Είναι ασφαλές το addon Live Tube Kodi, είναι νόμιμο;

ζωντανό σωλήνα kodi addon


Το επίσημο πρόσθετο YouTube σας επιτρέπει να βλέπετε ζωντανές ροές, αλλά αν δεν ξέρετε τι να ψάξετε, μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε κάτι συγκεκριμένο. Το πρόσθετο Live Tube εμφανίζει μόνο τα βίντεο που ζουν αυτήν τη στιγμή στο YouTube και υποδιαιρεί αυτά τα είδη κατά είδος για να κάνει την περιήγηση όσο το δυνατόν απλούστερη.

Τι είναι το Kodi

Το Kodi είναι ένα δωρεάν πακέτο λογισμικού κέντρο μέσων που έχει γίνει πολύ δημοφιλές λόγω του υψηλού επιπέδου προσαρμογής του. Το Kodi μπορεί να εγκατασταθεί σε σχεδόν οποιαδήποτε δημοφιλή συσκευή, συμπεριλαμβανομένων των Amazon Fire Sticks, των tablet Android και της Apple TV. Αυτή η φορητότητα το καθιστά εξαιρετικό για τη δημιουργία προηγμένων συστημάτων οικιακού κινηματογράφου με χαμηλό προϋπολογισμό. Επίσης, η Kodi διατηρεί το μεγαλύτερο μέρος της λειτουργικότητάς της σε κινητές πλατφόρμες. Αυτό σημαίνει ότι έχετε μια συνεπή εμπειρία ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείτε.

Το Kodi δεν περιλαμβάνει κανένα δικό του περιεχόμενο. Υπάρχουν δύο μέθοδοι για την εύρεση μέσων. Η πρώτη είναι η εισαγωγή αρχείων βίντεο ή ήχου από την τοπική αποθήκευση της συσκευής σας. Αυτό λειτουργεί καλά στους επιτραπέζιους υπολογιστές, επειδή γενικά έχουν μεγάλες ποσότητες αποθηκευτικού χώρου. Για κινητές συσκευές, ωστόσο, τα αρχεία βίντεο μπορούν να καταναλώσουν γρήγορα όλο τον ελεύθερο χώρο. Η δεύτερη επιλογή είναι να εγκαταστήσετε plugins που ονομάζονται addons που αποκόπτουν συνδέσμους σε περιεχόμενο που φιλοξενείται στο διαδίκτυο. Αυτά καταλαμβάνουν πολύ λιγότερο χώρο στη συσκευή, αλλά χρειάζονται σύνδεση στο Internet για χρήση.

Προειδοποίηση: Το Kodi πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για περιεχόμενο στο οποίο έχετε το νόμιμο δικαίωμα πρόσβασης. Ούτε το Ίδρυμα Kodi ούτε το Σύμπρετεχ υποστηρίζουν τη χρήση του Kodi για πειρατεία.

Σημαντικό: Να χρησιμοποιείτε πάντα VPN με το Kodi

Μερικοί άνθρωποι συνδέονται με εικονικά ιδιωτικά δίκτυα (VPN) για να αποκρύψουν τη μη εξουσιοδοτημένη ροή από τον πάροχο υπηρεσιών Ίντερνετ (ISP). Παρόλα αυτά, τα VPN έρχονται με πολλά πλεονεκτήματα που μπορούν να ωφελήσουν σε μεγάλο βαθμό ακόμη και εκείνα που ρέουν μόνο από επίσημες πηγές.

Επειδή ένα VPN κρυπτογραφεί την διαδικτυακή σας κίνηση, δεν μπορεί να διαβαστεί από οποιονδήποτε εξωτερικό παρατηρητή. Αυτό αποτρέπει την πλειοψηφία των επιθέσεων Man-in-the-Middle (MitM) και επίσης εμποδίζει τον ISP σας να πωλεί τις συνήθειες περιήγησής σας σε τρίτους. Επειδή ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου δεν μπορεί να σας πει τι κάνετε, δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις δραστηριότητές σας για να δικαιολογήσουν τον περιορισμό της ταχύτητας του δικτύου σας.

Δεν είναι όμως όλα τα VPN ίσα. Στο παρελθόν, ορισμένα VPN έχουν πιαστεί να μολύνουν τις συσκευές του χρήστη τους με κακόβουλο λογισμικό, να πωλούν το εύρος ζώνης του χρήστη και να δημιουργούν botnets. Επιπλέον, είναι πιθανό το VPN που θα επιλέξετε απλά να επιβραδύνει το δίκτυό σας μέχρι να είναι σχεδόν ακατάλληλο για streaming.

Σας συνιστούμε το IPVanish. Παρέχει γρήγορες, σταθερές συνδέσεις σε διακομιστές σε ολόκληρο τον κόσμο και τις διατηρεί για γρήγορη επίλυση προβλημάτων. Το IPVanish είναι ένα από τα πιο εύχρηστα VPN που εγκαθίστανται σε πολλές πλατφόρμες επειδή έχει αφιερωμένες εφαρμογές για συσκευές Android, iOS και Amazon Fire TV.

STREAM SAFELY ON KODI: Το IPVanish είναι ελαφρύ, γρήγορο και ασφαλές, που σημαίνει ότι είναι ιδανικό για το Kodi.

Τι είναι το addon Live Tube Kodi?

ζωντανό μενού addon του σωλήνα kodi

Το addon Live Tube Kodi διευκολύνει την εύρεση και παρακολούθηση περιεχομένου περιεχομένου YouTube σε ροή. Το βασικό του πλεονέκτημα σε σχέση με το επίσημο addon του YouTube είναι ότι δείχνει επίσης προηγούμενα και επερχόμενα ζωντανά ρεύματα. Δεν είναι διαθέσιμα όλα τα ζωντανά βίντεό σας σήμερα - το πρόσθετο Live Tube τραβά μόνο ροές από το κανάλι YouTube Live. Αυτό εξασφαλίζει ότι τα ρεύματα που περιέχουν περιεχόμενο χωρίς άδεια δεν θα εμφανίζονται στο addon Live Tube.

Το Live Tube είναι πολύ απλό στη χρήση. Έχει μόνο δύο διαμορφώσιμες επιλογές. μία αλλάζει τον αριθμό των αποτελεσμάτων ανά σελίδα, ενώ ο άλλος σας επιτρέπει να ορίσετε το ελάχιστο ποσοστό πριν το βίντεο μπορεί να επισημανθεί ως παρακολουθούμενο.

Η δομή του μενού είναι καθαρή και συνοπτική. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να δουν μια επιλογή από τις τρέχουσες ροές εκπομπής ή να επιλέξουν μια από τις εννέα κατηγορίες για να βελτιώσουν περαιτέρω αυτά τα αποτελέσματα. Δυστυχώς, δεν υπάρχει τρόπος να αναζητήσετε κάτι συγκεκριμένο. Με δεδομένη τη διακύμανση που έχουν οι streamers να χρησιμοποιούν μη αγγλικούς χαρακτήρες στους τίτλους βίντεο τους, αυτή η λειτουργία μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα χρήσιμη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ενσωματωμένη λειτουργία αναζήτησης του Kodi κάνοντας κλικ στο εικονίδιο γραναζιού στο κάτω αριστερό μέρος και επιλέγοντας Αναζήτηση. Αυτό θα πρέπει όμως να γίνει σε κάθε σελίδα αποτελεσμάτων.

Πώς να εγκαταστήσετε το πρόσθετο Live Tube

Το addon Live Tube είναι διαθέσιμο από το αποθετήριο TVAddons. Πριν ξεκινήσουμε, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την εγκατάσταση από άγνωστες πηγές. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο γραναζιού στην πάνω αριστερή άκρη της κύριας σελίδας του Kodi.
 2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Ρυθμίσεις συστήματος και επισημάνετε το Καρτέλα πρόσθετων στα αριστερά.
 3. Μεταβείτε στη λίστα στα δεξιά και κάντε κλικ στο Αγνωστες πηγές επιλογή. Θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε την αλλαγή, κάνοντας κλικ Ναί.
 4. Μετακινηθείτε στην προηγούμενη οθόνη. Αυτή τη φορά, επιλέξτε το Διαχείριση αρχείων επιλογή.
 5. Θα δείτε μια λίστα όλων των πηγών που έχετε προσθέσει. Μεταβείτε στο κάτω μέρος της λίστας και πατήστε Προσθήκη πηγής.
 6. Στο πλαίσιο διεύθυνσης, πληκτρολογήστε τα παρακάτω χωρίς εισαγωγικά "http://fusion.tvaddons.co".
 7. Δώστε στην πηγή ένα όνομα και κάντε κλικ στο Κουμπί Ok.

προσθέτοντας σύντηξη ως πηγή

Τώρα μπορούμε να εγκαταστήσουμε το ίδιο το addon:

 1. Επιστρέψτε στην κεντρική σελίδα του Kodi και κάντε κλικ στο Καρτέλα πρόσθετων.
 2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο κουτιού στην επάνω αριστερή και επιλέξτε Εγκαταστήστε από αρχείο zip στην επόμενη σελίδα.
 3. Βρείτε την πηγή που μόλις προσθέσατε και επιλέξτε kodi-repos, έπειτα Αγγλικά, έπειτα repository.xbmchub-3.0.0.zip.
 4. Στη συνέχεια, η Kodi θα εγκαταστήσει το repos TVAddons.
 5. Εάν όλα εγκατασταθούν σωστά, θα δείτε ένα αναδυόμενο παράθυρο στην επάνω δεξιά γωνία και θα επιστρέψετε στην οθόνη του προγράμματος περιήγησης προσθέτου. Αυτή τη φορά, επιλέξτε Εγκαταστήστε από το χώρο αποθήκευσης.
 6. Θα δείτε το αποθετήριο TVADDONS.CO Addons. Πληκτρολογήστε το και επιλέξτε Πρόσθετα βίντεο.
 7. Όταν βρείτε το add-on Live Tube, επιλέξτε το και κάντε κλικ στο Κουμπί εγκατάστασης στην επόμενη σελίδα.

Θα παρατηρήσετε ότι αυτό το πρόσθετο εγκαθιστά επίσης το επίσημο πρόσθετο YouTube. Σε γενικές γραμμές, προειδοποιούμε ενάντια στα addons που απαιτούν άλλα addons να λειτουργούν, αλλά επειδή το addon του YouTube βρίσκεται στο επίσημο repo Kodi, υπάρχει πολύ μικρός κίνδυνος. Την πρώτη φορά που προσπαθείτε να παρακολουθήσετε οτιδήποτε με το add-on Live Tube, θα σας ρωτήσω αν θέλετε να το ρυθμίσετε. Αυτό σας επιτρέπει να αλλάξετε τη γλώσσα και την περιοχή που προτιμάτε, μετά από την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά βίντεο στο περιεχόμενο της καρδιάς σας.

συμπέρασμα

Το addon Live Tube Kodi παρέχει έναν ευκολότερο τρόπο παρακολούθησης ζωντανών βίντεο στο YouTube. Το Kodi έχει πολύ περισσότερα να προσφέρει από το YouTube, ωστόσο. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε τα καλύτερα addons για την παρακολούθηση ταινιών και αθλημάτων (συμπεριλαμβανομένου του Super Bowl LII).

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το να εργαστείτε το Kodi; Ενδεχομένως να σας ενδιαφέρουν οι οδηγοί μας για τον καθορισμό των πιο κοινών προβλημάτων του Kodi, την ενημέρωση του Kodi στο Amazon Fire Stick, ή τη μείωση του όγκου των buffers που κάνει το Kodi.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

27 − = 21