Beste anime Kodi addons fra 2017 og noen å unngå

Kodi_anime_addons_funimation_now


Selv om Anime er av japansk opprinnelse, har den blitt ganske populær over hele kloden. Kodi, en gratis programvare for avspilling av medier, lar brukerne glede seg over Anime i tillegg til mange andre streaming-sjangre.

Enten du eier en Raspberry Pi, Roku, Apple TV, Android TV-enhet eller Amazon Fire TV, vil du kunne ta inn favorittepisodene dine ved å bruke Kodi.

Kodi v17.4 “Krypton” er den siste stabile versjonen av Kodi tilgjengelig for nedlasting.

Hvis du ønsker å glede deg over favorittvalgene dine, kan du være sikker på at det er Kodi-tillegg som tillater dette. Addons gjør det mulig for brukere å streame innhold fra en rekke kilder. De krever vanligvis installasjon før du kan starte streaming, men. Litt tålmodighet kreves før du reiser deg.

Denne guiden vil fremheve de beste offisielle Kodi-tilleggene som kan brukes til å se på anime i utgangspunktet. På slutten utforsker vi noen tredjeparts addons også.,

Vær oppmerksom på at selv om noen tredjeparts tillegg kan inneholde gratis innhold, bør brukerne være på vakt siden dette innholdet i stor grad er hentet gjennom uoffisielle kanaler.

Se også: Beste Kodi addons for filmer.

Advarsel: Kodi skal bare brukes til innhold som du har lovlig rett til tilgang til. Verken Kodi-stiftelsen eller Comparitech tar til orde for bruk av Kodi til piratkopiering.

Før vi begynner: Hvordan bruke Kodi trygt og privat

Sikkerhet og personvern på nettet er av største viktighet. Ved å bruke et virtuelt privat nettverk (VPN) med Kodi kan du maskere identiteten din på nettet og beskytte deg mot ondsinnede angrep og forskjellige sikkerhetsrisikoer, for eksempel angrep mellom mennesker. Et slikt angrep innebærer at internettforbindelsen din blir snappet opp av en skikkelig part som søker å få tilgang til dine dyrebare data.

I tillegg kan ondsinnet kode bygges inn i Kodi-tillegg av ondsinnede parter. En addon med ondsinnet kode innebygd i det, kan ødelegge datamaskinen din hvis den ikke umiddelbart stoppes. På grunn av måten en VPN omdirigerer trafikk, kan den hjelpe til med å unngå risikoen som Kodi addons med innebygd ondsinnet kode utgjør.

Å bruke en VPN betyr også at du kan skjule din online aktivitet fra Internett-leverandøren (ISP). Uten VPN kan Internett-leverandøren fritt overvåke dine online aktiviteter som ikke er ideelle fra et privatlivssynspunkt. ISP-er har noen ganger bremset forbindelsene til kunder som streamer mange videoer. Det har også vært tilfeller der advarselsbrev ble sendt ut av Internett-leverandører til kunder som streamet videoer fra uoffisielle kilder. Hvis en VPN blir brukt, vil internettaktivitetene dine bli maskert fra Internett-leverandøren din, og til slutt gi deg mer frihet til å glede deg over innholdet ditt.

En passende VPN er nødvendig for å oppfylle kravene til streaming av innhold med Kodi. Streamingvideo tar mye båndbredde, så det trengs en sterk, stabil og rask tilkobling, mange VPN-er vil redusere hastighetene så mye at Kodi blir ubrukelig. For privatliv anbefales et VPN som ikke logger aktiviteten din. Vårt forslag til en VPN som tilfredsstiller kriteriene er IPVanish, som er veldig populært blant Kodi-samfunnet. IPVanish fungerer med alle populære enheter og er den eneste VPN-en som er enkel å installere på en Firestick. IPVanish er vår topp anbefaling, men det er andre VPN-er tilgjengelige for Kodi-brukere.

BESTE VPN FOR KODI: IPVanish er vårt topp valg. Har et stort, ukjent nettverk av servere og oppnår gode hastigheter. Sterk sikkerhet og personvern gjør IPVanish til en favoritt for Kodi og Amazon Fire TV Stick brukere. Prøv det uten risiko med 7-dagers pengene tilbake-garanti.

Beste anime Kodi addons: offisielle addons

Av de mange tilgjengelige anime Kodi-tilleggene er følgende ikke bare lovlige, men tilbyr også innhold av høy kvalitet i fantastisk HD.

Funimering nå

anime kodi addons funimation

Funimation Now gir rask og enkel tilgang til dine favoritt-engelske kalt anime-titler. Selv om det er en gratis abonnementspakke tilgjengelig, må du betale for et abonnement for å få full tilgang til hele Funimation Now-biblioteket. For $ 5,99 per måned kan du få full tilgang. 59,99 dollar gir deg også full tilgang for et helt år.

I skrivende stund er Funimation Now et helt lovlig alternativ. Selv om tillegget ikke offisielt er opprettet av Funimation, får den tilgang til Funimation-biblioteket lovlig og direkte til nettstedet. Det tilbyr engelske kalt anime-episoder i løpet av 2-4 uker etter at showet opprinnelig ble sendt. Premium-abonnement inneholder innhold i 720P og 1080P HD.

Crunchyroll

kodi_anime_crunchyroll_main

Crunchyroll er et annet alternativ for tilgang til et bredt utvalg av anime titler. Dette bør være ditt stopp hvis du ønsker å se engelsk tekstet fremfor engelsk kalt anime. Som med Funimation Now, må du abonnere på en premiumpakke for å få tilgang til hele katalogen over anime på Crunchyroll. Premium-pakker på Crunchyroll starter på $ 6,95 per måned.

I skrivende stund er Crunchyroll et helt lovlig alternativ for å streame animeinnholdet ditt. Med et premiumabonnement kan du glede deg over de nyeste anime-episodene så snart 1 time etter den originale japanske sendingen. Premium-abonnement inneholder også innhold i 720P og 1080P HD og levere innhold uten annonser.

daisuki

kodi_anime_daisuki

Daisuki gir for øyeblikket offisiell tilgang til anime av høy kvalitet. Daisuki er et godt valg for tilgang til din favorittanime med engelske undertekster. Nettstedet inneholder også en samfunnsseksjon som er et forum for animeelskere og en nettbutikk som gjør det mulig å kjøpe anime memorabilia

Selv om vi anbefaler Daisuki siden den gir tilgang til anime via offisielle midler, vil nettstedet avslutte tjenester fra 31. oktober. Mens du kan sjekke det ut nå, vennligst legg planer for å prøve en av de andre offisielle Kodi-tilleggene til dine anime behov snart.

Beste anime Kodi addons: uoffisielle addons

Følgende tredjeparts tillegg er ofte anbefalt andre steder. Vi anbefaler ikke disse tilleggene på grunn av deres bruk av piratkopiert innhold, men liste disse her med en forklaring på hvorfor du bør unngå dem.

AnimeGo

Kodi_anime_go

Hva er det? AnimeGo har en omfattende katalog over anime-episoder så vel som anime-filmer. Innhold er tilrettelagt for å gjøre alt enkelt å finne. Imidlertid, hvis du er ute etter innhold av HD-kvalitet, er Funimation Now og Crunchyroll det beste alternativet.

Hvorfor bør du unngå å bruke den? AnimeGo gir tilgang til innhold gjennom koblinger som ikke er sanksjonert av de opprinnelige innholdsskaperne. Av den grunn anbefaler vi ikke at du streamer anime via AnimeGo.

Covenant

anime kodi addons pakt

Hva er det? Selv om Covenant ikke er en dedikert Kodi-anime-addon, har den en dedikert anime-seksjon med over 400 forskjellige valg. Avhengig av hvilken kobling du har valgt, kan du ha tilgang til HD-innhold, men dette er ikke garantert. Hver anime følger med en beskrivelsesdel som er ganske nyttig for de forestillingene du bare ikke er kjent med.

Hvorfor bør du unngå å bruke den? Anime streamet gjennom Covenant er hentet gjennom piratkopierte bekker. På grunn av Covenants avhengighet av kilder uten de rette kringkastingsrettighetene, vi anbefaler ikke å bruke den.

Les mer her på Kodi Covenant-tillegget.

Exodus

anime kodi addons eksodus

Hva er det? Exodus gir tilgang til et bredt utvalg av innhold, omtrent som Covenant. Det er en dedikert Anime seksjonen, under hoveddelen Filmer, og TV-programmer seksjoner. HD-strømmer er også avhengig av kilden. Selv om det ikke er dedikert til å gi tilgang til anime, har Exodus fremdeles et sterkt utvalg med over 400 forskjellige titler tilgjengelig. Hver anime vises med en kort beskrivelse som er flott som en introduksjon for første gangs seere.

Hvorfor bør du unngå å bruke den? Eksodus er i stor grad avhengig av piratkopierte bekker og av denne grunn anbefaler vi ikke at du bruker dette tillegg.

Les mer her på Kodi Exodus-tillegget.

Hva er fansubs? Er de en dårlig ting?

For de av oss som snakker engelsk, men som elsker japansk anime, er de to alternativene for å se via engelske dubbed-serier eller engelske tekstede serier. Engelske dubs blir levert av mediehusene som er ansvarlige for distribusjonen av en anime-serie. Disse selskapene gir vanligvis også tekstinger.

Undertekster leveres imidlertid ikke alltid av sanksjonerte mediehus. Med fansubs undertittel fans av en anime-serie episodene til fordel for andre fans. Disse uoffisielle undertekstene blir deretter lagt over de forskjellige episodene av en serie og gitt gjennom forskjellige utsalgssteder på nettet for glede av det animeelskende samfunnet..

Fansubbed-anime-episoder blir vanligvis utgitt rett etter den originale japanske utsendelsen, spesielt med populære serier. Det skal imidlertid bemerkes at videofilene ikke oppnås gjennom offisielle kanaler. Dette utgjør et juridisk spørsmål.

Selv om det er praktisk å ha tilgang til fansubbed-anime, er de avhengige av ulovlig innhentede videofiler. Av den grunn anbefaler vi ikke fansubs og foreslår at du støtter offisielle kanaler som FunimationNow og CrunchyRoll for tilgang til din favorittanime. Ved å bruke offisielle kanaler for å se anime, sikrer du at du støtter skaperne. Dette skaper et miljø der fantastiske animasjonsepisoder og serier kontinuerlig kan utgis.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 + = 23