10 beste Kodi-bygg i 2020 – Fullt testet og godkjent

Kodi builds er forhåndskonfigurerte Kodi installasjoner. En build er en utmerket måte å gjøre Kodi-installasjonen enklere, samtidig som du utvider det du kan gjøre med Kodi gjennom tilleggsfunksjoner og et interessant nytt layoutstema. Mens du kan installere Kodi på nesten hvilken som helst enhet, for eksempel Apple TV, Chromecast eller Roku, kan en Kodi build bare installeres på spesifikke enheter, som Amazon Fire TV eller TV Stick, Raspberry Pi, iPhone, Mac, Windows PC eller Nvidia Shield.


kodi-logo

Beste Kodi Builds 2020

De beste Kodi addon bygger for 2020 inkluderer:

 1. Ingen grenser Magic Build
 2. BK Links Build
 3. Reaper bygger
 4. Beistet
 5. Tombraider Build
 6. Evolusjonsbygg
 7. Durex Build
 8. Ultima 17 Build
 9. Nymerias Fornite Build
 10. Max'd Mario Build

Det er hundrevis av Kodi addon builds tilgjengelig over hele nettet. Selv om vi ikke har testet alle disse, er dette noen av de beste byggene du finner når det gjelder tilpassede temaer og alternativer.

SPESIELLE MERKNAD: De fleste buildene er ikke oppdatert for den nyeste versjonen av Kodi. Vi anbefaler på det sterkeste at du KUN bruker disse byggene til skins og tilpasningsalternativer, og at du sletter eventuelle tillegg du finner i dem. 

Advarsel: Kodi builds kan inneholde skadevare

Dessverre, når du laster ned en Kodi build, er det ingen måte å virkelig vite hvilke addons eller addon repositories som får addon til Kodi-installasjonen før etter at installasjonen er installert. Som et resultat kan du ende opp med å installere Malware ved et uhell på enheten din. Dette skjedde med en Kodi-bruker og tester, som la ut en advarsel om det på det populære tredjeparts Kodi Reddit-forumet, / r / Addons4Kodi. Den brukeren fant ut at han hadde installert en cryptocurrency coninmining trojan mens han testet forskjellige bygg.

Reddit Kodi bygger

Vi anbefaler å kjøre et antivirusprogram på alle enheter du bruker med Kodi. Enten du kjører Kodi på Android, Windows, Linux, iOS eller MacOS, har Kodi addons en økt skadelig risiko for systemet ditt. Til og med noen av de populære og mest brukte tilleggene, som GAIA og Bubbles, bar malware og infiserte millioner av brukere uten deres viten.

Du vil finne at det er mange høykvalitets og gratis antivirus-apper for Windows, Mac og Android-enheter.

På å bruke Kodi builds

Kodi builds vil allerede være utstyrt med mange Kodi-tillegg. Imidlertid vil de fleste bygninger komme med en blanding av offisielle og uoffisielle tillegg. Vi vil lede deg gjennom prosessen med å sette opp en Kodi-build, samtidig som vi gir enkle instruksjoner for hvordan du fjerner uoffisielle tillegg. Å fjerne uønskede, uoffisielle tillegg vil bidra til at du ikke strømmer piratkopiert materiale ved et uhell.

Vær advart: Selv om en del av grunnen til å bruke Kodi builds er å glede seg over nye funksjoner og en mer interessant hud, samt spare deg tid på å prøve å laste ned og installere tilleggsprogrammer, kan det hende du får plugins som tilbyr uoffisielle strømmer. Vi gir ikke en liste her som beskriver hvilke tilleggsprogrammer som finnes i noen av disse byggene, og ikke kondolerer eller anbefaler brukere å bruke tilleggsprogrammer som pirater innhold. For det meste er den beste bygningen der ute den du lager selv.

Advarsel: Kodi skal bare brukes til innhold som du har lovlig rett til tilgang til. Verken Kodi-stiftelsen eller Comparitech tar til orde for bruk av Kodi til piratkopiering.

Advarsel: Internett-leverandøren din kan se dine Kodi-strømmer

Selv om Kodi er en frittstående app, skaper tilleggene du installerer gjennom stort sett populære nettsteder for å få strømmen. Som et resultat kan Internett-leverandøren din se alle Kodi-strømningsaktivitetene dine.

Internett-leverandører kan ikke bare samle inn og selge surfedataene dine, de kan også overlevere disse dataene til tredjepart som ber om det. Dette gjør at streamingdataene dine fra Kodi bygger usikre.

En VPN vil skjule all streamingaktiviteten din bak en sterkt kryptert, privat datatunnel. Når du kobler til en, forblir streamingaktiviteten din privat, og det samme gjelder din sanne beliggenhet.

IPVanish er blant de beste alternativene vi har testet for Kodi build-brukere. Ikke bare bruker den kryptering i militær klasse, men den har også apper for en rekke enheter, inkludert Amazon Fire TV-pinnen. IPVanish kan også brukes på opptil 10 enheter samtidig, noe som gjør det til en god løsning for Kodi-brukere med flere installasjoner.

Leseravtale: IPVanish har vært i kontakt for å tilby våre lesere en rabatt på opptil 60% på sine planer her. For alternative valg, se listen over de beste VPN-ene for Kodi.

Du bør alltid utføre en ny start før du installerer en Kodi build.

Det beste du kan gjøre når du starter med en build er å ha en fersk Kodi-installasjon. Du kan laste ned en ny installasjon på kodi.tv/download.

En ny installasjon vil bidra til å forhindre problemer med installasjonskonflikter mellom byggeinstallasjonen og andre tillegg du allerede har installert.

Slik sletter du uønskede pirattillegg

En stor grunn til at du installerer Kodi builds, er å få de ekstra funksjonene som ikke vanligvis ligger i en bare Kodi-mediesenterinstallasjon. Imidlertid vil du ende opp med noen uønskede og usmakelige tilleggsprogrammer han behandler. Heldigvis kan du slette disse tilleggene ganske enkelt.

Denne prosessen vil se annerledes ut i forskjellige bygg, ettersom skinnene endrer hvordan Kodi ser ut og føles.

Likevel kan du følge denne generiske prosessen med nesten hvilken som helst build:

 • Finn navnet på tillegget du vil fjerne.
 • Høyreklikk på tillegget, og klikk deretter på Informasjon.
 • Du vil nå se en skjerm som gir deg alternativer, for eksempel "Deaktiver", men viktigst av alt, en som sier "Avinstaller".
 • Klikk på Avinstaller knapp.

Det uønskede tillegget ditt blir ikke avinstallert fra Kodi-bygget. Merk imidlertid at dette ikke vil slette det uønskede tillegget. Den vil fortsatt leve på systemet ditt. Hvis du vil slette tillegget helt, må du finne zip-filen for byggingen du installerte, åpne den og slette plugin-filen helt med navnet på tillegget du vil slette.

Beste Kodi Builds i 2020

Når vi snakker om de "beste" buildene nedenfor, er det vi mener, det buildene som har det beste brukergrensesnittet for Kodi og gir den beste opplevelsen. Dette er også byggene alle snakker om, noe som betyr at vi bare har listet bygg som er sterkt brukergodkjent.

Kodi No Limits Magic Build

Bygg nedlastningsstørrelse: 431MB

nolimits kodi bygger

Kodi No Limits Build kommer i flere smaker, som inkluderer versjoner som har seksjoner for voksne og de som ikke har det. Du kan også installere en Lite- eller Fullversjon av builden, så nedlastningsstørrelsen kan variere avhengig av hvilken versjon du velger. I tillegg, i motsetning til noen andre builds, lar Kodi No Limits Build deg installere over toppen av den nåværende builden, slik at du ikke trenger å slette eller slette tillegg som allerede er installert. Imidlertid kan ikke det å installere en build-overtop av en annen build ødelegge noe i installasjonen, så det er en god ide å gjøre den nye installasjonen.

På innsiden finner du seksjoner for TV-serier, filmer, sport, live-tv med mer. Kodi No Limits Magic kjører på Aeon Nox SiLVO-huden, som du kan laste ned og installere separat fra utvikleren. Hvis alt du leter etter er den flotte Kodi-huden uten å måtte gå gjennom prosessen med å slette uønskede addons, anbefaler vi at du installerer huden i stedet for bygningen.

BK Links Build

Bygg nedlastningsstørrelse: 430MB

bk lenker build kodi builds

BK Links Build er bygget på Bello 6-skinnet, og er lastet med addons designet for brukere som vil ha on-demand-filmer og TV-serier, så vel som noen live-tv-alternativer. Bygget er lastet med noen av de nyeste og mest populære tredjeparts addons, som Placenta og Neptune Rising, og andre populære addons som ofte brukes som avhengigheter, for eksempel SportsDevil og YouTube. Du kan enkelt slette tilleggspartnere fra tredjeparter og beholde de offisielle for å maksimere opplevelsen din og øke hastigheten på dette bygget.

Reaper Builds (Base)

Bygg nedlastningsstørrelse: 175 MB

reaper builds kodi builds

Reaper Builds er en enkel bygning fra Reddit Reaper, og kan lastes ned i enten Lite-, Standard- eller Base-versjonen. I motsetning til de fleste bygg, kommer ikke denne bygningen med mange forskjellige tillegg eller unike skinn. I stedet gjør den noen modifikasjoner av Kodi-menyen, og eliminerer mange menyvalg på venstre side til bare Addons og Favoritter. I tillegg er de eneste tilleggene i denne bygningen GAIA, Magicality, Masterani Redux (anime), Placenta, YouTube og Premiumizer. Du vil slette alle unntatt YouTube i denne for å holde den fullt legitim. Du kan deretter laste ned addons fra det offisielle Kodi Addon Repository, for eksempel Tubi TV, Crackle eller Xumo.

Titanium Build

Bygg nedlastningsstørrelse: 171MB

beste kodi bygger 2019

Titan ble bygget fra grunnen av for hastighet. Denne byggingen er superherdig, akkurat som navnet antyder, og designet for å gjøre enheten din fungerer bra mens du fremdeles strømmer av kvalitetsinnhold gjennom Kodi.

Du kan enkelt installere denne bygningen på enheter med begrensede ressurser, for eksempel Amazon Firestick. Denne konstruksjonen er også designet for den nyeste versjonen av Kodi, versjon 18 Leia. Selv om det er størrelsen, er det noen bemerkelsesverdige addon oppblåsthet i denne bygningen, så husk å gå gjennom og slette unødvendige addons slik at du kan beholde den vakre huden.

Tomb Raider Build

Bygg nedlastningsstørrelse: 310MB

tombraider_buildupdates

Tomb Raider-bygget kommer med mange tillegg, slik at du raskt kan begynne å glede deg over favorittprogrammene dine. Tomb Raider-bygget leveres med tilleggsprogrammer som gir mange TV-serier, filmer, dokumentarer og til og med liveinnhold.

Det er tilleggene under EKSTRA-SONE kategori på hovedskjermen som gjør at bygningen skiller seg ut. Du finner tilleggsprogrammer som UK Vehicle Check som lar deg sjekke transportdepartementets status og avgiftsstatus for ethvert IK-kjøretøy. De GYM VERDEN tillegg også under EKSTRA-SONE er også en fin touch og er flott for de av oss som elsker treningsverdenen.

Oppdateringer kan til og med utføres direkte fra byggverket.

Du kan få tilgang til favorittinnholdet og alle nødvendige verktøy og innstillinger gjennom følgende kategorier som er inkludert på startskjermen:

 • DIREKTESENDT TV
 • TV-PROGRAMMER
 • FILMER
 • SPORT
 • LIVE SPORTS
 • ØVRE KJØP
 • KIDS SONE
 • EKSTRA-SONE
 • FAVORITTER
 • MUSIKK
 • ADD-ONS
 • VERKTØY
 • INNSTILLINGER
 • MAKT

Evolusjonsbygg

Bygg nedlastningsstørrelse: 852MB

10 beste Kodi-bygg i 2020 - Fullt testet og godkjent

Evolution inneholder en stor mengde tilleggsprogrammer med stort innhold; fra Live TV til sport, finner du det på Evolution. Det som skiller Evolution fra mange andre bygg er at den skiller ut 1080P HD av høy kvalitet & 3D-filmer ut i en egen kategori på hjemmemenyen til bygningen.

Kategoriene som er inkludert på hjemmemenyen er som følger:

 • DIREKTESENDT TV
 • TV HUB
 • FILMHUB
 • 1080P HD & 3D-FILMS
 • UNDERHOLDNING
 • KIDS MEDIA
 • SPORTS
 • FOTBALL
 • MUSIKK & KONSERTER
 • ADD-ONS
 • VEDLIKEHOLD
 • INNSTILLINGER

Onenation Leia Build

Bygg nedlastningsstørrelse: 365MB

beste kodi bygger

Leia build, som er bygget for Kodi v.18 Leia, og som deler samme navn, er en nydelig hud som gjør det enkelt å navigere til hovedkategoriene de fleste Kodi-brukere vil ha. Denne huden har noen fantastiske animasjoner og har til og med kategorier som er spesifikke for sci-fi fans.

Denne bygningen er ganske ressurstung med over 365 MB plassbehov. Du bør ikke bruke denne på noen enheter som har begrensede ressurser, for eksempel en Amazon Firestick eller Android TV-streamingbokser.

Lobo Build

Bygg nedlastningsstørrelse: 164MBbeste kodi bygger

Direkte fra Onenation (samme utvikler for Max’d Mario), tilbyr Lobo Build en lett og supersnell design som kjører på Aeon Nox Silva-huden. På grunn av hastigheten og det lave plassbehovet er Lobo en god bygning å vurdere for alle som kjører Kodi på en Amazon Firestick.

Vær imidlertid oppmerksom på at Lobo for øyeblikket ikke har et Kodi v.18-alternativ. Hvis du ønsker å bruke Lobo, får du en feilmelding som prøver å installere den på Kodi v.18. Du må gjøre en ny installasjon av Kodi 17.6 i stedet.

Nymeria's Fortnite Build

Bygg nedlastningsstørrelse: 263MBnymeria fortnite build Kodi builds

Nymeria's Fortnite Build, som kjører på Aeon Nox SiLVO-huden, er et kjærlighetsbrev til alle ting Fortnite. Denne utførelsen er en av de mest tilpassede byggene du finner når det gjelder temaet. Enkelt sagt, det er vakkert og interaktivt på alle måtene som gjør Kodi unik å bruke.

Du finner seksjoner musikk, filmer, TV-serier, sport, IPTV, alt-i-ett, dokumentarer og et avsnitt "For barna". Alle aspekter av denne konstruksjonen er tilpasset for å gi en full Fortnite-opplevelse, til og med innstillingene, som mange byggprodusenter har en tendens til å ignorere.

Selv om det er en god håndfull lovlig tilgjengelige tillegg i denne bygningen, er det fremdeles en håndfull du trenger å slette først for å få bygningen opp til hastighet, inkludert tillegg som Supremacy, Aspis, Yoda, Real- Debrid, Loki, Planet MMA, og noen få andre. Tilleggsutstyr som er gode å beholde i denne bygningen, er BBC iPlayer, ITV, YouTube og noen få andre.

Onenations Max'd Mario Build

Bygg nedlastningsstørrelse: 99MB

maxd mario kodi bygger

Max'd Mario build er en veldig lett konstruksjon designet for Kodi-brukere med barn, og har et veldig mario-sentralt tema i hele, selv nedover i innstillingene. Det er en "Max'd Kids" -del med filmer, TV-serier, lydbøker og karaoke, i tillegg til seksjoner for forskjellige Kids-nettverk. Det er bare to tillegg tilgjengelig i denne utbyggingen: Bedrageri (en tredjeparts addon) og YouTube. Du vil fjerne Deceit og installere andre tillegg som Tubi TV for å få denne fantastiske oppbyggingen til kode.

Slik installerer du en Kodi Build

Generelt følger installasjon av en Kodi build samme prosedyre. De generelle trinnene er som følger:

 1. Legg til kilde til filbehandler.
 2. Installer repository plugin. Dette trinnet er imidlertid ikke nødvendig i mange tilfeller.
 3. Installer programtillegg.
 4. Installer build fra den aktuelle veiviseren.
 5. Start Kodi på nytt. Etter at installasjonsprosessen er fullført, vil du vanligvis bli bedt om å avslutte en Kodi-styrke. På Windows, Linux og Mac OS velger du bare OK. På Android- og iOS-enheter kobler du fra enheten eller lukker Kodi fra enhetens oppgavebehandling.

Kodi No Limits Magic Build

For å installere Kodi No Limits Magic Build, må du gjøre følgende:

 • Åpne Kodi og gå til Filbehandler via girsymbolet
 • Plukke ut Legg til kilde og skriv inn følgende webadresse: “https://nolimitsbuilds.com/kodi/“. Ikke glem å navngi den nederst på skjermen
 • Gå tilbake til startskjermen og velg Addons, deretter gå til pakkesymbol øverst til venstre
 • Klikk på Installer fra zip og klikk på no limit build-tilkoblingen
 • Klikk på ingen grenser veiviseren zip-fil å installere
 • Neste, gå til Programtillegg fra startskjermen til Kodi og klikk på Ingen begrensningsveiviser
 • Derfra velger du versjonen av No Limits du vil installere og kjører veiviseren

BK Links Build

Gjør følgende for å installere BK Links-bygget:

 • Fra startskjermen til Kodi, klikk på girsymbol øverst til venstre, og klikk deretter på Filbehandler
 • Plukke ut Legg til kilde og angi deretter følgende webadresse: “http://streamdigital.org/wiz/”Og navng det nederst
 • Gå tilbake til din Addons delen fra startskjermen og velg pakkesymbol øverst til venstre
 • Derfra klikker du på Installer fra zip og klikk deretter på BK Links-tilkoblingen din, avhengig av hva du kalte den
 • Det finnes en zip-fil her, så klikk på den og installer. Dette vil installere Stream Digital Wizard
 • Avslutt popups som vises
 • Gå til Programtillegg og finn Stream Digital Wizard. Klikk på den, og klikk deretter på Bygg
 • Finn BK Links bygge og klikk for å kjøre installasjonsveiviseren

Reaper bygger

For å installere Reaper Builds, må du gjøre følgende:

 • Gå til Filbehandler fra innstillingene og legg til “https://reddit-reaper.github.io/repo”Som kilde. Navngi det
 • Nei, gå tilbake til startskjermen og klikk på Addons
 • Klikk deretter på Installer fra zip og finn din Reddit Reaper repo-tilkobling
 • Klikk på oppbevaringssted zip-fil å installere
 • Gå tilbake til forrige skjermbilde og velg Installer fra depot
 • Nå, gå til Reddit Reaper Repository, plukke ut Programtillegg, og så Reaper Wizard. Til slutt, klikk Installere
 • Ignorer alle popup-vinduene. Gå tilbake til startskjermen, velg Addons, deretter Programtillegg og så Reaper bygger
 • Derfra velger du (Aftermath) Bygger og velg deretter ett av Reaper Builds (Base, Lite, Full) for å kjøre installasjonsveiviseren

Titanium Build

Titanium build kan installeres ved hjelp av følgende instruksjoner:

 • Når Kodi er åpen, klikker du på girsymbol og velg Filbehandler
 • Hvor du ser , skriv inn følgende nettadresse “Http://repo.supremebuilds.com/” Sørg for å navngi det (for eksempel Supreme Builds)
 • Gå tilbake til Kodi-startskjermen, og klikk deretter på Addons og deretter pakkesymbol øverst til venstre
 • Plukke ut Installer fra zip og finn Supreme Builds-forbindelsen din. Klikk på tilkoblingen, og velg deretter Supreme Builds-repoen for å installere den
 • Etter at depotet er installert, åpner du det og går til Programtillegg, og så Supreme Builds
 • Klikk på i addon bygger og finn Titanium bygge. Derfra gjør du enten en fersk eller standard installasjon
 • Etter at du har installert addon, lukkes Kodi. Åpne den igjen for å få den nye bygningen

Tomb Raider Build

Gjør følgende for å installere Tomb Raider Build:

 • Legg til “Http://ares-repo.eu” til kilder i Filbehandler. Gi kilden navn.
 • Finn kilden og installer repository.tombraider.official-0.x.zip fra Addons>Pakkesymbol (øverst til venstre)>Installer fra zip-fil.
 • Fortsatt i Addons>Pakkesymbol (øverst til venstre), plukke ut Installer fra depot og så Tomb Raider Repo, etterfulgt av programtillegg. Plukke ut Tomb Raider Builds Wizard, truffet Installere og fortsett når du mottar varselet “Tilleggsaktivert”.
 • Åpen Tomb Raider Builds Wizard i PROGRAMMER og velg TOMB RAIDERBYGG HER. Til slutt velger du Erke fiende og la det installeres. Nå, velg TOMB RAIDER 2,48 JARVIS og vent til nedlastings- og installasjonsprosessen er ferdig.

Evolusjonsbygg

Gjør følgende for å installere Evolution Build:

 • Legg til “Http://repo.hackmykodi.com/wizards/” til kilder i Filbehandler. Gi kilden navn.
 • Finn kilden og installer plugin.video.evolutionwizard.zip fra Addons>Pakkesymbol (øverst til venstre)>Installer fra zip-fil.
 • Gå til PROGRAMMER ADD-ONS og velg evolutionwizard. Plukke ut Utvikling og build vil nå laste ned og installere.

Onenation Leia Build

Leia build kan installeres ved hjelp av følgende instruksjoner:

 • Åpne Kodi, og klikk deretter på girsymbol og velg Filbehandler
 • Hvor du ser , skriv inn følgende webadresse “http://onenation.info/Portal/“. Sørg for å navngi det (for eksempel Onenation)
 • Gå tilbake til Kodi-startskjermen, og klikk deretter på Addons og deretter pakkesymbol øverst til venstre
 • Klikk på Installer fra zip, Velg Onenation-tilkoblingen og installer deretter Onenation repository
 • Etter at depotet er installert, åpner du det og går til Programtillegg, og så Onenasjonsportal
 • I Onenation Portal klikker du på bygger og finn Leia bygge. Derfra gjør du enten en fersk eller standard installasjon
 • Etter installering, tilbakestill Kodi for å komme i gang

Lobo Build

Gjør følgende for å installere Lobo build:

  • Gå til Kodi, klikk på girsymbol, og klikk deretter på Fil sjef
  • I boksen som det står , skriv inn følgende webadresse “http://onenation.info/Portal/“. Sørg for å navngi det (for eksempel Onenation)
  • Gå tilbake til startskjermen din i Kodi og gå til Addons og deretter pakkesymbol øverst til venstre
  • Plukke ut Installer fra zip og velg deretter Onenation-tilkoblingen
  • Finn zip-filen og klikk for å installere den
  • Når depotet er installert, går du til det og velger Programtillegg, og så Onenasjonsportal
  • I Onenation Portal, klikk på bygger og finn Lobo bygge. Onenation har bare en versjon av build for Kodi versjon 17.6
  • Etter installering, tilbakestill Kodi for å komme i gang

Nymeria's Fortnite Build (KODI versjon 18 Leia KUN)

For å installere Nymeria's Fortnite Build på Kodi, gjør du følgende:

 • Åpne Kodi og gå til innstillinger (girsymbol) og så Filbehandler
 • Hvor det står ingen, skriv inn følgende webadresse: “http://miniaturelife67.co.uk/repo“. Legg til navnet ezzermac for det nederst
 • Nå, fra Kodi-startskjermen, klikk på Addons og deretter på pakkesymbol øverst til venstre
 • Klikk på Installer fra zip og finn og klikk deretter på ezzermac-tilkoblingen
 • Installer Ezzermacs depot zip-fil fra dette stedet
 • Gå deretter tilbake til pakkeinstallasjonsskjermen, og klikk på Installer fra depot
 • Derfra finner du Ezzermac-depotet og klikker på det, og deretter klikker du på Programtillegg seksjon
 • Finn og klikk på Ezzermac Wizard å installere veiviseren. Klikk avskjedige på popup-vinduer
 • Fra startskjermen til Kodi, klikk på Addons > Programtillegg og laste Ezzermac-veiviseren
 • Klikk på veiviseren, og avvis alle popup-vinduer. Så, gå til bygger og lokalisere Nymerica's Fortnite Build. Klikk for å installere. 
 • Vær oppmerksom på at dette byggets tema KUN vil fungere på Kodi 18 Leia. Ellers er alt du får addonene.

Max'd Mario Build

Du kan enkelt installere Max'd Mario-bygget ved å gjøre følgende:

 • Åpne Kodi, klikk på girsymbol, og klikk deretter på Fil sjef
 • Skriv inn følgende nettadresse i  boks: “http://onenation.info/Portal/“. Sørg for å navngi det (for eksempel straffeskikkelse)
 • Derfra går du tilbake til startskjermen og går til Addons og deretter pakkesymbol øverst til venstre
 • Klikk på Installer fra zip og deretter tilkopling av onenasjon
 • Finn zip-filen og installer den ved å klikke på den
 • Når du har mottatt den vellykkede installasjonsmeldingen, går du til Programtillegg fra din Addons menyen og klikk på Onenasjonsportal
 • Gå til Onenation Portal-tillegget bygger og finn Max ville Mario bygge. Onenation har en versjon av build for Kodi versjon 18 Leia eller versjon 17.6 Krypton. Velg hva du vil basert på din nåværende Kodi-versjon
 • Etter installering, tilbakestill Kodi for å komme i gang
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 − = 82