ABC Kodi-tillägg: Hur man tittar på ABC på Kodi lagligt

abc vpn-fel


Kodi är ett fritt att använda, open source media center-program. Det erbjuder höga anpassningsnivåer, vilket gör det tillgängligt för både nybörjare och experter. Vidare kan Kodi installeras på de mest populära hårdvarorna, med dedikerade appar för iOS, Amazon Fire TV och Apple TV, bland andra.

Det finns många tillägg som erbjuder tillgång till ABC: s innehåll, men majoriteten av dem använder inte licensierade källor och är som sådan inte lagliga. Som sagt finns det några legitima tillägg som erbjuder ABC, varav två är fria att använda.

Varning: Kodi ska endast användas för innehåll som du har den lagliga rätten till åtkomst till. Varken Kodi Foundation eller Comparitech förespråkar användningen av Kodi för piratkopiering.

Viktigt: Använd alltid ett VPN med Kodi

Vissa människor ansluter till virtuella privata nätverk (VPN) för att dölja olicensierad strömning från sin internetleverantör (ISP) eller nätverksadministratörer. VPN: er har emellertid flera legitima användningar och kan öka din integritet online, även om du bara strömmar från officiella källor.

VPN: er fungerar genom att kryptera din nätverkstrafik, vilket förhindrar att alla utanför observatörer läser den. Detta upphäver de flesta typer av Man-in-the-Middle-attacker och hindrar din Internetleverantör från att sälja information om dina onlineaktiviteter till tredje part. Det hindrar dem också från att använda dina surfvanor som motivering för att stryka din anslutning.

Varje VPN är annorlunda; vissa är snabbare än andra, andra loggar mer information, och tyvärr kommer vissa till och med med skadlig programvara. Av dessa skäl är det viktigt att välja rätt VPN.

Vi rekommenderar IPVanish. Det ger snabba, konsekventa anslutningar till självunderhållna servrar över hela världen. Den här tjänsten loggar inte någon information om dina aktiviteter. Slutligen har IPVanish utmärkt stöd för flera plattformar, med appar för de flesta plattformar, inklusive Windows, Mac, iOS och Amazon Firestick.

STREAM SÄKERHET: IPVanish är sekretessmedveten, säker och snabb nog för felfri HD-strömning.

Bästa Kodi-tillägg för att titta på ABC

Nedan listar vi officiella Kodi-tillägg som erbjuder ABC-strömmar. Alla följande tillägg använder officiella källor och bäst av allt, de är alla fria att använda.

WABC-program

wabc-program addon

WABC-programtillägget är det enklaste sättet att titta på ABC-innehåll på begäran. Den visar alla tillgängliga titlar på en enda sida, vilket gör det enkelt att använda Kodis sökfunktion för att hitta något specifikt. Det finns inga anpassningsalternativ, så det är verkligen ett fall av "vad du ser är vad du får."

Biblioteket verkar vara organiserat alfabetiskt, men mot botten börjar det bli betydligt mindre okomplicerat. Det finns dubbla mappar, videor med titlar som "Vdka4087511," och i ett fall en otillgänglig mapp utan namn överhuvudtaget. Trots dessa avvikelser fungerar bibliotekets första hälft som du kan förvänta dig, så det finns verkligen inget behov av att gå så långt ner på listan i första hand.

Det finns en bra blandning av gammalt och nytt innehåll här, med klassiker som Framåtblick och Amerikas roligaste hemmvideor tillsammans med mer moderna utgåvor som Marvel's Agents of Shield. Innehållet uppdateras ofta, vilket framgår av tillgängligheten av aktuellt Good Morning America episoder. Det beror på att innehållet skrapas direkt från ABC: s officiella webbplats.

ABCs innehåll är endast tillgängligt från USA, så du behöver en VPN för att titta från utlandet. Du bör notera att IPVanish inte fungerar i det här fallet och returnerar ett fel som säger "Video inte tillgänglig just nu." ABCs regionlåsning är dock inte ofelbar, eftersom NordVPN fortfarande fungerar.

WABC-programtillägget finns i det officiella Kodi-tilläggsförvaret.

USTVNow

Kodi USTVNow Plus Addon Main

USTVNow är en tjänst som är utformad för att låta medlemmar av de amerikanska väpnade styrkorna titta på amerikansk TV när de är stationerade någon annanstans. Tjänsten kräver dock inget bevis på identitet och som sådan kan vem som helst registrera sig. USTVNow-tillägget gör helt enkelt sitt innehåll tillgängligt från Kodi.

USTVNow har ett gratis medlemsalternativ som kommer med sju olika kanaler inklusive ABC. Nu är det viktigt att notera att denna nivå endast erbjuder live-definitioner av standarddefinition, inte innehåll på begäran. På plussidan, på grund av USTVNows karaktär, tas alla geo-restriktioner bort. Detta innebär att du kan titta på dess strömmar var som helst utan att använda ett VPN.

Betalda planer erbjuder också DVR-funktioner så att du kan spela in dina favoritprogram. Det finns en inbyggd TV-guide och en sökfunktion så att du snabbt kan se vad som är tillgängligt. Premiumanvändare kan också komma åt ytterligare 18 kanaler.

USTVNow är tillgängligt från det officiella Kodi-tilläggsförvaret.

Addons att undvika

Tyvärr använder inte alla tillägg officiella källor för sina strömmar. Nedan har vi listat några av de mest populära tredjeparts-Kodi-addon som ofta rekommenderas på mindre än ansedda forum. Det är viktigt att notera att detta inte är ett stöd. det kan vara svårt att se om en addon är legitim eller inte, och listan nedan är avsedd att ta bort tvivel.

  1. Ultimate IPTV
  2. Fido
  3. Platinum Smart IPTV
  4. Neptune Rising
  5. Intrång
  6. Gaia

Förbättra din upplevelse

Dessa tillägg representerar en bråkdel av det helt lagliga innehållet som finns tillgängligt på Kodi. Om du vill utöka ditt bibliotek ytterligare, varför inte kolla in våra guider till de bästa addonsna för live-TV, sport, tecknade filmer, anime och filmer?

Att hitta rätt tillägg är dock bara början. Kodi kan vara svårt att använda, särskilt om du är ny på det. Med det i åtanke har vi skapat stegvisa handledning för att minska buffring, ställa in undertexter och lösa eventuella problem du kan stöta på.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

56 + = 63