler til musikk. Du kan finne TV-episoder av serier som mellommenneskene og Shinobi Girl også.

Det er ingen live TV-alternativer, men det er mye å holde deg opptatt.

USTVNow Plus

Kodi USTVNow Plus Addon Main

USTVNow er en direktesendt TV-tjeneste som sender de store amerikanske TV-nettverkene. Funksjonaliteten blir gjort tilgjengelig via USTVNow Plus-tillegget tilgjengelig fra det offisielle Kodi-depotet. Påmelding til gratispakken lar deg se ABC, CBS, CW, FOX, NBC, PBS og My 9.

Oppgradering til en betalt pakke gir tilgang til flere kanaler så vel som DVR-funksjoner. USTVNow er et flott alternativ hvis du bare er interessert i å få live-TV.

PopcornFlix

Kodi Popcornflix addon main

PopcornFlix er hovedsakelig rettet mot film og kan finnes i det offisielle Kodi addon-depotet.

Det er gratis å få tilgang til filmene, og de er tilgjengelige i flere kategorier. Du vil finne Sci-Fi, familie og Mysterium filmer for å nevne noen og noen TV-serier. Selv om innhold blir gitt gratis, finner du mainstream-titler som f.eks Den siste luftbenderen og Badges of Fury på PopcornFlix.

Det skal bemerkes at PopcornFlix foreløpig bare er tilgjengelig i USA og Canada, men du kan omgå denne geobegrensningen ved å koble til en server i et av de to landene med en VPN.

Topp dokumentarfilmer

Kodi Top Documentary Films addon main

Dokumentarer er ganske den pedagogiske ressursen. Hvis du bare leter etter en dokumentarfiks, bør du skaffe topp dokumentarfilmer fra det offisielle Kodi addon-arkivet.

Du kan finne dokumentarer som f.eks HBOs State of Surveillance med Edward Snowden fra 2016 gjennom addon så vel som Udødelig fra 2018.

Topp dokumentarfilmer er tilgjengelig i det offisielle Kodi addon-depotet.

Hvilket Maverick TV-alternativ vil du velge?

FilmOn Simple dekker alle basene som Maverick TV gjør ved at den tilbyr live-tv, dokumentarer, filmer, sport og dokumentarer. Det bør imidlertid bemerkes at du kanskje ikke finner alle de samme typene innhold gjennom dette tillegget.

Selv om de andre nevnte alternativene ikke dekker alle disse innholdskategoriene, kan det hende du må supplere FilmOn Simple med ett eller flere av dem for å øke mengden innhold tilgjengelig for deg.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

61 − 60 =