Sådan bruges Tor-landekoder på Windows, Mac & Linux til at forfalske din placering

Sådan bruges Tor-landekoderTor er et af de vigtigste værktøjer til anonym browsing. Mens dens standardkonfiguration er fantastisk til at skjule din webaktivitet, bliver du nødt til at foretage nogle ændringer, hvis du vil have dine data til at rejse gennem noder i specifikke lande. Denne artikel viser dig hvordan man ændrer Tor-landekoder på Windows, Mac og Linux.


Heldigvis er det let at konfigurere. I slutningen af ​​denne vejledning kan du sende webtrafik fra Albanien til Zambia, alt uden at forlade dit hus.

Hvorfor vil du ændre din landekode i Tor?

Når du kører Tor normalt, kommer din webtrafik ind i netværket ved en tilfældig knude, springer rundt i et antal forskellige relæer og forlader fra en tilfældigt valgt exit-knude, videre til din måldestination. Denne proces hjælper med at skjule, hvor data stammer fra, hvilket giver anonymitet til internetbrugere.

Anonym browsing er stor, men der er også situationer, hvor brugerne ønsker, at deres data skal rejse gennem bestemte placeringer. Nogle mennesker vil forvirre deres identitet eller det sted, deres data stammer fra.

Som eksempler kan en aktivist i Guatemala måske have, at deres internettrafik skal se ud som om den kommer fra nogen, der bor i Belgien, for at beskytte sig selv og skjule sig for myndighederne. På samme måde kan en cubansk kunstner være villig til at stille sig som en New Zealander for at omgå nogle af regeringens begrænsninger.

Ændring af landekoder giver folk i disse situationer mulighed for at vælge de specifikke lande, de ønsker, at deres data skal gennemgå. Det er relativt nemt at ændre indstillingerne også, hvilket betyder, at enhver med en internetforbindelse kan gøre det.

Ulemper ved at bruge Tor-landekoder

Hvis du vælger meget specifikke lande, især dem uden mange Tor-noder, er du muligvis ikke i stand til at oprette forbindelse. Hvis du kan, kan forbindelsen være ustabil og vanskelig at bruge. Generelt, jo mere du begrænser dit valg af noder, desto dårligere er din forbindelse.

Tor-landekoder kontra VPN'er til forfalskning af din placering

Ændring af Tor-landekoder kan være en god måde at forfalde din placering på, men det er ikke den eneste måde eller den mest velegnede i mange situationer. VPN'er kan være meget mere effektive i mange forskellige tilfælde.

Hvis din prioritet er anonymitet, og du ikke ønsker at stole på en tredjepart som en VPN-udbyder, kan Tor muligvis være den bedste mulighed til geo-spoofing. Det er gratis, men generelt ret langsomt, og er et godt valg til aktivisme og beslægtet brug.

Hvis du vil forfalske din placering, så du kan se geo-begrænset Netflix eller noget lignende, du skal bruge en VPN i stedet for Tor-netværket. Den første grund er praktisk - din forbindelse vil være meget hurtigere over en pålidelig VPN.

Det andet vigtigste spørgsmål er, at Tor-netværket er et vigtigt værktøj for mange aktivister, dissidenter og andre, der har brug for dets anonymitet for deres egen sikkerhed. Tor er allerede meget belastet, fordi der ikke er nok knudepunkter til antallet af mennesker, der vil bruge det.

Mange ville se det som uetisk, hvis du skulle forårsage endnu mere belastning på et allerede kæmpet netværk, bare så du kan se Game of Thrones. Hvis dette er den eneste grund til, at du vil forfalske din placering, er det bedst at få en VPN.

Se også: Sådan bruges Tor med VPN

Sådan ændres din Tor-landekode i Windows, Mac eller Linux

Ændring af dine landekoder involverer en lidt anden opsætning for hvert system, men når du først har gjort det, er landekodningsprocessen den samme.

Ændring af Tor-landekode i Windows

Det første trin til ændring af landekoder i Tor er at downloade og installere browseren. Inden du begynder at ændre koderne, skal du sørge for, at du har kørt Tor mindst en gang på forhånd. Dette gør torrc-fil vises, som du har brug for for at ændre de noder, som Tor kører igennem.

Når installationen er afsluttet, skal du gøre det dobbeltklik på Tor-ikonet for at åbne browseren og derefter trykke på Forbinde på den skærm, der dukker op. Når du har tilsluttet, torrc-fil vil være tilgængelig, og du kan gå videre med resten af ​​processen som følger.

Regelmæssige Tor-brugere (og de nye brugere, der netop har tilsluttet Tor første gang) kan komme i gang ved at lede efter torrc-fil. At finde det, dobbeltklik på browsermappen, derefter dobbeltklik på TorBrowser mappe inde i det.

I TorBrowser-mappen er der en anden mappe, der kaldes Data. Dobbeltklik på det. Her vil du se en anden mappe kaldet Tor. Dobbeltklik på det også. Dette bringer dig til torrc-fil:

Tor-country-koder-1

Dobbeltklik på torrc-fil for at åbne den. I det vindue, der vises, vil det bede dig om at vælge hvilket program, du vil åbne filen med. Vælg notepad hvilket åbner følgende vindue:

Tor-country-koder-2

Når du har gjort dette, kan du springe videre til det kaldte afsnit Sæt Tor-landekoderne i teksteditoren.

Ændring af Tor-landekode på en Mac

Ligesom med Windows skal du sørge for, at du har kørt Tor mindst en gang på forhånd for torrc-fil vises. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du downloade Tor-browseren og installere den. Når den er konfigureret, skal du åbne browseren og klikke på Forbinde.

Når Tor er blevet tilsluttet mindst en gang, skal du finde torrc-fil. Først skal du gå til fanen, og klik derefter på Gå til Menu, som vises i undermenuen:

Tor-country-koder-10

Slå din op Tor-mappe med følgende adresse:

Tor-country-koder-6

Når du er inde i mappen, skal du finde torrc-fil. Dobbeltklik på det, vælg derefter TextEdit fra Åben med muligheder:

Tor-country-koder-9

Det åbner følgende fil:

Tor-country-koder-7

Fra dette tidspunkt kan du gå videre til det nævnte afsnit Sæt Tor-landekoderne i teksteditoren.

Ændring af Tor-landekode med Linux

Før du begynder, skal du have konfigureret Tor og køre det mindst en gang. Du kan downloade Tor-browseren fra Tor-projektets websted og derefter køre opsætningen. Åbn browseren, og klik derefter på Opret forbindelse, så torrc-fil vises.

Når dette er gjort, kan du finde torrc-fil ved at åbne Tor Browser -mappen, derefter overskrift fra Browser undermappe til TorBrowser, derefter til Browser, og derefter til sidst Tor folder.

Åbn torrc-fil med din sædvanlige teksteditor for at hente filen. Det er her du kan tilføje de ønskede landekoder. Det ser meget ud som Notepad- og TextEdit-filerne vist i henholdsvis Windows- og Mac-afsnittene ovenfor. Når du har gjort dette, kan du gå videre til det næste afsnit.

Sæt Tor-landekoderne i teksteditoren

Nu hvor du har åbnet filen (i enten Windows, Mac eller Linux), er det tid til at slå de indgangs- og exit-noder op, som du gerne vil bruge i Tor. Gå til følgende link på SCCM Rookie for at finde koder for de lande, du vil oprette forbindelse gennem. Hver landekode består af to bogstaver mellem parenteserne {}:

Tor-country-koder-3

Som et eksempel er landekoden for Argentina ar, mens koden for Bangladesh er bd. I denne tutorial bruger vi Holland {nl}, Tyskland {de}, USA {us}, Singapore {sg} og Australien {au} som både vores indgangs- og udgangsnoder. For andre landekoder skal du rulle gennem siden, der er linket ovenfor.

Når du har fundet de landekoder, du leder efter, skal du gå tilbage til Notepad-fil (til Windows), Tekstredigeringsfil (til Mac) eller hvilken teksteditor du har brugt (hvis du ændrer dine landekoder i Linux), som vi åbnede før. Klik under den sidste tekstlinje og skriv følgende (inklusive mellemrum efter både “Indtastningsnoder” og “Afslutnoder”, men uden mellemrum mellem hver landekode):

EntryNodes {nl}, {de}, {us}, {au}, {sg}

ExitNodes {nl}, {de}, {us}, {au}, {sg}

Det EntryNodes kode specificerer hvilke indtastningsnoder, du vil have, Tor skal bruge. Det ExitNodes kode gør det samme, men for exit-noder. Vær opmærksom på, at Tor under disse indstillinger stadig kan bruge knudepunkter i andre lande mellem indgangen og udgangen.

Hvis Tor ikke kan oprette forbindelse korrekt ved hjælp af en af ​​de specificerede indgangs- og udgangskoder, vender det tilbage til andre noder, hvilket kan tvinge dine data til at rejse gennem uønskede placeringer.

Se Andre nyttige Tor-landekoder afsnit i slutningen af ​​artiklen, hvis du vil se nogle andre indstillinger. Disse inkluderer koder, der kan bruges til at ekskludere noder, og dem, der kan tvinge Tor til kun at bruge visse noder, selvom det betyder, at forbindelsen ellers mislykkes.

Det skal se sådan ud i Windows:

Tor-country-koder-4

Eller ligesom dette i Mac:

Sådan bruges Tor-landekoder på Windows, Mac & Linux til at forfalske din placering

Husk at erstatte {nl}, {de}, {us}, {au}, og {Sg} for de valgte landekoder.

Når du er færdig med dine valg, skal du gøre følgende:

  • vinduer - Klik på Fil i øverste venstre hjørne af notepad, derefter Gem som… Gå til boksen, der kommer op Gem som type mulighed nederst og vælg Alle filer. Klik derefter på torrc-fil, efterfulgt af Gemme og Ja:

Tor-country-koder-5

  • Mac - Hit Kommando og S på samme tid for at gemme filen, og luk den derefter.
  • Linux - Gem filen som du normalt ville (dette afhænger af, hvilken teksteditor, du bruger).

Nu hvor du har ændret og gemt torrc-fil, start din Tor Browser. Gå til det websted, du vælger. I dette tilfælde går vi til Wikipedia. Til venstre for URL'en ser du et lille ikon med et jeg i en cirkel:

Tor-country-koder-6

Klik på det for at se det kredsløb, som din forbindelse opretter. Hvis du har gjort tingene rigtigt, og Tor kan oprette forbindelse gennem de valgte lande, vil du se, at din trafik bruger dine valgte indgangs- og udgangskoder. I dette tilfælde kører Tor-forbindelsen gennem Tyskland og Holland.

Som du kan se, er det en enkel proces at ændre landekoder i Tor, så du nemt kan forfalske din placering. Under de indstillinger, der er nævnt ovenfor, kan du vælge de noder, du kan lide, og Tor vil ideelt sende din trafik gennem disse ind- og udgangskoder. Hvis den ikke kan oprette en stabil forbindelse ved hjælp af dem, vender den tilbage til andre noder.

Se også: Den ultimative guide til Tor

Andre nyttige Tor-landekoder

Brug af ovenstående indstillinger er ikke ideel til enhver brugssag. I nogle situationer kan det være bedst at ekskludere de noder, du ikke ønsker at bruge, snarere end at indstille de noder, du vil inkludere. F.eks. Ønsker du muligvis kun at ekskludere exit-noder i USA.

Ekskluderer knudepunkter

For at gøre dette skal du følge nøjagtigt den samme proces som ovenfor, men i stedet for at bruge EntryNodes og ExitNodes koder fra tidligere, brug ExcludeExitNodes. Du skriver følgende i torrc-fil i Notepad:

ExcludeExitNodes {us}

Hvis du ville ekskludere flere exit-noder, ville du bare adskille dem med kommaer, som vi gjorde tidligere. I andre situationer ønsker du måske at udelukke visse noder fra at blive brugt som indgangspunkter, udgangspunkter eller hvor som helst derimellem. For at gøre dette bruger du ExcludeNodes-koden på samme måde:

ExcludeNodes {us}

StrictNodes

Ved at bruge koderne ovenfor af sig selv, løber du stadig ind i problemet med, at Tor kan vende tilbage til at bruge ekskluderede noder, hvis det ikke kan oprette en stabil forbindelse på nogen anden måde. Hvis du foretrækker at slet ikke oprette forbindelse, snarere end at oprette forbindelse via bestemte placeringer, skal du tilføje i StrictNodes kode. Du kan placere det under en af ​​koderne nævnt ovenfor.

Med en StrictNodes indstilling af 1, Tor vil kun oprette forbindelse via dine specificerede noder (og undgå dem, som du har ekskluderet). Hvis det ikke lykkes at oprette forbindelse via disse specificerede noder, mislykkes det snarere end at vende tilbage til noder, der er ekskluderet.

Med en StrictNodes indstilling af 0, Tor vil om muligt undgå de ekskluderede knudepunkter. Hvis den ikke kan oprette en stabil forbindelse på tilladte noder, vender den tilbage til andre noder for at fungere korrekt.

Du kan bruge StrictNodes indstilling ved at indtaste en af ​​de andre koder, som vi nævnte ovenfor (Indtastningsnoder, ExitNodes, ExcludeExitNodes, ExcludeNodes) ind i torrc-fil i Notepad efterfulgt af de landekoder, du vælger at enten inkludere eller ekskludere.

Derefter går du ind StrictNodes i den følgende linje med en 1 hvis du kun ønsker, at visse noder skal bruges, selvom det resulterer i en mislykket forbindelse. Hvis du foretrækker, at Tor forbliver tilsluttet, selvom det betyder, at du bruger uønskede knudepunkter, skal du indtaste a 0 i stedet.

Hvis du f.eks. Absolut ikke ønsker, at Tor skal bruge nogen noder med base i USA, skal du indtaste følgende:

ExcludeNodes {us}

StrictNodes 1

Tors indstillinger for landekode er fleksible, så du kan oprette forbindelse på den måde, der passer til dine formål og risikoprofil. Nogle brugere vil sætte pris på at være i stand til at holde forbindelsen uanset hvilke noder, der bruges, mens andre kan bekymre sig om deres sikkerhed, hvis deres trafik går gennem bestemte placeringer. Heldigvis er det let at konfigurere på en måde, der matcher dine behov.

Relaterede: Sådan får du adgang til det mørke web med Tor 

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

48 − 41 =