Beste anime Kodi-add-ons van 2017 en sommige om te vermijden

Kodi_anime_addons_funimation_now


Hoewel Anime van Japanse oorsprong is, is het over de hele wereld behoorlijk populair geworden. Met Kodi, een gratis software voor het afspelen van media, kunnen gebruikers van Anime genieten naast vele andere streaminggenres.

Of je nu een Raspberry Pi, Roku, Apple TV, Android TV-apparaat of Amazon Fire TV bezit, je kunt je favoriete afleveringen opnemen met Kodi.

Kodi v17.4 "Krypton" is de nieuwste stabiele versie van Kodi die kan worden gedownload.

Als u van uw favoriete anime-selecties wilt genieten, kunt u er zeker van zijn dat er Kodi-add-ons zijn die dit toestaan. Met add-ons kunnen gebruikers inhoud streamen uit verschillende bronnen. Meestal moeten ze echter worden geïnstalleerd voordat u kunt beginnen met streamen. Een beetje geduld is vereist voordat u aan de slag kunt.

Deze gids zal de belangrijkste officiële Kodi-add-ons markeren die in eerste instantie kunnen worden gebruikt om anime te bekijken. Op het einde verkennen we ook enkele add-ons van derden.,

Hoewel sommige add-ons van derden mogelijk gratis inhoud bevatten, moeten gebruikers op hun hoede zijn, omdat deze inhoud grotendeels afkomstig is van onofficiële kanalen.

Zie ook: Beste Kodi-add-ons voor films.

Waarschuwing: Kodi mag alleen worden gebruikt voor inhoud waartoe u wettelijk toegang hebt. Noch de Kodi Foundation noch Comparitech pleit voor het gebruik van Kodi voor piraterij.

Voordat we beginnen: Hoe Kodi veilig en privé te gebruiken

Beveiliging en privacy online zijn van het grootste belang. Het gebruik van een Virtual Private Network (VPN) met Kodi kan uw identiteit online maskeren en u beschermen tegen kwaadaardige aanvallen en verschillende beveiligingsrisico's zoals man-in-the-middle-aanvallen. Een dergelijke aanval houdt in dat uw internetverbinding wordt onderschept door een snode partij die toegang wil krijgen tot uw waardevolle gegevens.

Bovendien kan kwaadaardige code door kwaadwillende partijen in Kodi-add-ons worden ingebouwd. Een invoegtoepassing met ingebouwde kwaadaardige code kan schade aanrichten op uw computer als deze niet onmiddellijk wordt gestopt. Vanwege de manier waarop een VPN verkeer omleidt, kan het helpen het risico van Kodi-add-ons met ingesloten schadelijke code te vermijden.

Het gebruik van een VPN betekent ook dat u uw online activiteit kunt verbergen voor uw internetprovider (ISP). Zonder een VPN kan uw internetprovider uw online activiteiten die vanuit privacyoogpunt niet ideaal zijn, vrijelijk volgen. ISP's hebben soms de verbindingen vertraagd van klanten die veel video's streamen. Er zijn ook gevallen geweest waarin waarschuwingsbrieven door internetproviders zijn verzonden naar klanten die video's streamen van niet-officiële bronnen. Als een VPN wordt gebruikt, worden uw internetactiviteiten gemaskeerd door uw ISP, waardoor u uiteindelijk meer vrijheid heeft om van uw inhoud te genieten.

Een geschikte VPN is nodig om te voldoen aan de vereisten voor het streamen van inhoud met Kodi. Het streamen van video neemt veel bandbreedte in beslag, dus een sterke, stabiele en snelle verbinding is nodig, veel VPN's vertragen zo snel dat Kodi onbruikbaar wordt. Voor privacy wordt een VPN die uw activiteit niet registreert ten zeerste aanbevolen. Onze suggestie voor een VPN die aan de criteria voldoet, is IPVanish, dat enorm populair is bij de Kodi-gemeenschap. IPVanish werkt met alle populaire apparaten en is de enige VPN die eenvoudig op een Firestick kan worden geïnstalleerd. IPVanish is onze topaanbeveling, maar er zijn andere VPN's beschikbaar voor Kodi-gebruikers.

BESTE VPN VOOR KODI: IPVanish is onze topkeuze. Heeft een groot niet-bestaand netwerk van servers en behaalt goede snelheden. Sterke beveiligings- en privacyfuncties maken IPVanish een favoriet voor gebruikers van Kodi en Amazon Fire TV Stick. Probeer het zonder risico met de geld-terug-garantie van 7 dagen.

Beste anime Kodi-add-ons: officiële add-ons

Van de vele anime Kodi-add-ons die beschikbaar zijn, zijn de volgende niet alleen legaal, maar bieden ook inhoud van hoge kwaliteit in verbluffende HD.

Funimation Nu

anime kodi addons funimation

Funimation Now biedt snelle en gemakkelijke toegang tot uw favoriete Engelse nagesynchroniseerde anime-titels. Hoewel er een gratis abonnementspakket beschikbaar is, moet u een abonnement betalen om volledige toegang te krijgen tot de volledige Funimation Now-bibliotheek. Voor $ 5,99 per maand krijgt u volledige toegang. $ 59,99 geeft je ook volledige toegang voor een heel jaar.

Op het moment van schrijven is Funimation Now een volledig legale optie. Hoewel de add-on niet officieel door Funimation is gemaakt, heeft deze legaal en rechtstreeks toegang tot de Funimation-bibliotheek. Het biedt Engelse nagesynchroniseerde anime-afleveringen binnen 2-4 weken na de originele uitzending van een show. Premium-abonnementen bieden inhoud in 720P en 1080P HD.

Crunchyroll

kodi_anime_crunchyroll_main

Crunchyroll is een andere optie voor toegang tot een breed scala aan anime-titels. Dit zou uw tussenstop moeten zijn als u Engels ondertiteld wilt kijken in plaats van Engels nagesynchroniseerd anime. Net als bij Funimation Now, moet u zich abonneren op een premium-pakket om toegang te krijgen tot de volledige catalogus van anime op Crunchyroll. Premiumpakketten op Crunchyroll beginnen bij $ 6,95 per maand.

Op het moment van schrijven is Crunchyroll een volledig legale optie voor het streamen van uw anime-inhoud. Met een premium abonnement kun je al binnen 1 uur na de originele Japanse uitzending genieten van de nieuwste anime-afleveringen. Premium-abonnementen bieden ook inhoud in 720P en 1080P HD en inhoud leveren zonder advertenties.

Daisuki

kodi_anime_daisuki

Daisuki biedt momenteel officiële toegang van hoge kwaliteit tot anime. Voor toegang tot je favoriete anime met Engelse ondertitels is Daisuki een geweldige keuze. De website bevat ook een communitygedeelte dat een forum is voor anime-liefhebbers en een online winkel waar anime-memorabilia kunnen worden gekocht

Hoewel we Daisuki aanbevelen omdat het via officiële middelen toegang geeft tot anime, zal de website per 31 oktober eindigen. Hoewel je het nu kunt bekijken, moet je plannen maken om binnenkort een van de andere officiële Kodi-add-ons te proberen voor je anime-behoeften.

Beste anime Kodi-add-ons: onofficiële add-ons

De volgende externe add-ons worden vaak aanbevolen op andere locaties. We raden deze add-ons niet aan vanwege het gebruik van illegale inhoud, maar vermeld ze hier met een uitleg waarom u ze moet vermijden.

AnimeGo

Kodi_anime_go

Wat is het? AnimeGo heeft een uitgebreide catalogus van anime-afleveringen en anime-films. Inhoud is gerangschikt om alles gemakkelijk vindbaar te maken. Als u echter inhoud in HD-kwaliteit zoekt, zijn Funimation Now en Crunchyroll uw beste keuze.

Waarom zou u het niet gebruiken?? AnimeGo biedt toegang tot inhoud via links die niet zijn gesanctioneerd door de oorspronkelijke makers van inhoud. Om deze reden adviseren wij u niet om anime te streamen via AnimeGo.

Verbond

anime kodi addons-verbond

Wat is het? Hoewel Covenant geen speciale Kodi-anime-add-on is, heeft het wel een speciale anime-sectie met meer dan 400 verschillende selecties. Afhankelijk van de gekozen link hebt u mogelijk toegang tot HD-inhoud, maar dit kan niet worden gegarandeerd. Elke anime gaat vergezeld van een beschrijvingssectie die erg handig is voor die shows die je gewoon niet kent.

Waarom zou u het niet gebruiken?? Anime gestreamd via Covenant is afkomstig via illegale streams. Vanwege de afhankelijkheid van Covenant van bronnen zonder de juiste uitzendrechten, we raden af ​​om het te gebruiken.

Lees hier meer over de add-on Kodi Covenant.

Exodus

anime kodi addons exodus

Wat is het? Exodus biedt toegang tot een breed scala aan inhoud, net zoals Covenant. Er is een toegewijde Anime sectie, onder het hoofd Films, en Tv shows secties. HD-streams zijn ook afhankelijk van de bron. Hoewel het niet is bedoeld om toegang tot anime te bieden, heeft Exodus nog steeds een sterke selectie met meer dan 400 verschillende titels beschikbaar. Elke anime wordt weergegeven met een korte beschrijving, wat geweldig is als een inleiding voor beginnende kijkers.

Waarom zou u het niet gebruiken?? Exodus is grotendeels afhankelijk van illegale streams en om deze reden raden wij u aan dit niet te gebruiken toevoeging.

Lees hier meer over de Kodi Exodus-add-on.

Wat zijn fansubs? Zijn ze slecht?

Voor degenen onder ons die Engels spreken maar van Japanse anime houden, zijn de twee opties om te kijken via Engelse nagesynchroniseerde series of Engelse ondertitelde series. Engelse dubs worden verstrekt door de mediahuizen die verantwoordelijk zijn voor de distributie van een anime-serie. Deze bedrijven bieden meestal ook ondertitels.

Ondertitels worden echter niet altijd verstrekt door gesanctioneerde mediahuizen. Met fansubs ondertitelen fans van een anime-serie de afleveringen ten voordele van andere fans. Deze onofficiële ondertitels worden vervolgens over de verschillende afleveringen van een serie heen gelegd en via verschillende verkooppunten online aangeboden voor het plezier van de anime-liefhebbende gemeenschap.

Fansubbed anime-afleveringen worden meestal kort na de originele Japanse uitzendingen uitgebracht, vooral met populaire series. Er moet echter worden opgemerkt dat de videobestanden niet via officiële kanalen worden verkregen. Dit vormt een juridisch probleem.

Hoewel toegang tot fansubbed anime handig is, vertrouwen ze op illegaal verkregen videobestanden. Om deze reden raden we geen fansubs aan en raden we je aan officiële kanalen zoals FunimationNow en CrunchyRoll te onderschrijven voor toegang tot je favoriete anime. Door officiële kanalen te gebruiken om anime te bekijken, zorg je ervoor dat je de makers ondersteunt. Dit creëert een omgeving waar geweldige anime-afleveringen en series continu kunnen worden vrijgegeven.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1