Är Live Tube Kodi-addon säkert, är det lagligt?

live tube kodi addon


Det officiella YouTube-tillägget låter dig se live-strömmar men om du inte vet vad du ska söka efter kan det vara svårt att hitta något specifikt. Live Tube-tillägget visar bara videor som för närvarande är live på YouTube och delar upp dessa efter genre för att göra surfningen så enkel som möjligt.

Vad är Kodi

Kodi är ett gratis programvara för mediacenter som har blivit mycket populärt på grund av dess höga anpassningsnivå. Kodi kan installeras på nästan alla populära enheter inklusive Amazon Fire Sticks, Android-surfplattor och Apple TV. Denna portabilitet gör det utmärkt för att ställa in avancerade hemmabiosystem med låg budget. Dessutom bevarar Kodi det mesta av sin funktionalitet på mobilplattformar. Detta innebär att du får en konsekvent upplevelse oavsett vilken enhet du använder.

Kodi inkluderar inget eget innehåll. Det finns två metoder för att hitta media. Den första är att importera video- eller ljudfiler från enhetens lokala lagring. Detta fungerar bra på stationära datorer eftersom de i allmänhet har stora mängder lagringsutrymme. För mobila enheter kan videofiler fortfarande konsumera allt ledigt utrymme. Det andra alternativet är att installera plugins som kallas tillägg som skraper länkar till innehåll som är värd online. Dessa tar mycket mindre plats på själva enheten men kräver en internetanslutning för att använda.

Varning: Kodi ska endast användas för innehåll som du har den lagliga rätten till åtkomst till. Varken Kodi Foundation eller Comparitech förespråkar användningen av Kodi för piratkopiering.

Viktigt: Använd alltid ett VPN med Kodi

Vissa människor ansluter till virtuella privata nätverk (VPN) för att dölja obehörig strömning från sin internetleverantör (ISP). Trots detta kommer VPN med många fördelar som kan till stor nytta även de som bara strömmar från officiella källor.

Eftersom en VPN krypterar din internettrafik kan den inte läsas av någon extern observatör. Detta förhindrar majoriteten av Man-in-the-Middle-attackerna (MitM) och hindrar också din Internet-leverantör från att sälja dina surfvanor till tredje part. Eftersom din internetleverantör inte kan berätta vad du gör kan de inte använda dina aktiviteter för att motivera att dina nätverkshastigheter stegras.

Men inte alla VPN är lika. Tidigare har vissa VPN: n fångats och infekterat sina användares enheter med skadlig kod, säljer användarens bandbredd och skapat botnät. Dessutom är det möjligt att VPN som du väljer helt enkelt bromsar ditt nätverk tills det är nästan oanvändbart för strömning.

Vi rekommenderar IPVanish. Det ger snabba, stabila anslutningar till servrar över hela världen och underhåller dem själva för snabbare problemlösning. IPVanish är en av de enklaste VPN: erna att installera på flera plattformar eftersom den har dedikerade appar för Android, iOS och Amazon Fire TV-enheter.

STREAM SÄKER PÅ KODI: IPVanish är lätt, snabbt och säkert, vilket betyder att det är idealiskt för Kodi.

Vad är Live Tube Kodi addon?

live tube kodi addon meny

Live Tube Kodi-tillägget gör det lättare att hitta och titta på live-strömmande YouTube-innehåll. Dess huvudfördel jämfört med det officiella YouTube-tillägget är att det också visar tidigare och kommande live-strömmar. Inte varje live-video är för närvarande tillgänglig - Live Tube-tillägget drar bara strömmar från YouTube Live-kanalen. Detta säkerställer att strömmar med olicensierat innehåll inte dyker upp i Live Tube-tillägget.

Live Tube är mycket enkelt att använda. Det har bara två konfigurerbara alternativ; den ena ändrar antalet resultat per sida medan den andra låter dig ställa in minsta procentsats innan en video kan markeras som tittad.

Menystrukturen är ren och kortfattad. Användare kan välja att se ett urval av nuvarande sändningsströmmar eller välja en av nio kategorier för att förfina dessa resultat ytterligare. Det finns tyvärr inget sätt att söka efter något specifikt. Med tanke på reklamen för streamers att använda icke-engelska tecken i sina videotitlar kanske denna funktion inte är särskilt användbar. Du kan använda Kodis inbyggda sökfunktion genom att klicka på växel ikon längst ner till vänster och välj Sök. Detta måste dock göras på varje resultatsida.

Hur du installerar Add Tube-tillägget

Live Tube-tillägget är tillgängligt från TVAddons-arkivet. Innan vi börjar måste du aktivera installation från okända källor. För att göra detta, följ stegen nedan:

 1. Klicka på växel ikon längst upp till vänster på Kodis huvudsida.
 2. Klicka sedan på Systeminställningar och markera Fliken för tillägg till vänster.
 3. Flytta över till listan till höger och klicka på Okända källor alternativ. Du blir ombedd att bekräfta ändringen så klicka Ja.
 4. Gå tillbaka till föregående skärm. Den här gången väljer du Filhanterare alternativ.
 5. Du ser en lista över alla källor du har lagt till. Bläddra till botten av listan och klicka på Lägg till källa.
 6. Ange följande i adressrutan utan citattecken "http://fusion.tvaddons.co".
 7. Ge källan ett namn och klicka på OK-knapp.

lägga till fusion som källa

Nu kan vi installera tillägget själv:

 1. Gå tillbaka till Kodis startsida och klicka på Fliken för tillägg.
 2. Klicka på rutan ikon uppe till vänster och välj Installera från zip-fil på följande sida.
 3. Hitta källan du just har lagt till och välj Kodi-repos, sedan engelsk, sedan repository.xbmchub-3.0.0.zip.
 4. Kodi installerar sedan TVAddons-repo.
 5. Om allt installeras korrekt ser du en popup uppe till höger och återgår till skärmen Add-on Browser. Den här gången väljer du Installera från förvaret.
 6. Du kommer att se TVADDONS.CO Addons-arkivet. Ange det och välj Videotillägg.
 7. När du hittar tillägget för Live Tube väljer du det och klickar på Installera-knappen på nästa sida.

Du kommer att märka att det här tillägget också installerar det officiella YouTube-tillägget. Generellt varnar vi mot tillägg som kräver att andra tillägg fungerar men eftersom YouTube-tillägget finns i den officiella Kodi-repo, finns det väldigt liten risk. Första gången du försöker titta på någonting med Live Tube-tillägget kommer du att frågas om du vill konfigurera det. Detta gör att du kan ändra ditt språk och region som du föredrar, varefter du kan titta på livevideo till ditt hjärtas innehåll.

Slutsats

Live Tube Kodi-tillägget ger ett enklare sätt att titta på live YouTube-videor. Kodi har dock mycket mer att erbjuda än bara YouTube. Vi kan hjälpa dig att hitta de bästa addonsna för att titta på filmer och sport (inklusive Super Bowl LII).

Har du problem med att få Kodi till jobbet? Du kanske är intresserad av våra guider för att fixa Kodis vanligaste problem, uppdatera Kodi på Amazon Fire Stick eller minska mängden buffring som Kodi gör.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 71 = 78