Bekijk NCAA College football op Kodi, welke add-ons het beste werken

College football in de VS is hervat. National Collegiate Athletic Association (NCAA) College Football creëert elk jaar een voetbalhype die waarschijnlijk alleen door professionals wordt overtroffen National Football League (NFL) Amerikaans voetbal. Dit najaar kun je NCAA College Football-wedstrijden op Kodi bekijken en live online via andere bronnen. In feite kunt u mogelijk ook een paar officiële Kodi-add-ons gebruiken.


Kodi_NCAA_College_Football

NCAA live-wedstrijden begonnen dit jaar opnieuw op zaterdag 25 augustus met UMass vs. Duquesne, Rijst vs. Prairie View, Colorado State vs. Hawaii, en New Mexico vs. Wyoming.

Tot nu toe worden games uitgezonden vanuit verschillende bronnen, zoals ESPN, CBS Sports, Stadium, Fox Sports, Pac-12 Network, ACC Network, Big Ten Network, en meer. Verschillende services en providers hebben de netwerken die u ook nodig hebt, en sommige van die providers hebben Kodi-add-ons die u kunt gebruiken om de games te bekijken.

Sommige gebruikers van Kodi-add-ons zijn mogelijk ook op zoek naar gratis streams die beschikbaar zijn via niet-officiële add-ons van derden, zoals Ultra IPTV, cCloud TV, SportsDevil, of andere bekende add-ons. We raden deze opties niet aan en zullen later bespreken waarom.

Of je Kodi nu hebt geïnstalleerd op een Roku, Amazon Fire TV of Firestick, Raspberry Pi, iPhone, Mac, Windows PC, Nvidia Shield, Apple TV of Chromecast, je kunt je NCAA op Kodi vangen.

De nieuwste stabiele versie van Kodi is Kodi v17.4 "Krypton"

Laten we uw opties voor het vangen van NCAA-voetbal op Kodi doornemen.

Zie ook: Hoe NFL op Kodi te bekijken.

Let op: nieuwe wetten betekenen dat uw internetprovider uw browsegegevens kan verkopen en delen

Het verlies van regels voor netneutraliteit betekent dat uw internetprovider uw browsegegevens kan filteren, verzamelen en verkopen. Alles van wat u kijkt tot waar u het bekijkt, kan door uw ISP worden verzameld en verkocht voor winst.

Uiteindelijk betekent dit dat uw internetprovider * alles * wat u online doet, kan zien en kiezen wat hij verkoopt of rapporteert. Een goed virtueel privénetwerk of VPN codeert echter uw internetverkeer achter een privétunnel waar zelfs uw ISP niet in kan breken.

We hebben de beste VPN's getest op beveiliging en privacy en IPvanish is onze # 1 keuze voor Kodi-streaming.

Beperkingen voor geografische inhoud omzeilen op Kodi

Een ding dat u bij het gebruik van Kodi kunt tegenkomen, is dat sommige add-ons vanwege uw locatie niet kunnen streamen. Andere add-ons kunnen ook een beveiligings- en privacyrisico vormen.

Sommige van de opties die we hieronder aanbevelen, zoals DAZN, zijn volledig legaal en betrouwbaar te gebruiken, maar vereisen mogelijk een VPN om toegang te krijgen tot NCAA College Football. Andere add-ons die u mogelijk probeert te gebruiken, kunnen malware bevatten of een gateway zijn voor het hacken door middel van kaping in man-in-the-middle-stijl. Ongeacht of de add-on afkomstig is van een officiële of niet-officiële bron, alle Kodi-add-ons geven toegang tot uw systeem, waardoor alle add-on een risico is om te gebruiken.

U kunt uw privé-streamingkanalen beschermen en geografische inhoudsbeperkingen omzeilen met een VPN. We raden IPVanish aan als de beste optie voor Kodi-gebruikers. IPVanish is geoptimaliseerd voor Kodi-streaming en veilig met coderingsstandaarden van militaire kwaliteit. Het heeft ook duizenden servers over de hele wereld, waardoor het een van de beste opties is voor geo-hopping en toegang tot Kodi-addonstreams overal.

Reader deal: Bespaar hier tot 60% op IPVanish-abonnementen.

IPVanish is onze topaanbeveling, maar blader door onze volledige lijst met aanbevolen VPN-services voor Kodi om een ​​idee te krijgen van wat er nog meer te doen is.

Waarschuwing: Kodi mag alleen worden gebruikt voor inhoud waartoe u wettelijk toegang hebt. Noch de Kodi Foundation noch Comparitech pleit voor het gebruik van Kodi voor piraterij.

Hoe NCAA college football op Kodi te bekijken: grote netwerken

De volgende grote netwerken zenden NCAA college voetbalwedstrijden uit:

 • ESPN
 • ESPNU
 • ESPN 3
 • CBS Sports
 • FOX Sports
 • abc
 • Pac-12-netwerken
 • ACC-netwerk
 • Big Ten-netwerk
 • Stadion
 • SEC netwerk

Je zult ook een mix van andere netwerken tegenkomen die het hele seizoen door spelen. U kunt hier meer informatie vinden.

De online streaming tegenhangers van deze netwerken zenden vaak ook games live uit. Dat is het geval met WatchESPN. Interessant genoeg streamt Facebook dit jaar eigenlijk verschillende games, net als Twitter.

Hoe NCAA op Kodi te bekijken: officiële add-ons

PlayStation Vue (PS Vue)

playstation vue

PS Vue is een Kodi-add-on waarmee gebruikers toegang hebben tot de PlayStation Vue-service. Het is beschikbaar in de officiële Kodi Add-on Repository.

Playstation Vue is de live streaming tv-service van Sony. Het biedt toegang tot een breed scala aan kanalen. Kanalen zoals ESPN en ABC die college football-wedstrijden laten zien, zijn beschikbaar via Vue. De service omvat DVR-mogelijkheden en de mogelijkheid om op maximaal vijf apparaten tegelijkertijd te streamen.

Playstation Vue vereist een geldig abonnement en wordt alleen in de VS aangeboden. Het is volledig legaal en biedt kijkers een alternatief voor een traditionele tv-service. Dit is vrij intrigerend gezien de gaming-achtergrond van Sony.

ESPN 3

ESPN 3 is rechtstreeks toegankelijk via Kodi met behulp van de ESPN 3 Kodi-add-on. Als je een voetbalfan bent en de komende wedstrijden wilt zien, kijk dan gewoon in het schema om te zien wanneer het wordt weergegeven op ESPN 3.

U moet een actief abonnement hebben via uw kabelaanbieder om toegang te krijgen tot inhoud via deze plug-in.

ESPN 3 geeft legaal toegang tot sportinhoud en is een van onze aanbevolen Kodi-add-ons.

ESPN-speler

De add-on ESPN Player Kodi geeft toegang tot de gelijknamige streaming-service van ESPN. Naast de Kodi-add-on is deze service toegankelijk op mobiele apparaten en op Mac- en Windows-computers.

ESPN Player is beschikbaar via een abonnement in Europa, het Midden-Oosten, en Afrika.

ESPN Player is een volledig legale optie en geeft u toegang tot uw favoriete college voetbalwedstrijden zolang u voldoet aan de vereisten van de ESPN Player-service.

USTVNow

Kodi USTVNow Plus Addon Main

USTVNow Plus is gericht op degenen die in het Amerikaanse leger dienen, maar er is niet veel dat anderen weerhoudt om zich aan te melden. Het biedt toegang tot een paar kanalen met zijn gratis pakket. U hebt toegang tot ABC, CBS, My9, CW, Fox, NBC en PBS met de gratis basisdienst.

Als u meer kanalen wenst, kunt u upgraden naar een van de betaalde pakketten die toegang geven tot meer kanalen. Je kunt echter met slechts enkele universiteitsvoetbalspellen spelen abc op het gratis pakket. Bezoek de website USTVNow voor meer informatie over de betaalde pakketten die beginnen bij $ 19 USD.

USTVNow biedt toegang tot inhoud via legale methoden. Het kan worden gevonden in de officiële Kodi Add-on Repository. Dit is echter niet de nieuwste beschikbare versie. Controleer de repository van de add-ons TVADDONS voor de nieuwste versie. 

Zie ook: Hoe USTVNow op Kodi te installeren.

Pac-12 Networks Kodi-add-on

De Kodi-add-on Pac-12 Networks is een portal voor alle Pac-12 Networks. De PAC-12-netwerken zijn gewijd aan het weergeven van inhoud met betrekking tot de sportteams van de NCAA Pac-12-conferentie. Dit betekent natuurlijk dat je hier verschillende voetbalwedstrijden zult vangen.

Pac-12 Networks geeft gebruikers toegang tot legale streams. Het kan worden gevonden in de TVADDONS add-on repository.

DAZN

Bekijk NCAA College football op Kodi, welke add-ons het beste werken

DAZN wordt een van de beste opties om NCAA College Football op Kodi te bekijken, maar er is een vangst. De enige DAZN-regio die momenteel NCAA-sporten aanbiedt, is DAZN Canada. Als u een DAZN-account hebt, kunt u via een VPN toegang krijgen tot DAZN Canada.

Uit onze testen haalt een VPN u rechtstreeks naar DAZN Canada, maar heeft de neiging om niet in andere regio's te komen, zoals de VS of Duitsland. Desalniettemin, zolang je al een DAZN-account hebt, laadt de DAZN Canada prima en kun je Pac-12 Networks-games vrij gemakkelijk bekijken.

U kunt de DAZN Kodi-add-on installeren vanuit de officiële Kodi Addons Repository. 

Pluto TV

Pluto.TV Kodi-add-on

De gratis IPTV-service Pluto.TV heeft een verborgen parel: Stadium. Stadium is een gratis, live online tv-uitzending die het hele seizoen een groot aantal NCAA-conferentiegames draagt. Je kunt het krijgen via de Watch Stadium-website, of het bekijken via de Pluto TV Kodi-add-on. Stadium heeft niet de meeste games beschikbaar, maar het is een goede optie om een ​​groot aantal games te vangen tijdens het seizoen.

Omdat dit een volledig legale optie is, kun je de Pluto TV Kodi-add-on vinden in de officiële Kodi Addon-repository. Als u zich buiten de VS bevindt, krijgt u met een VPN zoals IPVanish toegang tot Pluto TV en Stadium.

Onofficiële Kodi-add-ons die NCAA Football op Kodi voeren

Hoewel deze niet-officiële add-ons gratis streams naar verwachte NCAA-voetbalwedstrijden bieden, moet u er rekening mee houden dat ze niet legaal zijn. Het gebruik van deze add-ons kan juridische problemen of problemen met uw ISP veroorzaken. De streams van deze add-ons zijn ook niet zo betrouwbaar als die die worden verstrekt via officiële add-ons. We raden gebruikers niet aan om naar deze add-ons voor NCAA-voetbalstreams te gaan.

SportsDevil

sportsdevil

Wat is het? De add-on Kodi Sportsdevil biedt een verzameling streams van internet voor verschillende evenementen. Bovendien zijn kanalen zoals ESPN die college football uitzenden te vinden via Sportsdevil.

Waarom zou je het vermijden?? De streams van Sportsdevil zijn illegaal en moeten worden vermeden. Sportsdevil is niet een van onze aanbevolen add-ons.

Ultra IPTV

Wat is het? Ultra IPTV is een tv-add-on voor internetprotocollen die een grote bibliotheek met kanalen biedt, waaronder vele die NCAA-sporten zullen dragen. ESPN en andere opties zijn beschikbaar via de add-on.

Waarom zou je het vermijden?? Er zijn veel vragen rond waar Ultra IPTV zijn streams vandaan haalt. De service is niet alleen goedkoper dan elke legale betaalde IPTV, maar is ook alleen beschikbaar via een schetsmatige onofficiële add-onrepository. Als zodanig raden we deze optie niet aan voor Kodi-gebruikers.

cCloud TV

Wat is het? cCloud TV is een community-gestuurde IPTV-service waarmee gebruikers toegang hebben tot honderden gratis live tv-streams van over de hele wereld. Het bevat toevallig ook streams naar populaire netwerken zoals ESPN en FOX Sports.

Waarom zou je het vermijden?? cCloud TV is in het verleden verschillende keren offline gegaan. De app is nu alleen beschikbaar via een slecht doorzochte repository en wordt niet onderhouden door de oorspronkelijke maker. Het kan ook streams bieden zonder uitzendrechten. We raden cCloud TV niet aan als streamingbron voor NCAA Football.

Installatie van Kodi-add-ons

Om Kodi-add-ons te installeren, moeten eerst de vereiste opslagplaatsen worden geïnstalleerd. De add-on kan vervolgens worden gezocht en geïnstalleerd. Als alternatief kunnen add-ons worden geïnstalleerd met behulp van .ZIP-bestanden.

Als u wilt leren hoe u Kodi-add-onrepository's installeert, neem dan gerust een voorbeeld van het proces hier.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2