Τα έξι καλύτερα addons για να παρακολουθήσετε νόμιμες, δωρεάν ταινίες στο Kodi

Δωρεάν ταινίες στο KodiΑν ψάχνετε για δωρεάν ταινίες στο Kodi, είναι εύκολο να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο απόκτησης τους από ανεπίσημες ροές. Είναι πολύ πιο δύσκολο να βρεις πληροφορίες για addons για νομικός ταινίες στο Kodi. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά πρόσθετα Kodi που κυκλοφορούν νόμιμα δωρεάν ταινίες. Αυτό το άρθρο θα απαριθμήσει τα έξι καλύτερα addons για να παρακολουθήσετε νόμιμες, δωρεάν ταινίες στο Kodi και πού μπορούν να βρεθούν. Σημειώστε ότι αυτό το άρθρο βασίζεται στην έρευνα του συγγραφέα και δεν αποτελεί νομική συμβουλή.


Το Kodi είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο συνεχούς ροής. Μπορεί να εγκατασταθεί σε τηλέφωνο PC, Mac, Android ή iOS, νέες και παλιές εκδόσεις της Apple TV ή οποιαδήποτε έκδοση της Amazon Fire TV.

Σχετικό άρθρο: Τα καλύτερα 105 πρόσθετα Kodi.

Σημαντικό: Να χρησιμοποιείτε πάντα VPN με το Kodi

Τα εικονικά ιδιωτικά δίκτυα (VPN) συχνά αντιμετωπίζονται ως πύλη για ιδιωτική, χωρίς άδεια εκπομπή βίντεο. Ωστόσο, όλοι οι χρήστες του Kodi πρέπει να χρησιμοποιούν ένα VPN, συμπεριλαμβανομένων των ατόμων που μεταδίδονται μόνο από επίσημες πηγές.

Ένα VPN σάς επιτρέπει να διατηρείτε υψηλή ταχύτητα στο Διαδίκτυο και να εμποδίζετε την προσωρινή αποθήκευση, εάν ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου σας ενεργοποιεί τον περιορισμό ταχύτητας. Επίσης, ξεκλειδώνει περιεχόμενο που οι υπηρεσίες ροής ενδέχεται να κρύβονται πίσω από ένα γεωγραφικό μπλοκ. Επιπλέον, μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή προσβολών από τον άνθρωπο στη μέση.

Ωστόσο, δεν είναι όλα τα δίκτυα VPN εξίσου αποτελεσματικά για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων. Ορισμένα δίκτυα VPN διατηρούν αρχεία καταγραφής των δεδομένων των χρηστών, τα οποία ενδεχομένως να κλαπούν οι χάκερ. Άλλοι είναι πολύ αργά για να χειριστούν το βίντεο υψηλής ευκρίνειας που απαιτείται από τους χρήστες του Kodi. Ακόμα άλλες είναι δύσκολο να εγκατασταθούν, χωρίς να έχουν εφαρμογές για δημοφιλή τηλεοπτικές συσκευές.

Για τους λόγους αυτούς, συνιστούμε στους χρήστες της Kodi να επωφεληθούν από το IPVanish. Το IPVanish έχει πάνω από 950 διακομιστές, διατηρώντας υψηλές ταχύτητες και βίντεο χωρίς buffer. Έχει μια μητρική εφαρμογή για την Amazon Fire TV και την Nvidia Shield και δεν διατηρεί κανένα αρχείο των δραστηριοτήτων των χρηστών.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Εξοικονομήστε 60% στο IPVanish

Προειδοποίηση: Το Kodi πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για περιεχόμενο στο οποίο έχετε το νόμιμο δικαίωμα πρόσβασης. Ούτε το Ίδρυμα Kodi ούτε το Σύμπρετεχ υποστηρίζουν τη χρήση του Kodi για πειρατεία.

Τα καλύτερα addons Kodi για δωρεάν, νομικές ταινίες

Τα παρακάτω addons ρέουν από εντελώς νόμιμες πηγές και κανένας από αυτούς δεν κοστίζει δεκάρα.

Κροτάλισμα

Επίσημο κροτίδα Kodi addon

Crackle είναι μια τηλεοπτική και κινηματογραφική ταινία που καταβάλλεται για διαφημίσεις. Δεν έχει συνδρομή. Έχει χτυπήσει ταινίες όπως Sherlock Holmes: Ένα παιχνίδι των σκιών (με πρωταγωνιστή τον Robert Downey, νεώτερο), Ο Καθηγητής Nutty (με τον Eddie Murphy), και Το Χόμπιτ: Ένα απροσδόκητο ταξίδι (με πρωταγωνιστή τον Elijah Wood και τον Ian McKellan), μεταξύ πολλών άλλων.

Υπάρχουν μερικά διαφορετικά addons που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Crackle από το Kodi, αλλά αυτό που λειτουργεί το καλύτερο είναι από repo της eracknaphobia. Για να το εγκαταστήσετε, κατεβάστε πρώτα το αρχείο repo zip της eracknaphobia από αυτή τη σελίδα github. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 • Μεταβείτε στο μενού "addons" και επιλέξτε το εικονίδιο "installer package" (αυτό που μοιάζει με ένα ανοιχτό πλαίσιο)
 • Κάντε κλικ στην επιλογή "install from zip file" και επιλέξτε το αρχείο zip που κατεβάσατε νωρίτερα
 • Επιστρέψτε στο πρόγραμμα εγκατάστασης του πακέτου και επιλέξτε "install from repository"
 • Πλοηγηθείτε στο addon Crackle στο repo της eracknaphobia και κάντε κλικ για να εμφανιστεί το κουμπί "install"
 • Κάντε κλικ στην επιλογή "install"

Ακολουθούν λεπτομερέστερες οδηγίες εγκατάστασης και συμβουλές σχετικά με τον τρόπο χρήσης του Crackle για το Kodi.

Τηλεόραση Tubi

Tubi TV Kodi addon

Η τηλεόραση Tubi είναι μια άλλη τοποθεσία τηλεόρασης και ταινιών που πληρώνεται για τη διαφήμιση. Έχει πάνω από 20.000 αδειοδοτημένες τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες, όλες ελεύθερες να παρακολουθήσουν χωρίς συνδρομή. Ωστόσο, για να έχετε πρόσβαση σε όλους τους 20.000, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για την περιοχή hop, καθώς το Tubi TV έχει διαφορετικό περιεχόμενο σε διαφορετικές περιοχές. Η συλλογή ταινιών της περιλαμβάνει Jeepers Creepers, Bandits (με πρωταγωνιστή τον Bruce Willis και τον Billy Bob Thornton), Ολα χάθηκαν (με πρωταγωνιστή τον Robert Redford), Μετά θάνατον ζωή (με την Christina Ricci) και πολλούς άλλους.

Το addon Tubi TV Kodi είναι διαθέσιμο στη σελίδα repos github Kodi1. Το όνομα του αρχείου ξεκινάει με plugin.video.tubi. Μόλις κατεβάσετε το αρχείο, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να το εγκαταστήσετε.

 • Επιλέγω addons από το κύριο μενού του Kodi
 • Κάντε κλικ στο εικονίδιο που μοιάζει με ανοιχτό πλαίσιο
 • Επιλέγω εγκατάσταση από αρχείο zip
 • Εντοπίστε το plugin.video.tubi αρχείο και κάντε κλικ για εγκατάσταση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα καλύτερα πρόσθετα Kodi για να παρακολουθήσετε anime

Προσθήκη Kodi στο YouTube

Πολλοί άνθρωποι σκέφτονται το YouTube ως ένα μέρος για να βρείτε σύντομα βίντεο, όπως αστεία κλιπ και ρυμουλκούμενα ταινιών. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές ταινίες μεγάλου μήκους στο YouTube. Ορισμένες από αυτές τις ταινίες είναι δημόσιες, ενώ σε άλλες περιπτώσεις οι κάτοχοι δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας τους έχουν προσφέρει στο YouTube σε αντάλλαγμα για τα έσοδα από κοινές διαφημίσεις. Ανεξάρτητα από το τι είναι ο λόγος, υπάρχουν πολλές ταινίες που μπορούν να παρακολουθούνται δωρεάν στο YouTube.

Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα κανάλια του YouTube για να βρείτε δωρεάν ταινίες:

 • PopcornFlix
 • Οι βασιλιάδες της φρίκης
 • FilmRise
 • MyFlix
 • Maverick ταινίες
 • Κλασικό κανάλι ταινιών
 • FilmTube

Για να εγκαταστήσετε το πρόσθετο Kodi YouTube, απλά κάντε κλικ εγκαταστήστε από το χώρο αποθήκευσης από το μενού εγκατάστασης των πρόσθετων και επιλέξτε τον επίσημο Kodi addon repository. Δεν χρειάζεται να κάνετε λήψη άλλων αρχείων εκτός από το ίδιο το Kodi.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης και ρύθμισης παραμέτρων του YouTube για το Kodi, διαβάστε αυτό το άρθρο.

FilmRise

filmrise

Έχω ήδη αναφέρει το κανάλι FilmRise YouTube ως ένα από τα καλύτερα μέρη για να βρείτε δωρεάν ταινίες, αλλά δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το πρόσθετο YouTube για να έχετε πρόσβαση σε αυτό. Υπάρχει ένα εξειδικευμένο πρόσθετο Kodi ειδικά για το κανάλι YouTube του FilmRise. Αυτό το addon έχει το περιεχόμενο του FilmRise κατηγοριοποιημένο σε εύχρηστα μενού, επιτρέποντας περισσότερη ευκολία κατά την περιήγηση στις ταινίες του.

Η FilmRise είναι μια εταιρεία διανομής τηλεοπτικών και κινηματογραφικών ταινιών με δικαιώματα σε χιλιάδες ταινίες. Το κανάλι του YouTube περιέχει ταινίες με δημοφιλή αστέρια όπως P.U.N.K.S. (με πρωταγωνιστή τη Τζέσικα Άλμπας) και Κήποι της Νύχτας (με πρωταγωνιστή τον John Malkovich).

Το addon του FilmRise Kodi είναι μέρος του επίσημου αποθετηρίου Kodi. Για να το εγκαταστήσετε, εκτελέστε τα παρακάτω βήματα:

 • Από το κύριο μενού, επιλέξτε addons
 • Κάντε κλικ στο εικονίδιο που μοιάζει με ανοιχτό πλαίσιο.
 • Επιλέγω εγκαταστήστε από το χώρο αποθήκευσης
 • Εάν υπάρχουν περισσότερες από μία αποθήκες, επιλέξτε Kodi addon repository
 • Κάντε κλικ βίντεο addons
 • Επιλέγω FilmRise - YouTube
 • Επιλέγω εγκαθιστώ

Σχετικό άρθρο: Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης, ρύθμισης παραμέτρων και χρήσης του πρόσθετου Kodi MovieRise.

Ταινίες αρχείων Internet

βίντεο αρχειοθέτησης μέσω διαδικτύου

Θέλετε δωρεάν ταινίες χωρίς διαφημίσεις; Μπορείτε να βρείτε πάνω από 5.300 από αυτούς στο Αρχείο Διαδικτύου. Πρόκειται για ταινίες δημόσιου χώρου των οποίων τα πνευματικά δικαιώματα έχουν λήξει, επομένως τείνουν να είναι κλασικά από τη δεκαετία του 1920 έως το 1940. Πολλοί από αυτούς ήταν μεγάλες επιτυχίες όταν κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά και εξακολουθούν να είναι ευχάριστες σήμερα.

Για παράδειγμα, το Αρχείο Internet περιέχει την προσαρμογή του 1950 Cyrano De Bergerac, μια ταινία την οποία πολλοί οπαδοί του βιβλίου θεωρούν ότι είναι οι πιο ακριβείς. Περιέχει επίσης Ενα αστέρι γεννιέται (1939), Τελευταίοι από τους Μοχιάνους (1920), Διάσωση από το νησί του Gilligan, Ο Ντικ Τράιτς συναντά την τρομερή, και Νύχτα των ζωντανών νεκρών (1968), μεταξύ πολλών άλλων.

Το αρχείο αρχείων Internet Archive Kodi addon μπορεί να βρεθεί στο αποθετήριο SuperRepo. Για να το εγκαταστήσετε, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 • Μεταβείτε στη διεύθυνση http://srp.nu
 • Κάντε κλικ στην έκδοση του Kodi που έχετε
 • Επιλέγω όλα
 • Κάντε κλικ στο όνομα του αρχείου zip, το οποίο θα πρέπει να ξεκινά με κάτι παρόμοιο superrepo.kodi.krypton.all
 • Μετά τη λήψη του αρχείου, πηγαίνετε στο addons μενού από το εσωτερικό του Kodi
 • Κάντε κλικ στο εικονίδιο του ανοικτού κουτιού στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης
 • Κάντε κλικ εγκατάσταση από αρχείο zip
 • Μεταβείτε στο αρχείο που αποθηκεύσατε νωρίτερα και κάντε κλικ για εγκατάσταση
 • Επιστρέψτε στο μενού "πρόγραμμα εγκατάστασης πακέτου" κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του ανοικτού κουτιού ξανά
 • Κάντε κλικ εγκαταστήστε από το χώρο αποθήκευσης
 • Επιλέγω Αποθήκη SuperRepo
 • Επιλέγω Ταινίες αρχείων Internet
 • Κάντε κλικ εγκαθιστώ

Το Internet Archive Movies είναι ένα εντελώς νόμιμο addon. Ωστόσο, το SuperRepo περιέχει άλλα πρόσθετα που μεταδίδονται από ανεπίσημες πηγές. Σας συνιστούμε να αποφύγετε αυτά τα άλλα addons.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύο τρόποι για την εγκατάσταση του αποθετηρίου SuperRepo

MovieZoot

MovieZoot Kodi addon

Όπως και οι ταινίες Internet Archive, το MovieZoot είναι ένας ιστότοπος που προβάλλει ταινίες δημόσιου τομέα. Περιέχει πολλά κλασικά όπως Ο πρίγκιπας και η εμφάνιση (με πρωταγωνιστή τη Marilyn Monroe), Αποχαιρετισμός στα όπλα (με πρωταγωνιστή τον Gary Cooper και την Helen Hayes), και Αραβική συνωμοσία (με πρωταγωνιστή τον Sean Connery).

Το addon MovieZoot Kodi μπορεί να βρεθεί στο αποθετήριο SuperRepo. Για να το εγκαταστήσετε, ακολουθήστε τις οδηγίες για την εγκατάσταση του Internet Archive Movies (παραπάνω), αλλά κάντε κλικ στο κουμπί MovieZoot και εγκαθιστώ στα δύο τελευταία βήματα.

Σχετικό άρθρο: Τα καλύτερα repos Kodi

συμπέρασμα

Υπάρχουν πολλά addons Kodi που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε δωρεάν νομικές ταινίες. Τελικά, το addon που πρέπει να εγκαταστήσετε ή να χρησιμοποιήσετε εξαρτάται από τις ταινίες που θέλετε να δείτε. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ίσως προτιμάτε να εγκαταστήσετε πρόσθετα που απαιτούν συνδρομή αντί να χρησιμοποιήσετε μια δωρεάν υπηρεσία. Αυτό συμβαίνει συχνότερα όταν θέλετε να παρακολουθήσετε νεότερες ταινίες που είναι πολύ δημοφιλείς.

Ωστόσο, ακόμα και αν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία με χρέωση, τουλάχιστον αυτά τα δωρεάν πρόσθετα είναι διαθέσιμα ως αντίγραφο ασφαλείας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα καλύτερα addons Kodi για να παρακολουθήσετε ταινίες, αθλήματα, τηλεοπτικές εκπομπές και άλλο περιεχόμενο, ανατρέξτε στους οδηγούς μας που καλύπτουν ταινίες στο Kodi, όπου θα βρείτε ταινίες Bollywood, ζωντανή τηλεόραση στο Kodi ή τα καλύτερα addons για αθλήματα.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 5