Μπορείτε να παρακολουθήσετε Bellator 223: Mousasi εναντίον Lovato στο Kodi;

Μπορείτε να παρακολουθήσετε Bellator 223 Mousasi vs Lovato στο Kodi


Ο παγκόσμιος τίτλος Middleweight είναι στη γραμμή, αλλά ο σχετικός νεοεισερχόμενος Refael Lovoto νεώτερος μπορεί να νικήσει τον εξαιρετικά διακοσμημένο πρωταθλητή πρωταθλήματος, Gerard Mousasi; Θα θελήσετε να παρακολουθήσετε κάθε κομμάτι αυτού του αγώνα. Το Bellator 223 θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουνίου στο SSE Arena στο Λονδίνο. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το Bellator 223: Mousasi εναντίον Lovato στο Kodi, τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο εξωτερικό χρησιμοποιώντας ένα VPN.

Σημαντική σημείωση: Προτείνουμε μόνο επίσημα πρόσθετα Kodi παρακάτω. Το Bellator προσφέρει μόνο περιορισμένες εκπομπές, συνήθως μέσω πληρωμένων τηλεοπτικών υπηρεσιών. Αυτό μπορεί να οδηγήσει ορισμένους χρήστες της Kodi να καταφύγουν σε πειρατικά ρεύματα από πρόσθετα Kodi τρίτου μέρους. Ωστόσο, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Bellator δωρεάν ή με χαμηλό κόστος στο Kodi χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε αναξιόπιστα πρόσθετα. Σε αυτόν τον οδηγό, θα διερευνήσουμε όλες τις δωρεάν και χαμηλού κόστους επιλογές σας για να αποκτήσετε το Bellator 223 στο Kodi χωρίς κινδύνους για την ιδιωτικότητα.

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε το Bellator 223 στον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο ή οπουδήποτε αλλού εκτός των ΗΠΑ, απαιτείται VPN. Θα εξηγήσουμε πώς και ποια λειτουργούν.

Προειδοποίηση: Το Kodi πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για περιεχόμενο στο οποίο έχετε το νόμιμο δικαίωμα πρόσβασης. Ούτε το Ίδρυμα Kodi ούτε το Σύμπρετεχ υποστηρίζουν τη χρήση του Kodi για πειρατεία.

Πώς να παρακολουθήσετε το Bellator 223 στο Kodi με ένα VPN

Οι κάτοικοι των Η.Π.Α. Bellator 223 μέσω του DAZN ή του Paramount Network. Δυστυχώς, η DAZN δεν έχει δωρεάν δοκιμή στις ΗΠΑ. Το Paramount Network, ωστόσο, μπορεί να αποκτηθεί μέσω μιας από πολλές υπηρεσίες ροής μέσω Διαδικτύου, συμπεριλαμβανομένης της Sling TV που διαθέτει ένα addon Kodi.

Εκείνοι εκτός των ΗΠΑ μπορεί να είναι σε θέση να υπογράψουν για την DAZN και να χρησιμοποιήσουν ένα VPN για να έχουν πρόσβαση στην αμερικανική έκδοση για το Bellator 223. Εναλλακτικά, μπορεί να είστε σε θέση να εγγραφείτε στη Sling TV ενώ βρίσκεστε εκτός των ΗΠΑ για πρόσβαση στο Paramount Network και Bellator 223.

Για να ξεκινήσετε με το VPN σας, κάντε τα εξής:

 1. Εγγραφείτε σε μια αξιόπιστη υπηρεσία VPN. IPVanish είναι η συνιστώμενη υπηρεσία για χρήστες Kodi, αλλά ίσως θέλετε να δοκιμάσετε: ExpressVPN, NordVPN ή CyberGhost.
 2. Εγκαταστήστε την εφαρμογή VPN στην επιλεγμένη συσκευή σας. Θα θελήσετε να εγκαταστήσετε το VPN σας στην ίδια συσκευή που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε για ροή (φορητός υπολογιστής, επιφάνεια εργασίας, Amazon Firestick κ.λπ.). Σημειώστε ότι δεν λειτουργούν σήμερα VPNs στις συσκευές Roku.
 3. Συνδεθείτε σε διακομιστή VPN των ΗΠΑ. Συνδεθείτε σε οποιονδήποτε διακομιστή βρίσκεται στις Η.Π.Α. πριν προσπαθήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στην επιλεγμένη υπηρεσία συνεχούς ροής.
 4. Εγκαταστήστε τα πρόσθετα Kodi, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ροής και αναρτήστε το Bellator 223.

Κανένα addon του Kodi δεν λειτουργεί τέλεια και κανένα VPN δεν θα λειτουργεί τέλεια με κάθε addon ή streaming service. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε πρόσβαση στην DAZN US ή Sling TV ενώ βρίσκεστε στο εξωτερικό. Για το λόγο αυτό, συνιστούμε να δοκιμάσετε όλες τις επιλογές streaming και VPN πολύ πριν ξεκινήσετε το συμβάν στις 22 Ιουνίου. Ευτυχώς, όλα τα VPN που προτείνουμε προσφέρονται με εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν το Bellator 223: Mousasi εναντίον Lovato στο Kodi εάν χρησιμοποιήσετε μερικές βασικές πηγές. Απαιτούνται δωρεάν δοκιμές προκειμένου να γίνει δωρεάν η εκδήλωση. Όλα τα ρεύματα DAZN και Paramount Network είναι κλειδωμένα στις ΗΠΑ, έτσι ώστε ένα VPN θα είναι απαραίτητο για πρόσβαση στο εξωτερικό.

Πώς να παρακολουθήσετε Bellator 223: Mousasi εναντίον Lovato στο Kodi

Υπάρχουν δύο επιλογές για να δείτε το Bellator 223 στο Kodi:

 • DAZN
 • Sling τηλεόραση (Paramount Network)

Το DAZN κοστίζει 19,99 δολάρια το μήνα εάν εγγραφείτε στις Η.Π.Α.. Εάν βρίσκεστε εκτός των ΗΠΑ, μπορείτε να εγγραφείτε στο DAZN με δωρεάν δοκιμή (7 έως 30 ημέρες, ανάλογα με τη χώρα σας). Εκείνοι εκτός των ΗΠΑ μπορεί επίσης να έχουν πρόσβαση στο συμβάν Bellator 223 χρησιμοποιώντας ένα VPN συνδεδεμένο σε διακομιστή ΗΠΑ.

Το DAZN έχει πολύ εκτεταμένο αποκλεισμό VPN, αλλά βρήκαμε ότι ορισμένα VPN λειτουργούν για να παρακάμψουν το περιεχόμενο στο παρελθόν. Ωστόσο, δεν υπάρχει εγγύηση, επομένως σας συνιστούμε να δοκιμάσετε τις επιλογές VPN για να δείτε αν θα λειτουργήσει κάποιος.

Η Sling TV μεταφέρει το Paramount Network στα πακέτα συνεχούς ροής και προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών. Εάν βρίσκεστε στις ΗΠΑ, η Sling TV είναι η καλύτερη επιλογή σας. Μπορείτε να εγγραφείτε για δωρεάν δοκιμή, να συνδεθείτε μέσω των εφαρμογών Kodi για να συνεχίσετε τη ροή του συμβάντος, και στη συνέχεια να ακυρώσετε τη συνδρομή σας αργότερα.

Όσοι εκτός των ΗΠΑ μπορεί να εξακολουθούν να μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη Sling TV, ωστόσο. Κανονικά, δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν την υπηρεσία εκτός των ΗΠΑ, επειδή απαιτεί μια μέθοδο πληρωμής στις ΗΠΑ. Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε κάρτες δώρων με βάση τις ΗΠΑ από το MyGiftCardSupply, ίσως μπορέσετε να εγγραφείτε σε ένα λογαριασμό (με ενεργοποιημένο το VPN) και να παρακολουθήσετε ακόμα την εκδήλωση από το εξωτερικό. Παρέχονται κάρτες δώρων για τη Sling TV.

Σημειώστε ότι αν εγγραφείτε στην Sling TV από το εξωτερικό, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την ίδια τοποθεσία διακομιστή VPN κατά τη δημιουργία του λογαριασμού και τη ροή του Bellator 223.

DAZN Kodi addon - Δωρεάν δοκιμή διαθέσιμη εκτός των ΗΠΑ

Μπορείτε να παρακολουθήσετε Bellator 223: Mousasi εναντίον Lovato στο Kodi;

Το DAZN κοστίζει 19,99 δολάρια το μήνα στις ΗΠΑ. Το κόστος ποικίλλει σε άλλες χώρες, αλλά κάθε άλλη χώρα όπου είναι διαθέσιμη η DAZN έρχεται με δωρεάν δοκιμή είτε επτά ημερών είτε ενός μηνός.

Θα βρείτε το addon DAZN Kodi στο επίσημο αποθήκη του Kodi addons.

Μόλις δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας DAZN και λάβετε το addon, πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασής σας στις ρυθμίσεις του πρόσθετου Kodi για να έχετε πρόσβαση στις ζωντανές ροές.

Sling TV Kodi addon - Δωρεάν δοκιμαστική συνδρομή διαθέσιμη (Η.Π.Α.)

Σφεντόνα TV bodder 223 mousasi εναντίον lovato

Μπορείτε να πάρετε Paramount Network μέσω Sling TV με την εγγραφή στο Sling Blue ή Sling Orange με το πακέτο Comedy Extra addon.

Η Sling TV προσφέρει μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 7 ημερών, αλλά δεν θα λάβετε τη δωρεάν δοκιμαστική έκδοση εάν εγγραφείτε χρησιμοποιώντας τη συμφωνία 40% off που διαφημίζεται αυτή τη στιγμή. Αυτό σημαίνει ότι αν χρησιμοποιείτε μια κάρτα δώρων για να εγγραφείτε στην τηλεόραση Sling ενώ βρίσκεστε στο εξωτερικό, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν την επιλογή όπως έχετε ήδη πληρώσει για την κάρτα δώρου ούτως ή άλλως.

Το πρόσθετο Kodi TV Sling είναι διαθέσιμο στο επίσημο αποθετήριο Kodi addon.

Μόλις δημιουργήσετε το λογαριασμό σας Sling TV, μπορείτε να εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασής σας στις ρυθμίσεις του addon και στη συνέχεια να αποκτήσετε πρόσβαση στο συμβάν Bellator 223 στο Paramount Network.

Bellator 223: Mousasi vs. Lovato κάρτα αγώνα και λεπτομέρειες εκδήλωση

Bellator 223: Το Mousasi εναντίον του Lovato πραγματοποιείται στις 22 Ιουνίου στο SSE Arena στο Λονδίνο. Η προκαταρκτική εκδήλωση ξεκινά στις 18:30 EST / 11:30 PM GMT. Η κύρια κάρτα αγώνα ξεκινά στις 9 μ.μ. EST / 2 AM GMT.

Η προκαταρκτική κάρτα πάλης περιλαμβάνει τους ακόλουθους αγώνες:

 • Ο Chris Bungard εναντίον Charlies Leary (ελαφρύς)
 • Ο Kevin Fryer εναντίον του John Redmond (Middleweight)
 • Nathan Greyson εναντίον Frans Mlambo (Bantamweight)
 • Galore Bofando εναντίον Keith McCabe (Welterweight)
 • Ο Γουόλτερ Γκαχάτζα εναντίον του Oliver Enkamp (Welterweight)
 • Terry Brazzier εναντίον Alessandro Botti (ελαφρύ)
 • Kate Jackson εναντίον Lena Ovchynnikova (Flyweight των γυναικών)
 • Nathan Rose εναντίον Luke Ord (Featherweight)
 • Ο Justin Burlison εναντίον Wendle Lewis (Welterweight)
 • Denise Kielholtz εναντίον Bryony Tyrell (Flyweight των γυναικών)
 • Alfie Davis εναντίον Jorge Kanella (ελαφρύ)

Η κύρια κάρτα περιλαμβάνει τις ακόλουθες μάχες:

 • Gerard Mousasi (c) εναντίον Rafael Lovato νεώτερος (Middleweight παγκόσμιο τίτλο)
 • Paul Daley εναντίον Erick Silva (Welterweight)
 • Ο James Gallagher εναντίον του Jeremiah Labiano (Catchweight)
 • Melvin Manhoef εναντίον Kent Kauppinen (ελαφρύ βαρέων βαρών)
 • Ο Michael Shipman εναντίον του Costello van Steenis (Middleweight)
 • Fabian Edwards εναντίον Jonathan Bosuku (Middleweight)
 • Τσάρλι Γουάρντ εναντίον του Τζούντιν Μουρ (Middleweight)
 • Ο Aaron Chalmers εναντίον του Fred Freeman (Catchweight)
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

63 − 53 =