Alluc Kodi -apuohjelman asentaminen: Onko se turvallista? Onko vaihtoehtoja?

Mietitkö, miksi Alluc-lisäosa ei enää toimi? Tämä opas kattaa ajankohtaiset ongelmat Alluc Kodi -lisäosalla ja joitain vaihtoehtoja niille, jotka etsivät televisio-ohjelmia ja elokuvia.


Kodi Alluc -lisäosa

Jos haluat asentaa ja käyttää suosittua Alluc Kodi -lisäosaa, meillä on sinulle valitettavia uutisia. Alluc on sulkenut ovensa 8. maaliskuuta 2018 alkaen.

Alluc (lausutaan ”kaikki mitä näet”) auttoi käyttäjiä pääsemään helpommin lisää sisältöön verkossa. Alluc ei kuitenkaan ole käytettävissä, sekä Kodi-lisäosa että online-palvelu. Allucin kehittäjät totesivat käyttäjille lähetetyssä sähköpostiviestissä: ”Tänään Alluc-hakukone on lopetettu ... Allucin 13 vuoden jälkeen päätimme pitää tauon ja keskittyä muihin hankkeisiin. Viimeisen vuosikymmenen aikana Alluc palveli yhteensä yli miljardia ainutlaatuista käyttäjää ja haluamme kiittää kaikkia teitä tuestanne vuosien varrella! ”

Toistaiseksi ne, jotka haluavat käyttää Allucia Kodilla, ovat hiukan onnea. Jopa silti, vaikka se oli edelleen saatavana, kaikki sisällön käyttöoikeudet Allucin kautta eivät olleet kokonaan tai laillisesti lisensoituja.

Tässä artikkelissa selitetään mitä Alluc oli, miten se toimi ja kuinka se määritettiin selaamaan vain virallista sisältöä. Käsittelemme myös joitain kaikista Kodi-lisäosien jakamista tietosuojakysymyksistä.

Kodista on viime aikoina käyty paljon keskustelua uutisista. Vaikka Kodin käyttö on täysin laillista, suuri osa saamastaan ​​negatiivisesta huomiosta johtuu joistakin kolmansien osapuolien lisäosista, jotka tarjoavat rajoittamattoman pääsyn tekijänoikeuksien alaiseen sisältöön. Mikä on laillista yhdessä paikassa, ei välttämättä ole toisessa, joten on erittäin tärkeää, että Kodi-käyttäjät tutkivat maansa lakeja ennen kuin käyttävät Kodia verkkosisällön suoratoistoon..

Varoitus: Kodia tulisi käyttää vain sisältöön, johon sinulla on laillinen oikeus käyttää. Kodi-säätiö tai Comparitech eivät kannata Kodin käyttöä piratismiin.

Kuinka käyttää Kodia turvallisesti ja yksityisesti

Ei ole sellaista asiaa kuin läpäisemätön ohjelmisto, mukaan lukien Kodi. Vaikka viralliset lisäosat luodaan yleensä tiukkojen validointiprosessien avulla ja ne testataan tiukasti, kolmansien osapuolten lisäosat eivät anna tällaisia ​​takeita. Seurauksena voi olla, että hakkereita voi käyttää käyttämättömiä haavoittuvuuksia päästäksesi järjestelmään. Jos näin tapahtuu, hyökkääjällä on kovalevyn sisältö käden ulottuvilla, samoin kuin kaikki selaimesi tallentamat tiedot, kuten salasanat tai luottokorttitiedot. He voisivat jopa käyttää Man-in-the-Middle (MitM) -hyökkäystä torjuaksesi verkkoliikenteesi hyökkäyksen jälkeen.

On useita tapauksia, joissa Internet-palveluntarjoajat (ISP) on kiinni tahallaan rajoittamalla asiakkaidensa Internet-nopeutta. Tämän tarkoituksena on yleensä estää asiakkaitaan streaming videoita verkossa, ja se voi tapahtua riippumatta siitä, kuinka paljon kaistanleveyttä maksat.

Hyvä VPN voi suojata sinua molemmilta uhilta. Salaamalla kaiken liikenteen tietokoneellesi ja tietokoneeltasi, se tekee siitä hyödytöntä ulkopuolisille tarkkailijoille. Joku MitM-hyökkäystä käyttävä havaitsisi, että hän ei pysty seuraamaan toimintaa, ja koska Internet-palveluntarjoajasi ei pystynyt, he todennäköisemmin kurottavat yhteyden automaattisesti. Tämä voisi auttaa estämään puskurointi- ja aikakatkaisuongelmia, joita jotkut ihmiset kohtaavat.

Kodi-käyttäjille IPVanish on yksi parhaista vaihtoehdoista. Sillä on palvelimia yli 50 maassa ja koska ne ylläpitävät näitä itse, se voi tarjota nopean ja vakaan yhteyden, jonka avulla saat parhaan mahdollisen suoratoistokokemuksen.

Toisin kuin jotkut VPN-palveluntarjoajat, IPVanish ei pidä liikenteen lokitiedostoja. Tämä tarkoittaa, että toimintasi voi pysyä yksityisenä, jopa ulkopuolisten puuttumusten edessä. Lisäksi IPVanish toimii kaikkien testattujen Kodi-lisäosien kanssa ja voidaan asentaa Amazon Firestickiin, jotta pysyt suojattuna riippumatta siitä, missä olet.

Lukija-sopimus: säästää jopa 60% IPVanish-suunnitelmiin täällä.

Mikä oli Kodi Alluc -lisäosa?

alluc 2

Alluc.ee oli verkkosivusto, joka keräsi linkkejä sisältöön, jota ylläpidetään verkossa. Alluc-lisäosa teki tämän sisällön helposti saataville Kodin kautta.

Kodi Alluc -lisäosa tarjosi joitain samoja toimintoja kuin Alluc-verkkosivusto. Jos sinulla oli Alluc-tili, voit kirjautua sisään asetusvalikossa. Tämä oli valinnainen, mutta antoi sinun tarkastella tarkkailulistasi ja lukea viestejä, jotka sait muilta käyttäjiltä.

Tämä lisäosa tarjosi pääsyn elokuviin ja TV-ohjelmiin, mutta ei live-sisältöä tai musiikkia. Sen linkkikirjasto oli melko hyvin organisoitu ja ryhmitelty luokkiin. Allucin suurin ongelma oli, että suurin osa sen sisällöstä oli ilman lupaa. Tiettyjä lähteitä oli mahdollista sammuttaa, mutta epävirallisia tarjoajia oli kymmeniä ja vain kourallinen virallisia. Sellaisenaan käyttäjille oli tarjolla huomattavasti pienempi mediakirjasto, joka haluaa katsoa lisensoitua sisältöä.

Asiat muuttuivat hämmentäviksi: Vaikka tämä oli virallinen Alluc-lisäosa, koska se oli kiinnostunut luvattomasta sisällöstä, sitä käsiteltiin kolmannen osapuolen Kodi-lisäosana. Nyt kun Alluc on poissa, tarvitset joitain vaihtoehtoja käyttääksesi saman tyyppistä sisältöä, joka on saatavana Allucin kautta

Alluc ei toimi? Kokeile näitä vaihtoehtoja Alluc-lisäosalle

Vaikka Alluc-lisäosa tarjoaa laillista sisältöä, se on ensin määritettävä poistamaan kaikki vähemmän tarkat tarjoajat. On olemassa useita virallisia Kodi-lisäosia, jotka ohittavat tämän vaiheen toimittamalla ensisijaisesti vain lisensoitua sisältöä, ja uskomme, että yksi näistä sijaan palvelisi paremmin käyttäjiä useimmille käyttäjille.

TubiTV

Tubi TV Kodi -lisäosa

TubiTV on yksi parhaista Kodi-lisäosista. Itse asiassa se on yksi parhaista saatavilla olevista suoratoistopalveluista, vaikka se olisi edelleen suhteellisen tuntematon. TubiTV tarjoaa nyt yli 50 000 nimikettä, joka on suunniteltu tarjoamaan TV-ohjelmia ja elokuvia ilmaiseksi. Palvelua tuetaan mainosten avulla, mutta sillä on silti yli 600 elokuvaa, jotka on luokiteltu tuoreiksi Rotten Tomatoes -levyllä.

Voit käyttää TubiTV: tä Kodilla ja ohittaa mainokset. Tämän ansiosta Kodi on paras paikka katsella TubiTV-suoratoistoja. Lisäksi haluat todennäköisesti käyttää VPN: ää TubiTV: n kanssa. Palvelulla on suuri sisältökirjasto, mutta suuri osa sisällöstä on rajoitettu eri maantieteellisiin sijainteihin (Yhdysvallat, Iso-Britannia ja Kanada). IPVanishin kaltainen VPN auttaa sinua ohittamaan nämä maantieteellisen sisällön rajoitukset ja mahdollistamaan täyden TubiTV-kirjaston.

Voit lukea lisää lisäyksestä TubiTV-asennusoppaasta.

ratista

Virallinen Crackle Kodi -lisäosa

Kuten TubiTV, myös Crackle on mainosten tukema, ilmainen suoratoistopalvelu. Ja kuten TubiTV, voit myös välttää mainokset streaming Crackle Kodin kautta. Crackle on myös Sony Entertainmentin projekti. Tämän seurauksena suurin osa tämän alustan kautta saatavissa olevista televisio-ohjelmista ja elokuvista on Sonyn omaa sisältöä. Siitä huolimatta, suurin osa käytettävissä olevista elokuvista ja esityksistä on korkealaatuisia ja arvostettuja.

Ainoa haittapuoli Cracklelle on, että sen sisältökirjasto on vähän pieni. Siellä missä TubiTV: llä on kymmeniä tuhansia televisio-ohjelmien jaksoja ja elokuvia, Cracklella on vain noin 150. Jos etsitkin laadukkaita, hieman vanhempia elokuvia ja ohjelmia, Crackle on valmistettu miellyttämään. Palvelu on tällä hetkellä saatavana vain Yhdysvalloissa, joten tarvitset VPN: tä, jos olet Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Related: Parhaat cracklen VPN: t

Löydät Crackle Kodi -lisäosan Kodi-lisäosien virallisesta arkistosta. Lue lisää Cracklesta lukemalla lisäosien asennusoppaat.

YouTube

kuplia kodi-lisäosa

YouTube on ensimmäinen asia, jota ihmiset ajattelevat kuuleessaan ”online-videota”, ja hyvästä syystä: sillä on suurin Internetissä oleva lisensoidun sisällön kirjasto. Tämä kirjasto sisältää kaiken julkisissa elokuvissa, kuten vuonna 1963 farssi kokeellisiin Internet-pohjaisiin TV-ohjelmiin. Virallinen Kodi-lisäosa tekee sen saataville kaikilla laitteillasi.

Tämä lisäosa ylläpitää myös suurta osaa YouTuben toiminnoista. Voit tarkastella tilaamiasi kanavia, katsella historiaa, soittolistoja, tykkäyksiä ja epäonnistumisia Kodista. Sillä on jopa erillinen osio live-videosisältöä varten, jota YouTube on yrittänyt kannustaa käyttäjiään luomaan viime aikoina.

On olemassa muutamia hyviä syitä käyttää tätä lisäosaa. Tärkeää on, että se poistaa mainokset videoista, mikä auttaa sinua nauttimaan niistä, etenkin jos olet pitkämuotoisen sisällön fani. Koska YouTube on käyttäjän valvoma, on erittäin pieni mahdollisuus, että törmäät vahingossa tekijänoikeuksien alaiseen sisältöön.  

YouTube Kodi -lisäosa löytyy virallisesta Kodi-lisäosa-arkistosta.

FilmOn.TV

FilmOn

FilmOn.TV on verkkosivusto, joka tarjoaa pääsyn live-TV- ja radiovirtaan useista eri maista. Monet näistä streamista ovat vapaasti katsottavia ja täysin laillisia. Jotkut lisäkanavat vaativat FilmOn-tilauksen, mutta tämä on täysin valinnainen.

FilmOn.TV Kodi -lisäosan avulla on erittäin helppo löytää etsimäsi. Sisältö on ryhmitelty sekä genren että alkuperämaan mukaan, joten se on upea kotoa asuville ihmisille. Hakutoimintoa ei ole, mutta jos tiedät etsimäsi kanavan nimen, löydät sen aakkosellisesta kanavaluettelosta.

Missä FilmOn kamppailee, on tarjota on-demand-sisältöä. Valikoima on saatavana, mutta se on melko rajallinen. Siitä huolimatta suoratoistoissa on riittävästi variaatiota, josta ei koskaan puuttu jotain katsottavaa.

FilmOn.TV Kodi -lisäosa löytyy SuperRepo-luokan videovarastosta.

Katso myös: Parhaat Kodi-elokuvien lisäosat.

FilmRise - Youtube

filmrise

FilmRise - YouTube Kodi -apuohjelma siirtää suoratoistoa riippumattoman jakelijan nimeltä FilmRise YouTube-tileiltä ja antaa sinun katsoa niitä Kodi-palvelun kautta.

Tämä lisäosa tarjoaa hyvän valikoiman TV-ohjelmia, dokumentteja ja elokuvia. Kuten saatat odottaa, täällä ei ole mitään lohko-elokuvia, mutta on joitain klassikoita, kuten vuoden 1998 elokuvat Hapan talo.

Valitettavasti hakutoimintoa ei ole, mutta sisältö on ryhmitelty melko hyvin muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta (esimerkiksi "TV" ja "Televisio" -kategorioita). Televisio-ohjelmilla, joissa on useita jaksoja, on omat soittolistansa, ja jotkut tarjoavat useita vuodenaikkoja.

FilmRise - Youtube Kodi -lisäosa löytyy joko Indigon lisäosien asennusohjelmasta tai MetalChris-arkistosta.

Yleiskatsaus ja yksityisyyden suoja

Alluc Kodi -lisäosalla on suuri sisältökirjasto, mutta se sisältää pääasiassa lisensoimattomia TV-ohjelmia ja elokuvia. Tämän seurauksena siitä ei ole kovin hyötyä Kodi-käyttäjille, jotka etsivät laillisia medialähteitä.

Kolmannen osapuolen lisäosana Allucilla on suurempi riski kuin virallisella vaihtoehdolla. Alluc.ee: llä on virallinen Twitter-sivu, mutta siinä käsitellään vain itse verkkosivuston tilaa eikä Kodi-lisäosaa. Koska lailliset Kodi-foorumit eivät salli keskustelua kolmansien osapuolien lisäosista, tämä tarkoittaa, että jos lisäosa kaapattaisiin, luotettavia tietolähteitä olisi vain vähän. On erittäin hyvä mahdollisuus, että järjestelmäsi vaarantuu, ennen kuin tiedät ongelman olevan.

Yksinkertaisesti sanottuna, tämä lisäosa pakottaa lailliset Kodi-käyttäjät hyppäämään kehien läpi ja tarjoamaan lisensoimatonta sisältöä etsiville ihmisille paljon virtaviivaisemman kokemuksen. Tämä ei ole mielessämme ajattelutapaa, ja ottaen huomioon täysin laillisten vaihtoehtojen lukumäärän, emme näe syytä käyttää tätä lisäosaa.  

Katso myös: Mikä on Kodille paras VPN?

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 2 =