27 μεγάλες ταινίες και τηλεοπτικά πρόσθετα Kodi που λειτουργούν πραγματικά τον Ιανουάριο του 2020

τα καλύτερα addons ταινιών kodi τον Σεπτέμβριο του 2019


Η λίστα προσθέτων του Ιανουαρίου 2020 περιέχει μερικές συναρπαστικές καταχωρήσεις για χρήστες Kodi που προβάλλουν τηλεόραση και ταινίες στο Kodi. Μπορείτε να μεταβείτε κατευθείαν στον πλήρη κατάλογο των καλύτερων τηλεοπτικών και ταινιών Kodi addons για τον Ιανουάριο εδώ.

Υπάρχουν εκατοντάδες πρόσθετα τηλεόρασης και ταινιών στο Kodi που καλύπτουν κάθε είδος που μπορείτε να φανταστείτε. Λίγες αξίζουν όμως την προσπάθεια που απαιτείται για την εγκατάστασή τους. Ενώ άλλοι ιστότοποι που προτείνουν επιλογές τρίτων όπως το Seren και το Fen, τα επίσημα addons όπως Crackle, Tubi, Xumo και άλλοι παρέχουν την καλύτερη εμπειρία streaming για ταινίες και τηλεόραση στο Kodi. Έχουμε ψάξει μέσα από ένα μεγάλο αριθμό αποθετηρίων για να εντοπίσετε τα 25 + καλύτερα τηλεοπτικά και κινηματογραφικά πρόσθετα Kodi που σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε ταινίες και τηλεόραση στο Kodi στο περιεχόμενο της καρδιάς σας!

Contents

27 καλύτερα αρχεία Kodi για ταινίες και τηλεόραση τον Ιανουάριο του 2020

Από αυτά που βρήκαμε, τα καλύτερα addons ταινιών Kodi είναι:

 1. Xumo
 2. BBC iPlayer
 3. PlayOn Browser
 4. YouTube
 5. USTVnow
 6. Βρετανική Pathe
 7. FilmRise - YouTube
 8. Κροτάλισμα
 9. Αρχείο Internet [Βίντεο]
 10. Snagfilms
 11. Κλασικό Κινηματογράφο
 12. Ταινίες Bollywood
 13. Sling τηλεόραση
 14. Tubi
 15. Popcornflix
 16. Ταινίες για δράση
 17. BFI Player
 18. Ασπρόμαυρες ταινίες
 19. Ντοκιμαντέρ Θύελλα
 20. Χρέωση! Ζωντανή μετάδοση στην τηλεόραση
 21. Comet TV Live
 22. Pluto.tv
 23. Τηλεόραση εργοστασιακής φωνής
 24. Amazon Prime Video
 25. Netflix
 26. Indy Darlings (Πάλη)
 27. National Geographic

Θα σας καθοδηγήσουμε με τον τρόπο εγκατάστασης καθενός από αυτά τα πρόσθετα ακριβώς κάτω.

Πώς να παρακολουθήσετε ταινίες στο Kodi

Μπορείτε εύκολα να παρακολουθήσετε ταινίες στο Kodi κάνοντας τα εξής:

 1. Εγκαταστήστε την πιο πρόσφατη εφαρμογή Kodi από την ιστοσελίδα Kodi.tv.
 2. Ανοίξτε το Kodi και πηγαίνετε στο Πρόσθετα
 3. Κάντε κλικ στο σύμβολο πακέτου επάνω αριστερά και μετά κάντε κλικ στο Εγκαταστήστε από το χώρο αποθήκευσης
 4. Εντοπίστε το Kodi Add-on Repository και κάντε κλικ σε αυτό
 5. Βρείτε και εγκαταστήστε τα πρόσθετα που θέλετε
 6. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε VPN για να διατηρήσετε την περιήγησή σας ιδιωτική, συνιστούμε την IPVanish

Είναι τόσο απλό! Μπορείτε να φορτώσετε αυτά τα πρόσθετα από την αρχική οθόνη σας. Ωστόσο, προτού προβείτε σε ροή οποιουδήποτε από αυτά τα πρόσθετα, θα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο ή ένα VPN. Ο ISP σας μπορεί να προσπαθήσει να γκρεμίσει την ταχύτητα του Internet σας όταν κάνετε streaming ταινίες στο Kodi. Επιπλέον, υπάρχουν μερικοί κίνδυνοι για τη χρήση οποιουδήποτε πρόσθετου Kodi, ακόμη και επίσημου, καθώς αυτά τα addons έχουν hacked στο παρελθόν.

Προειδοποίηση: Ο ISP σας μπορεί να δει τους ιστότοπους που επισκέπτεστε και το περιεχόμενο που προβάλλετε

Για να προστατεύσετε την ποιότητα streaming και την ασφάλεια κατά τη χρήση του Kodi, συνιστούμε ένα VPN. Ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου σας μπορεί να δει ποια ροή γίνεται online και σε ορισμένες χώρες μπορεί να μοιράζεται αυτές τις πληροφορίες με τρίτους.

Στις αμερικανικές πρόσφατες αλλαγές στο νόμο οι πληροφορίες αυτές μπορούν να πωλούνται και να μοιράζονται με άλλους οργανισμούς, αξιωματούχους και εταιρείες. Ένα VPN κρυπτογραφεί τα δεδομένα σας, έτσι ώστε ο ISP σας, οι χάκερ και άλλοι δεν μπορούν να δουν την ηλεκτρονική σας δραστηριότητα. Το IPVanish είναι μια από τις πιο αξιόπιστες επιλογές που είναι διαθέσιμες στους χρήστες του Kodi, είναι γρήγορη, φθηνή στη χρήση και σας επιτρέπει να την εγκαταστήσετε και να την εκτελέσετε ταυτόχρονα σε έως και 10 συσκευές ταυτόχρονα.

BEST VPN FOR KODI: Η IPVanish είναι η κορυφαία επιλογή μας. Έχει ένα μεγάλο δίκτυο διακομιστών χωρίς προβλήματα και επιτυγχάνει καλές ταχύτητες. Οι ισχυρές λειτουργίες ασφάλειας και προστασίας της ιδιωτικής ζωής καθιστούν το IPVanish αγαπημένο για τους χρήστες του Kodi. Δοκιμάστε την χωρίς κινδύνους με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών.

Προειδοποίηση: Το Kodi πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για περιεχόμενο στο οποίο έχετε το νόμιμο δικαίωμα πρόσβασης. Ούτε το Ίδρυμα Kodi ούτε το Σύμπρετεχ υποστηρίζουν τη χρήση του Kodi για πειρατεία.

27 Τα καλύτερα addons για να παρακολουθήσετε ταινίες στο Kodi

Τα καλύτερα addons ταινιών Kodi μπορούν να βρεθούν στο επίσημο αποθήκη του Kodi addon. Για να παρακολουθήσετε ταινίες στο Kodi, θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε τα ακόλουθα πρόσθετα:

Το νεότερο addon για τον Δεκέμβριο του 2019: Το περιεχόμενο του NatGeo κατά παραγγελία για το National Geographic δωρεάν!

natgeo καλύτερες προσθήκες kodi tv Δεκέμβριος 2019

Το National Geographic είναι μία από τις παλαιότερες, πιο γνωστές εταιρείες που προσφέρουν προγραμματισμό και περιεχόμενο για τη φύση και την πραγματικότητα. Χάρη στις προσπάθειες του fraserc, ένα παραγωγικό προγραμματιστή πρόσθετων Kodi, μπορείτε τώρα να προβάλλετε περιεχόμενο από την ιστοσελίδα του Nat Geo απευθείας μέσω του Kodi. Και θετικά, υπάρχει αρκετό ελεύθερο περιεχόμενο στη ροή.

Αυτό το addon πέρασε από το Ίδρυμα Kodi και τώρα είναι επίσημα μέρος του αποθετηρίου Kodi addon. 

Υπάρχει επίσης ένας μεγάλος αριθμός άλλων προσφορών ποιότητας ποιότητας, με μερικές ενδιαφέρουσες νέες καταχωρήσεις στο πεδίο.

Μπορείτε να εγκαταστήσετε αυτό το addon απευθείας από το επίσημο αποθήκη του Kodi addon.

Μας αρέσει το πρόσθετο Charge TV Live (εδώ), το οποίο προσφέρει μια πληθώρα από κλασσικά βιντεοπαιχνίδια.

Tubi (εδώ) είναι επίσης α που έχει περισσότερους τίτλους από το Netflix.

1. BBC iPlayer

BBC iplayer best kodi addons Δεκέμβριος 2019
Τα ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά προγράμματα BBC έρχονται με τη μορφή του iPlayer WWW ως πρόσθετο για το Kodi. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανή τηλεόραση, τηλεοπτικά προγράμματα και ραδιοφωνικό περιεχόμενο από την ιστοσελίδα του BBC iPlayer. Λάβετε υπόψη ότι το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου είναι μόνο το Ηνωμένο Βασίλειο, επομένως θα πρέπει να ρυθμίσετε το VPN σας στο Ηνωμένο Βασίλειο για να το χρησιμοποιήσετε. Δεν λειτουργούν όλα τα VPN, επομένως ελέγξτε το άρθρο μας σχετικά με το οποίο κτυπήθηκε η απαγόρευση VPN του BBlayer VPlayer.

Το BBC iPlayer είναι νόμιμο να χρησιμοποιείται εάν είστε κάτοικος του Ηνωμένου Βασιλείου με έγκυρη άδεια τηλεόρασης 

Το iPlayer WWW είναι διαθέσιμο στο Επίσημη αποθήκη του Kodi Addon. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης και χρήσης του iPlayer WWW στο Kodi, κάντε κλικ εδώ.

2. PlayOn

Playon καλύτερο addons τηλεόρασης 2019
Εάν θέλετε να ενσωματώσετε υπηρεσίες πληρωμής συνεχούς ροής όπως το Netflix, το Hulu και το Amazon Prime Video στο Kodi, η καλύτερη cross-platform λύση είναι το PlayOn. Για 2,50 δολάρια το μήνα, αυτό το DVR συνεχούς ροής αποθηκεύει αρχεία βίντεο σε μορφή MP4 για αναπαραγωγή. Περιλαμβάνει μια λειτουργία που σας επιτρέπει να παρακάμψετε αυτόματα τις διαφημίσεις. Θα χρειαστείτε υπολογιστή με Windows για την καταγραφή του βίντεο χρησιμοποιώντας την εφαρμογή PlayOn Media Server, αλλά το addon Kodi λειτουργεί σε οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα.

Το PlayOn είναι ένας πλήρως νόμιμος και ενδιαφέρουσα τρόπος για να συνδέσετε τους καταβεβλημένους λογαριασμούς streaming και να ενσωματωθεί πλήρως με το Media Player της Kodi.

Εγγραφείτε στο PlayOn εδώ (περιλαμβάνει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών). Μπορείτε να βρείτε το addon PlayOn Kodi στο επίσημο αποθετήριο Kodi Addon.

3. YouTube

youtube best kodi addons Δεκέμβριος 2019
Το YouTube παραμένει μια δημοφιλής πηγή τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών. Οποιαδήποτε ταινία ή τηλεοπτική εκπομπή, είτε πλήρης επεισόδια είτε video clips, που μπορείτε να βρείτε στο YouTube, μπορείτε να βρείτε γρήγορα και εύκολα στο addon του YouTube. Ίσως το καλύτερο μέρος της χρήσης του πρόσθετου του YouTube για την πρόσβαση στον ιστότοπο μέσω ενός προγράμματος περιήγησης ιστού ή άλλων επιλογών είναι το γεγονός ότι μπορείτε να παρακάμψετε όλα τα κάπως ενοχλητικά πλάγια πανό και τις προτάσεις βίντεο. Στην πραγματικότητα, δεν παίρνετε καν τις ενοχλητικές διαφημίσεις που παίζουν πριν τα βίντεό σας.

Όταν προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόσθετο YouTube, δεν θα έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο μέχρι να αντιστοιχίσετε τη συσκευή σας. Όταν πατήσετε "Σύνδεση", θα σας δοθεί ένας κωδικός ενεργοποίησης και θα σας ζητηθεί να μεταβείτε youtube.com/activate να αντιστοιχίσετε. Μπορεί να χρειαστεί να το κάνετε αυτό εις διπλούν για να λειτουργήσει.

Θα βρείτε το πρόσθετο Kodi του YouTube στο Επίσημο Αποθετήριο Kodi Addon.

Το YouTube είναι μια πλήρως νόμιμη επιλογή για τη ροή βίντεο. Παρόλο που ενδέχεται να τρέξετε σε πειρατικό περιεχόμενο στο YouTube, αυτό είναι σπάνιο και το YouTube είναι αρκετά γρήγορο για την κατάργηση αυτού του περιεχομένου.

4. USTVnow

BBC iplayer καλύτερο kodi tv addons 2019
USTV Τώρα είναι μια ενδιαφέρουσα υπηρεσία. Αν και πιο ειδικά σχεδιασμένο για στρατιωτικές υπηρεσίες των ΗΠΑ άνδρες και γυναίκες και ομογενείς που είναι στο εξωτερικό, σχεδόν όλοι μπορούν να εγγραφούν και να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία. USTV Τώρα κοστίζει 19 δολάρια το μήνα για 28 καλωδιακά κανάλια και περιορισμένες υπηρεσίες DVR. Μπορείτε να πληρώσετε 39 δολάρια το μήνα για μια επιλογή που ταιριάζει στο απεριόριστο DVR.

Με το USTV Τώρα, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε εκατοντάδες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Είτε πρόκειται για εκπομπές που έχετε αποθηκεύσει μέσω DVR, είτε για αναπαραγωγή κατά παραγγελία, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτό το περιεχόμενο μέσω του USTV Now addon.

Το USTV Now θεωρείται νόμιμο αυτή τη στιγμή. Μπορείτε να το βρείτε στο Official Kodi Addon Repository, ωστόσο, αυτή είναι μια παλαιότερη έκδοση που μπορεί να μην λειτουργήσει. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τον οδηγό εγκατάστασης USTNow.

Για την νεότερη έκδοση αυτού του πρόσθετου, μπορείτε να ελέγξετε τα αποθετήρια SuperRepo ή Kodisrael addon.

5. British Pathe

british pathe
Διαβάστε αυτό: 85.000 βίντεο. Αυτό είναι σωστό, το βρετανικό Pathe Kodi addon προσφέρει πρόσβαση στο British Pathe και την εκτεταμένη βιβλιοθήκη κλασικών και ιστορικών βίντεο από όλο τον κόσμο. Μπορείτε να περιηγηθείτε σε διάφορες διαφορετικές συλλογές, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που καλύπτουν τον πόλεμο, τα προφίλ των χωρών, το εποχικό περιεχόμενο, τα βρετανικά δικαιώματα, τον αθλητισμό και τα πολιτικά πρόσωπα. Μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε ανά δεκαετία. Η βιβλιοθήκη περιεχομένου πηγαίνει πίσω στη δεκαετία του 1890 και έχει τίτλους τόσο πρόσφατο όσο 2000-2009.

Σημειώστε ότι αυτή η υπηρεσία δεν περιέχει πολλά όσον αφορά τις ταινίες πλήρους μήκους. Ωστόσο, είναι ένα όφελος για τους λάτρεις της ιστορίας.

6. FilmRise - YouTube

filmrise

Ψάχνετε για μια μεγάλη νομική ταινία επιλογή ροής με τους τόνους των ταινιών για να παρακολουθήσετε; Το λίγο-γνωστό add-on του FilmRise μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Η FilmRise είναι μια εταιρεία διανομής ταινιών και τηλεοπτικών προγραμμάτων που αποκτά άδειες και προσφέρει όλο αυτό το περιεχόμενο δωρεάν στο διαδίκτυο. Το FilmRise προσφέρει πάνω από 7.500 τίτλους, που διατίθενται εύκολα στο YouTube και επομένως είναι εύκολα διαθέσιμα μέσω του Kodi. Υπάρχουν περισσότερα από ένα add-on του FilmRise Kodi, αλλά αυτό που θα θελήσετε είναι το FilmRise - YouTube. Αυτός παρέχει πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο του FilmRise που είναι διαθέσιμο στο YouTube, το οποίο είναι πολύ περισσότερο από ό, τι πιθανότατα θα ξέρετε τι να κάνετε με.

Μπορείτε να βρείτε το add-on του FilmRise στο επίσημο αποθετήριο Kodi Addon.

7. Τραβήξτε

Official Crackle Kodi addon καλύτερο addons Δεκεμβρίου 2019

Το addon Crackle τροφοδοτεί τη βιβλιοθήκη ταινιών Crackle απευθείας στο Kodi δωρεάν. Μερικά λόγια έρχονται στο μυαλό όταν πρόκειται για Crackle. Συγκεκριμένα, αυτές οι λέξεις είναι "πώς είναι κάποιο από αυτά τα νόμιμα;" Πολύ περίεργο, όλα είναι απολύτως νόμιμα, όπως το Crackle είναι η δωρεάν online βιβλιοθήκη βίντεο της Sony, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα ταινιών με άδεια Sony. Δεδομένου ότι η Sony είναι κινηματογραφική βιομηχανία κινηματογραφικών ταινιών, δεν πρέπει να εκπλαγείτε να βρείτε και εδώ ένα περιεχόμενο υψηλής ποιότητας. Αυτό περιλαμβάνει την φιλανθρωπική ταινία Will Smith, την ταινία δράσης Bad Boys II και το remake της κωμωδίας του 2005 του Guess Who.

Αρκετές εκδόσεις του Crackle υπάρχουν σε διαφορετικά αποθετήρια Kodi addon. Ωστόσο, αυτό που θέλετε βρίσκεται στο eracknaphobia's αποθήκη.

8. Αρχείο Internet [Video]

βίντεο αρχειοθέτησης μέσω διαδικτύου

Σε κλασικές ταινίες χωρίς άδεια; Αρχείο Internet [Video] είναι το πρόσθετο για εσάς. Το Internet Archive είναι μια τεράστια ηλεκτρονική βάση δεδομένων γεμάτη με όλα τα είδη περιεχομένου, από λογισμικό μέχρι μουσική. Όπως και η βιβλιοθήκη του Κογκρέσου για το Διαδίκτυο, το Internet Archive διαθέτει επίσης μια τεράστια βιντεοθήκη, στην οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσω του Kodi. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει paywall ή συνδρομή απαραίτητη για την προβολή του περιεχομένου, θα μπορείτε να παρακολουθήσετε κλασικά όπως το κορίτσι του Παρασκευή και όπως σας αρέσει με λίγη προσπάθεια.

Το Διαδικτυακό Αρχείο [Video] Kodi addon είναι απόλυτα νόμιμο, αλλά δεν θα το βρείτε στο επίσημο Kodi Addon Repository. Αντ 'αυτού, θα πρέπει να γυρίσετε στο αποθήκη του MetalChris addon.

9. SnagFilms

snagfilms

Η SnagFilms είναι μια εταιρεία διανομής ταινιών και τηλεόρασης με παρόμοιο επιχειρηματικό μοντέλο με το FilmRise. Όπως το FilmRise, η SnagFilms αποκτά πλήρεις άδειες ταινίας και τηλεόρασης και στη συνέχεια προσφέρει ένα μεγάλο μέρος αυτού του περιεχομένου δωρεάν στο διαδίκτυο. Ενώ το SnagFilms έχει μια ελαφρώς μικρότερη βιβλιοθήκη, είναι ακόμα τεράστιο - πάνω από 5.000 ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές είναι διαθέσιμες εδώ.

Μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη ποικιλία περιεχομένου SnagFilms ελεύθερα και νόμιμα χρησιμοποιώντας το addon SnagFilms Kodi. Το SnagFilms είναι διαθέσιμο στο επίσημο αποθετήριο Kodi Addon.

10. Κλασσικός Κινηματογράφος

27 μεγάλες ταινίες και τηλεοπτικά πρόσθετα Kodi που λειτουργούν πραγματικά τον Ιανουάριο του 2020

Το addon Classic Cinema για το Kodi προσφέρει πρόσβαση σε δεκάδες ταινίες και περιοδικά από τις αρχές του 20ου αιώνα, συμπεριλαμβανομένων μερικών στιγμιαία αναγνωρίσιμων τίτλων όπως ο Dick Tracy και οι Oceans 11. Δεν υπάρχει λόγος να εγγραφείτε και όλο το περιεχόμενο είναι διαθέσιμο δωρεάν, που σημαίνει ότι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βουρτσίζετε τα κλασικά.

Θα βρείτε το addon Classic Cinema Kodi στο επίσημο αποθετήριο Kodi Addon.

11. Ταινίες Bollywood

27 μεγάλες ταινίες και τηλεοπτικά πρόσθετα Kodi που λειτουργούν πραγματικά τον Ιανουάριο του 2020

Οι ταινίες Bollywood σβήνουν τις ελεύθερες-για-παρακολουθήσετε ινδικές ταινίες από το YouTube. Υπάρχει μια τεράστια ποικιλία περιεχομένου για να διαλέξετε, ώστε να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε κάτι ενδιαφέρον. Το καλύτερο από όλα, πολλοί από τους διαθέσιμους τίτλους έχουν μεταγλωττιστεί στο Τελούγκου, το Ταμίλ ή το Χίντι.

Το Bollywood Movies Kodi addon είναι δωρεάν, αλλά δεν βρίσκεται στο Official Kodi Addon Repository. Αντ 'αυτού, μπορείτε να βρείτε την πιο ενημερωμένη και αξιόπιστη έκδοση στο Αποθήκη αποθήκευσης TVAddons.

12. Sling TV

Sling TV καλύτερο addons ταινία

Εάν είστε κάτοικος των ΗΠΑ, η Sling TV πρόκειται να αποτελέσει μια εξαιρετική επιλογή για περιεχόμενο κατά παραγγελία. Η Sling TV σάς δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τη ζωντανή τηλεόραση μόλις συνδεθείτε με τον τηλεοπτικό σας λογαριασμό Sling, αλλά και με ευρύ φάσμα τηλεοπτικών εκπομπών, ταινιών και άλλων, χάρη στη συνεργασία της με τους παροχείς καναλιών και περιεχομένου που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας.

Μπορείτε να βρείτε το πρόσθετο Kodi Sling TV στην επίσημη αποθήκη του Kodi addon.

13. Tubi

27 μεγάλες ταινίες και τηλεοπτικά πρόσθετα Kodi που λειτουργούν πραγματικά τον Ιανουάριο του 2020

Είναι ασφαλές να πούμε ότι η εγκατάσταση Kodi σας είναι αποτελεσματικά ατελής χωρίς Tubi. Αυτή η δωρεάν υπηρεσία συνεχούς ροής μπορεί να υπερηφανεύεται για πάνω από 50.000 τίτλους, από ταινίες μέχρι τηλεοπτικές εκπομπές και καλύπτει τη γκάμα κάθε είδους που μπορείτε να φανταστείτε. Και παρόλο που είναι μια δωρεάν υπηρεσία, εξακολουθεί να έχει πάνω από 600 υψηλής ποιότητας τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες, πολλές από τις κορυφαίες βαθμολογίες στις Rotten Tomatoes.

Φαινομενικά, η τηλεόραση Tubi είναι σε θέση να προσφέρει όλο αυτό το εξαιρετικό περιεχόμενο, επειδή υποστηρίζεται από διαφημίσεις. Ωστόσο, όταν εκτελείτε τις ροές τηλεόρασης Tubi μέσω του Kodi, η συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων φιλτράρει αυτόματα τις διαφημίσεις. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε το Tubi χωρίς να έχετε τις διαφημίσεις να διακόπτουν την εμπειρία προβολής σας.

Ενώ η τηλεόραση Tubi διαθέτει μια μεγάλη βιβλιοθήκη περιεχομένου, θα διαπιστώσετε ότι διαφορετικές περιοχές έχουν ορισμένους τίτλους γεωγραφικά κλειδωμένους. Επιπλέον, το πρόσθετο Tubi Kodi σας επιτρέπει μόνο να έχετε πρόσβαση στη βιβλιοθήκη περιεχομένου των ΗΠΑ, πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα VPN αν βρίσκεστε εκτός της Αμερικής.

Θα βρείτε το πρόσθετο Tubi διαθέσιμο στο επίσημο αποθετήριο Kodi Addon. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με την τηλεόραση Tubi χρησιμοποιώντας τον λεπτομερή οδηγό εγκατάστασης.

14. Popcornflix

Kodi Popcornflix addon κύρια

Λειτουργώντας παρόμοια με την τηλεόραση Tubi, η Popcornflix είναι μια υπηρεσία συνεχούς ροής ταινιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν και να την εγκαταστήσετε δωρεάν στο Kodi. Προσφέροντας τόσο τηλεοπτικές εκπομπές όσο και ταινίες, το Popcornflix παρέχει τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες σε κάθε είδος που θέλετε να απολαύσετε. Θα βρείτε ακόμη και κάποιες λιγότερο κοινές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων Κινηματογράφοι Bro, ασιατική δράση, κραυγή! Εργοστασιακή τηλεόραση, και ένα θέμα διακοπών Αυτή η εποχή.

Θα βρείτε το πρόσθετο Popcornflix Kodi στο επίσημο αποθετήριο Kodi Addon.

Αν και το Popcornflix δεν είναι αρκετά στο επίπεδο της Tubi TV, είναι ακόμα μια εξαιρετική προσθήκη. Θα βρείτε κάποιες ποιοτικές κινήσεις στη βιβλιοθήκη του, συμπεριλαμβανομένης της ταινίας hit There Will Blood, και της ιαπωνικής ταινίας που «το έκαναν πρώτα» πριν από την ίδρυση των The Hunger Games, Battle Royale.

15. Ταινίες για δράση

27 μεγάλες ταινίες και τηλεοπτικά πρόσθετα Kodi που λειτουργούν πραγματικά τον Ιανουάριο του 2020

Οι ταινίες για δράση είναι ένα ενδιαφέρον addon. Προσφέρει πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα ντοκιμαντέρ και ταινιών μικρού μήκους σχετικά με θέματα όπως η κοινωνική δικαιοσύνη, το περιβάλλον και η δικτυακή ουδετερότητα. Παρόλο που πιθανότατα δεν θα σας ενδιαφέρει κάθε κατηγορία περιεχομένου, υπάρχουν τόσα πολλά που πρέπει να βρείτε κάτι που σας αρέσει.

Μπορείτε να βρείτε ταινίες για δράση στο επίσημο αποθετήριο Kodi Addon.

16. BFI Player

ταινία kodi addons bfi

Αν δεν έχετε ακούσει ποτέ το Βρετανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου, σήμερα είναι η τυχερή ημέρα σας. Η βρετανική ταινία έχει μια μακρά και ενδιαφέρουσα ιστορία, με πολλά μοναδικά και ιστορικά κομμάτια περιεχομένου που κάθε σπουδαστής κινηματογράφου ή φίλος ταινίας θα πρέπει να παρακολουθήσουν. Μπορείτε να παρακολουθήσετε μια πληθώρα βρετανικών ταινιών μέσω της BFI Player.

Μέσα από αυτό το addon, μπορείτε να βρείτε ντοκιμαντέρ, κινούμενα σχέδια για παιδιά και πολιτικά σχόλια από χτες.

Μπορείτε να εγκαταστήσετε αυτό το πρόσθετο απευθείας από το Official Repository του Kodi Addon.

17. Ασπρόμαυρες ταινίες

Μαύρες και άσπρες ταινίες Kodi addon

Αν έχει λήξει πνευματικά δικαιώματα, μπορείτε να το βρείτε σε Ασπρόμαυρες ταινίες. Όσοι αγαπούν τις παλαιότερες ταινίες θα βρουν Black and White Movies είναι ένα ποιοτικό addon Kodi. Ακόμα καλύτερα, οι Black and White Movies είναι ένα από τα λίγα addons Kodi που έχουμε βρει ότι σας επιτρέπει να κατεβάσετε ταινίες απευθείας από μέσα στο Kodi.

Οι Black and White Movies διατίθενται στο χώρο αποθήκευσης του MetalChris.

18. Ντοκιμαντέρ

ντοκιμαντέρ καταιγίδα καλύτερες ταινίες kodi addons

Τα ντοκιμαντέρ εξακολουθούν να θεωρούνται ταινίες, έτσι; Φυσικά, το κάνουν, ειδικά αν σας αρέσει να παρακολουθείτε τι συμβαίνει σε όλο τον κόσμο. Υπάρχουν λίγα addons ταινιών ντοκιμαντέρ που κάνουν καλύτερη δουλειά από την Documentary Storm. Με δώδεκα κατηγορίες και εκατοντάδες ταινίες που έχουν διαλυθεί από τον ιστό, θα βρείτε το Ντοκιμαντέρ Θύελλα είναι ένα καλό go-to addon Kodi για όταν πρέπει να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας για τον κόσμο.

Μπορείτε να βρείτε Documentary Storm από το Repository του MetalChris.

19. Φόρτιση! TV Live

Φορτίστε το addon καλύτερο addons για ταινίες

Η Sinclair Broadcasting Group κυκλοφόρησε πρόσφατα μια νέα ιστοσελίδα που μεταδίδει δωρεάν περιεχόμενο σε ένα πρόγραμμα. Το δίκτυο ισχυρίζεται επίσης ότι έχει αθλητική ψυχαγωγία, αλλά η κύρια εστίαση είναι σε ταινίες δράσης και τηλεοπτικές εκπομπές. Πολλές από τις ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές είναι παλαιότερα κλασικά ή β-ταινίες, αλλά η επιλογή είναι πολύ φανταστική, ωστόσο. Χρέωση! είναι εντελώς δωρεάν για να δείτε, καθιστώντας την ιδανική προσθήκη στο lineup σας Kodi addon.

Δυστυχώς, Charge! δεν διατίθεται οπουδήποτε εκτός από τις ΗΠΑ. Ωστόσο, ένα VPN θα λειτουργήσει για να παρακάμψει τα μπλοκ περιεχομένου Charge! απασχολεί.

Μπορείτε να βρείτε χρέωση! Τηλεοπτικό επίσημο αποθετήριο Kodi Addon.

20. Comet TV Live

comet tv

Επίσης, προέρχεται από το Sinclair Broadcast Network, το Comet TV Live είναι ένα δωρεάν δίκτυο ζωντανής ραδιοτηλεοπτικής μετάδοσης. Η εστίαση εδώ είναι περισσότερο στις τηλεοπτικές εκπομπές παρά στις ταινίες, αλλά η Comet TV προσφέρει μια δίκαιη μείξη τόσο στους χρήστες. Όπως είναι συνηθισμένο με την ελεύθερη sci-fi, θα βρείτε ένα μεγάλο μέρος του περιεχομένου της ταινίας B, αλλά επίσης, ως sci-fi fan, μπορεί να είστε εντάξει με αυτή την προοπτική. Υπάρχουν μερικοί βαρείς hitters διαθέσιμοι, όπως ο αρχικός Mad Max, αλλά θα βρείτε και αγαπημένες τηλεοπτικές εκπομπές, όπως το Stargate SG-1 και το Babylon 5.

Μπορείτε να εγκαταστήσετε το addon της Comet Live TV Kodi από το Official Repository του Kodi Addon.

Πρόσθετη σημείωση: Το Comet TV Live έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με την έκδοση Kodi 18 Leia και χρησιμοποιεί επίσης ένα εργαλείο αναπαραγωγής βίντεο που ονομάζεται InputStream Adaptive. Από προεπιλογή, το Adapttive InputStream είναι απενεργοποιημένο στο Kodi v.18. Ως αποτέλεσμα, όταν προσπαθείτε να εγκαταστήσετε το Comet TV Live, θα λάβετε ένα μήνυμα σφάλματος και μια αποτυχία εγκατάστασης.

Για να ενεργοποιήσετε το Adapttive InputStream, κάντε τα εξής:

 • Ανοίξτε το Kodi στην αρχική σας οθόνη
 • Παω σε Πρόσθετα
 • Κάντε κλικ στο Τα πρόσθετα μου
 • Στο κάτω μέρος της λίστας, κάντε κλικ στο VideoPlayer InputStream
 • Κάντε κλικ στο Προσαρμογή εισόδουStream και στη συνέχεια επιλέξτε επιτρέπω

Τελείωσες! Θα πρέπει τώρα να μπορείτε να εγκαταστήσετε και να εκτελέσετε Comet Live TV.

21. Pluto.tv

Pluto.TV Kodi addon

Μια από τις καλύτερες υπηρεσίες IPTV γύρω, το Pluto.tv είναι εντελώς δωρεάν για λήψη και χρήση. Θα βρείτε εκατοντάδες ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια διαθέσιμα μέσω του Pluto.tv, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων που είναι αποκλειστικά αφιερωμένα στην αναπαραγωγή ταινιών και κλασικών τηλεοπτικών εκπομπών. Το Pluto.tv είναι ένα must-have για όποιον θέλει μια εμπειρία περιήγησης χωρίς προβλήματα.

Θα βρείτε τον Pluto.tv στην επίσημη αποθήκη του Kodi addon.

22. Φωνή τηλεόρασης φωνής

φωνάζω εργοστάσιο tv kodi addon

Μπορείτε να πάρετε μέρος του περιεχομένου του Shout Factory TV από το Popcorn Flix, αλλά αν βρίσκεστε σε κλασσικές ταινίες Β και τηλεοπτικές εκπομπές, ίσως απλά θέλετε να το πάρετε απευθείας από την πηγή. Η Shout Factory TV προσφέρει μέχρι εκατοντάδες τηλεοπτικές εκπομπές πάνω από ταινίες που θα σας κραυγάζουν και θα κυλούν τα μάτια σας. Ακόμα καλύτερα, θα είστε σε θέση να γελάσετε μαζί με σχόλια χάρη σε δεκάδες επεισόδια Rifftrax και MST3K που προσφέρονται μέσω αυτού του addon.

23. Amazon Prime Video

Amazon Kodi addons

Χάρη στις καινοτομίες DRM με το Kodi v. 18 Leia, το Amazon Prime Video λειτουργεί πλέον αποτελεσματικά μέσω του Kodi! Αν έχετε λογαριασμό Amazon Prime, έχετε ήδη πρόσβαση στο Prime Video που περιλαμβάνεται στο κόστος. Η χρήση του Amazon Prime Video με το Kodi διευκολύνει την πλοήγηση στο σύστημα Amazon Prime Video, το οποίο είναι αρκετά περίπλοκο και φιλικό προς το χρήστη μέσω ενός προγράμματος περιήγησης ιστού ή ακόμα και μέσω αφιερωμένων εφαρμογών για άλλα λειτουργικά συστήματα όπως το Android του Amazon Firestick.

24. Netflix

27 μεγάλες ταινίες και τηλεοπτικά πρόσθετα Kodi που λειτουργούν πραγματικά τον Ιανουάριο του 2020

Όπως και με το πρόσθετο Amazon Prime Video, τώρα μπορείτε να παρακολουθήσετε το Netflix μέσω του Kodi χάρη στην υποστήριξη DRM στο Kodi v.18. Θα έχετε πρόσβαση σε ολόκληρη τη βιβλιοθήκη του Netflix μέσω αυτού του πρόσθετου, συμπεριλαμβανομένων των λειτουργιών αναζήτησης. Σημειώστε ότι αυτό το addon είναι ένα work-in-progress και μπορεί να είναι ιδιαίτερα buggy.

Μπορείτε να εγκαταστήσετε το πρόσθετο Netflix για το Kodi v.18 μέσω του github του προγραμματιστή.

25. Xumo

Xomo TV Kodi Addon

Το addon Xomo Kodi προσφέρει όλα όσα θα βρείτε στο add-on του Pluto.tv, τουλάχιστον όσον αφορά τη μορφή. Είναι εντελώς δωρεάν και υποστηριζόμενη από διαφημίσεις ζωντανή τηλεόραση, με μεγάλο αριθμό καναλιών που ταιριάζουν σε κάθε πιθανή εξειδικευμένη τηλεοπτική προβολή.

26. Indy Darlings - Live και κατά παραγγελία πάλη

τα καλύτερα πρόσθετα kodi

Όπως η πάλη; Το Indy Darlings είναι ίσως ένα από τα καλύτερα addons για να χτυπήσει το Kodi σε μεγάλο χρονικό διάστημα, ειδικά για τους λάτρεις της πάλης. Επιπλέον, θα βρείτε πολλά περιεχόμενα κατά παραγγελία για το συναρπαστικό νέο πρωτάθλημα πάλης All Elites. Το addon υποστηρίζει ακόμη ζωντανή ροή, όταν υπάρχουν διαθέσιμα ζωντανά ροές και είναι εντελώς δωρεάν για λήψη και χρήση.

Το addon του Indy Darlings δεν αποτελεί μέρος του αποθετηρίου. Εδώ είναι πώς να το πάρετε:

 • Κάντε κλικ ΕΔΩ για να κατεβάσετε το αρχείο zip του plugin του Indy Darlings
 • Ανοίξτε το Kodi
 • Παω σε Πρόσθετα
 • Κάνε κλικ στο σύμβολο συσκευασίας (πάνω αριστερά)
 • Κάντε κλικ στο Εγκαταστήστε από zip
 • Εντοπίστε το φάκελο λήψης στον εξερευνητή αρχείων
 • Βρες το plugin.video.indydarlings Kodi addon και κάντε κλικ για εγκατάσταση

Κινηματογραφικό τρέιλερ Kodi addons

Ψάχνετε για επερχόμενες ταινίες; Υπάρχουν δύο μεγάλες επιλογές για την αλίευση ταινιών ρυμουλκουμένων στο Kodi.

Προσθήκη Kodi στο YouTube

Αυτό είναι κάπως προφανής επιλογή. Μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε το addon YouTube Kodi για να βρείτε και να παρακολουθήσετε όλα τα τελευταία ρυμουλκούμενα ταινιών. Για να βρείτε ρυμουλκούμενα ταινιών χρησιμοποιώντας το πρόσθετο Kodi του YouTube, μεταβείτε στην ενότητα "Αναζήτηση" και πληκτρολογήστε "ρυμουλκούμενα ταινιών". Στη συνέχεια, μεταβείτε στα "Κανάλια". Στην ενότητα "Κανάλια" θα δείτε μια μακρά λίστα με κανάλια YouTube που είναι αφιερωμένα σε ρυμουλκούμενα ταινιών. Εναλλακτικά, μπορείτε να αναζητήσετε μια συγκεκριμένη ταινία αν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

HD-Trailers.net Kodi addon

HD Trailers

Το HD-Trailers.net είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους με ταινίες ρυμουλκουμένων. Ευτυχώς, υπάρχει διαθέσιμο ένα add-on HD-Trailers Kodi.

Μπορείτε να βρείτε αυτό το πρόσθετο στο επίσημο αποθήκη του Kodi addon.

Αυτό το addon είναι απίστευτα εύκολο στη χρήση. Περιηγηθείτε σε ρυμουλκούμενα από την τελευταία, πιο παρατηρημένη, βιβλιοθήκη (αλφαβητική λίστα για όλα τα ρυμουλκούμενα), το άνοιγμα αυτής της εβδομάδας και σύντομα. Το HD-Trailers τραβά τα ρυμουλκούμενά του από έναν μακρύ κατάλογο πηγών, όπως το Apple.com, το Yahoo.com, το YouTube και απευθείας από την ιστοσελίδα του HD-Trailers.net.

Τι είναι το Kodi?

Το Kodi, το λογισμικό οικιακού κινηματογράφου ελεύθερης και ανοικτής πηγής, σας επιτρέπει να μεταφέρετε πολυμέσα από μια τεράστια γκάμα πηγών. Δεν έρχονται όμως προεγκατεστημένα, οπότε θα πρέπει να εγκαταστήσετε μερικά πρόσθετα ταινιών Kodi πριν μπορέσετε να ξεκινήσετε να παρακολουθείτε binge παρακολουθώντας ενδιαφέρουσες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές.

Κατά τη διάρκεια της αναζήτησης για ταινίες και τηλεοπτικά πρόσθετα, θα συναντήσετε δύο τύπους: επίσημα πρόσθετα Kodi που μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση μέσω του Official Kodi Addon Repository και πρόσθετα που διατίθενται μέσω ενός μεγάλου αριθμού αποθετηρίων τρίτων, όπως Έξοδος ή Σύμφωνο.

Τα πρόσθετα τρίτου μέρους φέρουν σημαντικούς κινδύνους σε σχέση με αυτά που υπάρχουν στο επίσημο αποθετήριο Kodi Addon. Τα πρόσθετα τρίτου μέρους μπορούν να καταληφθούν από τους χάκερ και να χρησιμοποιηθούν για την κατασκοπεία στις δραστηριότητες ροής χρηστών. Μπορούν επίσης να μεταφέρουν και άλλες μορφές κακόβουλου λογισμικού που μπορούν να προωθηθούν σιωπηρά στους χρήστες, ακόμη και αν το πρόσθετο εγκατασταθεί από μια φαινομενικά αξιόπιστη πηγή. Επειδή τα πρόσθετα τρίτων δεν ελέγχονται πλήρως, αυτά συνεπάγονται σημαντικούς κινδύνους ιδιωτικότητας και ασφάλειας.

Ο οδηγός μας θα αναλύσει πώς να παρακολουθήσετε ταινίες στο Kodi και θα σας καθοδηγήσει στην εγκατάσταση μερικών από τα καλύτερα addons για streaming TV και ταινιών. Επίσης, δίνουμε μια γενική εικόνα των ανησυχιών περί προστασίας της ιδιωτικής ζωής που σχετίζονται με δημοφιλή πρόσθετα ταινιών και τηλεοπτικών ροών τρίτου μέρους.

Στο πολύ κατώτατο σημείο του οδηγού μας, θα βρείτε μια χρήσιμη επισκόπηση των πιο δημοφιλών ταινιών Kodi και τηλεοπτικών εκπομπών τρίτων που μπορείτε να δείτε σε άλλα μέρη. Παρέχουμε μια εξήγηση για το τι είναι αυτά τα addons, πώς μεταδίδουν περιεχόμενο και τι είδους περιεχόμενο παρέχουν.

Οι νόμοι και οι κανόνες διαφέρουν από χώρα σε χώρα, επομένως σας προτείνουμε κάποιον που αναζητά περιεχόμενο συνεχούς ροής μέσω προσθέτων τρίτων που προσφέρουν δωρεάν περιεχόμενο για να ελέγξει αν το περιεχόμενο προσφέρεται νόμιμα και εάν είναι νόμιμο να βλέπετε τέτοιο περιεχόμενο στη χώρα σας.

Συμβουλή εμπειρογνωμόνων: Ανεξάρτητα από τα πρόσθετα που επιλέγετε, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα αξιόπιστο, γρήγορο VPN κατά τη ροή βίντεο στο Kodi για να σας κρατήσουμε ασφαλείς και ιδιωτικούς σε απευθείας σύνδεση. Ένα αγαπημένο VPN με την κοινότητα Kodi είναι το IPVanish, το οποίο λειτουργεί με όλα τα addons Kodi και με όλες τις πιο δημοφιλείς συσκευές, συμπεριλαμβανομένου του Fire Stick του Amazon. Μπορείτε να αποθηκεύσετε έως και 60% στα σχέδια IPVanish εδώ.

Ανεπίσημα addons Kodi για streaming TV και ταινίες

Τα παρακάτω addons είναι αυτά που έχουμε δει σε άλλους ιστότοπους ως καλές συστάσεις. Παρακάτω, εξηγούμε τι είναι κάθε addon, πώς προσφέρει πειρατικό περιεχόμενο και γιατί δεν σας συνιστούμε να το χρησιμοποιήσετε.

Seren

seren kodi addon

Το Seren είναι αυτή τη στιγμή το πιο καυτό πράγμα στο μπλοκ από το τρίτο κόμμα Kodi addon. Δημιουργήθηκε από τον προγραμματιστή που σχεδίασε το δημοφιλές add-on Kodi Incursion, ο Seren ανοίγει το ante αρκετά. Επικεντρώνεται στη χρήση της ενοποίησης με τις υπηρεσίες debrid, αλλά και τις γρατζουνιές απευθείας από ορισμένα δημοφιλή ερμάρια αρχείων.

Μεγάλη ιστορία σύντομη, Seren έχει λίγη χρήση για όποιον θέλει να ρεύμα ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές στο Kodi νόμιμα. Το Seren τραβάει από τις πιο παράνομες πηγές. Και παρόλο που υπάρχουν βίντεο που τραβήχτηκαν νόμιμα από το YouTube, τα περισσότερα προέρχονται από ανεπίσημες πηγές που παραβιάζουν τα πνευματικά δικαιώματα.

Yoda

Ανάμεσα στις πολλές πηδάλια Exodus, το Yoda είναι ένα πρόσθετο που έχει σχεδιαστεί για να ξύσει μέσω πολλαπλών πηγών ροής για να παρέχει περιεχόμενο μέσω του Kodi. Το μεγαλύτερο πρόβλημα, βέβαια, είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου στο οποίο προσέρχεται παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα. Έτσι, ενώ οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, δεν συνιστάται λόγω έλλειψης επαληθευμένης αδειοδότησης.

Πραγματοποιών

Οι υπηρεσίες Debrid που προσφέρουν πρόσβαση σε θυρίδες αρχείων με κόστος είναι δημοφιλείς μεταξύ των χρηστών προσθέτων Kodi τρίτων. Ο Realizer είναι σήμερα ένας από τους πιο δημοφιλείς από αυτούς τους τύπους υπηρεσιών και αυτός που πρέπει να αποφευχθεί. Οι υπηρεσίες Debrid χρεώνουν χρήματα για να αποκτήσουν πρόσβαση σε περιεχόμενο χωρίς άδεια και ο Realizer γενικά δεν παρέχει καμία λειτουργία χωρίς λογαριασμό Real-Debrid.

Premiumizer

Αυτό το addon λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως το Realizer. Η μόνη διαφορά είναι η υπηρεσία debrid με την οποία συνεργάζεται. Αυτή η υπηρεσία λειτουργεί μόνο με τους λογαριασμούς Premiumizier, οι οποίοι είναι επίσης δημοφιλείς μεταξύ των διαδυκτιακών εφαρμογών τρίτου Kodi addon, αλλά εξίσου παράνομες και παραβιάζουσες.

Πώς να εγκαταστήσετε τα πρόσθετα Kodi

Για να εγκαταστήσετε αυτά τα πρόσθετα στο Kodi, θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε τις αντίστοιχες αποθήκες τους. Ένα αποθετήριο είναι σαν μια βιβλιοθήκη γεμάτη από addons που μπορείτε να εγκαταστήσετε κατά βούληση μέσα από το Kodi. Ορισμένα αποθετήρια απαιτούν χειροκίνητη εγκατάσταση, ενώ άλλα όπως το Fusion σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε ένα απλό πρόγραμμα εγκατάστασης του addon.

Μάθετε πώς να εγκαταστήσετε αποθετήρια Kodi addon όπως το SuperRepo, το Smash, το Kodil και το Filmkodi εδώ.

Τα πρόσθετα που μπορείτε να κάνετε απευθείας λήψη μέσω ενός αρχείου zip δεν απαιτούν πρώτα να εγκαταστήσετε έναν αποθετήριο.

Ξέρετε περισσότερα πρόσθετα τηλεόρασης και ταινιών για το Kodi που πρέπει να προσθέσουμε σε αυτόν τον κατάλογο; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Πώς να παρακολουθήσετε την τηλεόραση Kodi & ταινίες σε Fire Stick, Android, iPhone ή Mac

Το Kodi v18 "Leia" είναι η τελευταία σταθερή έκδοση του Kodi που διατίθεται για λήψη. Σε συσκευές με τυπικά προγράμματα περιήγησης ιστού, απλώς κατεβάστε την εφαρμογή από την επίσημη ιστοσελίδα και εγκαταστήστε την για να ξεκινήσετε. Αφού εγκατασταθεί, μπορείτε να κατεβάσετε πρόσθετα από το επίσημο αποθετήριο ή να εγκαταστήσετε νέα αποθετήρια. Ανατρέξτε σε αυτό το σεμινάριο σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης της Εξόδου ως παράδειγμα. Αυτό θα πρέπει να λειτουργεί για τα Windows, MacOS και Android smartphones.

Το iOS είναι λίγο πιο δύσκολο επειδή το Kodi δεν είναι διαθέσιμο από το App Store. Εάν θέλετε να εγκαταστήσετε το Kodi σε iPad ή iPhone χωρίς jailbreaking, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Cydia Impactor για να μετακινήσετε το Kodi από μια επιφάνεια εργασίας στη συσκευή σας iOS.

Οι συσκευές ροής με βάση το Android, όπως το Amazon Fire TV Stick και το Roku, απαιτούν λίγο περισσότερη δουλειά για να εγκαταστήσουν το Kodi σε λειτουργία. Για να κατεβάσετε το Kodi σε ένα Fire TV Stick, θα χρειαστείτε εφαρμογές sideloading ή χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Downloader. Ο μόνος τρόπος για να βγάλετε το Kodi χωρίς να είναι το Roku είναι να "χτυπά" ή να "καθρέφτη" μια άλλη συσκευή.

Σχετιζομαι με: Έχετε ζητήματα ρύθμισης του Kodi; Δείτε τον οδηγό μας για 2 γρήγορες διορθώσεις ρύθμισης buffer Kodi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 60 = 63