Terrarium TV afsluiten: gebruik deze top 10 alternatieven voor Terrarium TV

De populaire Android-gebaseerde IPTV-service Terrarium TV ging eindelijk offline. Veel van zijn gebruikers zagen het bloed een tijdje in het water, omdat de dienst langzaam stoom verloor en updates zeldzaam werden. Met een waarschuwing van de ontwikkelaar om de app onmiddellijk te verwijderen, is dit het juiste moment om enkele alternatieven voor Terrarium TV te verkennen.


Terrarium TV-schermafbeeldingen

Is Terrarium TV voorgoed uitgeschakeld? Het eenvoudige antwoord is ja.

De ontwikkelaar heeft ervoor gekozen de update van de app te stoppen en zal de streams van de app afsluiten. Er zijn een groot aantal Terrarium TV-alternatieven die je kunt verkennen, maar die je nog steeds veel live-tv geven op je Android-apparaat of een ander apparaat dat je gebruikt om te streamen.

Alternatieve Terrarium TV-alternatieven

Enkele alternatieven van Terrarium TV die u mogelijk probeert te gebruiken zijn:

  • Mobdro
  • TeaTV
  • Showbox
  • Popcorn-tijd
  • Cinema Box
  • MovieBox HD
  • Kodi

Er zijn ook vele anderen online rondzweven. Je kunt ook verwachten dat veel Terrarium-tv-klonen verschijnen. We raden het gebruik van Terrarium TV of een van deze alternatieven niet aan. Elk van deze 'apks', zoals ze vaak worden genoemd, brengt aanzienlijke risico's met zich mee die we later zullen onderzoeken.

Waarschuwing: Android apks en IPTV mogen alleen worden gebruikt voor inhoud waartoe u wettelijk toegang hebt. Comparitech pleit niet voor het gebruik van apks of IPTV voor piraterij.

Hieronder staan ​​enkele officiële alternatieven die u misschien wilt overwegen.

IPTV-gebruikers let op: nieuwe wetten betekenen dat uw internetprovider uw browsegegevens kan verkopen en delen

Wanneer u apps zoals Terrarium TV of Terrarium TV-alternatieven gebruikt, zendt u niet alleen uit wat u kijkt, maar ook naar waar u het bekijkt. Uw ISP kan uw online gegevens registreren en verkopen dankzij recente wetswijzigingen. Dat betekent dat alles wat u online doet voor het oprapen ligt voor de hoogste bieder.

U kunt uw datastreams van uw ISP op elke locatie, thuis of openbare wifi beschermen, met behulp van een VPN. Een VPN leidt uw verbinding door een zwaar gecodeerde datatunnel die voorkomt dat uw ISP of iemand die uw netwerk deelt uw streamingactiviteiten kan zien.

Van de opties die we hebben getest op IPTV-streamingbeveiliging en privacy, is ExpressVPN onze # 1 keuze.

Beste VPN voor IPTV: ExpressVPN

ExpressVPN streaming video

Ongeacht of u onofficiële IPTV-streaming-apps zoals Terrarium TV of officiële apps zoals fuboTV gebruikt, kan online browsen privacy- en beveiligingsrisico's met zich meebrengen.

Niet alleen kunnen uw gegevens worden blootgesteld aan uw internetprovider, maar u loopt ook het risico dat uw gegevens worden gestolen tijdens het streamen via openbare wifi, of vanwege een schadelijke app die wordt geïnstalleerd van buiten de Google Play Store.

Bovendien stellen Man-in-the-Middle-aanvallen hackers in staat om allerlei gegevens van gebruikers van streaming-apps over te slaan, zoals financiële informatie, locatiegegevens en meer. Die informatie kan op het donkere web worden verkocht en worden gebruikt bij identiteitsdiefstal.

Een solide VPN versleutelt uw gegevens en biedt ook extralegale voordelen, zoals de mogelijkheid om geografische inhoudsblokken te omzeilen die door veel IPTV-services worden ingevoerd.

Van de opties die we hebben getest, biedt ExpressVPN de beste gebruikerservaring, privacybescherming en beveiligingsfuncties. De service heeft ook duizenden servers over de hele wereld, waardoor het gemakkelijk is om een ​​snelle verbinding en geo-hop te vinden naar meer dan 90 landen wereldwijd.

PROBEER HET RISICOVRIJ: Ontvang hier 3 maanden gratis met het jaarplan van ExpressVPN. De deal bevat een 30-dagen niet-geld-terug-garantie, dus u ontvangt een volledige terugbetaling als u niet tevreden bent.

Top 10 officiële alternatieven voor Terrarium TV

Zoals eerder gezegd, mensen die op zoek zijn naar apks zoals Terrarium TV, kunnen ze waarschijnlijk online vinden, hoewel uitsluitend van websites die buiten de Google Play Store werken. Dergelijke opties zijn niet alleen onveilig maar onbetrouwbaar.

Terrarium TV is daar een goed voorbeeld van. Nadat de service in september 2018 was afgesloten, kondigde de ontwikkelaar, NitroXenon, later aan dat hij waarschijnlijk gebruikersgegevens zou opgeven als daarom werd gevraagd. Volgens TorrentFreak, dat het verhaal brak, verklaarde NitroXenon,

"Ik vertel gewoon de waarheid," vertelde hij TF. “Bijna elke app volgt de IP-adressen van de gebruiker. En als ik de informatie aan autoriteiten moet overhandigen, dan doe ik het. "

Alternatieven voor Terrarium TV zoals ShowBox, TeaTV, Mobdro en andere zijn vanwege deze risico's niet beschikbaar in de officiële Google Play Store. Hun ontwikkelaars zijn ook net zo onbetrouwbaar als het gaat om het beschermen van gebruikersgegevens, waardoor een VPN bijzonder belangrijk is.

Bovendien kunnen websites die niet-officiële APK-downloads aanbieden de apps al dan niet hebben gewijzigd om malware op uw apparaat te installeren. Een dergelijke kaping van apps kan gebeuren zonder medeweten van de gebruiker. In september 2018 heeft softwarebeveiligingsbedrijf ESET een rapport uitgebracht waaruit blijkt dat verschillende populaire Kodi-add-ons die werden gebruikt om tv en films te kijken, werden geïnjecteerd met malware voor het minen van munten. Gebruikers waren maandenlang niet op de hoogte en mogelijk tienduizenden gebruikers werden getroffen.

Hoewel dit probleem slechts enkele Kodi-gebruikers trof die een paar add-ons gebruikten (GAIA en Bubbles), zijn IPTV apks zoals Terrarium TV niet immuun voor deze risico's. Vanwege hun ongeoorloofde karakter kunnen de apps die worden gebruikt om Terrarium TV en soortgelijke apks uit te voeren, gemakkelijk worden aangetast.

De volgende, officiële alternatieven van Terrarium TV moeten gebruikers meer gemoedsrust bieden, evenals heel veel geweldige live en on-demand content. Je kunt zelfs VPN's gebruiken om het blokkeren van content met elk van deze services te omzeilen om toegang te krijgen tot meer content of toegang te krijgen tot hun streams terwijl je in het buitenland bent.

fuboTV

Een sportgerichte streamingdienst, fuboTV biedt inwoners van de VS meer dan 100 kanalen. Gezien de focus op sport, bedient fuboTV vooral must-have sportnetwerken, zoals beIN Sports, FOX Sports, NBC Sports, Pac-12 Networks, NFL Network, NBA TV, Big Ten Network en meer. De service heeft ook lokale tv-filialen voor FOX, NBC, CBS en anderen, evenals vele entertainmentkanalen, zoals FX, Lifetime, SYFY, TruTV, Cartoon Network en AMC.

De service biedt gratis cloud DVR en multi-device streaming voor maximaal twee apparaten per account. Je kunt fuboTV krijgen voor $ 45 per maand voor 80 kanalen, of $ 50 per maand met fubo Extra, die de volledige line-up van aangeboden kanalen omvat.

Sling TV

Sling TV is momenteel een van de meest populaire IPTV-diensten in de VS en biedt twee belangrijke zenderpakketten en een groot aantal extra kanalen. Voor $ 25 per maand kunt u zich aanmelden voor Sling Blue of Sling Orange. Elk biedt een iets andere selectie kanalen.

Sling Orange heeft 28 kanalen met de nadruk op ESPN- en Disney-netwerken. Sling Blue biedt 40+ kanalen waarbij Fox Sports en NBC Sports centraal staan, naast andere entertainmentkanalen zoals Bravo, History, AMC en Comedy Central.

Zowel Sling Orange als Sling Blue kunnen worden gecombineerd voor $ 40 per maand.

Sling TV biedt een 20-uurs cloud DVR voor een extra $ 5 per maand en stelt gebruikers in staat om live-tv op meerdere apparaten tegelijk te streamen. (Alleen Sling Blue en Sling Orange + Blue).

YouTube TV

Google betrad eindelijk de IPTV-markt met zijn YouTube TV-service. Deze service wordt geleverd met tal van geweldige functies, waaronder 3 gelijktijdige streams, 6 individuele gebruikersprofielen per account en onbeperkte cloud-DVR inbegrepen in de kosten (vervaldatum van 9 maanden).

Je kunt de 60+ kabel en lokale tv-netwerken van YouTube TV krijgen voor $ 40 per maand. Alle andere functies zijn ook zonder extra kosten in de service opgenomen. Populaire netwerken zoals ESPN, The CW, FOX Sports, AMC, SYFY, TNT, Disney XD, BBC America en meer zijn beschikbaar, evenals add-on filmkanalen zoals Showtime en HBO.

Philo

Philo is een goedkope IPTV-service met 40+ kanalen voor $ 16 per maand, tegen lage kosten en met een uitstekende selectie kanalen. Er is ook een optie van $ 20 per maand die een paar extra kanalen toevoegt.

Via Philo krijgt u toegang tot Paramount Networks (die Bellator MMA simulcasts bevat), History Channel, Discovery Channel, Science Channel, A&E, AMC, Comedy Central, HGTV, IFC en meer.

Philo wordt geleverd met een gratis onbeperkte 30-daagse cloud-DVR, duizenden on-demand shows, 72 uur terugspoelen voor alle live tv-uitzendingen en gelijktijdige streaming voor meerdere apparaten. Je zult geen sportnetwerken vinden op Philo, maar dat helpt de dienst ook zijn kanalen te bieden voor zulke lage kosten.

Hulu

De meeste mensen zijn bekend met de on-demand service van Hulu, maar velen weten niet dat Hulu nu ook een optie voor live tv biedt. Je kunt zowel Hulu on-demand als Hulu's IPTV-service als één pakket krijgen voor $ 40 per maand. Dat pakket bevat meer dan 60 kanalen, 50 uur cloud DVR-opslag, 2 gelijktijdige streams en de optie om filmnetwerken toe te voegen zoals Showtime en HBO.

Hulu schakelt de meeste impopulaire netwerken uit, in plaats daarvan richt hij zich vooral op de kanalen die mensen willen bekijken. U vindt NBC, ABC, CBS, FOX, ESPN, FOX Sports, History Channel, FX, HGTV, National Geographic, TBS, SYFY, USA en Travel Channel, en vele anderen.

PlayStation Vue

PlayStation Vue heeft een soortgelijke service als Hulu met Live TV, YouTube TV en Sling TV. Het is echter een van de weinige officiële en betaalde IPTV-services waarmee u verbinding kunt maken via een functionerende Kodi-add-on.

PS Vue biedt pakketten met meerdere kanalen, variërend in prijs van $ 45 per maand voor 45+ kanalen tot $ 80 per maand voor 90+ kanalen. Dat zet PlayStation Vue absoluut in het hogere segment qua prijs, maar de service omvat ook een cloud-DVR, 6 gelijktijdige streams en de optie om meerdere gebruikersprofielen per account te maken.

DirecTV nu

DirecTV Now en PlayStation Vue worden snel de meest populaire IPTV-service in de VS en zijn de meest vergelijkbare services op deze lijst. Beide bieden bijna 100 kanalen via een duur, duur pakket, maar beide hebben ook een goedkoper pakket voor diegenen die niet dezelfde prijs willen betalen als voor traditionele kabel-tv.

DirecTV biedt nu 65+ populaire sport- en entertainment-tv-netwerken via het laagste kostenpakket van $ 35 per maand. FOX Sports, ESPN, Cartoon Network, Comedy Central, SYFY, USA, NBC Sports, TNT, TLC en meer zijn beschikbaar. DirecTV Now heeft ook een 20-uurs cloud DVR en stelt gebruikers in staat om op 2 apparaten tegelijkertijd te streamen.

Pluto TV

Als je op zoek bent naar honderden tv-kanalen, zal Pluto TV je goed van dienst zijn. Pluto TV is een volledig gratis IPTV-service en biedt sport, nieuws, entertainment, muziek, kinder-tv en meer. Je kunt alles bekijken, van populaire films op het Pluto TV Movies-kanaal tot sporthoogtepunten, herhalingen en volledige games en wedstrijden op netwerken zoals Stadium en Fight.

Pluto TV heeft ook een volledig doorgelichte Kodi-add-on beschikbaar via de officiële Kodi-addonrepository.

Xumo

Als Pluto TV niet naar wens is, biedt Xumo een zeer vergelijkbare gratis service. Er zijn meer dan 100 gratis kanalen, waarvan er momenteel ook beschikbaar zijn via Pluto TV, maar andere die specifiek zijn voor Xumo. Het kan zijn dat sommige kanalen op Xumo, zoals het sci-fi heavy-kanaal Dust, unieke inhoud bieden die je elders moeilijk online kunt vinden.

USTVNow

Een weinig bekende gratis service, USTVNow biedt livestreams van populaire tv-kanalen via het netwerk, zoals FOX, NBC, CBS, ABC, My9 en enkele anderen. USTV Now bevat ook een betaalde optie die meer dan een dozijn kanalen toevoegt voor $ 20 per maand.

USTVNow is beschikbaar voor livestreams via een webbrowser, apps of via een speciale Kodi-add-on.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 5