1 Channel Kodi addon: Vad är det, är det säkert, finns det bättre tillägg?

Om du letar efter ett sätt att se filmer och TV-program utan kabelabonnemang kanske du har hört talas om tillägget 1Channel Kodi. Den här artikeln tittar på tillägget 1Channel, inklusive om det är säkert att installera och använda och vilka alternativ som finns.


1 Channel Kodi addon

Kodi är gratis, nedladdningsbar programvara från Kodi Foundation. Den kan spela upp en mängd videofilformat, inklusive MP4, AVI, WMV och många andra. Dessutom kan du använda den för att strömma video från var som helst på webben genom att installera Kodi-tillägg.

Kodi kan installeras på de flesta av de populära TV-enheterna, inklusive Apple TV. Om du har en Roku kan du strömma Kodi-videor till den genom att "spegla" din Android- eller iOS-telefon.

Viktigt: Använd alltid ett VPN med Kodi

VPN: er används ofta av personer som vill strömma inofficiellt innehåll från Internet. Att använda ett VPN är dock användbart för alla som strömmar video.

En VPN skyddar dig mot ISP-hastighetsstegling, geografiskt blockering av innehåll och attacker från mitten av mitten. Det ger dig friheten att strömma video från vilken webbplats du vill, utan störningar från hackare, din internetleverantör eller andra inkräktare.

Alla VPN har en tendens att sakta ner anslutningshastigheterna något. Vissa VPN är dock långsammare än andra. Dessutom har många VPN: er loggar över användarnas aktivitet och ersätter en uppsättning sekretess- och säkerhetsrisker med en annan.

Det här är orsakerna till att vi alltid rekommenderar IPVanish för Kodi-användare. IPVanish har inga loggar över din aktivitet och det använder sitt eget fysiska nätverk för att hålla hastigheterna höga. Detta håller din video privat och buffertfri. Den har också en egen app för Amazon Fire Stick och Nvidia Shield, vilket gör installationen enkel.

LÄSERHANDEL: Våra läsare kan exklusivt spara 60% på IPVanish-planer här.

Varning: Kodi ska endast användas för innehåll som du har den lagliga rätten till åtkomst till. Varken Kodi Foundation eller Comparitech förespråkar användning av Kodi för integritet.

Vad är 1Channel Kodi addon?

1Channel är ett tredjeparts Kodi-tillägg som skrapar information från PrimeWire. PrimeWire är en populär film- och TV-programdatabas som innehåller länkar till videoströmmar från hela världen. Eftersom PrimeWire har ett brett utbud av länkar till olika innehåll har 1Channel blivit mycket populärt jämfört med andra Kodi-tillägg.

Säkerhets- och integritetsrisker med 1Channel

Det finns några saker med 1Channel som gör det riskabelt för en användare att installera. För det första består nästan allt innehåll som tillhandahålls av 1Channel av osanerat, piratkopierat material. Tillägget tillåter till exempel användare för närvarande att strömma hela samlingen av Game of Thrones avsnitt utan att betala för dem. Eftersom HBO Now tar ut 10 $ / månad för att se samma innehåll är det tveksamt att de har gått med på detta.

Liknande titlar finns också tillgängliga med addon, inklusive Greys anatomy, Vampyr dagböckerna, och Modern familj. Beroende på vilket land detta innehåll strömmas från kan källorna som tillhandahåller det bryta mot lagen. Om så är fallet kommer de sannolikt att stängas av av myndigheterna, vilket leder till att strömmarna fungerar. Eftersom det lägger ut länkar till dessa piratkopierade strömmar kan PrimeWire själv också stängas av, vilket gör 1Channel värdelös.

Dessutom är detta innehåll värd på slumpmässiga webbplatser som finns på Internet, som PrimeWire helt enkelt länkar till. Detta skapar en allvarlig säkerhetsrisk eftersom det är okänt vem som tillhandahåller strömmarna och vilken säkerhetsnivå som deras servrar erbjuder. All information som skickas mellan din dator och dessa källor kan riskera att avlyssnas, vilket ger en hacker åtkomst till din enhet och eventuellt hela ditt hemnätverk.

Tillägget i sig är inte en del av det officiella Kodi-lagret. Det har inte haft samma veterinärprocess som officiella tillägg brukar gå igenom. Detta är en ytterligare risk att installera den, eftersom den potentiellt kan användas av utvecklaren eller av en angripare som utnyttjar sårbarheter i den för att göra ändringar på din dator eller TV-enhet.

Av dessa anledningar, vi i Compartiech rekommenderar inte att installera 1Channel Kodi-tillägget. Istället rekommenderar vi alternativen nedan.

Bästa alternativet till 1Channel: Playon Kodi addon

Playon Kodi addon

Om du vill titta på de senaste TV-programmen och filmerna med din Kodi är det bästa sättet att göra detta lagligt och säkert att installera PlayOn Kodi-tillägget. PlayOn är en DVR-tjänst som låter dig lagligt spela in filmer och show från många olika streamingtjänster, inklusive DirecTV Now, HBO Now, Hulu, Netflix och många andra.

För att kunna använda PlayOn behöver du ett prenumeration på en av de tjänster som är kompatibla med den. Du behöver också ett prenumeration på PlayOn själv, som kostar $ 30 / år eller $ 49.99 för ett livstidsabonnemang. Dessa inspelningar kan emellertid bevaras för alltid, även om du avbryter strömningstjänsten eller PlayOn själv.

Som ett resultat tillåter PlayOn dig att se en hel säsong av en show på HBO, Showtime eller annan premiumkanal medan du bara betalar för en månads prenumeration, så länge du är villig att vänta tills säsongen är slut. På samma sätt kan PlayOn användas för att få inspelningar av flera filmer tillgängliga på HBO Now, MAX Now eller andra streamingtjänster med bara en månads abonnemang.

PRÖV PLAYON GRATIS: Du kan prova fullservice gratis här.

Lista över tillgängliga tjänster med PlayOn

Här är alla tjänster vars innehåll för närvarande kan visas via Playon Kodi-tillägget:

Netflix Hulu Yahoo View Amazon Video
Vudu Xfinity Spektrum Time Warner kabel
Charter Bright House Networks DirecTV nu HBO GO
HBO NU Max Go Showtime NBC
NBC Classics ABC CBS RÄV
PBS CW CW Seed Youtube
Pluto.TV Tubi.TV Spraka SyfyNow
USA-nätverk Fri form TNT Drama TCM
AMC FxNow TBS nationella geografiska
PBS Kids ESPN Gro ESPN 3
ESPN ACC Network Extra NFL Game Pass MLB.com NHL.com
NBA League Pass WWE.com NBC Sports Live Extra Fox news
Fox Business CNBC CBS News HBO GO Latino
Pandora

PlayOn Kodi-tillägget finns i det officiella Kodi-lagret.

SE ÄVEN: 14 av de bästa Kodi-tillägg för TV och filmer.

Andra alternativ till 1Channel

Om du inte är intresserad av att kunna spela in program och inte vill betala de extra $ 30 / året för PlayOn är dessa andra alternativ till 1Channel användbara.

Youtube

1 Channel Kodi addon: Vad är det, är det säkert, finns det bättre tillägg?

YouTube är främst känt för hur man gör videor, komedi skits och andra korta videor från oberoende producenter. Den innehåller emellertid också en enorm katalog med filmer som publicerats i allmänhet. Exempelvis har YouTube-kanalerna Popcornflix och Classic Movies över 100 spelfilmer i sina kataloger, och det finns många andra YouTube-kanaler som har liknande innehåll.

YouTube Kodi-tillägget finns i det officiella Kodi-tilläggsförvaret.

Spraka

Crackle Kodi addon filmmeny

För både TV-program och filmer har Crackle Kodi-tillägget mycket att erbjuda. Det innehåller många TV-program som avbröts av en eller annan anledning, t.ex. hjältar och Skölden. Dessa shower har ofta bra historier och bra skådespelar även om de inte lyckades få in pengar för sina nätverk. Det har många högt rankade filmer som Början och Shutter Island också.

Utöver dessa val producerar Crackle sina egna original-TV-program och filmer, av vilka några har fått bra recensioner.

Crackle Kodi-tillägget finns i eracknaphobias repo.

Relaterad artikel: Hur man installerar Crackle för Kodi

PS Vue

1 Channel Kodi addon: Vad är det, är det säkert, finns det bättre tillägg?

Playstation Vue är en kabelbytestjänst som erbjuds av Sony. Det erbjuder 49 populära TV-kanaler för 39,99 dollar, inklusive AMC, TNT, Sci-Fi och andra filmkanaler. Dessutom låter det dig spara dina favorit-TV-program i en lista så att PS Vue kan varna dig när nya avsnitt är tillgängliga. Med PS Vue kan du också lägga till kanaler i listan över favoritkanaler så att de är lättillgängliga. Och om du saknar en show eller film du vill se, håller den de senaste dagarna av programmering tillgänglig på begäran.

Totalt sett är PS Vue Kodi-tillägget ett utmärkt sätt att titta på de senaste TV-programmen och filmerna.

PS Vue Kodi-tillägget är tillgängligt i det officiella Kodi-tilläggsförvaret.

Slutsats

Om du har velat titta på TV-program och filmer utan kabelabonnemang kan du ha övervägt att installera det populära tillägget 1Channel Kodi. 1Channel har dock betydande sekretess- och säkerhetsrisker. Det finns också alternativ som inte har dessa brister, så det är förmodligen inte en bra idé att installera 1Channel.

Ett brett utbud av tillägg har inte begränsningarna av 1Channel. Vi rekommenderar att du kolla in vår guide om de 105 bästa Kodi-tilläggarna 2017 för att få en bättre uppfattning om hur mycket variation Kodi har att erbjuda.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 5 =