Είναι ασφαλές να χρησιμοποιήσει το addon Project Cypher Kodi; Υπάρχουν καλύτερες εναλλακτικές λύσεις;

Το Project Cypher είναι ένα πολύ δημοφιλές addon Kodi. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία περιεχομένου που μπορεί να δει μέσα από αυτό: ταινίες, ζωντανή τηλεόραση, συναυλίες, ακόμη και ντοκιμαντέρ. Ωστόσο, ίσως να αναρωτιέστε εάν είναι νόμιμο και ασφαλές να χρησιμοποιήσετε το Project Cypher Kodi addon. Αυτό το άρθρο θα απαντήσει σε αυτές τις ερωτήσεις και θα διερευνήσει μερικές μεγάλες εναλλακτικές addons.


Έργο του Cypher Kodi addon

Τι είναι το Kodi?

Το Kodi είναι ένα media player λογισμικού ανοιχτού κώδικα. Για να χρησιμοποιήσετε το Kodi, το μόνο που χρειάζεστε είναι μια συσκευή για να την εκτελέσετε. Λειτουργεί σε υπολογιστές με Windows και Mac, Nvidia Shields, smartphones Android ή iOS, κιβώτια Apple TV, Amazon Fire Sticks, ακόμα κιβώτια Roku.

Το Kodi δεν φιλοξενεί κανένα περιεχόμενο. Απλώς ρέει περιεχόμενο από οποιαδήποτε πηγή εσείς το σημείο. Αυτή η ευελιξία έχει καταστήσει το Kodi ένα ισχυρό εργαλείο για κόπτες σχοινιού που θέλουν να ενσωματώσουν τις υπηρεσίες streaming τους σε μία πλατφόρμα. Ωστόσο, έχει καταστήσει το Kodi αμφιλεγόμενο

γιατί πολλοί το χρησιμοποιούν για τη ροή περιεχομένου χωρίς άδεια. Η φύση ανοικτού κώδικα της Kodi μπορεί να οδηγήσει σε κινδύνους ασφάλειας και ιδιωτικότητας.

Παρά τη διαμάχη αυτή, υπάρχουν πολλές νόμιμες χρήσεις στο Kodi και οι κίνδυνοι για την ασφάλεια μπορούν να ελαχιστοποιηθούν λαμβάνοντας τις σωστές προφυλάξεις

Σημαντικό: Να χρησιμοποιείτε πάντα VPN με το Kodi

Ορισμένοι χρήστες του Kodi χρησιμοποιούν πρόσθετα τρίτων μερών για την πρόσβαση σε ιστότοπους με ανεπίσημο και χωρίς άδεια περιεχόμενο. Αυτοί οι χρήστες χρησιμοποιούν γενικά ένα VPN για να αποκρύψουν τις δραστηριότητές τους. Ωστόσο, οι χρήστες Kodi που μεταδίδονται από μόνο νόμιμους ιστότοπους θα βρουν χρήσιμα VPN.

Τα addons Kodi είναι ευάλωτα σε hacking επειδή δημιουργούνται από μικρούς ανεξάρτητους προγραμματιστές που μπορεί να μην είναι σε θέση να αντέξουν τα χαρακτηριστικά ασφαλείας που θα μπορούσε να έχει μια μεγάλη εταιρεία. Αυτό κάνει τα addons Kodi επιρρεπή σε επιθέσεις ανθρώπου-στο-μεσαίο, όπου οι απατεώνες παρακολουθούν διακριτικά τη δραστηριότητα των χρηστών και κλέβουν τα δεδομένα. Με την κρυπτογράφηση των δεδομένων σας, ένα VPN μπορεί να μειώσει σημαντικά τις πιθανότητες να σας συμβεί αυτό.

Ένα VPN μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποτροπή της προσωρινής μνήμης που προκαλείται από την επιτάχυνση της ταχύτητας ISP και μπορεί να ξεκλειδώσει μπλοκ γεωγραφικού περιεχομένου κατά τη μετακίνηση.

Δυστυχώς, πολλά δίκτυα VPN είναι πολύ αργά για να διαχειριστούν streaming βίντεο υψηλής ευκρίνειας. Γι 'αυτό συστήνουμε IPVanish για όλους τους χρήστες του Kodi. Το IPVanish μεταδίδει βίντεο με ανάλυση 1080p χωρίς να υπάρχει buffer στις δοκιμές μας. Δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής δεδομένων πελατών, οπότε οι χρήστες έχουν την ειρήνη ότι οι πληροφορίες τους δεν θα βγουν σε τρίτους. Έχει μια εγγενή εφαρμογή Amazon Fire Stick που διευκολύνει την εγκατάσταση. Συνολικά, το IPVanish είναι ένα εξαιρετικό VPN για χρήστες που προβάλλουν βίντεο.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Οι αναγνώστες μας μπορούν να αποθηκεύσουν αποκλειστικά το 60% στα σχέδια IPVanish εδώ.

Προειδοποίηση: Το Kodi πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για περιεχόμενο στο οποίο έχετε το νόμιμο δικαίωμα πρόσβασης. Ούτε το Ίδρυμα Kodi ούτε το Σύστημα Σύγκρουσης υποστηρίζουν τη χρήση του Kodi για την προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Τι είναι το addon του Project Cypher Kodi?

Το Project Cypher είναι ένα πρόσθετο Kodi που δημιουργήθηκε από την Cypher Media. Σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε ζωντανές τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες, εκδηλώσεις του ποδοσφαίρου Legends, σειριακά ντοκιμαντέρ δολοφόνων, ζωντανές συναυλίες και πολλά άλλα είδη περιεχομένου στην τηλεόρασή σας δωρεάν.

Λόγω της ευρείας ποικιλίας περιεχομένου που διαθέτει, το Project Cypher είναι ένα πολύ δημοφιλές addon Kodi.

Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί μεγάλοι κίνδυνοι να χρησιμοποιήσετε το Project Cypher για να δείτε αυτό το περιεχόμενο. Το Project Cypher χρησιμοποιεί βάσεις δεδομένων από ιστότοπους όπως το DirectD1, το 1Movies και το DiziGold για να βρει συνδέσεις σε ταινίες που αναζητά ο χρήστης. Αυτές είναι βάσεις δεδομένων που είναι γνωστό ότι χρησιμοποιούνται κυρίως για την εξεύρεση πειρατικών ρευμάτων. Επομένως, το μεγαλύτερο μέρος ή το σύνολο του περιεχομένου που εκπέμπει το Project Cypher δεν είναι εξουσιοδοτημένο. Επιπλέον, δεν υπάρχει διαδικασία ελέγχου από αυτές τις βάσεις δεδομένων για την προστασία των χρηστών από κακόβουλο λογισμικό. Οι σύνδεσμοί τους θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε οποιοδήποτε υπολογιστή στον κόσμο. Θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μη ασφαλείς εξυπηρετητές που είναι ευάλωτοι σε hacking ή ακόμα και σε έναν υπολογιστή του δημιουργού κακόβουλου λογισμικού που έχει δημιουργηθεί ειδικά για να δελεάσει τα θύματα με δωρεάν ταινίες.

Έργο Cypher

Εξαιτίας αυτών των λόγων, δεν συνιστούμε να εγκαταστήσετε ή να χρησιμοποιήσετε το addon Project Cypher Kodi. Αντ 'αυτού, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τις εναλλακτικές λύσεις που αναφέρονται παρακάτω.

Εναλλακτικές λύσεις για το Έργο Cypher Kodi Project

Καθένα από τα πρόσθετα που παρατίθενται παρακάτω προέρχεται από νόμιμους παρόχους περιεχομένου που σέβονται το νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων. Ως αποτέλεσμα, είναι σημαντικά πιο ασφαλή από το Project Cypher.

Κροτάλισμα

Λάμψη Kodi addon

Για δωρεάν ταινίες και τηλεόραση, δεν μπορείτε να πάτε στραβά με Crackle. Έχει δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές όπως το The Tick, The Shield, Huff και Heroes Reborn, μαζί με κλασικές ταινίες όπως Σάουν των Νεκρών, Φόβος και μίσος στο Λας Βέγκας, και Ο τύπος καλωδίων. Η υπηρεσία πληρώνεται με διαφήμιση.

Το Crackle είναι στο επίσημο αποθήκη του Kodi addon.

Pluto.tv

Είναι ασφαλές να χρησιμοποιήσει το addon Project Cypher Kodi; Υπάρχουν καλύτερες εναλλακτικές λύσεις;

Όταν πρόκειται για δωρεάν ζω τηλεόραση, το Pluto.tv έχει πολλά να προσφέρει. Διαθέτει κανάλια ειδήσεων υψηλής ποιότητας όπως CNBC, Al-Jazeera, CBSN και Cheddar. Διαθέτει επίσης κανάλια αφιερωμένα σε κολέγια αθλήματα, anime, βιντεοπαιχνίδια, κουτσομπολιά διασημοτήτων και πολλά άλλα θέματα. Συνολικά, ο Pluto.tv διαθέτει πάνω από 100 εντελώς δωρεάν κανάλια. Ανεξάρτητα από το τι σας αρέσει να βλέπετε, υπάρχει πιθανώς κάτι που μπορείτε να βρείτε στο Pluto.tv

Ο Pluto.tv βρίσκεται στον επίσημο χώρο αποθήκευσης addons του Kodi.

YouTube

Προσθήκη Kodi στο YouTube

Αν είστε ελκυσμένοι στο ζωντανό τμήμα συναυλιών του Project Cypher, θα απολαύσετε τις πολλές ζωντανές παραστάσεις που προσφέρουν οι καλλιτέχνες δωρεάν στο YouTube. Οι πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες έχουν το δικό τους κανάλι του Vevo γεμάτο ζωντανές εμφανίσεις των πιο δημοφιλών τραγουδιών τους. Ακόμα μικρότεροι, πιο ανεξάρτητοι μουσικοί έχουν συνήθως το δικό τους επίσημο κανάλι και μερικές φορές μοιράζονται βίντεο από τις συναυλίες τους που έχουν αναρτηθεί από τους οπαδούς. Μπορείτε να πάρετε πολλές ώρες ζωντανής μουσικής ψυχαγωγίας από το YouTube.

Το addon Youtube Kodi είναι στο επίσημο αποθήκη του Kodi addon.

BBC iPlayer

BBC iPlayer Kodi addon

Το πρόγραμμα Cypher αναπτύχθηκε αρχικά στο Ηνωμένο Βασίλειο και πολλοί πρώην υιοθετητές το έκαναν για να παρακολουθήσουν τα προγράμματα του BBC μέσω του Kodi. Με το BBC iPlayer, μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις αγαπημένες σας εκπομπές BBC όπως Ο γιατρός ποιος, Αστειεύομαι, και Επισκιάστηκε, αλλά χωρίς όλους τους κινδύνους του Project Cypher.

Εάν ζείτε στο Ηνωμένο Βασίλειο και θέλετε να χρησιμοποιήσετε το addon BBC iPlayer Kodi, θα χρειαστείτε άδεια τηλεόρασης που κοστίζει περίπου £ 145,50 / έτος. Το BBC iPlayer δεν είναι διαθέσιμο σε άτομα που ζουν εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου Εάν ζείτε στο Ηνωμένο Βασίλειο και ταξιδεύετε εκτός αυτού, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να ξεκλειδώσετε το geo blocking σε αυτό.

Αυτό το addon βρίσκεται στο repository του noobsandnerds.

PS Vue

PS Vue Kodi addon

Αν οι επιλογές τηλεοπτικών προγραμμάτων ζωντανής και κατ 'απαίτηση από άλλα πρόσθετα δεν σας δώσουν το περιεχόμενο που θέλετε, ίσως θελήσετε να εξετάσετε την εγγραφή σας σε μια υπηρεσία τηλεόρασης για την πληρωμή όπως το PS Vue. Προσφέρει όλα τα συνηθισμένα κανάλια που θα πάρετε εάν είχατε καλώδιο αλλά χωρίς να χρειαστεί να νοικιάσετε κουτί καλωδίων. Για $ 39.99, το PS Vue προσφέρει όλα τα κανάλια που αναφέρονται στην ενότητα "πρόσβαση" σε αυτή τη σελίδα. Με αυτά τα κανάλια, μπορείτε να δείτε το περιεχόμενο που θέλετε: ταινίες, αθλήματα, κωμικές σειρές, δράματα και πολλά άλλα. Υπάρχει κάτι για όλους.

Το PS Vue Kodi addon είναι στο επίσημο αποθήκη του Kodi addon.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τα 105 καλύτερα addons για το Kodi.

Έργο του Cypher Kodi addon: Επισκόπηση και ανησυχίες για την προστασία της ιδιωτικής ζωής

Το Project Addon του Cypher Kodi προσφέρει μεγάλο περιεχόμενο για τους χρήστες του Kodi. Ωστόσο, οι κίνδυνοι για την ασφάλεια και την προστασία της ιδιωτικής ζωής από τη χρήση του είναι σημαντικοί. Όπως ένα μόνο παράδειγμα του τι μπορεί να συμβεί σε κάποιον που ρέει πειρατικό περιεχόμενο χρησιμοποιώντας ένα από αυτά τα addons, εξετάστε τι συνέβη με την Exodus. Για πολλά χρόνια, το Exodus ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή addons γύρω. Ανανεώνεται συνεχώς με νέα χαρακτηριστικά και πηγές και προσελκύει νέους χρήστες.

Ο δημιουργός του Exodus εμφανίστηκε στα φόρουμ υπό τον κωδικό όνομα "Lambda". Επειδή κανείς δεν γνώριζε την ταυτότητά του, οι κάτοχοι των πνευματικών δικαιωμάτων δεν μπόρεσαν να ασκήσουν αγωγή εναντίον του. Ωστόσο, τελικά ανέπτυξε εχθρούς που απειλούσαν να δημοσιοποιήσουν το πραγματικό του όνομα. Σε αντίποινα για αυτό, προσθέτει κρυφά κώδικα στο addon του, το οποίο στη συνέχεια λήφθηκε αυτόματα από τους περισσότερους χρήστες του Kodi που είχαν εγκαταστήσει. Αυτός ο νέος κώδικας άλλαξε τις συσκευές των χρηστών του σε botnets που ασχολούνταν με επιθέσεις DDoS εναντίον των εχθρών του. Οι περισσότεροι χρήστες του Kodi δεν είχαν ιδέα ότι αυτό συνέβαινε.

Ευτυχώς, ο νέος κώδικας δεν επιβάρυνε πραγματικά τους υπολογιστές των χρηστών εκτός από το να επιβραδύνουν λίγο. Ωστόσο, αυτό το παράδειγμα δείχνει πόσο επικίνδυνη είναι η χρήση παραβιαζόμενων προσθέτων τρίτου μέρους.

Το Cypher Media δεν είναι εξίσου αξιόπιστο developer. Ο προγραμματιστής παίρνει συχνά άλλα δημοφιλή addons και κολλάει το όνομά του πάνω τους. Δεν υπάρχει καμία γνώση του τι έχει γίνει σε αυτά τα addons.

Με δεδομένους αυτούς τους κινδύνους, το Project Cypher Kodi addon δεν είναι πιθανώς ο καλύτερος τρόπος να παρακολουθήσετε τηλεόραση ή ταινίες στο Kodi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 22 = 32