Sådan slettes alle dine indlæg på Facebook, Twitter eller Instagram

Sådan slettes alle dine indlæg på Facebook, Twitter eller Instagram


Der er en række årsager til, at du måske vil slette alle dine sociale medieindlæg i bulk. Måske er du på jobjagt og vil være sikker på, at intet skaber dit skumle ren rykte. Eller du er sammen med nogen nye, og påmindelser om gamle forhold er ikke det, du vil dukke op på Facebook. Måske driver du en virksomhed, der gennemgår en omdirigering, og du vil starte dine sociale mediesider fra bunden.

En enkel løsning er naturligvis at deaktivere din konto og starte forfra. Dette betyder dog, at du mister alle venner og følgere og alle andre offentlige eller private oplysninger, du har tilknyttet din konto. Det giver mulighed for at slette uønskede indlæg fra din konto. Problemet er, at hvis du har tusinder af poster at slippe af med, kan det være alvorligt tidskrævende at slette dem en efter en, for ikke at nævne kedelig. Heldigvis er der mange sociale mediesider løsninger, der giver dig mulighed for at slette indlæg i bulk.

I denne artikel undersøger vi dine vigtigste indstillinger for nogle af de mest populære websteder (Facebook, Twitter og Instagram).

Sådan slettes alle Facebook-indlæg

Vil du slette din Facebook-side eller din profil? Her er dine muligheder:

Slet Facebook-profilindlæg

Når det kommer til din Facebook-profil, gør platformens indbyggede indstillinger kun dig i stand til at slette en ad gangen. Sådan gør du:

 • Find indlægget på din tidslinje.
 • Klik på de tre prikker i det øverste højre hjørne af indlægget.
 • Klik Slet.

En alternativ mulighed giver dig mulighed for at sortere indlæg efter specifikke kategorier. Gå til Aktivitetslog og vælg et filter. Derefter kan du klikke på blyantikonet ved siden af ​​hvert indlæg og vælge Slet. Du kan stadig kun slette et indlæg ad gangen ved hjælp af denne metode.

Det er muligt at slette indlæg i bulk fra Facebook-profiler ved hjælp af en browserudvidelse. Et sådant plugin er Social Book Post Manager til Chrome, der er gratis at bruge. Det giver dig mulighed for at batch-slette profilindlæg, samt udføre andre batchhandlinger, som at skjule eller skjule flere indlæg.

Sådan bruges Social Book Post Manager:

 • Installer Social Book Post Manager i din Chrome browser.
 • Åbn din Facebook-profil, og klik Aktivitetslog. Vælg et filter til venstre på siden. Du kan vælge Aktivitetslog (som viser alle aktiviteter) eller et af de andre filtre, f.eks Indlæg, du er tagget i eller Skjult fra tidslinjen.
 • Åbn udvidelsen af ​​Social Book Post Manager. Bemærk, at hvis du prøver at åbne udvidelsen, når du ikke er i din aktivitetslog, bliver du bedt om at navigere til den rigtige side. Når åbningen ser ud, ser plugin sådan ud:

Social Book Post Manager-interface.

 • I udvidelsen ser du en række felter inklusive År, Måned, Tekst Indeholder, og Tekst indeholder ikke. Der er også en Prescan på side afkrydsningsfelt (afkryds dette for at gennemgå indlæg før sletning) og en dropdown-hastighed. Udfyld disse indstillinger som beskrevet i instruktionerne og vælg Slet (andre muligheder inkluderer Privatliv, Skjul / vis, I modsætning til, og Backup).

Bemærk, at År og Måned felter inkluderer Vælg alle muligheder. Dette betyder, at du effektivt kan slette indlæg hver måned eller årlig basis eller slette hvert indlæg. For at slette poster fra en bestemt tidsperiode, f.eks. Tre måneder eller tre år, skal du dog gøre dette henholdsvis en måned eller et år ad gangen.

Det Tekst Indeholder og Tekst indeholder ikke felter kan bruges som søgefiltre til at hjælpe plugin med at bestemme, hvad der kan blive eller gå. For eksempel kan du vælge at slette hvert indlæg med ordet "marketing" i det. Og / eller operatører er tilladt i disse felter.

Bemærkningerne til hastighedsvælgeren antyder, at plugin til tider kan være upålidelig, og det rådes dig til at vælge en lavere hastighed, hvis et tidligere forsøg ikke var helt succesfuldt.

Ansvarsfraskrivelse for denne udvidelse inkluderer, at slettede indlæg ikke kan gendannes, så at downloade dine Facebook-data på forhånd (se ovenfor) kan være et klogt træk. Som det også henvises til i hastighedsnoter, kan det være nødvendigt, at udvidelsen skal køres flere gange for at alle indlæg skal slettes.

Slet alle indlæg på Facebook-siden

Facebook-sider (typisk brugt til virksomheder) fungerer meget anderledes end Facebook-profiler. Hvis du har en Facebook-side, er det nemt at slette flere indlæg på én gang, selvom husk, kan du stadig kun slette 25 indlæg ad gangen med denne metode:

 • Gå til din side og klik på Indstillinger, vælg derefter Udgivelsesværktøjer.

Facebook-indstillinger.

 • Du skal se en liste over dine offentliggjorte indlæg. Klik på boksen til venstre for Indlæg for at vælge alle.
 • Klik på Handlinger dropdown og vælg Slet.

Og det er det. Hvis du har mere end 25 indlæg, du vil slette, kan du fortsætte med at gentage processen, indtil du er færdig.

Hvis du vil slette bulkindlæg, men er bekymret, skal du muligvis have brug for oplysningerne i dem på et senere tidspunkt, kan du overveje at downloade dine Facebook-data.

Andre Facebook-indstillinger

Bortset fra at slette indlæg giver Facebook dig andre muligheder, såsom at du kan skjule et indlæg eller begrænse, hvem der ser tidligere indlæg. Disse kan være nyttige, hvis der er specifikke indlæg, som du ikke ønsker, at nogle mennesker skal se.

For at skjule et indlæg skal du gå til indlægget, klikke på de tre prikker i øverste højre hjørne og vælge Skjul fra Tidslinje. Indlægene findes stadig og vises muligvis andre steder på Facebook, men vises ikke længere på din tidslinje.

En anden mulighed er at begrænse, hvem der kan se dine tidligere indlæg. Gå til Indstillinger > Privatliv og se efter Din aktivitet sektion, der skal være øverst. Her er der en mulighed for at "begrænse publikum for indlæg, du har delt med venner af venner eller offentligt?" Hvis du vælger Begræns tidligere indlæg, så vil alle indlæg, der i øjeblikket er på din tidslinje, kun være synlige for folk på din venneliste.

Facebook privatlivsindstillinger.

Dette er praktisk, for eksempel hvis du ikke ønsker, at en snuskende arbejdsgiver skal se dine indlæg, men du vil holde din profil offentlig.

Bemærk, at du ikke kan slette indlæg af andre, selvom du kan stoppe dem med at vises på din tidslinje, fjerne tags eller rapportere et indlæg som upassende. Du kan også slette indlæg, du har foretaget på en andres side.

Sådan slettes alle Twitter-indlæg

I lighed med Facebook tillader Twitter's indbyggede indstillinger kun dig at slette indlæg på individuelt grundlag. At gøre dette:

 • Find indlægget (tweet) på din tidslinje.
 • Klik på den nedadgående pil i øverste højre hjørne af tweeten.
 • Vælg Slet Tweet.

Der er et par muligheder til at slette tweets i bulk:

TweetDelete er et program, der giver dig mulighed for at slette dine 3.200 seneste tweets, hvilket sandsynligvis er rigeligt for de fleste. Det giver dig også mulighed for at opsætte automatisk tweet-sletning til specificerede tidsrammer. Da TweetDelete fungerer i enhver webbrowser, og du ikke behøver at downloade en app eller udvidelse, kan du bruge den på dit skrivebord, telefon eller tablet. Denne applikation er gratis at bruge og enkel at komme i gang med:

 • Gå til TweetDelete-startsiden, læs betingelserne, marker afkrydsningsfeltet, og klik på Log ind med Twitter.

TweetDelete-startside.

 • Du bliver bedt om at logge ind på din konto, og hvis du gør det, giver appen tilladelse til at bruge din konto.

TweetSlet autorisation.

 • Derefter får du se et par muligheder. Den vigtigste mulighed er funktionen til automatisk sletning. Du kan indstille det til automatisk at slette tweets i en bestemt alder. Standardindstillingen er tre måneder, men du kan vælge forskellige tidsrammer fra en uge til et år. Du kan også vælge at slette alle dine tweets ved at markere afkrydsningsfeltet ved siden af SLET ALLE MINE TWEETS, før du aktiverer denne plan.

Aktivér TweetDelete-siden.

 • Når du har foretaget dine valg, kan du ramme Aktivér TweetDelete.

Hvis du har mere end 3.200 tweets at slette, kan du gentage processen, indtil du er færdig. På den anden side, hvis du vil slippe af med din konto for alle tweets i et fald, og du har masser at beskæftige dig med, kan du prøve TweetEraser. Denne app koster $ 6.99 og har evnen til at slette alle tweets på én gang.

Disse apps sletter dine indlæg permanent, så hvis du gerne vil være i stand til at hente oplysninger efter det, kan det være klogt at anmode om dit Twitter-arkiv, før du sletter tweets. Bemærk også, at en af ​​TweetDelete's ansvarsfraskrivelse er, at sletning af massetweet kan "forårsage store fejl med din Twitter-tidslinje, som kun Twitter-understøttelse kan løse." Faktisk siger Twitter, at grundene til forskellige Twitter-problemer kan omfatte massesletning af tweets..

Bemærk, at nogle slettede tweets stadig kan være synlige via tjenester som Wayback Machine og Google-cache. For Wayback Machine skulle nogen med vilje have arkiveret siden med tweeten. For Google-cache er det mest sandsynligt, at nylige tweets fra prominente brugere gemmes.

Se også: 1 ud af 5 Twitter-brugere siger, at de vil ske inden for et år

Sådan slettes alle Instagram-indlæg

Igen, med sine indbyggede indstillinger, giver Instagram kun dig mulighed for at slette individuelle indlæg manuelt. Det er dog endnu mere restriktivt, da du ikke kan slette indlæg fra din webbrowser, kun fra den officielle iOS- eller Android-app. Sådan slettes dine Instagram-indlæg fra appen:

 • Find indlægget på din Instagram-konto i appen.
 • Klik på de tre prikker i det øverste højre hjørne af indlægget.
 • Vælg Slet.

Bemærk, at du også har en Arkiv mulighed, som skjuler indlægget fra visningen. Arkivering er reversibel, mens sletning ikke er det.

Ligesom med Facebook og Twitter kan eksterne applikationer hjælpe dig med at fjerne flere Instagram-indlæg på én gang. Populære indstillinger inkluderer Cleaner for Ins (iOS) Cleaner for IG (iOS) og Cleaner for Instagram (Android). Bemærk, at i henhold til brugeranmeldelser og rapporter, har disse typer apps tendens til at fungere meget bedre på iOS end Android, så hvis du har muligheden, så prøv en iOS-app først.

Disse apps giver dig mulighed for at udføre et vist antal operationer gratis, før du beder dig om at opgradere til en betalt konto.

Til dette indlæg viser vi dig, hvordan du bruger Cleaner for Ins:

 • Download appen Cleaner for Ins til din iOS-enhed.
 • Du bliver bedt om at logge ind (brug dine Instagram-legitimationsoplysninger).

InstaClean-app.

 • Læs og accepter vilkår og betingelser.
 • Vælg Stolpe fra den nederste menu, og dine indlæg vises.
 • Tryk på alle dem, du vil slette, og klik på Slet i øverste højre hjørne.

Den gratis version af Cleaner for Ins giver dig 40 operationer, når du først logger ind, men du kan tjene mere ved at logge ind dagligt, formodentlig så appen kan vise dig annoncer (der er masser af Facebook-popup-annoncer i denne app). Alternativt kan du betale for at opgradere. Prisen er $ 1,39 for 80 operationer, $ 2,79 for 200 operationer og $ 3,99 for Pro-versionen. Den sidstnævnte mulighed er en engangsbetaling, der giver dig ubegrænsede handlinger og ingen annoncer.

Bortset fra massesletning af indlæg, kan du udføre andre operationer, herunder at fjerne andre, blokere aktuelle tilhængere, føje brugere til en hvidliste og fjerne likes..

Igen er det værd at bemærke nogle af de ansvarsfraskrivelser, der følger med denne app. Selvom Pro-versionen af ​​appen giver dig mulighed for at slette så mange indlæg, som du ønsker, Instagram sætter deres egne grænser, der stadig gælder, når du bruger renere app:

 • Instagram suspenderer muligvis din konto midlertidigt, hvis du udfører mere end 50 operationer på en time.
 • Det kan også stoppe din konto, hvis du udfører mere end 1.000 operationer på en dag.

Pro-versionen af ​​appen kan måske stadig være det værd, men husk, det kan være en lang proces, hvis du har en masse indlæg at slette.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 85 = 92