Το Bob Unlimited Kodi addon δεν λειτουργεί; Μπορείτε να το διορθώσετε και υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις;

bob απεριόριστη δεν λειτουργεί 2Το αντίγραφο του αρχείου Bob Unlimited Kodi δεν λειτουργεί; Δεν μπορείτε να το εγκαταστήσετε επειδή λείπει από το repo του NoobsandNerds; Αυτό το άρθρο θα εξηγήσει Γιατί Το Bob Unlimited δεν λειτουργεί, αν μπορεί να καθοριστεί και αν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις.


Τι είναι το Kodi?

Το Kodi είναι ένα media player λογισμικού ανοιχτού κώδικα από το ίδρυμα Kodi. Επιτρέπει στους χρήστες να ενσωματώσουν όλες τις πηγές βίντεο και ήχου τους σε μία πλατφόρμα. Το Kodi μπλοκάρει επίσης τις διαφημίσεις από ορισμένες τοποθεσίες ροής. Μπορεί να εγκατασταθεί σε τηλεόραση Apple, Nvidia Shield, τηλέφωνο Android, iOS, iOS, Mac ή Mac.

Προειδοποίηση: Το Kodi πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για περιεχόμενο στο οποίο έχετε το νόμιμο δικαίωμα πρόσβασης. Ούτε το Ίδρυμα Kodi ούτε το Σύμπρετεχ υποστηρίζουν τη χρήση του Kodi για πειρατεία.

Γιατί πρέπει πάντα να χρησιμοποιείτε ένα VPN με το Kodi

Όταν οι χρήστες χρησιμοποιούν εξαρτήματα Kodi τρίτων για την προβολή πειρατικού περιεχομένου, συχνά μετατρέπονται σε εικονικά ιδιωτικά δίκτυα (VPN) ως έναν τρόπο να αποκρύψουν τις δραστηριότητές τους από τους snooping ISPs. Όμως όλοι οι χρήστες του Kodi πρέπει να χρησιμοποιούν ένα VPN, συμπεριλαμβανομένων των χρηστών που παρακολουθούν μόνο βίντεο από επίσημες πηγές.

Εάν ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου γνωρίζει ότι κάνετε streaming video, ακόμα και αν το βίντεο είναι απολύτως νόμιμο, μπορεί να μειώσει την ταχύτητά σας για να αποτρέψει τη συμφόρηση στο δίκτυο. Η χρήση ενός VPN βοηθάει στην αποτροπή αυτού, μη επιτρέποντας στον ISP να γνωρίζει τι κάνετε.

Επιπλέον, η χρήση ενός VPN εμποδίζει τα streaming video sites να γνωρίζουν πού βρίσκεστε. Αυτό βοηθά να σας προστατεύσει από διακρίσεις τιμών από τους δημιουργούς περιεχομένου. Για παράδειγμα, βοηθάει στην αποτροπή της φόρτισης από ένα στούντιο κινηματογράφου μιας υψηλότερης τιμής, επειδή βρίσκεστε στις Η.Π.Α. αντί του U.K.

Δεν είναι όλα τα δίκτυα VPN καλές για τους χρήστες του Kodi. Οι περισσότεροι δεν έχουν εφαρμογές που λειτουργούν με συσκευές τηλεόρασης όπως το Amazon Fire Stick. Παρόλο που όλα τα δίκτυα VPN επιβραδύνουν τις ταχύτητες δικτύου, μερικοί είναι τόσο αργά που καθιστούν αδύνατη την παρακολούθηση βίντεο υψηλής ευκρίνειας χωρίς προσωρινή αποθήκευση. Πολλά VPN διατηρούν επίσης αρχεία καταγραφής της ροής των χρηστών, δημιουργώντας έναν περιττό κίνδυνο για την προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Για αυτούς τους λόγους, συστήνουμε IPVanish για όλους τους χρήστες του Kodi. Το IPVanish διαθέτει μια εφαρμογή για το Nvidia Shield, την τηλεόραση Amazon Fire και το Amazon Fire Stick. Στη δοκιμή μας, διαπιστώσαμε ότι ήταν αρκετά γρήγορο για να πραγματοποιήσει ροή βίντεο 1080p χωρίς buffer. Έχει επίσης μια αυστηρή πολιτική "χωρίς λογοκρισία".

READER DEAL: Εξοικονομήστε 60% σχέδια IPVanish

Γιατί ο Bob Unlimited δεν λειτουργεί?

Ο Bob Unlimited αποτελούσε ένα πολύ δημοφιλές addon Kodi λόγω της μεγάλης ποικιλίας περιεχομένου που προσέφερε. Ωστόσο, τον Φεβρουάριο του 2018 απομακρύνθηκε από το repo του Noobsandnerds που το είχε προηγουμένως στεγάσει.

Υπάρχουν συγκρουόμενες αναφορές σχετικά με το γιατί ο Bob Unlimited καταργήθηκε. Ορισμένες αναφορές αναφέρουν ότι οι προγραμματιστές στο Noobsandnerds επισκέφτηκαν στα σπίτια τους και απείλησαν με νομικές ενέργειες. Άλλοι λένε ότι είχαν επιληφθεί αγωγής μέσω της αλληλογραφίας. Αλλά αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι η Noobsandnerds έπεσε σε κάποιο νομικό πρόβλημα λόγω των συνδέσεων που παραβιάζουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας που περιέχονται στο Bob Unlimited. Σαν άποτέλεσμα, Ο Bob Unlimited αφαιρέθηκε από το repo και δεν υπάρχουν πλέον επίσημα αντίγραφα. Αυτός είναι ο λόγος Το Bob Unlimited δεν λειτουργεί πλέον.

Παρά το γεγονός ότι απομακρύνεται από το repo, ίσως εξακολουθούν να υπάρχουν αντίγραφα του Bob Unlimited που επιπλέουν στο Internet. Ωστόσο, η εγκατάσταση ενός από αυτά τα αντίγραφα θα ήταν επικίνδυνη από την άποψη της ασφάλειας και της ιδιωτικής ζωής, αφού δεν είναι επίσημα αντίγραφα και δεν έχουν ελεγχθεί για να βεβαιωθούν ότι δεν περιέχουν κακόβουλα προγράμματα. Δεν υπάρχει τρόπος να διορθώσετε τον Bob Unlimited έτσι ώστε να λειτουργεί σωστά. Δεν συνιστούμε να προσπαθήσετε να εγκαταστήσετε το Bob Unlimited.

Αντ 'αυτού, σας συνιστούμε να εγκαταστήσετε ένα από τα εναλλακτικά πρόσθετα Kodi που αναφέρονται παρακάτω. Όλα αυτά τα addons ρέουν από επίσημες πηγές και δουλεύουν καλά από αυτή τη γραφή.

Καλύτερη εναλλακτική λύση στο Bob Unlimited: Τηλεόραση Tubi

TubiTV Kodi addon

Οι περισσότεροι χρήστες που επιχειρούν να εγκαταστήσουν το Bob Unlimited αναζητούν δωρεάν ταινίες και τηλεόραση και το καλύτερο addon Kodi για το σκοπό αυτό είναι η τηλεόραση Tubi. Έχει πάνω από 50.000 τίτλους και είναι μία από τις μεγαλύτερες συλλογές περιεχομένου σε αγγλική γλώσσα streaming-video στον κόσμο.

Μεταφέρει Sundance ταινίες, δράματα, anime, TV εγκλήματος, κλασικά, οικογενειακές ταινίες, indie ταινίες, sci-fi & φαντασία, θρίλερ και πολλά άλλα είδη ταινιών και τηλεόρασης.

Το addon Tubi TV Kodi είναι μέρος του επίσημου αποθετηρίου Kodi. Διαβάστε τον οδηγό μας για την εγκατάσταση και τη χρήση του.

Άλλες εναλλακτικές λύσεις του Bob Unlimited

Κροτάλισμα

Επίσημο κροτίδα Kodi addon

Crackle είναι μια άλλη μεγάλη επιλογή για δωρεάν ταινίες και τηλεόραση. Αν και έχει μια μικρότερη συλλογή από την τηλεόραση Tubi, μεταφέρει πολλούς πολύτιμους και δημοφιλείς τίτλους. Το Crackle μεταφέρει πάνω από 50 τηλεοπτικές σειρές και πάνω από 100 ταινίες, συμπεριλαμβανομένων των Ξεκίνα, Άνδρες σε μαύρο: Η κινούμενη σειρά, Η μαύρη λίστα: Εξαγορά, Blade Runner: Η τελική κοπή, Το σημείο καμπής, και Μιά φορά κι έναν καιρό στο Μεξικό, μεταξύ άλλων.

Το addon Kodi Crackle είναι μέρος του repo της eracknaphobia. Εδώ είναι πώς να εγκαταστήσετε Crackle για Kodi.

USTVNow

USTVNow_Lineup

Ενώ οι Crackle και Tubi TV είναι εξαιρετικές επιλογές για να βρούμε προ-εγγεγραμμένες ταινίες και παρουσιάσεις, το USTVNow είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να βλέπετε ζωντανή τηλεόραση. Μεταφέρει όλα τα κανάλια δικτύου δωρεάν: NBC, ABC, FOX, CBS, CW, PBS και My9. Δεδομένου ότι πολλές από τις πιο υψηλού βαθμού τηλεοπτικές εκπομπές που προβάλλονται σήμερα σε αυτά τα κανάλια, το USTVNow είναι ένας αξιόπιστος τρόπος για να αποκτήσετε πρόσβαση στις καλύτερες νέες εκπομπές.

Το USTVNow είναι μέρος του επίσημου αποθετηρίου Kodi. Εδώ είναι πώς να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το USTVNow για το Kodi.

FilmRise - YouTube

Εγκατάσταση του πρόσθετου Kodi

Το πρόσθετο Kodi FilmRise - YouTube Kodi είναι μια άλλη μεγάλη πηγή δωρεάν ταινιών. Η FilmRise είναι μια εταιρεία διανομής ταινιών που κατέχει τα δικαιώματα σε χιλιάδες ταινίες. Έχει κάνει πολλές από αυτές τις ταινίες διαθέσιμες σε διάφορα κανάλια του YouTube που είναι αφιερωμένα σε συγκεκριμένα είδη.

Για παράδειγμα, υπάρχει ένα κανάλι του FilmRise YouTube για αληθινό έγκλημα, ντοκιμαντέρ, queer cinema, τρόμο, υπερφυσικά θέματα, ιστορικό και πολλά άλλα.

Το πρόσθετο Kodi MovieRise - YouTube είναι μέρος του επίσημου αποθετηρίου Kodi addon. Για να το εγκαταστήσετε, επιλέξτε addons → λήψη → πρόσθετα βίντεο → FilmRise - YouTube → εγκατάσταση.

Αρχείο Internet [Βίντεο]

βίντεο αρχειοθέτησης μέσω διαδικτύου

Εάν ενδιαφέρεστε για κλασικές ταινίες από τη "χρυσή εποχή των ταινιών" (1920s έως 1960s), το Internet Archive Kodi addon είναι το μέρος για να τα βρείτε. Το IAM μεταφέρει εκατοντάδες μεγάλες ταινίες από αυτήν την εποχή, συμπεριλαμβανομένων των Ενα αστέρι γεννιέται (1937), του Alfred Hitchcock Τα 39 βήματα (1935) και το πρωτότυπο Νύχτα των ζωντανών νεκρών (1968).

Το διαδικτυακό αρχείο Archive Kodi addon βρίσκεται στο αποθετήριο SuperRepo.

Pluto.tv

Pluto.TV Kodi addon

Εκτός από το USTVNow, το Pluto.tv είναι μια άλλη μεγάλη επιλογή για δωρεάν ζωντανές τηλεοπτικές ροές. Μεταφέρει πάνω από 100 κανάλια, συμπεριλαμβανομένων πολλών δημοφιλών ειδησεογραφικών καναλιών όπως το CBS News, το Bloomberg, το Newsy και το RT. Υπάρχουν επίσης κανάλια αφιερωμένα στον αθλητισμό, το περιεχόμενο των παιχνιδιών βίντεο, τα κουτσομπολιά των διασημοτήτων, η NASA, ο προγραμματισμός των παιδιών και πολλά άλλα θέματα.

Το Pluto.tv μπορεί να βρεθεί στο επίσημο αποθετήριο Kodi. Εδώ είναι πώς να εγκαταστήσετε το Pluto.tv για το Kodi.

FilmOn Simple

FilmOn Simple Kodi addon

Το FilmOn είναι μια άλλη δωρεάν υπηρεσία ζωντανής τηλεόρασης όπως το Pluto.tv. Μεταφέρει πάνω από 600 κανάλια, συμπεριλαμβανομένων των καναλιών που αφιερώνεται στην κωμωδία, την ψυχαγωγία, τα ακραία σπορ, τη θρησκεία, τα ντοκιμαντέρ, την αστική ζωή και πολλά άλλα. Το απλό add-on του FilmOn Kodi βρίσκεται στο αποθετήριο SuperRepo. Εδώ είναι πώς να εγκαταστήσετε το FilmOn Simple για το Kodi.

YouTube

Προσθήκη Kodi στο YouTube

Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται το YouTube ως ένα μέρος για να βρείτε σύντομα βίντεο, υπάρχουν επίσης πολλές ταινίες μεγάλου μήκους διαθέσιμες σε αυτό. Για παράδειγμα, τα κανάλια της ταινίας Maverick Movies, Viewster και Timeless Classic Movies του YouTube προσφέρουν μια συλλογή δωρεάν ταινιών μεγάλου μήκους. Για να παρακολουθήσετε αυτές τις ταινίες στο Kodi, απλά εγκαταστήστε το addon YouTube Kodi και αναζητήστε αυτά τα κανάλια.

Το πρόσθετο Kodi του YouTube είναι μέρος του επίσημου αποθετηρίου. Διαβάστε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης και χρήσης του YouTube για το Kodi.

συμπέρασμα

Τώρα ξέρετε γιατί ο Bob Unlimited δεν λειτουργεί πλέον. Καταργήθηκε από το repo του NoobsandNerds λόγω της παραβίασης των πνευματικών δικαιωμάτων των συνδέσμων που περιείχε. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά πρόσθετα Kodi που παρέχουν δωρεάν ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, όπως Crackle, Tubi TV, USTVNow, FilmRise - YouTube και άλλες.

Ελπίζουμε ότι έχετε βρει τις πληροφορίες σε αυτό το άρθρο για να σας βοηθήσει. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα καλύτερα addons για το Kodi, ίσως να θέλετε να διαβάσετε μερικά από τα άλλα άρθρα μας σχετικά με το θέμα, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου παρακολούθησης ντοκιμαντέρ στο Kodi, των καλύτερων addons Kodi για κινηματογραφικές ταινίες Bollywood και πώς να παρακολουθήσετε WWE wrestling Kodi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 − 82 =