Område 51 IPTV: Hvad er Area 51 IPTV, og skal du bruge det?

Område 51 er blevet en meget populær IPTV-tjeneste. Tilhængere af tjenesten siger, at den giver hundreder af kanaler for kun $ 5, så hvordan kunne en person gå galt? Der er dog nogle spørgsmål om, hvordan Area 51 IPTV kan skabe et overskud, og om det er et tilfælde af "for godt til at være sandt". Nedenfor undersøger vi hvad Area 51 IPTV har at tilbyde, og om det er værd at tilmelde dig service.


område 51

Område 51 IPTV - Resume

Vi vil gå nærmere ind på området 51 nedenfor. Generelt kan Area 51-appen og Kodi-tilføjelsen udgøre en risiko, mens tjenesten som helhed har nogle besvarede spørgsmål, især på grund af dens lave omkostninger sammenlignet med de faktiske omkostninger ved at tilbyde de kanaler, den leverer. Nogle tjenester, der tilbyder IPTV på lignende måde, såsom Set TV og Fab TV, blev begge taget offline på grund af krænkelse af ophavsretten. Dette betyder ikke, at IPTV-område 51 også vil være, men der er mange spørgsmål, der findes på grund af disse ligheder.

På grund af disse årsager anbefaler vi ikke Area 51 IPTV-service.

Område 51-brugere skal bruge ekstra sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger, når de bruger tjenesten, herunder tage skridt til at forhindre ISP-overvågning, hacks fra ondsindede programmerere og andre sikkerhedstrusler.

Ansvarsfraskrivelse: Comparitech kondonerer eller opmuntrer ikke nogen krænkelse af ophavsret, herunder streaming af video fra piratkopierede IPTV-kilder. Overvej de lokale love, ofre og risikoen for piratkopiering, før du downloader eller streamer ophavsretligt beskyttet materiale uden tilladelse.

Advarsel: Brug altid en VPN med din IPTV-service

Alle IPTV-tjenester udgør visse sikkerheds- og privatlivsrisici, og brugerne skal være opmærksomme på disse. Hvis du bruger en IPTV-tjeneste, kan din internetudbyder logge oplysninger om, hvad du ser, og hvor du streamer den fra. Det kan også throttle din hastighed baseret på det faktum, at du streamer video.

Hvis du bruger internettet via offentlig WiFi (f.eks. I en kaffebar eller fitnesscenter), kan hackere også komme ind på din enhed og stjæle adgangskoder og kreditkortsdata.

En VPN vil kryptere de data, du sender til og modtage fra din IPTV-service eller ethvert andet websted, du besøger, hvilket gør det næsten umuligt for din internetudbyder at vide, hvad du ser, eller endda, at du streamer video. Dette vil holde din streamingadfærd privat, hjælpe med at reducere hastighedsregulering og øge beskyttelsen mod hackere.

Af alle tilgængelige VPN'er har vi fundet ud af, at ExpressVPN er det bedste for IPTV-brugere. Det har apps til de fleste tv-enheder, er lynet hurtigt og holder ingen logfiler over brugernes aktiviteter. Det er et fremragende middel for IPTV-brugere at beskytte deres privatliv under streaming.

PRØV DET RISIKFRI: Få 3 måneder gratis her med ExpressVPNs årlige plan. Handlen inkluderer en 30-dages tilbagebetalingsgaranti, så du får en fuld refusion, hvis du ikke er tilfreds.

Hvad er IPTV-tjeneste i område 51?

Område 51 tilbyder over 500 kanaler fra en lang række lande, herunder USA, UK, Indien, Canada, Australien, New Zealand, Rusland, Pakistan og andre. Fra USA har det kabelkanaler som SYFY, TBS og truTV; premium sportskanaler som NFL Sunday Ticket og NBA Pass; og filmkanaler som Starz og HBO. Fra Storbritannien har det alle BBC- og ITV-kanaler, Sky News, Sky Sports og mange andre.

Prisen for denne samlede pakke kanaler er kun $ 5 / måned. Denne pris $ 5 inkluderer muligheden for at streame på to enheder på samme tid. Ekstra enheder koster ekstra.

Area 51-softwaren kan kun køres på Android-enheder. Der er ingen tilgængelige versioner til Apple TV, Roku, PC, Mac eller iOS. Der er dog en Kodi-addon, der kan bruges til at få adgang til tjenesten på enhver enhed, der kører Kodi.

Skulle du bruge Area 51 IPTV?

Område 51 betjener en tjeneste, der ligner andre IPTV-tjenester, der er blevet taget offline, såsom Sæt TV, Fab TV og en håndfuld andre. Disse tjenester blev anklaget for at være ulovlige piratoperationer af forskellige myndigheder. Dette betyder ikke, at Area 51 IPTV også kører sine operationer på lignende måde. Der er dog mange ubesvarede spørgsmål.

For det første ser Area 51 ikke ud til at opkræve brugere korrekt for antallet af kanaler, det tilbyder. I stedet opkræver det brugere udelukkende efter hvor mange enheder brugerne streamer fra.

For at en IPTV-tjeneste skal fungere, skal den betale netværk og indehavere af ophavsret for retten til genudsendelse. Dette betyder, at det at levere en større kanalpakke til brugerne koster mere for tjenesten. På grund af disse omkostninger opkræver kendte IPTV-tjenester som Sling TV, DirecTV Now eller fuboTV generelt et højere abonnementsgebyr for deres kanalpakker. Dette rejser spørgsmålet om, hvordan Area 51 har formået at tilbyde disse kanaler som en så lav pris, mens andre tjenester kræver mere.

For det andet er omkostningerne ved et abonnement på Area 51 så lave, at det er uklart, hvordan virksomheden kunne give et overskud, hvis det betalte for rebroadcast rettigheder. For eksempel har Wall Street Journal rapporteret, at ESPN koster tv-udbydere over $ 6 pr. Kunde. Da Area 51 tilbyder hele sin pakke for $ 5, betyder det, at tjenesten skal tage et tab på $ 1 pr. Bruger, bare fordi den bærer ESPN. Alle de andre kanaler, den bærer, skulle forårsage, at den mister endnu mere.

Selvfølgelig kan det være, at område 51 tager disse tab. Område 51 efterlader imidlertid mange spørgsmål ubesvarede og indtil videre har ikke forsøgt at besvare disse spørgsmål, som vi har set. Vi mener, at IPTV-brugere skal være opmærksomme på disse bekymringer, da område 51 kan gå offline på grund af at miste penge eller af andre relaterede grunde

Sikkerhedsproblemer med område 51

Ud over disse problemer er der betydelige problemer med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger og sikkerhed, der er forbundet med brugen af ​​område 51. For at bruge Area 51 skal brugere generelt downloade en kopi af Area 51 apk-filen. Imidlertid giver en Google-søgning efter “Area 51 apk” i øjeblikket et Google Play-butiksresultat med intet andet end negative 1-stjernede anmeldelser i øverste placering. Disse anmeldelser siger, at appen er falsk og vil resultere i, at brugerens enhed bliver hacket, hvis den downloades. Desuden hævder beskrivelsen af ​​appen, at det er en gratis service, hvilket helt klart ikke er sandt.

Da søgemaskiner fører brugerne til disse forkerte resultater, er der stor sandsynlighed for, at mange brugere ender med at downloade ondsindede filer, mens de prøver at finde den rigtige. Dette kan skade brugeres enheder og koste dem tid og / eller penge.

Dette problem kunne let løses af tjenesteudbyderen, hvis den skulle sende en autentisk kopi af apk-filen på sin hjemmeside. Der er dog ikke noget link til en apk-fil på Area 51s hjemmeside, og tjenesten giver ingen oplysninger om, hvor brugere kan finde en officiel kopi af filen.

Brugere kan installere en Kodi-tilføjelse i stedet for Android-appen for at se Area 51 IPTV. Denne Kodi-tilføjelse er dog kun tilgængelig ved hjælp af et tredjepartslager, der ikke er meget kendt. Så vidt vi kan sige, blev denne Kodi-addon udviklet af nogen, der ikke har tilknytning til område 51.

Hvis du gerne vil vide nogle alternative IPTV-tjenester, der er sikrere og mere pålidelige, skal du læse mere nedenfor.

Alternativer til område 51 til live tv

Her er nogle alternativer til Area 51 IPTV-service. Alle følgende tjenester leverer officielle apps på deres websteder eller i de officielle platformbutikker (Google Play Store, Amazon Fire TV Store, Apple TV Store osv.). Derudover har disse apps høje vurderinger, positive brugeranmeldelser og ingen kendte klager over malware eller andre sikkerhedsproblemer.

FuboTV

fubo tv 2

FuboTV er en IPTV-tjeneste specifikt rettet mod sportsfans. Det bærer over 70 kanaler i sin grundlæggende $ 44.99 / måned-pakke. Dette inkluderer Fox Sports South, Fox Sports Southeast,

FS1, beIN Sports Network, CBS Sports, History Channel, USA Network, Sundance TV, Fox Business, FUSE, POP og mange andre.

Ud over denne grundlæggende pakke tilbyder fuboTV også en "International Sports Plus" -pakke med fem ekstra kanaler (Fox Soccer Plus, GolTV engelsk, GolTV Spanish, Tyc Sports, Motorsport.tv), en "fubo Cycling" -pakke med disse samme kanaler plus fubo Cycling, en "Sports Plus" -pakke med 21 ekstra sportskanaler og en "Adventure" -pakke til udendørsentusiaster. Omkostningerne for disse pakker varierer fra $ 5 til $ 12 ekstra om måneden. Alle ni Showtime-kanaler er også tilgængelige for en ekstra $ 10.99 pr. Måned.

Det har apps til Roku, Apple TV, Amazon Fire TV og Android TV. FuboTV kører også på enhver enhed, der har en webbrowser.

Dine fuboTV-loginoplysninger kan bruges til at låse indhold fra apps, der er tilknyttet en kanal, du abonnerer på. For eksempel giver den grundlæggende pakke dig mulighed for at låse premiumindhold fra apperne History Channel og USA Network. Dette er en tydelig fordel ved at bruge fuboTV over Area 51, da Area 51 ikke indeholder indhold på bestilling.

FuboTV tilbyder en gratis prøveperiode i syv dage, og den første måned for nye abonnenter er $ 5 rabat på den normale pris.

Slynge-tv

slynge tv 2

Sling TV er en IPTV-tjeneste rettet mod brugere, der ønsker et udvalg få kanaler til en lav pris. Det giver to grundlæggende pakker, der imødekommer forskellige målgrupper. For brugere, der ønsker ESPN- og Disney-kanaler, tilbyder Sling en pakke kaldet “Sling Orange”, der bærer ESPN 1-3, Disney Channel og 28 andre amerikanske kabelkanaler. For brugere, der ønsker NBC-ejet kanaler, tilbyder Sling en pakke kaldet “Sling Blue”, der inkluderer NBC On-demand, NBC Sports, USA, SYFY og 38 andre kanaler.

Uanset hvilken basispakke der vælges, er omkostningerne kun $ 25 / måned. Ekstra kanaler tilbydes som en del af tilføjelsespakker, der koster $ 5- $ 10 mere om måneden. For eksempel tilbyder pakken "Comedy Extra" MTV, MTV2, Paramount Network, CMT, Logo, Revolt, GSN og TV Land for $ 5 ekstra pr. Måned, og "Kids Extra" -pakken tilbyder Nicktoons, TeenNick, Boomerang og BabyTV for de samme $ 5 ekstra pr. måned.

Sling TV har apps til Apple TV, Roku, Amazon Fire TV, Android TV, AirTV Player og Android-telefoner og tablets. Derudover kan det bruges på enhver enhed, der har en webbrowser. Ligesom fuboTV (ovenfor), kan Sling TV bruges til at låse op on demand-indhold fra tv-kanal apps såsom USA, SYFY, History osv..

Xumo

xumo tv

Xumo er en gratis IPTV-tjeneste, der opretter streamingkanaler ved at skrabe videoer fra netværkswebsteder. Der er over 100 kanaler tilgængelige på tjenesten, herunder CBSN, MSNBC, Fail Army, The Pet Collective, People TV, HooplaKidz, Sports Illustrated, Futurism og mere.

Xumo har apps til iOS og Android-enheder (inklusive Android TV og Nvidia Shield). Android-appen kan køres på en Amazon Fire TV-enhed, men skal først "sidelastes" vha. Downloader eller en filhåndteringsapp.

USTVnow

ustvnow_guide

USTVnow er en IPTV-tjeneste rettet mod amerikansk militær stationeret i udlandet. Det tilbyder en gratis pakke, der inkluderer New York-tilknyttet alle de amerikanske netværkskanaler: NBC, ABC, CBS, Fox, PBS, The CW og My 9. For $ 29 / måned tilbyder det yderligere 18 kanaler, inklusive AMC , Discovery, Fox News, FX, National Geographic, Nickelodeon, TLC og andre.

USTVnow har apps til Roku og Apple TV. Det kan også køres ved hjælp af en webbrowser. Der er ingen Android- eller Amazon Fire TV-apps tilgængelige for USTV nu, men mange Android / Fire TV-brugere stoler på Kodi for at se dens programmering.

Bedste on-demand-tjenester til brug sammen med IPTV

Selvom ovennævnte IPTV-tjenester fungerer godt til at se live tv, kan du undertiden måske se film eller shows, der ikke er tilgængelige live eller ikke engang findes på netværkets gratis apps. Her er et par gode apps, du kan bruge til at få endnu mere on-demand indhold.

Popcornflix

popcornflix

Popcornflix er en gratis on-demand videotjeneste oprettet af Screen Media Ventures. Det tilbyder et stort katalog over film, inklusive rædselfilm, dramaer, thrillere, romanser, mysterier, westerns, familiefilm og andre filmgenrer. Et par bemærkelsesværdige titler inkluderet er Pigen med dragen tatovering, Zodiac, Kort sigt 12, Jakten på rød oktober, School of Rock, og Amityville-terroren.

Popcornflix er tilgængelig på Roku, Apple TV, Amazon Fire TV og gennem en webbrowser på en pc, Mac eller mobil enhed.

Tubi TV

Tubi TV-filmaften

Tubi TV har et af de største kataloger over ethvert on-demand video-websted, der konkurrerer med Netflix. Det understøttes af annoncen og kræver ikke et abonnementsgebyr. Disse annoncer kan omgås, hvis du bruger Kodi-versionen af ​​appen. 

Det har tusinder af film spredt over mange forskellige genrer, herunder fremmedsprogede film, kultklassikere, indiefilm, kampsport, thrillere, romantik, sci-fi og fantasy og mange andre. Dets store bibliotek inkluderer Waynes verden 2, Klare og nuværende fare, Windtalkers, Bandits, World Trade Center, Hotel Rwanda, Showgirls, Jagter Amy, og mange andre populære titler.

Tubi TV har også en omfattende samling af tv-shows, inklusive Ande dynasti, Ulve blod, Den døde zone, Retsmedicinske filer, og mere.

Tjenesten er tilgængelig på de fleste tv-, mobil- og pc-platforme. Det har også forskellige indholdsbiblioteker i USA, Storbritannien og Canada, men du kan bruge en VPN til at omgå dets geografiske indholdsbegrænsninger og få adgang til det fulde bibliotek med tilgængeligt indhold.

Crackle

knitren

Crackle er en on-demand TV-service, der ejes af Sony. Det har hundredvis af film og shows, hvoraf de fleste er i high-definition. Bemærkelsesværdige titler inkluderer Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby, Voksne, Robotech, Terminator: Sarah Connor Chronicles, Resident Evil: gengældelse, og Godzilla (1998) blandt mange andre.

Crackle er tilgængelig på de fleste tv-platforme, mobile enheder og personlige computere, herunder Roku, Amazon Fire TV, Apple TV, Android og iOS.

På grund af det store antal annoncer, anbefaler vi, at du bruger Kodi-tilføjelsesprogrammet til Crackle, som skummer annoncerne ud for dig.

VIEWSTER

VIEWSTER

Viewster er en schweizisk-baseret VOD-service, der er specialiseret i spil- og animeindhold. Nogle af dets mere populære titler inkluderer Maricraft, Cromartie High School, Street Fighter: The New Challengers, og Beckii's Life.

Viewster er tilgængelig på Roku, Apple TV, Amazon Fire TV, Android, iOS og i en webbrowser.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 6 =