AVG Antivirus Gratis anmeldelse

AVGs gratis antivirus har efter min mening ofte syntes at være andet end et køretøj til at overtale brugerne til at opgradere til et af virksomhedens betalte sikkerhedsprodukter.


Selvom det er en forståelig forretningsmæssig bevægelse, har den konstante irriterende om opgradering været irriterende som helvede i tidligere versioner af AVG Free, så har virksomheden skiftet tack i 2015 undrer jeg mig?

Minimumssystemkrav - kører det på din enhed?

AVG viser følgende som de minimale systemkrav til at køre programmet:

  • Operativsystem: Windows XP, 7, 8, 8.1. Ingen omtale af Windows 10-kompatibilitet.
  • CPU: Intel Pentium 1,5 Ghz eller bedre
  • Hukommelse (RAM): 1 GB RAM (512 MB til XP)
  • Tilgængeligt gratis harddisk krydderi: 950 MB

Mærkeligt nok nævner AVG Free's systemkravside ikke, om den understøtter 32- og / eller 64-bit operativsystemer. 

Jeg antager, at 32-bit bestemt ville blive understøttet og i min test ikke kan bekræfte nogen problemer, der kører på en Windows 7 Home 64-bit-installation, men det ville være dejligt at se et officielt ord på denne score.

Installation og opsætning

Som et gratis program vil AVG Free give dig en bøjle til at hoppe igennem, så snart du går for at downloade den - du bliver nødt til at hoppe over til CNET for at hente det.

Ingen big deal, men det giver et glimt af hvad der skal komme - en download-side, der indeholder mere end et par annoncer.

Ikke-det-bedste-start-til-AVG-

Efter omhyggelig navigering i forskellige lokkende knapper, der downloader alt andet end hvad du vil, fører en lille knap til download af en lille eksekverbar fil.

Åbn dette, så kommer du til et installationsprogram, der hurtigt beder dig om at vælge dit sprog og acceptere virksomhedens vilkår og betingelser.

Programmet forsøger derefter at guide dig til at ignorere dit valg af gratis antivirus ved at standardisere til en anden mulighed - download af virksomhedens alternative (betalte for) internet-sikkerhedsprogram.

Det lønner sig at være opmærksom med AVG!

Herefter påbegyndes en 69 MB installation, hvilket tager ca. 3 minutter at downloade og installere på min ydmyge i3 NUC.

Efter installationen af ​​AVG Free blev der åbnet en webside, der gav mig muligheden for at få fat i sælgerens gratis AVG Antivirus til Android. Jeg sagde nej tak, da jeg ikke ejer sådanne enheder.

grænseflade

Når grænsefladen først vises, er der flere ting, der vil fange øje med dig, men æstetikken i det er muligvis ikke den første ting, der dukker op.

Den første ting, du sandsynligvis vil se, er en massiv anmodning om at installere ASK-værktøjslinjen.

AVG-ASK

Du kan godt lide den slags "webbeskyttelse", men jeg gør ikke og heller ikke nogen, jeg kender.

Gør dig selv en tjeneste, og fjern markeringen i afkrydsningsfeltet og afvis tilbuddet.

For det andet vil du sandsynligvis bemærke, at omkring en fjerdedel af grænsefladen optages af et banner, der fortæller, at du er gratis prøveperiode, og som giver dig en mulighed for at købe det fulde program.

At dette fik øje på mig, før information om sikkerheden i mit system var foruroligende.

AVG-interface-først

Derudover er grænsefladen ret tiltalende ved at bruge et sort, gråt og grønt farveskema, der ustiliserer rødt til stor effekt, når du advarer dig om problemer.

De vigtigste områder, som du gerne vil se på med programmet, er lagt ud på hovedskærmen, som altid er nyttig, men ikke altid designet i af nogle sikkerhedsleverandører..

Sikkerhedsfunktioner

Ved første øjekast ser AVG Antivirus Free 2015 ud til at være fyldt med spændende funktioner, men en hurtig smule kan fortryde dine første indtryk..

Selvom en firewall stolt er meddelt fra hovedskærmen, er der faktisk ikke en der - det er en valgfri ekstra.

Ligeledes anti-spam.

Og det er ikke god forretning efter min mening.

Javisst, jeg får ud af, at du ikke skal forvente disse komponenter i et antivirusprogram, og jeg får ud af, at AVG er på udkig efter at tjene penge - det er jo en forretning - men den måde det foregår på er vildledende efter min mening.

Grumbles til side, programmet inkluderer naturligvis en antivirus-scanner såvel som muligheden for at scanne web- og sociale medier-links og beskyttelse mod ondsindede e-mails.

AVG-computer-sikkerhed

Andre værktøjer

Ud over det grundlæggende tilbyder AVG Antivirus Free 2015 kun lidt.

De eneste andre værktøjer til note er en scanner til downloads, identitetsbeskyttelse, som er en funktion, der scanner installeret software til mistænkelig opførsel, og muligheden for at planlægge scanninger og opdatere kontroller.

Betyder en sådan mangel på ekstra værktøjer, at du bør holde op med at læse denne anmeldelse og betale for et antivirusprogram i stedet?

Ikke nødvendigvis - betalte programmer tilbyder flere funktioner til en pris, men hvis du skal spørge, om du rent faktisk vil bruge dem, spilder du sandsynligvis dine penge til at begynde med.

I stedet vil jeg sige, at et gratis antivirusprogram kunne være helt passende for nogle mennesker.

Så længe det giver tilstrækkelig beskyttelse ...

Effektivitet som en sikkerhedsløsning

Ikke alle antivirusprogrammer oprettes ens.

Nogle er gratis, andre ikke.

Men uanset om du betaler for din sikkerhedssoftware eller ej, skal du være i stand til i det mindste at stole på et passende niveau af beskyttelse.

Desværre er AVG Antivirus Free 2015 lidt af en letdown på dette område.

I henhold til det uafhængige testlaboratorium AV-Test scorede programmet kun 100% i to af dets fire test, og det samlede 96% og 98% til beskyttelse mod virkelighedens 0-dages malware-angreb og påvisning af almindelig malware opdaget i de sidste 4 uger hhv.

Med hensyn til beskyttelse, ydeevne og brugervenlighed bedømte AV-Test AVG som en af ​​de lavere udøvere med en score på 14,5 ud af 18.

I min egen hurtige test - jeg kørte ganske enkelt en fuld scanning efter installationen af ​​programmet - kulminerede den 7 minutters proces (det er hurtig!) Med at AVG fortalte, at en trussel var blevet fjernet.

I betragtning af det faktum, at det kørte på en frisk installeret og opdateret installation af Windows 7, var det en ganske overraskelse.

Så hvad fandt den? Interessant nok var den neutraliserede fil driveren til min Dell-skærm.

Underligt, hej?

Systempåvirkning

Efter at have givet softwaren lidt af en bash er det rart at afslutte anmeldelsen på en langt mere positiv note.

Når du kører en scanning, er hukommelsesforbruget faktisk meget lavt. Ligeledes beskattes CPU næppe på ethvert tidspunkt under processen, hvor hver kerne bruges mindre end 40% af tiden.

Scanninger er hurtige og multitasking, mens du kører dem er overhovedet ikke noget problem - der blev ikke fundet nogen afmatning overhovedet.

AVG imponerer bestemt i denne henseende, dog med det advarsel, at dens detekteringsevner faktisk ikke er de bedste af nogen strækning.

Helhedsindtryk

AVG Antivirus Free 2015 er virkelig en blandet taske.

Det vigtigste salgsargument er, at det er gratis, og du kan ikke klage for meget over den værdi, du får fra et produkt, der ikke koster noget.

Installation af dette antivirusprogram på din maskine er bestemt et skridt i den rigtige retning mod ikke at bruge nogen sikkerhedssoftwarebeskyttelse overhovedet, men det er ikke bedst til at opdage eller neutralisere malware, også sammenlignet med andre gratis programmer.

Tilføj det forsøg på at sælge, der altid kan ses, og manglen på yderligere værktøjer, og du sidder med noget, som jeg synes er lidt uinspirerende.

Ikke et komplet spild af plads, men som min gamle lærer ofte sagde, kunne det bedre.

Besøg AVG

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 2