Terrarium TV stengt av: Bruk disse topp 10 Terrarium TV-alternativene

Den populære Android-baserte IPTV-tjenesten Terrarium TV gikk endelig offline. Mange av brukerne så blodet i vannet i noen tid, da tjenesten sakte mistet dampen og oppdateringer ble sjeldne. Med en advarsel fra utvikleren om å avinstallere appen umiddelbart, er det nå riktig tidspunkt å begynne å utforske noen Terrarium TV-alternativer.


Terrarium TV-skjermbilder

Er Terrarium TV nede for godt? Det enkle svaret er ja.

Utvikleren valgte å slutte å oppdatere appen og vil slå av appens strømmer. Det er et stort antall Terrarium TV-alternativer du kan utforske, men som fremdeles vil gi deg masse live-TV på Android-enheten din eller andre enheter du bruker til å streame.

Uoffisielle Terrarium TV-alternativer

Noen Terrarium TV-alternativer du kan prøve å bruke inkluderer:

  • Mobdro
  • TeaTV
  • Showbox
  • Popcorn Time
  • Kinoboks
  • MovieBox HD
  • Kodi

Det er mange andre som flyter rundt på nettet også. Du kan også forvente at mange Terrarium TV-kloner dukker opp. Vi anbefaler ikke bruk av Terrarium TV eller noen av disse alternativene. Hver av disse “apkene”, som de ofte kalles, har betydelige risikoer som vi vil utforske senere.

Advarsel: Android-apper og IPTV skal bare brukes til innhold som du har lovlig tilgang til. Comparitech tar ikke til orde for bruk av apks eller IPTV for piratkopiering.

Nedenfor er noen offisielle alternativer du kanskje vil vurdere.

IPTV-brukere pass på: Nye lover betyr at internettleverandøren din kan selge og dele surfedataene dine

Når du bruker apper som Terrarium TV eller Terrarium TV-alternativer, sender du ikke bare det du ser på, men hvor du ser på det. Internett-leverandøren din kan registrere og selge dine online data takket være nylige endringer i loven. Det betyr at alt du gjør på nettet er oppe for høystbydende.

Du kan beskytte datastrømmene dine fra Internett-leverandøren din hvor som helst, hjemme eller offentlig wifi, ved å bruke en VPN. En VPN dirigerer tilkoblingen din gjennom en sterkt kryptert datatunnel som forhindrer Internett-leverandøren din eller noen som deler nettverket ditt fra å se streamingaktivitetene dine.

Av alternativene vi har testet for IPTV-streaming-sikkerhet og personvern, er ExpressVPN vårt # 1-valg.

Beste VPN for IPTV: ExpressVPN

ExpressVPN streaming video

Uansett om du bruker uoffisielle IPTV-streaming-apper som Terrarium TV eller offisielle som fuboTV, kan surfing på nettet medføre personvern og sikkerhetsrisiko.

Ikke bare kan dataene dine bli eksponert for Internett-leverandøren din, men du risikerer også at dine data blir stjålet mens du strømmer over offentlig wifi, eller på grunn av en ondsinnet app installert utenfor Google Play-butikken.

I tillegg tillater Man-in-the-Middle-angrep hackere å skumme alle slags data fra streaming-appbrukere, for eksempel finansiell informasjon, stedsdata og mer. Denne informasjonen kan selges på det mørke nettet og brukes til identitetstyveri.

En solid VPN vil kryptere dataene dine, og samtidig tilby frynsefordeler, for eksempel muligheten til å omgå geografisk innholdsblokker som mange IPTV-tjenester setter på plass.

Av alternativene vi har testet, gir ExpressVPN den største brukeropplevelsen, personvern og sikkerhetsfunksjoner. Tjenesten har også tusenvis av servere over hele verden, noe som gjør det enkelt å finne en rask forbindelse og geo-hop til over 90 land over hele verden.

PRØV DET RISIKOFRI: Få tre måneder gratis her med ExpressVPNs årlige plan. Avtalen inkluderer en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, slik at du får full refusjon hvis du ikke er fornøyd.

Topp 10 offisielle Terrarium TV-alternativer

Som nevnt tidligere, kan de som leter etter apks som Terrarium TV sannsynligvis finne dem på nettet, men utelukkende fra nettsteder som opererer utenfor Google Play Store. Slike alternativer er ikke bare utrygge, men upålitelige.

Terrarium TV er et flott eksempel på det. Etter at tjenesten ble lagt ned i september 2018 kunngjorde utvikleren, NitroXenon, senere at han sannsynligvis vil gi fra seg brukerdata hvis det ble bedt om det. I følge TorrentFreak, som brøt historien, uttalte NitroXenon,

"Jeg forteller bare sannheten," sa han til TF. Nesten hver app sporer brukerens IP [adresser]. Og hvis jeg må [overlate] informasjonen til myndighetene, vil jeg gjøre det. ”

Terrarium TV-alternativer som ShowBox, TeaTV, Mobdro og andre er utilgjengelige i den offisielle Google Play Store på grunn av denne risikoen. Utviklerne deres er også like upålitelige når det gjelder å beskytte brukerdata, noe som gjør en VPN spesielt viktig.

I tillegg kan nettsteder som tilbyr uoffisielle nedlastinger av apk, kanskje eller ikke ha endret appene for å installere skadelig programvare på enheten din. Slik appkaping kan skje uten brukerkunnskap. I september 2018 ga programvaresikkerhetsselskapet ESET ut en rapport som viste at flere populære Kodi-tilskudd som ble brukt til å se på TV og filmer, ble injisert med malware-mining-malware. Brukere ble stående uvitende i flere måneder, og potensielt titusenvis av brukere ble berørt.

Selv om dette problemet bare berørte noen Kodi-brukere som benyttet seg av noen få tillegg (GAIA og Bubbles), er IPTV-apper som Terrarium TV ikke immun mot denne risikoen. På grunn av deres illegale natur kan appene som brukes til å kjøre Terrarium TV og lignende apks lett bli kompromittert.

Følgende, offisielle Terrarium TV-alternativer skal gi brukerne mer trygghet i tillegg til mye flott live og på forespørsel. Du kan til og med bruke VPN-er for å omgå blokkering av innhold med noen av disse tjenestene for å få tilgang til mer innhold eller få tilgang til strømmer mens du reiser utenlands.

fuboTV

En sportssentrisk strømmetjeneste, fuboTV tilbyr amerikanske innbyggere over 100 kanaler. Gitt fokuset på sport, tjener fuboTV først og fremst must-have sportsnettverk, som beIN Sports, FOX Sports, NBC Sports, Pac-12 Networks, NFL Network, NBA TV, Big Ten Network og mer. Tjenesten har også lokale TV-tilknyttede selskaper for FOX, NBC, CBS og andre, i tillegg til mange underholdningskanaler, som FX, Lifetime, SYFY, TruTV, Cartoon Network og AMC.

Tjenesten tilbyr gratis sky DVR og streaming av flere enheter for opptil to enheter per konto. Du kan få fuboTV for $ 45 per måned for 80 kanaler, eller $ 50 per måned med fubo Extra, som inkluderer hele utvalget av kanaler som tilbys.

Slynge-TV

For tiden en av de mest populære IPTV-tjenestene i USA, og tilbyr Sling TV to nøkkelkanalpakker og et stort antall tilleggskanaler også. For $ 25 per måned kan du registrere deg på Sling Blue eller Sling Orange. Hver gir et litt annet utvalg av kanaler.

Sling Orange har 28 kanaler med vekt på ESPN og Disney-nettverk. Sling Blue tilbyr 40+ kanaler med Fox Sports og NBC Sports som tar sentrum, sammen med andre underholdningskanaler som Bravo, History, AMC og Comedy Central.

Både Sling Orange og Sling Blue kan kombineres for $ 40 per måned.

Sling TV tilbyr en 20-timers sky DVR for ytterligere $ 5 per måned og lar brukere streame live-TV på flere enheter samtidig. (Kun slynge blå og slynge oransje + blå).

YouTube TV

Google kom til slutt inn i IPTV-markedet med sin YouTube TV-tjeneste. Denne tjenesten har mange funksjoner, inkludert 3 samtidige strømmer, 6 individuelle brukerprofiler per konto og ubegrenset sky-DVR inkludert i kostnaden (9-måneders utløpsdato).

Du kan få YouTube TV 60+ kabel- og lokale TV-nettverk for $ 40 per måned. Alle andre funksjoner rulles inn i tjenesten uten ekstra kostnad. Populære nettverk som ESPN, The CW, FOX Sports, AMC, SYFY, TNT, Disney XD, BBC America og mer er tilgjengelige, i tillegg til filmkanaler som Showtime og HBO.

Philo

Kommer inn til en lav pris og med et utmerket utvalg av kanaler, er Philo en underholdningsvennlig IPTV-tjeneste som tilbyr 40+ kanaler for $ 16 per måned. Det er også et alternativ på 20 dollar per måned som legger til noen få ekstra kanaler.

Gjennom Philo vil du få tilgang til Paramount Networks (som fører Bellator MMA-simuleringer), History Channel, Discovery Channel, Science Channel, A&E, AMC, Comedy Central, HGTV, IFC og mer.

Philo kommer med en gratis ubegrenset 30-dagers sky-DVR, tusenvis av on-demand-show, en 72-timers spole for alle live TV-sendinger og samtidig streaming for flere enheter. Du vil ikke finne noen sportsnettverk på Philo, men det hjelper også at tjenesten tilbyr sine kanaler for så lave kostnader.

Hulu

De fleste er kjent med Hulos on-demand-tjeneste, men mange vet ikke at Hulu nå tilbyr et TV-alternativ også. Du kan få både Hulu on-demand og Hulus IPTV-tjeneste som en pakke for $ 40 per måned. Denne pakken inkluderer over 60 kanaler, 50 timers sky DVR-lagring, 2 samtidige strømmer, og muligheten til å legge til på filmnettverk som Showtime og HBO.

Hulu kutter ut de fleste av de upopulære nettverkene, og fokuserer i stedet først og fremst på kanalene folk ønsker å se på. Du finner NBC, ABC, CBS, FOX, ESPN, FOX Sports, History Channel, FX, HGTV, National Geographic, TBS, SYFY, USA og Travel Channel, og mange andre.

PlayStation Vue

PlayStation Vue har en lignende tjeneste som Hulu med Live TV, YouTube TV og Sling TV. Imidlertid er det en av få offisielle og betalte IPTV-tjenester som du kan koble deg til gjennom et fungerende Kodi-tillegg.

PS Vue tilbyr pakker med flere kanaler, som varierer i pris fra $ 45 per måned for 45+ kanaler til $ 80 per måned for 90+ kanaler. Dette setter definitivt PlayStation Vue i høyere ende når det gjelder pris, men tjenesten inkluderer også en sky DVR, 6 samtidige strømmer, og muligheten til å lage flere brukerprofiler per konto.

DirecTV nå

DirecTV Now og PlayStation Vue, som raskt blir den mest populære IPTV-tjenesten i USA, er de mest like tjenestene på denne listen. Begge gir nær 100 kanaler gjennom en høy prisnivå, men begge har også en lavere pakke for de som ikke vil betale samme pris som for tradisjonell kabel-TV.

DirecTV tilbyr nå 65+ populære sports- og underholdnings-TV-nettverk gjennom de laveste kostnadene, $ 35 per måned kanalpakke. FOX Sports, ESPN, Cartoon Network, Comedy Central, SYFY, USA, NBC Sports, TNT, TLC og mer er tilgjengelige. DirecTV Now har også en 20-timers sky DVR og lar brukere streame på 2 enheter samtidig.

Pluto TV

Hvis hundrevis av TV-kanaler er det du ser etter, vil Pluto TV tjene deg godt. Pluto TV, som er en helt gratis IPTV-tjeneste, tilbyr sport, nyheter, underholdning, musikk, TV for barna og mer. Du kan se hva som helst fra populære filmer på Pluto TV Movies-kanalen til sportshøydepunkter, repriser og fullt spill og kamper i nettverk som Stadium og Fight.

Pluto TV har også et fullt utstyrt Kodi addon tilgjengelig gjennom det offisielle Kodi addon depot.

Xumo

Hvis Pluto TV ikke er til din smak, tilbyr Xumo en veldig lik gratis tjeneste. Det er over 100 gratis kanaler, hvorav mange også er tilgjengelige via Pluto TV, men andre er Xumo-spesifikke. Du kan finne at noen kanaler på Xumo, som den sci-fi tunge kanalen Dust, gir unikt innhold vanskelig å finne andre steder på nettet.

USTVNow

USTVNow er en lite kjent gratistjeneste, og leverer direktesendinger av populære TV-kanaler som FOX, NBC, CBS, ABC, My9 og noen få andre. USTV Nå inkluderer også et betalt alternativ som legger til et titalls flere kanaler for $ 20 per måned.

USTVNow er tilgjengelig for direktesendinger via en nettleser, apper eller gjennom en dedikert Kodi-addon.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1