Τα καλύτερα addons του WWE Kodi που λειτουργούν πραγματικά

[ware_item id=33][/ware_item]

WWE στο YouTube Kodi addonΕάν είστε ένας ανεμιστήρας πάλης που ψάχνει τα πρόσθετα WWE Kodi, μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε αυτά που λειτουργούν. Πολλά addons που παλαιότερα χρησιμοποιούσαν πειρατικές συνδέσεις και έκλεισαν με αγωγές. Άλλοι ρέουν από νόμιμες πηγές αλλά παράγουν μόνο μηνύματα σφάλματος. Έτσι πού μπορεί ένας ανεμιστήρας πάλης να παρακολουθήσει το WWE μέσω του Kodi?

Αυτό το άρθρο θα απαριθμήσει τα καλύτερα addons για τους χρήστες του Kodi για να παρακολουθήσουν το WWE. Θα περιλαμβάνει επίσης μερικά πρόσθετα WWE που θεωρούμε ότι είναι επικίνδυνα και καλύτερα απομένουν μόνοι τους.

Τι είναι το Kodi?

Το Kodi είναι ένα δωρεάν, downloadable media player από το ίδρυμα Kodi. Επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες σε απευθείας σύνδεση χρησιμοποιώντας ένα PC, Mac, Android ή iOS τηλέφωνο, Amazon Fire Stick συσκευές ή Apple TV streaming κουτιά. Το Kodi κατηγορείται μερικές φορές ότι χρησιμοποιείται στην ηλεκτρονική πειρατεία. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά νόμιμα addons για το Kodi, συμπεριλαμβανομένων των επιλογών WWE που συνιστώνται σε αυτό το άρθρο.

Γιατί ένα VPN πρέπει πάντα να χρησιμοποιείται με το Kodi

Οποτεδήποτε κάνετε ροή βίντεο, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN) για να προστατεύσετε το απόρρητο και την ασφάλεια. Εάν δεν χρησιμοποιείτε VPN, ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου σας μπορεί εύκολα να ανακαλύψει σε ποιους ιστότοπους πραγματοποιείτε streaming. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε επιβράδυνση της ταχύτητας του Internet αν πιστεύει ότι ο ιστότοπος χρησιμοποιεί υπερβολικό εύρος ζώνης. Οι υπηρεσίες συνεχούς ροής βίντεο μπορούν επίσης να σας αποκλείσουν από το περιεχόμενο που βασίζεται στο σημείο όπου βρίσκεστε και οι χάκερ μπορούν να κλέψουν τις προσωπικές σας πληροφορίες μέσω επιθέσεων "άνθρωπος-στο-μέσον", αν δεν είναι κρυπτογραφημένες.

Ένα VPN βοηθά στην αποτροπή όλων αυτών των ζητημάτων με την κρυπτογράφηση των δεδομένων σας και την απόκρυψη της γεωγραφικής σας θέσης αλλάζοντας τη διεύθυνση IP σας. Με αυτόν τον τρόπο, ο ISP σας δεν γνωρίζει σε ποιους ιστότοπους κάνετε streaming, οι streaming sites δεν γνωρίζουν πού βρίσκεστε και οι hackers είναι λιγότερο πιθανό να ξέρουν τίποτα καθόλου.


Δυστυχώς, δεν είναι όλα τα VPN αποτελεσματικά. Μερικοί διατηρούν αρχεία καταγραφής των δραστηριοτήτων των πελατών, οδηγώντας σε περισσότερα δεδομένα που μπορούν να κλαπούν. Άλλοι δεν διαθέτουν διακομιστές σε αρκετές χώρες, καθιστώντας δύσκολη την πρόσβαση σε περιεχόμενα γεωδαιτικά. Οι περισσότεροι δεν έχουν εγγενείς εφαρμογές για δημοφιλείς συσκευές όπως το Amazon Fire Stick.

Συνιστούμε το IPVanish για χρήστες Kodi. Δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής, έχει διακομιστές σε περισσότερες από 60 χώρες και έχει μια εγγενή εφαρμογή για την τηλεόραση Amazon Fire και το Fire Stick.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Εξοικονομήστε έως και 60% στα σχέδια IPVanish εδώ

Προειδοποίηση: Το Kodi πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για περιεχόμενο στο οποίο έχετε το νόμιμο δικαίωμα πρόσβασης. Ούτε το Ίδρυμα Kodi ούτε το Σύμπρετεχ υποστηρίζουν τη χρήση του Kodi για πειρατεία.

Τα καλύτερα πρόσθετα του WWE Kodi

Τα παρακάτω addons έχουν όλα δοκιμαστεί και έχουν βρεθεί να λειτουργούν από τις 19 Δεκεμβρίου 2017. Πηγαίνουν από εξουσιοδοτημένες πηγές, επιτρέποντάς τους να παρέχουν εξαιρετική εικόνα και ήχο χωρίς ουσιαστικά κανέναν νεκρό δεσμό. Είναι επίσης λιγότερο επικίνδυνες από την άποψη της ιδιωτικής ζωής σε σύγκριση με addons που παρέχουν μη αδειοδοτημένα ρεύματα. Πιστεύουμε ότι οποιοδήποτε από αυτά τα addons θα είναι μια μεγάλη προσθήκη σε μια συλλογή του WWE του ανεμιστήρα.

WWE YouTube

WWE στο YouTube Kodi addon

Το πρόσθετο WWE YouTube Kodi μεταδίδει περιεχόμενο από το επίσημο κανάλι YouTube του WWE. Αυτό είναι μεγάλο για την εύρεση των τελευταίων ειδήσεων του WWE, των συνεντεύξεων με τους pro-wrestlers και άλλου περιεχομένου μπόνους που δεν βρέθηκε στις κανονικές εκπομπές του WWE. Μπορείτε να αποκτήσετε αυτό το ίδιο περιεχόμενο χρησιμοποιώντας το κανονικό addon YouTube που αναφέρεται παρακάτω, αλλά οι επιλογές μενού σε αυτό το πρόσθετο δεν είναι τόσο βολικές για την πρόσβαση σε επίσημο περιεχόμενο WWE. Έτσι, το addon του WWE YouTube είναι ωραίο να έχετε ακόμη και αν έχετε ήδη το addon YouTube.

Το πρόσθετο WWE YouTube βρίσκεται στο αποθετήριο SuperRepo. Δεν πρέπει να συγχέεται με ένα άλλο addon που ονομάζεται "WWE στο YouTube", το οποίο είναι επίσης στο SuperRepo αλλά δεν λειτουργεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς να εγκαταστήσετε το SuperRepo

YouTube

Προσθήκη Kodi στο YouTube

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το πρόσθετο Kodi του YouTube σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο από την επίσημη σελίδα του WWE στο YouTube, αλλά με λιγότερο βολικές επιλογές μενού. Παρόλα αυτά, χρησιμοποιώντας το κύριο πρόσθετο YouTube σας επιτρέπει επίσης να παρακολουθήσετε περιεχόμενο από άλλα κανάλια, όπως τα podcast από την WrestleTalk TV, το Aaron Rift (του NoDQ.com) και το noahmania. Αν σας αρέσει το WWE, αυτά τα podcasts μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικά. Εξαιτίας αυτού, το addon YouTube Kodi είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους λάτρεις της πάλης.

Σχετικό άρθρο: Πώς να εγκαταστήσετε το πρόσθετο Kodi του YouTube

USTVNow

USTVNow Kodi addon

Προφανώς, η παρακολούθηση του περιεχομένου μπόνους και των podcasts δεν είναι πολύ ικανοποιητική αν δεν μπορείτε να δείτε πραγματικά μερικούς αγώνες. Εδώ είναι όπου USTVNow μπορεί να είναι χρήσιμη. Η USTVNow είναι μια υπηρεσία τηλεόρασης στο διαδίκτυο για στρατιωτικά μέλη των Η.Π.Α που σταθμεύουν στο εξωτερικό και Αμερικανούς. Αλλά οποιοσδήποτε μπορεί να εγγραφεί, ακόμη και αν ζείτε στις ΗΠΑ ή δεν είστε συνδεδεμένοι με τις ΗΠΑ καθόλου.

Πολλοί χρήστες Kodi αγαπούν το USTVNow επειδή τους παρέχει τα παρακάτω κανάλια δικτύου δωρεάν: ABC, CBS, Fox, CW, PBS και My9. Οι αναγνώστες αυτού του άρθρου πιθανότατα ενδιαφέρονται περισσότερο για το γεγονός ότι μεταφέρει επίσης το δίκτυο των ΗΠΑ ως μέρος ενός πακέτου 24 καναλιών το οποίο κοστίζει 19,99 δολάρια. Αυτό είναι σημαντικά φθηνότερο από το PS Vue ή το DIRECTV NOW. Οι ΗΠΑ είναι το μοναδικό κανάλι που μεταφέρει Δευτέρα νύχτα ακατέργαστη και Smackdown: Ζωντανή, έτσι ώστε να έχει πρόσβαση σε αυτό είναι απαραίτητη για τους ανεμιστήρες του WWE.

Το μόνο μεγάλο μειονέκτημα για την USTVNow για τους λάτρεις της πάλης είναι ότι δεν φέρει E! Network, επομένως δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθήσετε Σύνολο Divas ή Σύνολο Bellas. Εάν είστε μεγάλος οπαδός αυτών των εκπομπών, θα θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα άλλα πρόσθετα παρακάτω αντί του USTVNow.

Διαβάστε περισσότερα: Πώς να εγκαταστήσετε το USTVNow για το Kodi

PS Vue

PS Vue Kodi addon

Το PS Vue είναι μια υπερσύγχρονη υπηρεσία τηλεόρασης. Φέρνει ένα πακέτο 47 καναλιών για $ 39.99 που περιλαμβάνει και τις ΗΠΑ και το E! Δίκτυο. Αυτό είναι σημαντικά πιο ακριβό από το USTVNow, οπότε θα πρέπει να αποφασίσετε αν αξίζει τα επιπλέον χρήματα για να δείτε Σύνολο Divas, Σύνολο Bellas, και όλο το περιεχόμενο που δεν προσφέρει πάλη.

Ένα χαρακτηριστικό μπόνους του PS Vue που θα πρέπει να έχετε κατά νου είναι ότι σας επιτρέπει να προσθέσετε εμφανίσεις στη λίστα "αγαπημένων σας εμφανίσεων" και να τους καταγράψετε αυτόματα για εσάς και να τις αποθηκεύσετε στο σύννεφο. Αυτό είναι χρήσιμο εάν το πρόγραμμά σας δεν σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε Ακατέργαστος ή Smackdown όταν αερίζεται.

Το PS Vue Kodi addon είναι στο επίσημο αποθετήριο Kodi.

Σχετικό άρθρο: Τα καλύτερα πρόσθετα Kodi για ζωντανή τηλεόραση

DIRECTV NOW και PlayON

ΑΜΕΣΗ ΤΩΡΑ μέσω του PlayOn

Το DIRECTV NOW είναι μια υπερσύγχρονη τηλεοπτική υπηρεσία παρόμοια με την PS Vue. Ωστόσο, είναι λίγο λιγότερο ακριβό στα $ 35 / μήνα για 71 κανάλια, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ και E! Το ένα μεγάλο πρόβλημα με το DIRECTV NOW για τους χρήστες του Kodi είναι ότι δεν υπάρχει κανένα αυτόνομο εργατικό πρόσθετο Kodi για αυτό. Ο μόνος τρόπος να παρακολουθήσετε DIRECTV NOW μέσω του Kodi είναι να πάρετε μια συνδρομή στο PlayOn για $ 30 / έτος και να χρησιμοποιήσετε το addon PlayOn Kodi για να παρακολουθήσετε τηλεόραση.

Το PlayOn είναι μια online υπηρεσία DVR που σας επιτρέπει να εγγράφετε νόμιμα προγράμματα από μια μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών συνεχούς ροής, συμπεριλαμβανομένων των Netflix, Hulu, Amazon Prime Video, DIRECTV NOW και πολλών άλλων. Μόλις καταγράψετε αυτά τα προγράμματα, μπορείτε να τα κρατήσετε για πάντα, ακόμη και αν ακυρώσετε την υπηρεσία συνεχούς ροής ή το ίδιο το PlayOn. Αν θέλετε μόνιμα αντίγραφα των αγαπημένων σας αγώνων πάλης, ίσως αξίζει να χρησιμοποιήσετε το συνδυασμό DIRECTV NOW / PlayOn αντί να χρησιμοποιήσετε το PS Vue ή το USTVNow.

Το PlayOn μπορεί να εγκατασταθεί από την επίσημη αποθήκη του Kodi addon. Το μενού DIRECTV NOW είναι προσβάσιμο από μέσα του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα καλύτερα αθλητικά πρόσθετα Kodi

WWE Δίκτυο Kodi addon?

Πριν συζητήσουμε τη λίστα των addons που πρέπει δεν να εγκαταστήσετε, θα πρέπει πρώτα να εξετάσουμε τους πρόσφατους ισχυρισμούς ότι υπάρχει ένα addon WWE Network Kodi. Εάν υπήρχε ένα τέτοιο addon, θα ήταν μεγάλο πλεονέκτημα να παλεύουμε τους οπαδούς που χρησιμοποιούν το Kodi. Το WWE Network παρέχει μακράν το περιεχόμενο WWE οποιασδήποτε νόμιμης υπηρεσίας ροής βίντεο. Θα ήταν υπέροχο αν οι χρήστες θα μπορούσαν να έχουν πρόσβαση σε αυτό το περιεχόμενο μέσω του Kodi.

Ωστόσο, δεν υπάρχει κανένα λειτουργικό addon Kodi που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πρόσβαση στο WWE Network. Αν και υπάρχει ένα addon στο mjpbaywolf repo που ισχυρίζεται ότι παρέχει πρόσβαση στο δίκτυο WWE στους συνδρομητές, η δική μου δοκιμή με δοκιμαστική συνδρομή διαπίστωσε ότι παρήγαγε μόνο "ένα ή περισσότερα στοιχεία που δεν μπόρεσαν να παίξουν".

Ας ελπίσουμε ότι κάποιο μελλοντικό προγραμματιστή θα διορθώσει αυτό το πρόβλημα. Εν τω μεταξύ, τα addons που αναφέρονται παραπάνω εξακολουθούν να είναι τα μόνα που σας συνιστούμε να παρακολουθείτε περιεχόμενο WWE.

WWE addons για να μείνετε μακριά από

Τα παρακάτω πρόσθετα συχνά συνιστώνται σε άλλους ιστότοπους. Ωστόσο, παρέχουν πρόσβαση σε πειρατικό περιεχόμενο και είναι επικίνδυνες από την άποψη της προστασίας της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας. Δεν συνιστούμε αυτά τα πρόσθετα WWE. Να θυμάστε ότι ενώ το Kodi είναι νόμιμο, η χρήση του για πρόσβαση σε πειρατικό περιεχόμενο είναι παράνομη στις περισσότερες χώρες.

WWE κατόπιν ζήτησης

Το WWE on Demand ήταν ένα δημοφιλές addon Kodi πριν από τον Νοέμβριο του 2017. Παρείχε πρόσβαση σε πειρατικά ρεύματα πολλών WWE Raw και Smackdown επεισόδια και πολλά γεγονότα αμοιβής ανά προβολή. Ορισμένοι οπαδοί πάλης του άρεσαν επίσης λόγω των φανταστικών εικόνων του φόντου των λογοτύπων WWE.

Ωστόσο, το WWE on Demand ήταν μέρος του repos Ares που έκλεισε πρόσφατα μέσω νομικών ενεργειών. Δεν υπάρχουν πλέον επίσημα αντίγραφα του Ares repo. Αυτό σημαίνει ότι τυχόν αντίγραφα του WWE On Demand που βρέθηκαν στον ιστό ενδέχεται να έχουν αλλοιωθεί και πρέπει να θεωρούνται κίνδυνος ασφαλείας.

Δεν συνιστούμε να εγκαταστήσετε το πρόσθετο WWE on Demand Kodi.

Όλα τα εγκλήματα

Το AllWrestling ήταν ένα δημοφιλές addon που προσέφερε συνδέσμους με ανεπίσημα ρεύματα WWE, TNC, RoH και άλλα πρωταθλήματα πάλης, καθώς και μερικές εκδηλώσεις UFC. Ήταν μέρος του παλιού fusion.tvaddons.ag repo, το οποίο έκλεισε το καλοκαίρι του 2017 μετά την αγωγή της TVAddons από τους ιδιοκτήτες πνευματικών δικαιωμάτων του Hollywood.

Από τότε, η TVAddons έχει δημιουργήσει μια νέα ιστοσελίδα στο TVAddons.co, μετά την εκκαθάριση του AllWrestling και όλων των άλλων πρόσθετων παραβιάσεων του. Το AllWrestling δεν ενημερώνεται πλέον και είναι επικίνδυνο για εγκατάσταση. Δεν συνιστούμε να εγκαταστήσετε το πρόσθετο AllWrestling Kodi.

Φοίνιξ και Μπέννου

Το Phoenix ήταν ένα πρόσθετο Kodi που παρείχε αδειοδοτημένα ρεύματα από πολλά διαφορετικά αθλήματα. Πίσω όταν ήταν ακόμα ενημερωμένη, συχνά περιείχε συνδέσμους με τα γεγονότα WWE pay-per-view. Ωστόσο, όταν έκλεισε το παλιό repos TVAddons Το καλοκαίρι του 2017, ο προγραμματιστής σταμάτησε να το ενημερώνει και εγκατέλειψε.

Ο προγραμματιστής δημιούργησε στη συνέχεια ένα νέο addon που ονομάζεται "Bennu" και προοριζόταν να αντικαταστήσει το Phoenix. Ο Bennu πραγματοποιήθηκε στο Colossus repo αντί της TVAddons. Ήταν επίσης έκλεισε όταν χτύπησε το Colossus repo με μια επιστολή παύσης και εγκατάλειψης από την Ένωση Κινηματογράφου.

Παρόλο που εξακολουθούν να υπάρχουν παλιά αντίγραφα του Phoenix και του Bennu τα οποία μπορούν να βρεθούν στο Internet, δεν ενημερώνονται πλέον και μπορεί να έχουν αλλοιωθεί. Δεν συνιστάται η εγκατάσταση των προσθηκών Phoenix και Bennu Kodi.

συμπέρασμα

Οι φίλοι της WWE πάλης έχουν πολλές επιλογές για να παρακολουθήσουν περιεχόμενο WWE στο Kodi, συμπεριλαμβανομένων συνεντεύξεων και ειδήσεων από το WWE - YouTube, podcasts από το YouTube και Ακατέργαστος και Smackdown από το USTVNow, το PS Vue ή το DIRECTV NOW / PlayOn. Υπάρχει επίσης Σύνολο Divas και Σύνολο Bellas, τα οποία μπορούν να προβληθούν είτε στο PS Vue είτε στο DIRECTV NOW / PlayOn.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει επί του παρόντος κανένας νόμιμος ή ασφαλής τρόπος να παρακολουθήσετε περιεχόμενο WWE στο Kodi, συμπεριλαμβανομένων των εκδηλώσεων WWE pay-per-view όπως Royal Rumble και WrestleMania.

Εάν βρείτε τις πληροφορίες σε αυτό το άρθρο για να είναι χρήσιμες, ίσως να θέλετε να διαβάσετε τους άλλους οδηγούς μας για περιεχόμενο Kodi, όπως Πώς να παρακολουθήσετε NFL παιχνίδια στο Kodi, Πώς να παρακολουθήσετε MLB παιχνίδια στο Kodi, και Τα καλύτερα Kodi anime addons.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

38 − 37 =